Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/10 έως και 9/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις κι αυτό σου δημιουργεί προβληματισμό γιατί δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το τι είναι το σωστό και τι όχι. Δεν αποκλείεται να βιάζεσαι ή τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει να είναι πολύ επιφανειακά και να χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία. Πρέπει να έχεις υπομονή και σωστή διάκριση για να βγάλεις άκρη. Άκουσε καλύτερα την καρδιά σου και μην αφήσεις τους αρνητικούς λογισμούς να σου κάνουν κουμάντο. Αφού γνωρίζεις μέσα σου πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα: αναζητάς ένα/μια σύντροφο που θα είναι το άλλο σου μισό. Πιθανόν η σχέση με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω να περάσει από σαράντα κύματα. Με τον Σκορπιό, μετά από ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, θα έρθεις πιο κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να πάρεις την απόφαση να είσαι μαζί με ένα άτομο. Πιθανόν να θέλεις να συζήσεις ή και να προχωρήσεις σε γάμο γιατί θεωρείς ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το πόσο εμπιστοσύνη θα νιώσεις για να κάνεις το επόμενο βήμα. Επίσης, από το κατά πόσο μπορείς να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα αλλά σε προβληματίζουν γιατί ο/η σύντροφός σου επηρεάζεται. Αναζητάς την αγάπη και την συντροφικότητα αυτό το διάστημα γι’ αυτό, αντί να περιμένεις από την άλλη πλευρά, καλύτερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε να έχεις άνεση στις κινήσεις και στη λήψη αποφάσεων. Η γνωριμία με ένα Ζυγό μέσα από ένα κοινό επαγγελματικό χώρο θα γίνει σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Δεν θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω γιατί πιστεύεις ότι έχεις κάνει ήδη πολλά και αυτό είναι που φρενάρει τις προσπάθειές σου. Όμως, αν τελικά ξεπεράσεις τον εαυτό σου, θα δεις ότι θα φτάσεις στην καρδιά του άλλου ατόμου. Μερικές φορές το Εγώ σου σε κρατάει και δεν σε αφήνει να κάνεις βήματα προς τη συντροφικότητα. Παρ’ όλο που οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές και το αντιλαμβάνεσαι, εσύ φοβάσαι να προχωρήσεις περισσότερο γιατί έχεις την εντύπωση ότι θα φας τα μούτρα σου. Ο Αιγόκερως πιθανόν να σου αρνείται μια σχέση, έτσι όπως θα την ήθελες εσύ, γιατί σου έχει κόψει την επικοινωνία, περιμένοντας να δει από σένα πράξεις. Ζυγός και Υδροχόος αποδεικνύονται έτοιμοι για πολύ στενό δεσμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Συνειδητοποιείς ότι αυτό που θέλεις το ζητάς με ένα πολύ πιεστικό τρόπο και μάλλον έχεις κουράσει πρώτα από όλα εσένα και μετά το άλλο πρόσωπο. Πιθανόν να σκέφτεσαι ότι είσαι καλύτερα στην μοναξιά σου γιατί δεν βρίσκεις κατανόηση. Όμως, έχεις τόσο μεγάλη διάθεση να ερωτευτείς που ξεχνάς τις προηγούμενες υποσχέσεις στον εαυτό σου και πέφτεις με τα μούτρα στο ψάξιμο. Γι’ αυτό κυκλοφορείς πιο συχνά και βρίσκεις πάντα ένα τρόπο να γίνεσαι το επίκεντρο. Βγάζεις προς τα έξω έναν πολύ έντονο αισθησιασμό, στον οποίο δεν μπορεί εύκολα κάποιος/α να σου αντισταθεί, οπότε το έδαφος είναι ήδη στρωμένο για μια καινούργια γνωριμία. Για να παραμείνεις σε μια σχέση αυτή την περίοδο χρειάζεται να κάνεις βαθιά αλλαγή και να σκεφτείς περισσότερο τις ανάγκες του άλλου ατόμου.

ΛΕΩΝ

leo

Μπορεί να μην το δείχνεις αλλά η ζήλεια και η κτητικότητα επικρατούν μέσα σου. Κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή Σκορπιός, θα κάνεις πράγματα που πιθανόν να μην τα είχες ξανακάνει, ίσως και για να κερδίσεις την επιβεβαίωση. Μερικές φορές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις, αν σου αρέσει ένα άτομο, επειδή το έχεις αγαπήσει ή είναι το τρόπαιό σου που θα έχεις στην κατοχή σου, μέχρι να εμφανιστεί ο επόμενος στόχος... Πρέπει να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να δεις την αλήθεια γιατί εξ αιτίας των ναρκισσιστικών σου τάσεων, στέλνεις μηνύματα ενδιαφέροντος σε ένα πρόσωπο που δεν είναι πραγματικά, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Στην ουσία δεν θέλεις να χάσεις τον θαυμασμό και κάνεις διάφορα για να τον εισπράξεις. Όμως, αυτό εσένα, σαν Λιοντάρι, δε σου αρκεί γιατί έχεις ανάγκη από φλογερούς έρωτες και σχέσεις ενώ η καρδιά σου παραμένει κρύα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναζητάς την γαλήνη μέσα σου και κυρίως στην σχέση σου αλλά μερικές φορές καταφέρνεις το αντίθετο γιατί βγάζεις φιρμάνια ή απαγορεύεις το ένα και το άλλο. Επειδή την συγκεκριμένη περίοδο είναι πιθανή αυτή η στάση σου, πρέπει να έχεις ανοικτά αφτιά και πιο χαλαρή συμπεριφορά γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος/η και να στενέψεις τα όρια. Το ότι θέλεις να έχεις ισορροπία, πιθανόν να σε υποχρεώσει να κάνεις πίσω και να γίνεις περισσότερο συντροφικός/η. Όλα αυτή την στιγμή παίζουν και όλα αλλάζουν. Η επαφή με Σκορπιό ή Αιγόκερω θα είναι πιο εύκολη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Με τον Κριό ή Ζυγό θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από την πλευρά σου.

ΖΥΓΟΣ

libra

Κατά κάποιο τρόπο βιώνεις ένα διχασμό, αφού, ενώ αναζητάς την συντροφικότητα και το ρομαντικό στοιχείο μέσα σε μια σχέση, ταυτόχρονα ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου και έχεις έντονη την ανάγκη της ασφάλειας. Οπότε, κάνεις συνεχώς κινήσεις, με στόχο να εξασφαλίσεις αυτά που χρειάζεσαι, οι οποίες όμως πιθανόν να σε βγάζουν εκτός παιχνιδιού και εκτός του στόχου σου που είναι η απόλυτη συντροφικότητα. Μπορεί να σου φταίνε όλοι αυτό το διάστημα και να μην ξέρεις από που να πιάσεις την άκρη του νήματος γι’ αυτό μείνε μακριά από το Εγώ σου και γίνε παρατηρητής. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή η διατήρηση της εικόνας του «καλού παιδιού» ίσως σε απομακρύνουν από την ερωτική σου σχέση. Όλα είναι πιθανά αλλά είναι στο χέρι σου το πώς θα τα διαχειριστείς. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω δεν είναι εύκολη γιατί δε σου προσφέρει τα ρομαντικά στοιχεία που για σένα είναι απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βρίσκεσαι μέσα στην δύναμή σου γιατί αντλείς ενέργεια από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με κάποιο τρόπο αναθεωρείς το σωστό και το λάθος. Αν θέσεις σε μια καινούργια βάση, ακόμα και μια πολύ παλιά σχέση, θα τη βγάλεις από την πλήξη και τη βαρεμάρα. Και μόνο το ότι μπορεί να γίνεις το απόλυτο ερωτικό φετίχ, σε βάζει σε μια άλλη διάσταση, εξασφαλίζοντάς σου εσωτερικά μια σιγουριά ότι αρέσεις. Ίσως κτυπήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο γιατί δεν θα φοβάσαι μήπως απορριφθείς. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν σε νοιάζει τόσο η γνώμη ή η στάση του άλλου ατόμου, αρκεί να το πιστέψεις μέσα σου και αυτό θα σε κάνει να δημιουργήσεις μια διαφορετική αύρα γύρω σου. Αν είσαι με Κριό, πιθανόν να προσπαθεί να σε αποκαταστήσει, ικανοποιώντας για λίγο κάποιες από τις επιθυμίες σου. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αλλά και πιο σαγηνευτικά. Εδώ ο πήχης έχει ανέβει ψηλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν έχεις εκείνη την ξεσηκωτική διάθεση που μπορεί να ανατρέπει όλα τα αρνητικά μιας σχέσης. Αντίθετα, ίσως περνάς κρίση, όχι απαραίτητα με το συγκεκριμένο άτομο που είσαι, αλλά γενική και κυρίως σε ό,τι αφορά τη ζωή σου. Είσαι προβληματισμένος/η και σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να υποχωρήσεις σε κανέναν και για τίποτα. Από την άλλη, επειδή δεν σου αρέσει να ακούς παράπονα και γκρίνιες, προσπαθείς να εξασφαλίσεις την ηρεμία, όσο περισσότερο μπορείς, με παροχές στο άλλο το άτομο και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του. Θέλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων αλλά έχεις γίνει πιο αυστηρός/η και δεν ευχαριστιέσαι εύκολα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να βρεις αποκούμπι σε ένα πρόσωπο που δεν είναι συνέχεια στην ζωή σου αλλά έρχεται και φεύγει κι αυτό σου κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει μια ξεχωριστή νότα ανεξαρτησίας και κυρίως φαίνεσαι ένα ηγετικό άτομο που ξέρει τι ακριβώς θέλει. Αυτό δε σημαίνει ότι έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, απλά νιώθεις ότι μπορείς να βγεις έξω από τα στενά σου όρια γιατί κινείσαι πολύ δυναμικά και με τη σιγουριά ότι ό,τι επιθυμείς μπορεί να γίνει δικό σου. Μάλλον θα βγάζεις περισσότερο εγωισμό από άλλες φορές, αλλά πιθανόν να μην σε νοιάζει γιατί έχεις κουραστεί και θα κοιτάξεις τον εαυτό σου. Τώρα θα επιβληθείς, χωρίς να σε απασχολούν οι αντιδράσεις, στη σχέση σου με τον Ζυγό, η οποία σε έφτανε μερικές φορές στα όρια αλλά συμβιβαζόσουν. Όλα είναι πολύ στοχευμένα από την πλευρά σου και ό,τι έχεις βάλει στο νου σου θα το κάνεις. Δεν θα ρωτήσεις και δεν θα μοιραστείς, εκτός αν το πρόσωπο που είστε μαζί σε ακούει και έχει δώσει δείγματα καλής συμπεριφοράς. Η δημιουργία οικογένειας πάντως αυτή την στιγμή σε τραβάει σαν μαγνήτης και δεν μπορείς να αντισταθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό σου από μια σχέση και τις εμμονές που μερικές φορές έχεις, χωρίς φυσικά να ξεχνάς τον Αιγόκερω ή τον Καρκίνο που ζητάει από εσένα μόνιμη επιβεβαίωση και σταθερότητα. Και σίγουρα μπορείς να τα προσφέρεις, αν δεν θίγεσαι και δεν σου γίνεται συνεχώς κριτική που δεν είναι και τόσο θετική. Η έντονη έλξη με έναν Ταύρο ή Σκορπιό σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα, ακόμα και τα δικά σου θέλω. Πρόσεξε μόνο μην το παρατραβήξεις γιατί ενδέχεται να σου γίνει κακή συνήθεια που δεν θα είναι εύκολο να κόψεις. Βάλε τα όριά σου, ιδίως μέσα σου. Αν θέλεις ένα άτομο, μπορεί να περιμένεις για πολύ καιρό, αρκεί να ξέρεις ότι θα έρθει κοντά σου, όμως μερικές φορές το παρακάνεις γι’ αυτό χρειάζεται να βιαστείς λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις αρχίσει να βρίσκεις την χρυσή τομή κι αυτό σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα, τα οποία σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια. Η επαφή με τον Τοξότη έχει γίνει πολύ καλύτερη γιατί όλα τα βλέπεις από διαφορετική σκοπιά. Αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο άτομο στη ζωή σου, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί βλέπεις ότι οι καβγάδες και οι γκρίνιες συχνά δεν οδηγούν πουθενά. Οπότε, υποχωρείς, με στόχο πάνω από όλα να είσαι εσύ καλά. Το δικό σου μερίδιο ευθύνης με τον Κριό αυτή την φορά θα το αναλάβεις πιο εύκολα γιατί έχεις την ευθύτητα και βλέπεις λίγο πιο μακριά. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τι απόφαση έχεις πάρει, δηλαδή αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μέσα στην σχέση ή θα μείνετε δύο καλοί φίλοι. Αν υπάρχει στη μέση οικογένεια, θα σε προβληματίσει πάρα πολύ για το αν πρέπει να κάνεις το βήμα γιατί δε θέλεις με τίποτε να χαλάσει. Γενικά πάντως, ανακαλύπτεις και πάλι την εσωτερική σου δύναμη και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved