Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/6 έως και 19/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια αλλά και πώς πρέπει να κινηθείς για να μην είσαι έξω από το παιχνίδι. Αυτό που σε προβληματίζει είναι το πώς θα διαχειριστείς ένα είδος θυμού, παραπόνου ή αδικίας που σου βγαίνει για μια σχέση που έχει λήξει αλλά συνεχίζει ακόμα να σε απασχολεί. Με τον Ταύρο ή Σκορπιό υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν μπορείς εύκολα να το διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις ότι τελικά θα δικαιωθείς σε μια σχέση κυρίως με ένα Δίδυμο ή Ζυγό γιατί ανοίγει ο δρόμος και όλα γίνονται πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Όσο περνάει ο καιρός και ξεθαρρεύεις, τόσο πιο εύκολο σου φαίνεται να κινηθείς ακόμα και σε δυο ταμπλό και να ρισκάρεις. Είναι πιθανό να είσαι μέσα σε μια σχέση και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι ένα άλλο πρόσωπο. Αν είναι Τοξότης, θα σε παρασύρει σε διαδρομές που ενδεχομένως να μην είναι και τόσο του χαρακτήρα σου. Δεν ξεκολλάς όμως και κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις μετέωρος/η. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, θα είσαι πιο άνετος/η στο να διαπραγματεύεσαι με ένα καινούργιο τρόπο οτιδήποτε αφορά στο παρελθόν αλλά και κομμάτια που δεν άντεχες καθόλου να αγγίξεις. Αν έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις για τη σχέση σου με ένα Σκορπιό ή Λιοντάρι ίσως πρέπει να τις αναθεωρήσεις γιατί θα μάλλον έχουν παρθεί υπό πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έφτασε η ώρα που θα βάλεις όλα τα πράγματα σε μια τάξη και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό, επειδή θα ξέρεις πλέον τι ακριβώς θέλεις αλλά και με ποιο τρόπο. Μπορεί να μην έχεις το ΟΚ από ένα άτομο αλλά τουλάχιστον θα μάθεις, αν τελικά χρειάζεται να περιμένεις να αλλάξει γνώμη ή να προχωρήσεις παρακάτω. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα κάνει αισθητή την παρουσία του και εσύ θα προσπαθήσεις να ανταποκριθείς, χωρίς όμως να κάνεις κάτι μαζί του, πιθανόν γιατί ακόμα είναι σε πλατωνικό επίπεδο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα ενδώσεις περισσότερο και θα έχεις την άνεση να διαπραγματεύεσαι με μεγάλη ευκολία. Η καρδιά σου πάντως θα ανοίξει και θα δεις μια άλλη, πιο θετική προοπτική η οποία θα σε οδηγήσει σε ασφαλή δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις μια ανησυχία μέσα σου η οποία σε σπρώχνει να αναζητήσεις το ιδανικό, το οποίο όμως σε βγάζει από τα δεδομένα σου. Η σχέση σου με ένα Δίδυμο έχει μπει για λίγο στο περιθώριο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν παίζεται το παιχνίδι μεταξύ σας, αλλά οι συνθήκες κάπως σε εμποδίζουν να φερθείς όπως θέλεις. Δεν πτοείσαι βέβαια γιατί το φλερτ υπάρχει κι είναι έντονο. Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιό σου στις 17 Ιουνίου θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες αμφιβολίες που σε ταλανίζουν. Ίσως μάλιστα δημιουργήσεις μια σχέση από την μια στιγμή στην άλλη.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις κάνει πολλά ανοίγματα και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου. Το δύσκολο θα είναι να διατηρήσεις την καλή διάθεση, ώστε να έχεις την δυνατότητα να φτάσεις μέχρι το τέρμα. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι να κάνεις οικογένεια με ένα συγκεκριμένο άτομο και αυτό τελικά να μην είναι εύκολο από την δική του πλευρά ή όλα να είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι φαντάζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, βάλλεσαι από παντού. Υπάρχει έντονο πάθος για ένα Σκορπιό, από την άλλη όμως βρίσκεσαι και με άλλα άτομα και παρέες γιατί δεν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι. Με τον Αιγόκερω είχατε χαθεί, όμως τώρα κάποιοι λόγοι, κυρίως επαγγελματικοί, μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει κάτι άμεσα γιατί και οι δυο έχετε τις αναστολές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Όσο και να θέλεις να βρεθείς εκτός παιχνιδιού, δεν θα είναι εύκολο, αφού η στάση και η συνολικότερη παρουσία σου, σου δίνουν μια ξεχωριστή φλόγα και, χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, αρέσεις. Η σχέση με έναν Σκορπιό πηγαίνει προς το καλύτερο και γίνεται επιτέλους ουσιαστική, οπότε μέρα με τη ημέρα μπορεί να δένεστε περισσότερο. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα σε βγάλει έξω από τα νερά σου, αλλά αν θέλεις να είστε καλά μαζί, θα χρειαστεί και από την πλευρά σου να μην κρίνεις και να μην αναλύεις κάθε κίνησή του γιατί όλα από εκεί θα εξαρτηθούν. Η πραγματικότητα με ένα Ιχθύ ίσως είναι διαφορετική από ό,τι φαντάζεσαι γι’ αυτό θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ πριν βγάλεις το τελικό σου συμπέρασμα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Το ότι βγαίνεις συχνά σε κρατά μέσα στα πράγματα και μπορείς με ευκολία να διαπραγματεύεσαι τα πάντα. Επιπλέον, όταν βρίσκεσαι με κόσμο, σε ελαφρύνει και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πιθανόν να βρεθείς σε ένα ταξίδι ή να επικοινωνήσεις και να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κάπου αλλού. Με τον Δίδυμο κάνετε πολλά μαζί και αυτό βοηθά, ώστε να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Όσο πάντως δεν παραδέχεσαι κάποιες δικές σου βαθιές επιθυμίες, τόσο θα σε βασανίζει η σκέψη ενός Ταύρου και θα σου είναι δύσκολο να το χειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σίγουρα σου δίνει μεγάλη δύναμη αλλά και διάθεση για δράση γι’ αυτό δεν θα υποχωρήσεις, αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Αυτό, από τη μια είναι καλό γιατί διεκδικείς, από την άλλη όμως μπορεί να σε απομονώσει για λίγο γιατί θα δώσεις μια εγωιστική διάσταση στα πράγματα. Οπότε, αν δε θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, να χαμηλώσεις τους τόνους. Με τον Κριό μπορεί να σχεδιάζετε να κάνετε κάτι επαγγελματικό μαζί και να έρθετε πιο κοντά γιατί θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με τον Δίδυμο θα δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις αλλά χρειάζεσαι περισσότερη συναισθηματική στήριξη που πιθανόν να μην τη βρεις γι’ αυτό θα απομακρυνθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μια μεγάλη γκάμα φίλων και γνωριμιών που σε στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα. Η μοναχικότητα που ίσως έχεις αυτό το διάστημα είναι καθαρά δικό σου κομμάτι, ενδεχομένως γιατί έχεις μπει σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος. Οπότε ξέρεις πλέον τι πρέπει να κρατήσεις για να είσαι καλά και σε τι χρειάζεται να βάλεις όρια. Αυτό είναι που σε σπρώχνει να ανεξαρτητοποιηθείς περισσότερο, κυρίως από μια σχέση που νιώθεις ότι σε πηγαίνει πίσω. Το παιχνίδι που παίζεται παρασκηνιακά με τον Ταύρο δίνει τροφή στη φαντασία σου αλλά ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις ακόμα εκείνη την ανάλαφρη διάθεση που σε κάνει να συναναστρέφεσαι πιο εύκολα με όλους. Μέσα στην δουλειά σου υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά προς το παρόν έχετε μείνει στα λόγια και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να σε κρατήσει για πολύ. Ωστόσο, ακόμα περιμένεις μια κίνηση παραπάνω από την πλευρά του. Το πολύ καλό όμως έρχεται και, από τις 17 του μήνα και μετά, αλλάζει η οπτική γωνία που βλέπεις τον εαυτό σου σε σχέση με την ερωτική σου ζωή γι’ αυτό θα μαγνητίσεις το πιο κατάλληλο άτομο για σένα. Η Αφροδίτη στον άξονά σου σίγουρα θα βοηθήσει, ώστε να περάσεις όμορφα και να έχεις την αίσθηση της προστασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαι στα μέσα και στα έξω και κάνεις το παιχνίδι σου αλλά και ανοίγματα που σε βοηθούν και σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου. Η δημιουργικότητά σου πάντως συνδέεται άμεσα με τα ερωτικά σου γι’ αυτό νιώθεις πιο καλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις να διαπραγματευτείς ακόμα και με ένα δύσκολο Ταύρο ή πολύ παθιασμένο Σκορπιό. Θα δείξεις ότι κατανοείς και δεν θα κοντραριστείς, ακόμα και αν σου φέρουν μεγάλες αντιστάσεις. Εσύ έχεις τη σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Με τον Τοξότη ίσως ξεκινήσετε και παραμείνετε για ένα μεγάλο διάστημα φίλοι, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν παίζει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μια μεγάλη ευελιξία η οποία σε βοηθά στο να προσεγγίζεις ακόμα και το πιο δύσκολο άτομο. Με το Λιοντάρι υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση και σεβασμός, αλλά δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί στενή σχέση γιατί έχετε διαφορά απόψεων και συναισθημάτων και κάπου νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει. Είσαι όμως σε φάση που βγαίνεις πιο εύκολα προς τα έξω και επικοινωνείς με τον καλύτερο τρόπο. Το ένστικτό σου θα είναι πιο έντονο και η διαίσθησή σου θα σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν κοντά σε ένα μεγάλο έρωτα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα συνδεθείς πιο βαθιά με έναν Σκορπιό.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved