Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 26/9 έως και 2/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις έντονη διάθεση να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ένα άτομο που αυτή την στιγμή βρίσκεται κοντά σου. Για τον λόγο αυτό, αλλάζεις με έναν τρόπο τις απαιτήσεις σου και τα θέλω σου και προσπαθείς να δεις και μέσα από τα μάτια του άλλου προσώπου την αλήθεια του, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο για τα δικά σου δεδομένα και μέτρα. Τώρα όμως, έχεις ανάγκη να δεις μια διαφορετική πλευρά της σχέσης σου. Όλα πάντως είναι πολύ ρευστά και από την μια ημέρα μέχρι την άλλη γίνονται συνέχεια καινούργια πράγματα και οι εντυπώσεις αλλάζουν άρδην. Ο Ζυγός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, το ίδιο όμως ισχύει και με τον Παρθένο που μπορεί να σκέφτεται και να κινείται τελείως διαφορετικά από εσένα... όλα όμως χρειάζονται σαν εμπειρίες, μην το ξεχνάς.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η ενέργεια που έχεις αυτή την στιγμή να προσφέρεις θα γίνει μια καλή ευκαιρία για να ξεπεράσεις παλιές πληγές. Το μυαλό σου μπορεί να γυρίζει συνέχεια σε έναν Κριό αλλά, αυτή την περίοδο, έχεις άλλα προσωπικά θέματα για να ξεπεράσεις, όπως μια απόρριψη που πιθανόν να είχες βιώσει. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου πιθανόν να δημιουργήσεις μια νέα γνωριμία η οποία, δείχνει, ότι θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι αρκετό καλό για ‘σένα. Μερικές φορές πάντως προτιμάς να κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή και να μην θέλεις να την μοιραστείς με κανέναν, ακόμα και με τους πιο κολλητούς σου φίλους, καθώς προτιμάς να ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις. Με τον Σκορπιό θα ξεκινήσει κάτι πολύ δυναμικό και, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, οι αποφάσεις θα είναι πολύ σοβαρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Δεν επαναπαύεσαι καθόλου και προτιμάς να κινείσαι συνέχεια για να έχεις κατά κάποιο τρόπο όλο το παιχνίδι στα χέρια σου. Τα διαβήματα που κάνεις προς το άλλο πρόσωπο πιθανόν να ξεπερνάνε ακόμα και σένα, γιατί δεν είχες συνηθίσει σε τέτοιους ρυθμούς τελευταία. Τώρα όμως πιστεύεις ότι έχεις δύναμη και δεν σε νοιάζει καθόλου αν απορριφθείς ή αν δεν υπάρχει ανταπόκριση με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Επιφανειακή ηρεμία υπάρχει οπότε αυτό και μόνο σου φτάνει για να ξελαφρώσεις και να κρατήσεις το χαρούμενο κομμάτι μέσα στην ζωή σου. Μοιάζεις σαν τις μελισσούλα που μαζεύει μόνο καλό το μέλι από τα λουλούδια και αυτό δεν πρέπει να το χάσεις. Γιατί τότε χάνεις και εκείνη την υπεροχή που έχεις στο επικοινωνιακό κομμάτι και γίνεσαι κάπως μίζερος/η. Οπότε αυτόματα δεν είσαι εσύ. Η επαφή με Ζυγό θα είναι ευχάριστη και εύκολη. Αντιθέτως, με το Σκορπιό προϋποθέτει γερό στομάχι, αντοχές αλλά και μεγάλη μυστικότητα. Γιατί αν αρχίσεις και συζητάς από εδώ και από εκεί ο Σκορπιός θα ενοχληθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις έντονη διάθεση για κοινωνικοποίηση και μέσα από αυτό μπορείς να γνωρίσεις καινούργιες παρέες και φίλους. Όσο ανοίγει ο κύκλος σου, τόσο θα κατευθύνεις κι εσύ τις προσωπικές σου ενέργειες προς νέους στόχους και επιλογές που δεν είναι ίδιες με αυτές του παρελθόντος. Για τον λόγο αυτό, θα αναζητάς, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι, άτομα που θα περνάς καλά μαζί τους και δεν θα σε βαραίνουν με προβλήματα και άγχη. Έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις και να ξελαφρώσεις γιατί η ευαισθησία σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Τον Ταύρο ή τον Σκορπιό πιθανόν να μην μπορείς να τον/την αποφύγεις αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ότι και να γίνει, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρεις να το χειριστείς τελείως διαφορετικά. Ακόμα και με τον Αιγόκερω, που κάπου έχεις κολλήσει, θα καταφέρεις να δώσεις μια διαφορετική διάσταση σε ερμηνείες και γεγονότα και θα ξεφύγεις από το πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

leo

Αιφνιδιάζεις ευχάριστα με την συμπεριφορά σου το άτομο που είναι μαζί σου και μάλιστα, με τον τρόπο σου, καταφέρνεις να το ξεσηκώνεις και να φερθεί ανάλογα. Ένα ταξιδάκι ρομαντικό θα βοηθήσει ώστε να ξαναβρεθούν ξανά οι ισορροπίες και κυρίως να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία. Ο Κριός είναι σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από εσένα, αλλά εσύ παραμένεις σκεπτικός/ή απέναντί του, καθώς, πιθανόν, ενδόμυχα να φοβάσαι ότι θα χάσεις κατά κάποιο τρόπο την ισορροπία σου σε μια περίοδο της ζωής που προτιμάς να έχεις σχέσεις με μεγαλύτερη ισοτιμία. Όλα πάντως έχουν καλύτερη ανταπόκριση. Ακόμα και με τον Τοξότη μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους καθώς εσύ καταφέρνεις και βάζεις τα όριά σου, κι έτσι μπορείτε και συνεννοείστε καλύτερα. Με τον Αιγόκερω πιθανόν να ξαναβρεθείτε μετά από πολύ καιρό και να έρθετε πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ασχολείσαι συνέχεια με πράγματα τα οποία πιθανόν να μην αφορούν την σχέση σου, εσύ όμως έχεις βρει τρόπο να ανταπεξέλθεις στην έλλειψη συνεννόησης με τον Κριό ή τον Ζυγό και βάζεις κάποια όρια με την δική σου πινελιά. Οι καταστάσεις συνειδητοποιείς ότι έχουν διαφορετική βαρύτητα, κι εσύ, εξετάζοντάς την, καταφέρνεις να ξεχωρίζεις τι κρατάς και τι όχι, κυρίως όσον αφορά τη σχέση σου με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη. Αυτό που τελικά χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφασίσεις αν τελικά μια σχέση σου κάνει ή όχι, και ο μόνος που μπορεί να σου μιλήσει για αυτό είναι η καρδιά σου και κανένας άλλος. Έξω από τον... χορό πολλοί υπάρχουν αλλά δεν έχουν καμία επαφή με την δικιά σου αλήθεια. Δείξε λοιπόν εμπιστοσύνη μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλον, καθώς πολλές φορές, το τελευταίο διάστημα, παρασύρεσαι και χάνεις τον εαυτόν σου αλλά και την αλήθεια σου.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις πολλά να κάνεις και περισσότερο να πεις και, για τον λόγο αυτό, βρίσκεσαι διαρκώς με παρέες αλλά και με ένα άτομο που υποτίθεται ότι είστε φίλοι (τελικά όμως όλοι έχουν καταλάβει ότι κάτι παραπάνω παίζει μεταξύ σας!). Το μεγάλο σου άνοιγμα από εδώ και πέρα θα σου φέρει σίγουρα καινούργιες εμπειρίες, ενώ, επειδή θα έχεις νέα δυναμική, ακόμα και μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, δεν θα δεχτείς να επικρατήσουν συνθήκες που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο/η. Αυτό το διάστημα, θα προσπαθείς να βρεις τις δικές σου ισορροπίες και σίγουρα θα κάνεις τα πάντα ώστε να δεις μερικές φιλοδοξίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να σου φέρει ένα γάμο ή μια επισημοποίηση της πολυετούς σχέσης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα πορευτείς για να κάνεις μια νέα αρχή εφ’ όλης της ύλης καθώς νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί και χρειάζεσαι άμεσα μια ανανέωση. Σε αυτή τη νέα αυτή θα επενδύσεις με πολύ σκέψη και αφοσίωση καθώς θέλεις να είναι σίγουρος/η για το αποτελέσματα. Γύρω σου υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο θεωρείς δεδομένο στην ζωή σου και τελικά δεν θα έχεις πέσει έξω καθώς θα σου αποδείξει και έμπρακτα ότι βρίσκεται πάντα εκεί για ‘σένα, αρκεί μόνο εσύ να ξέρεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις από αυτό το άτομο, μιας και, αυτή την περίοδο, όλα είναι ρευστά για εσένα. Οι ίντριγκες και τα καψόνια που μπορεί να υποστεί το Λιοντάρι από εσένα πιθανόν να το έχει προκαλέσει κιόλας το ίδιο, μιας και δεν έχει ποτέ το θάρρος να σου πει ανοικτά τι πραγματικά νιώθει. Εσύ όμως, που δεν αφήνεις να πέσει κάτω τίποτα και για κανένα «τσιμπάς», κινείσαι πολύ ανταγωνιστικά, και μετά στεναχωριέσαι επειδή δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου. Έτσι, χρειάζεσαι υπομονή και το κυριότερο, να μην κυνηγάς κατά εξακολούθηση τις αντιφατικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να περνάς την φάση όπου κανένας δεν σου κάνει γιατί ελλοχεύει διαρκώς μέσα σου η αίσθηση της προδοσίας, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Έτσι, μπορεί να αφορίσεις εύκολα κάποιο δικό σου άτομο καθώς δεν έχεις την αντοχή και την υπομονή για να εξετάσεις περισσότερο τη σχέση σας, κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία η απομάκρυνσή σου. Ευτυχώς όμως, όπου υπάρχει αγάπη, καταφέρνεις και την αναγνωρίζεις εύκολα γιατί δεν κινείσαι πλέον με παρωπίδες ή ψευδαισθήσεις. Πάντως, αυτό το διάστημα μπορεί να θέλεις να είσαι τελείως ελεύθερος/η γιατί όλα είναι πολύ ρευστά για ‘σένα κι έτσι, δεν θα νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς, αν δεν υπάρξει κάτι πολύ δυνατό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Το ρομαντικό στοιχείο επανέρχεται στην ζωή σου και πιστεύεις περισσότερό ότι θα βρεις το άλλο σου μισό. Έτσι, επενδύεις περισσότερο σε ένα άτομο που πιστεύεις ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που εσύ θέλεις αυτή την στιγμή. Με τον Ζυγό υπάρχουν διαφωνίες για το τι βάζεις εσύ σε προτεραιότητα, αν δηλαδή εξακολουθείς να είσαι περισσότερο εστιασμένος/η στην δουλειά σου ή αν πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου παίζει ο ίδιος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, εσύ να χαράξεις γραμμές απόλυτες και κυρίως γραμμές που μπορεί να σε κάνουν να φύγεις από την σχέση, όσο κι να υπάρχει διάθεση αρμονίας και ισορροπίας από την πλευρά σου, καθώς πάντα κάτι θα σε χαλάει σε μια περίοδο που θα έχεις έντονο το αίσθημα της αυτονομίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα και κυρίως για ποιοτική σχέση, γι’ αυτό δεν συμβιβάζεσαι με οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σου. Μπορεί να έχεις φιλική διάθεση αλλά όχι ερωτική. Πιθανόν να νιώθεις ότι έχεις κολλήσει με ένα Σκορπιό και αυτό να σε κάνει κάπως απόλυτο/η. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν Αιγόκερω που κάνει μια θεαματική αλλαγή στην συμπεριφορά του και έρχεται πολύ κοντά σου, οπότε σε προδιαθέτει να είσαι μαζί του/της, χωρίς όμως να το έχεις καλά-καλά αποφασίσει. Η ανάγκη πιθανόν να σε οδηγήσει και να πάει περίπατο η ποιότητα που αναζητάς. Για αυτό χρειάζεται να πάρεις μια μικρή απόσταση και να μείνεις μόνος/η με την καρδιά σου πριν κάνεις την τελική κίνηση την οποία μετά θα είναι δύσκολο να αναιρέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ενθουσιάζεσαι και κάνεις πράγματα που πιθανόν να μην τα έκανες στο παρελθόν. Πιθανόν το άτομο που σου αρέσει να συνδυάζει και ένα επαγγελματικό ενδιαφέρον και αυτό κατά την γνώμη σου σε πηγαίνει παραπέρα. Το ότι θα είναι μικρότερος/η και Κριός μπορεί να σε φοβίζει αλλά θα τολμήσεις να ρισκάρεις γιατί σου δίνει τόσα πολλά που και εσύ δεν θυμάσαι να έχεις πάρει τόσα άλλες φορές. Οπότε αναγκαστικά και μοιραία θα μπεις στο παιχνίδι χωρίς όμως να ξέρεις προς τα που θα οδηγηθείς. Όλα είναι πολύ φλου αυτήν τη στιγμή και όλα εξαρτώνται από τα συναισθήματά σου. Αυτό είναι το καράβι σου και αυτό σε οδηγεί. Αρκεί να έχεις καλή σχέση πρώτα με εσένα και να επιβραβεύεις μέσα σου ό,τι κάνεις. Γιατί αν δεν πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου στην προκειμένη φάση και συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα, σίγουρα δεν θα περάσεις καλά.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved