Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 5/9 έως και 11/9;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθεις μια εσωτερική αισιοδοξία και έχεις την αίσθηση ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό για αυτό κινείσαι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Έχεις αποκτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη σου και πλέον μπορείς και ονειρεύεσαι. Ακόμα κι αν είσαι μόνος/η αυτό το διάστημα, μέσα σου πιστεύεις ότι σύντομα η τύχη σου θα αλλάξει και θα βρεις την αγάπη και τον έρωτα. Η Αφροδίτη μαζί πια και με τον Δία απέναντί σου, στον Ζυγό, σε επηρεάζουν θετικά, αν ανήκεις στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο δεκαήμερο, οπότε θα νιώσεις σαν βασιλιάς/α στον θρόνο σου. Η υπάρχουσα σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα λάβεις ελπιδοφόρα μηνύματα ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αντιλαμβάνεσαι με ένα διαφορετικό τρόπο τις προσωπικές σου σχέσεις και νιώθεις ότι κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει αλλά και δεν ξέρεις ακριβώς τι και πώς. Επιπλέον, θα έχεις καλύτερες επαφές και θα ανοίξεις περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, κυρίως μέσα στην δουλειά και τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Αυτό που θα είναι εύκολο αυτή την στιγμή είναι να αφουγκραστείς περισσότερο τις ανάγκες του/της συντρόφου σου αλλά και να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να σου φέρεται φιλικά αλλά αισθάνεται κάτι παραπάνω για σένα. Η επιστροφή ενός Κριού μπορεί να σου δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις πλέον μπει σε φάση που περνάς καλά και ξεχνάς τις δύσκολες ημέρες. Σκέφτεσαι το πώς θα «γευτείς» το μέλι, βλέπεις πιο συχνά την ομορφιά από την ασχήμια, οπότε και μόνο από αυτό μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Ο λόγος είναι ότι τα καινούργια μηνύματα που λαμβάνεις έχουν αλλάξει την αντίληψή σου σχετικά με τις ιδέες και τα ιδανικά σου. Όλα είναι πιθανά αυτή την στιγμή και το παιχνίδι παίζεται από την πλευρά σου πολύ δυνατά. Τα ημίμετρα δεν σου κάνουν πια και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να βρεις τι είναι για σένα το καλύτερο, ώστε να το βάλεις στην ζωή σου ή να το εφαρμόσεις με το πρόσωπο που ήδη είστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθεις ότι πρέπει να ξανανοιχτείς περισσότερο και κυρίως να κάνεις μια σχέση η οποία να εκφράζει το ρομαντικό κομμάτι που είναι κρυμμένο μέσα σου. Τώρα έχεις την αίσθηση ότι θα το βρεις με ένα μαγικό τρόπο γι’ αυτό αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη και κάνεις τα πιο τρελά όνειρα. Η σχέση με έναν πολύ αεράτο Ζυγό πιθανόν να σε έχει βγάλει έξω από τη συνηθισμένη σου συμπεριφορά αλλά αισθάνεσαι την ανάγκη να τον ακολουθήσεις και να κάνεις ακόμα και κάποιες υπερβάσεις για χατίρι του. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ τα πράγματα είναι πιο απλά.

ΛΕΩΝ

leo

Βρίσκεις νόημα στην επικοινωνία και ανοίγεις νέους ορίζοντες για να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Πλέον το παιχνίδι παίζεται σύμφωνα με τους δικούς σου όρους και όλο αυτό σε βγάζει από την βαρεμάρα και τη μιζέρια και σε οδηγεί σε μονοπάτια που θα κάνουν τη ζωή σου άνετη και όμορφη. Το πιο εύκολο αυτή την περίοδο είναι οι καινούργιες γνωριμίες, κυρίως μέσω άλλων, που θα σου εμφανίζονται ξαφνικά. Οι συζητήσεις ευνοούνται για αυτό να τις επιδιώξεις όσο περισσότερο μπορείς και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις πάρει φόρα και διεκδικείς αλλά ευτυχώς το κάνεις ομαλά και χωρίς να προκαλείς μεγάλη αντιπαλότητα. Ο λόγος είναι ότι θέλεις μεν ένα άτομο να είναι αποκλειστικά δικό σου, όμως το βγάζεις πιο ισορροπημένα. Η διάθεση σου είναι να γυρίσεις και να δεις το παρελθόν σου με άλλη ματιά, κυρίως μια προσωπική επαφή που αυτή την στιγμή πάει να αλλάξει γι’ αυτό θα δοκιμάσεις πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ώστε να είστε μαζί με το συγκεκριμένο άτομο. Πάντως νιώθεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές και πιστεύεις ότι τελικά θα έχει αίσιο τέλος μια δυσκολία που αντιμετωπίζεις με ένα Κριό. Την αρμονία που αναζητάς στη σχέση σου, θα την αποκτήσεις με προσπάθεια και με αλήθεια από την πλευρά σου.

ΖΥΓΟΣ

libra

Κτυπάει η Θεά τύχη την πόρτα σου, αφού, μετά την Αφροδίτη που είναι τώρα στο ζώδιό σου και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπαίνει κι ο Δίας που σου ανοίγει τις πόρτες σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό ετοιμάσου για μεγάλες επιτυχίες και ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανοίξεις περισσότερο τα φτερά σου και αυτό θα σου δημιουργήσει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οπότε, χωρίς να το καταλάβεις, θα φτάσεις στην ευτυχία, πρώτα σε προσωπικό επίπεδο και μετά σε άλλους τομείς. Επιπλέον, θα απελευθερωθείς από μεγάλους φόβους και θα νιώσεις ανεξαρτησία γι’ αυτό θα κάνεις και καλύτερες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Συνειδητοποιείς ότι, αν αποκτήσεις γαλήνη και ηρεμία, ίσως κερδίσεις πιο εύκολα το πρόσωπο που θέλεις και -το κυριότερο- δε θα προχωρήσεις σε αποφάσεις που ενδέχεται να φέρουν το χωρισμό από την επαφή που έχεις αυτή την στιγμή. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να γίνεις «ο/η ειρηνοποιός» και να γαληνέψεις το μυαλό σου κι έτσι πιθανόν να σώσεις ακόμα και μια σχέση που είναι στα πρόθυρα διάλυσης, ειδικά αν σχετίζεσαι με Τοξότη ή με Ιχθύ. Από την άλλη, ένας Κριός που είναι μέσα στη δουλειά σου μπορεί να σε προσεγγίσει με ένα διαφορετικό τρόπο αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου ιδιαίτερος χειρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινά μια πολύ καλή εβδομάδα για σένα, αφού όλα θα γίνουν εύκολα στον τομέα των σχέσεών σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ανεβάσεις τον πήχη λόγω της εσωτερικής αρμονίας που θα αποκτήσεις. Οπότε, θα καλύψεις κάποιες ανάγκες σου και θα ηρεμήσεις κάπως από την σφοδρή επιρροή της έκλειψης. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα συναντήσεις πολλούς φίλους οι οποίοι θα σε περιβάλλουν με αγάπη και αφοσίωση γι’ αυτό θα νιώθεις υπέροχα. Ένα άτομο που έρχεται από το παρελθόν σου θα είναι η αρχή των καλών. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε μαζί, εσένα, όχι μόνο θα σε κολακέψει, αλλά θα αισθανθείς ότι δικαιώθηκες και τελικά πήρες πίσω, έστω και καθυστερημένα, αυτά που έδωσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Οι σχέσεις σου γενικά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και πιθανόν να γίνουν κάποιες ευχάριστες ανατροπές οι οποίες θα φέρουν μια νέα τάξη πραγμάτων. Επειδή θα «ανοίξεις τις πόρτες σου» και θα μετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, γιορτές και συγκεντρώσεις, θα σου δοθεί μια ωραία ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες και ίσως έρθεις πιο κοντά ακόμα και με ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος πιθανόν να ντρεπόσουν να επικοινωνήσεις. Θα έχεις μια αρμονική συνύπαρξη ακόμα και με άτομα που τα θεωρούσες ακατάλληλα για σένα γιατί θα δεις με άλλο μάτι τις διαφορές σας, οπότε κάτι καλό θα προκύψει. Η δυναμική ενός Διδύμου μπορεί να σε συγκινήσει και να είστε από ένα σημείο και μετά «αυτοκόλλητοι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ερμηνεύεις με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο τα ερεθίσματα που σου δίνονται και διεκδικείς ισοτιμία και ωριμότητα σε μια προσωπική σχέση που κατά περιόδους παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και δεν έχει βρει μέχρι τώρα τα πατήματά της. Ιδιαίτερα με τον Καρκίνο όλα δείχνουν πιο ομαλά γιατί θα υπάρξει μια άνεση στη μεταξύ σας επικοινωνία και κυρίως θα ξεστομίσετε πιο εύκολα αλήθειες. Γενικά θα έχεις μια ευχάριστη διάθεση και αυτό από μόνο του θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις όλες τις κακές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο ξεκαθαρισμάτων ενώ η ζωή, αυτήν τη στιγμή σου στέλνει μηνύματα αρμονίας και συντροφικότητας. Όμως δεν είναι τόσο εύκολο να τα αφουγκραστείς, αφού όλα είναι για σένα πολύ ρευστά και πιθανόν μπερδεμένα. Αλλά, αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί έχεις τον δυναμισμό να κάνεις το διαχωρισμό και να τα βάλεις σε μια σειρά, με στόχο την δική σου εξασφάλιση και ισορροπία. Με τον Κριό μπορεί να μην γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα ήθελες αλλά, αν είχατε σταματήσει να μιλάτε, τώρα θα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε και πάλι την μεταξύ σας επικοινωνία, ώστε να καλύψεις πολλές απορίες ή ανάγκες που σου είχαν μείνει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved