Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 2/5 έως και 8/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις και θεωρείς ότι έχεις πράξει σωστά. Από την άλλη όμως, οι αντιδράσεις σου ίσως είναι περίεργες και δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα ή την εικόνα που έχεις δείξει μέχρι τώρα. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να παραποιείς κάπως τα γεγονότα γιατί σε έχει πιάσει ζήλεια και μεγάλη κτητικότητα. Με τον Ταύρο θα κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις, ακόμα και σε οικονομικά θέματα που είχατε να επιλύσετε μεταξύ σας. Η ένταση και το πάθος που πιθανόν να νιώθεις, θα σε οδηγήσουν σε ακραία συμπεράσματα, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο που δεν σου δίνει τη σημασία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νιώθεις ότι στέκεσαι πιο δυνατά στα πόδια σου και έτσι δεν αποκλείεται να στείλεις ένα παρορμητικό μήνυμα, αναλύοντας τη δική σου θέση, χωρίς φυσικά να λάβεις υπόψη σου την στάση του άλλου ατόμου απέναντί σου. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα και να δράσεις με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο γιατί δε θέλεις πλέον να σε καπελώνει κανένας. Γι’ αυτό ίσως αυτονομηθείς, σηκώνοντας το ανάστημά σου και πείθοντας τον εαυτό σου ότι οφείλεις να περνάς καλά. Δώσε ελευθερία για να έχεις, αλλιώς όλα θα νιώθεις ότι σε πνίγουν. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου στις 6 του μηνός μπορεί να φέρει την απεξάρτησή σου από πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βάζοντας μια τάξη μέσα σου και προσπαθώντας να βρεις την άκρη, θα διαπιστώσεις ότι είναι πλέον απαραίτητο να σταματήσεις κάποιες περίεργες σκέψεις, κυρίως αυτές που σου δημιουργούν καχυποψία γιατί σε βγάζουν έξω από τον εαυτό σου και σε οδηγούν στο να χάνεις την αυθεντικότητά σου. Πάντως ό,τι και να θέλεις να μάθεις, τελικά θα σου έρχεται στο πιάτο, ιδίως πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Αλλά επειδή όλα τα βιώνεις αυτή την περίοδο μόνος/η, πιθανόν να μην το μοιραστείς με κανένα. Με έναν Τοξότη υπάρχουν εντάσεις αλλά αν τα βάλετε κάτω, εύκολα θα τα ξαναβρείτε γιατί το πιο δυνατό στοιχείο ανάμεσά σας είναι η άνεση στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναδιοργανώνεις την προσωπική σου σχέση γιατί νιώθεις ότι υπάρχει μια συνεχόμενη ροή που οδηγεί στη σταθερότητα. Το πιο εύκολο για σένα είναι να μπορείς να ζεις και να δημιουργείς εμπειρίες που θα σου φέρουν εσωτερική γαλήνη. Ένα φιλικό σου πρόσωπο ξαφνιάζοντάς σε, ίσως σου εξομολογηθεί τον έρωτά του και πιθανόν να προβληματιστείς λίγο γιατί θα σου έρθει απότομα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα είναι κάπως περίεργη γιατί θα υπάρχει μια απόσταση, κυρίως αν έχετε κοινή δουλειά και δε θα ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα: Η σχέση υφίσταται γιατί έχετε αμοιβαία συμφέροντα ή πραγματική αγάπη;

ΛΕΩΝ

leo

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες επικοινωνίας και κατανόησης με το πρόσωπο που είστε μαζί ίσως γιατί έχουν διεισδύσει μέσα σου η ζήλεια και η κτητικότητα και μπλοκάρουν τα αληθινά συναισθήματα. Οπότε θα πρέπει να μπεις βαθιά στον εαυτό σου και αν χρειαστεί να παραδεχτείς ότι μπορεί να υπερβάλλεις και λίγο. Αν πάντως κάτι δεν εκφράζεται, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει συναίσθημα από την άλλη πλευρά. Πιθανόν να συμβαίνει και το αντίθετο, όπως με τον Σκορπιό που άλλα δείχνει και άλλα κάνει και δεν ξέρεις τελικά, αν σε θέλει ή όχι. Αλλά αν το ψάξεις, θα διαπιστώσεις μεγάλο ενδιαφέρον. Απλά παραγκώνισε για λίγο τον εγωισμό σου για να δεις την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχει μια ιδιαίτερη σταθερότητα που από τη μια σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση, από την άλλη όμως σε αναγκάζει να ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλότερα κι αυτό μπορεί να σε αγχώνει λίγο. Για αυτό χρειάζεται να βρεις κάποιες ισορροπίες για να ξεπεράσεις το ανικανοποίητο ή το φοβισμένο κομμάτι που υπάρχει μέσα σου. Με τον Ταύρο μπορείς να συνυπάρξεις γιατί σου βγάζει σιγουριά. Ο Δίδυμος ή ο Ιχθύς με τον τρόπο τους σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι μόνιμα εκτός παιχνιδιού. Αλλά επειδή υπάρχει μια έντονη έλξη μάλλον ανέχεσαι αυτήν την κόντρα που έχετε μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Προτιμάς την σταθερότητα η οποία μεν μπορεί να σε κάνει ώρες – ώρες να πλήττεις, αλλά τουλάχιστον έχεις μια σίγουρη θέση στην καρδιά ενός προσώπου, Ταύρου ή Καρκίνου. Το δύσκολο είναι να καταφέρεις να επικοινωνήσεις στα απλά και πρακτικά θέματα γιατί άλλα θα εννοείς εσύ και άλλα θα νομίζει αυτό. Οπότε εκεί θα είναι το μπλέξιμο μεταξύ σας, αλλά με λίγη καλή θέληση κι υπομονή, θα το ξεπεράσετε. Η ξαφνική επικοινωνία με ένα Δίδυμο μάλλον θα σε εκπλήξει ευχάριστα γιατί πίστευες ότι ό,τι υπήρχε μεταξύ σας το είχατε αφήσει πίσω. Τώρα όμως, επανέρχεται και μάλιστα δριμύτερος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Εμβαθύνεις περισσότερο με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου. Θα σκεφτείς αλλά και θα εκφραστείς πιο βαθιά και συναισθηματικά γιατί υπάρχει ανάγκη από την πλευρά σου να δημιουργήσεις κάτι πολύ δυνατό στη ζωή σου. Αν υπάρχει σταθερό υπόβαθρο, θα το αναγνωρίσεις και θα προχωρήσεις, βάζοντας καινούργιες βάσεις με στόχο την ουσιαστική συντροφικότητα. Τώρα, αν πιστεύεις ότι μπορείς να συνδυάσεις και επαγγελματική συνεργασία, πιθανόν να ζορίσεις υπερβολικά τη σχέση σου και μακροπρόθεσμα να μην σου βγει σε καλό. Η επαφή με τον Ταύρο θα είναι πολύ μεστή. Με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα υπάρχουν μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχουν γεγονότα που σε αναγκάζουν να γυρίσεις πίσω και να κοιτάξεις μόνο στο παρελθόν. Δεν είναι όμως στη φύση σου, οπότε θα ζοριστείς και δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Εσύ θέλεις ελευθερία, ανεξαρτησία και επικοινωνία, ενώ τώρα θα πρέπει να δίνεις κάθε λίγο και λιγάκι πλήρη αναφορά. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να αντιδράσεις και τελικά να υπάρξουν αντιρρήσεις κι από την άλλη πλευρά. Με ένα Λιοντάρι μπορεί να υπάρχουν ακόμα και οικονομικές διαφορές που θα είναι δύσκολο να επιλύσετε. Αντίθετα με έναν Αιγόκερω κάνεις κάποια βήματα συμφιλίωσης και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Αλλά όλα πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρόνο ενώ εσύ βιάζεσαι και εκεί μάλλον θα τα χαλάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναβαθμίζεις συνειδητά την σχέση σου και αυτό είναι που θα σου φέρει μια σημαντική αλλαγή. Η ερωτική σου έκφραση είναι ισχυρή και σου βγάζει μια τελείως διαφορετική/η προσωπικότητα από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Η δυσκολία με έναν Ταύρο μπορεί να αφορά σε υλικά θέματα ή έλλειψη επικοινωνίας η οποία είναι εμφανής και πολύ έντονη γιατί θα δείτε ξαφνικά την τεράστια απόκλιση που υπάρχει μεταξύ σας. Με τον Κριό ή τον Ζυγό θα χρειαστείς μεγαλύτερες και πιο κοπιαστικές προσπάθειες, προκειμένου να συντηρήσεις μια κατάσταση ενώ μερικές φορές θα νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ζεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία είναι κάπως μακριά από τον δικό σου χαρακτήρα αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι καλό είναι να υπάρχουν μερικές εμπειρίες που θα σε βγάζουν από τα στενά σου όρια. Οπότε, οφείλεις να τις καλοδέχεσαι γιατί έτσι θα μάθεις κιόλας να χειρίζεσαι ακόμα και τις υπερβολικές απαιτήσεις ενός Ταύρου ή Σκορπιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ισχυρή πίστη και προσήλωση από την πλευρά του άλλου ατόμου και αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με ανοικτή καρδιά και να μη δυσφορείς.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Όλα βαίνουν εύκολα κι απλά, οπότε πιστεύεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Επειδή έχεις την αίσθηση ότι είναι η εποχή που θα δικαιωθείς, έχεις μια εσωτερική σιγουριά. Με τον Κριό, ενώ στην αρχή η σχέση είχε πάρει άλλη κατεύθυνση και είχαν δημιουργηθεί αποστάσεις, τώρα κάπως έρχεσαι πιο κοντά και αυτό σου κάνει καλό. Αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρος/η ότι θα στρώσουν τα πράγματα γιατί υπάρχουν αντιστάσεις και αρκετές αντιθέσεις. Ενώ ένας Δίδυμος σε ενδιαφέρει, το στενό σου περιβάλλον που αποτελείται από φίλους ή και συγγενικά σου πρόσωπα σε επηρεάζει μάλλον αρνητικά και δεν κάνεις την τελική κίνηση. Άκουσε την καρδιά σου και δε θα χάσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved