Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 18/4 έως και 24/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε πυρπολεί με ευκαιρίες και να σε ωθεί σε ξαφνικές δράσεις. Το πάθος σου θα είναι πολύ έντονο αλλά στην διάρκεια αυτή της εβδομάδας θα δοκιμαστείς από μια ιστορία του παρελθόντος. Οι ερωτικές αντιζηλίες μπορεί να μην σε αφήνουν να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και ίσως πετάς συνέχεια καρφιά και μπηχτές, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται απόσταση από το ταίρι σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ο Ταύρος ή ο Σκορπιός θα σε απασχολήσει και θα υπάρχει από την πλευρά σου μεγάλο πείσμα για να είσαι μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου αλλά και την ένταση της αγάπης σου για ένα άτομο με το οποίο σχετίζεσαι τον τελευταίο καιρό. Η διάρκεια πάντως της σχέσης σου θα εξαρτηθεί κυρίως από την δική σου οπτική γωνία αλλά και τις σκέψεις σου, ανάλογα με το πόσο θετικές είναι και αν έχεις πάρει την απόφαση να βρίσκεσαι σε μια σχέση που μπορεί να μην είναι όπως την περίμενες. Με τον Υδροχόο ενδεχομένως το κλίμα να δείχνει φιλικό αλλά από κάτω βράζει το ηφαίστειο που μπορεί να εκραγεί κυρίως από την δική σου πλευρά γιατί δεν επιδιώκεις μόνο τη φιλία του. Με τον Τοξότη μια είστε κοντά και μια απομακρύνεστε αλλά υπάρχει ένα μεγάλος έρωτας που σε ξεπερνάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις κάποιες απόψεις που μπορεί να σε θωρακίζουν και να σε υποχρεώνουν να δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχεις. Με τον τρόπο σου θα αποσυρθείς γιατί προτιμάς να σε κυνηγήσουν, παρά να δείξεις ότι σου αρέσει κάποιος/α. Υπάρχουν αμφιβολίες και δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς, αφού δεν είσαι και πολύ σίγουρος/η. Με τον Κριό μπορεί στην αρχή να υπάρχει μια φιλική επαφή και να επικοινωνείτε, όμως αν επιμείνεις, θα δημιουργηθεί κάτι και μάλιστα πολύ γρήγορα. Ένας Σκορπιός μέσα από τον εργασιακό χώρο ίσως ενδιαφέρεται σοβαρά αλλά μέχρι να έρθετε κοντά, θα σε κουράσει με τις συνεχόμενες σπόντες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την εμφάνισή σου και γενικά για το πώς είσαι κι αυτό σίγουρα σου αλλάζει την εικόνα. Μπορεί να γίνεις πιο τολμηρός/η από το κανονικό και να παίζεις, όχι μόνο με ένα, αλλά με δύο άτομα. Βλέπεις ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα κι εξ αιτίας της αντιδράς με θάρρος και ριψοκίνδυνα, τόσο ώστε μερικές φορές να μην αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Σου κάνει καλό πάντως γιατί είναι σαν να γνωρίζεις ένα καινούργιο κόσμο. Η επαφή με τον Κριό ή Ζυγό θα σε βοηθήσει να δεις από μια διαφορετική διάσταση σε όλα τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

leo

Δοκιμάζεις τις ικανότητές σου στα ερωτικά αλλά κινδυνεύεις να θεωρηθείς ζηλιάρης/α, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να αντιληφθείς ότι κάτι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που είστε μαζί και πρέπει οπωσδήποτε να το ανακαλύψεις. Επίσης, κάποιες οικονομικές διαφορές πιθανόν να σας φέρουν αντιμέτωπους και χρειάζεται και από τις δυο πλευρές μεγάλη ψυχραιμία για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Εκεί πάντως που πίστευες ότι το έχεις με έναν Σκορπιό, τώρα ίσως θεωρήσεις ότι το έχασες και να φοβάσαι ότι θα απορριφθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Δοκιμάζεις με μεγαλύτερη ευκολία περισσότερα πράγματα και έχεις ανάγκη να πειραματιστείς πιο πολύ. Η κρίση που μπορεί να περνάτε με τον Σκορπιό γρήγορα θα ξεπεραστεί γιατί θα καταλάβετε και οι δυο ότι υπάρχει τελικά πραγματικό ενδιαφέρον και ό,τι κι αν γίνεται, δε θα κρατά πολύ. Αρκεί να λέτε αλήθειες και να είστε έτοιμοι να παραμερίσετε το Εγώ σας. Όσο πάντως και να ανησυχείς για τον Κριό, αν θα είναι κοντά σου ή όχι, θα δεις ότι έχει εξελιχτεί σε ένα άτομο που ούτε εσύ περίμενες ότι θα στεκόταν έτσι δίπλα σου και μπορεί να διαφωνείτε συχνά, όμως είναι ειλικρινής.

ΖΥΓΟΣ

libra

Υπάρχει μια εύνοια αυτές τις μέρες και μπορεί να έρθεις σε επαφή με έναν Κριό και να πάρετε τελικά από κοινού αποφάσεις γιατί πιο πριν δεν είχε ειπωθεί τίποτα κι όλα ήταν στον αέρα. Αυτή την στιγμή κάτι διαφορετικό γίνεται ίσως γιατί κι εσύ απελευθερώνεσαι από μια άλλη σχέση που πιθανόν να ήσουν από υποχρέωση ή από συνήθεια. Τώρα όμως τέρμα τα αστεία και δεν μπορείς να κάνεις πίσω γιατί αν έχεις δώσει υπόσχεση, δε θέλεις να εκτεθεί καθόλου αυτή τη στιγμή. Με τον Παρθένο εκεί που τα ξεκαθαρίζετε, εκεί γίνεται ένα μπαμ και χαλάνε όλα αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεσαι με την Πανσέληνο ότι όλα είναι διαφορετικά και πλέον καταλαβαίνεις τις ανάγκες σου πιο εύκολα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αντί να τις κρύβεις, διαλέγεις τον δρόμο της αλήθειας και της ουσιαστικής επαφής. Σίγουρα με τον Ταύρο μπορεί να σας δένουν πολλά, αλλά είναι πιθανό να βγουν και κάποια οικονομικά θέματα που θα σας πάνε για λίγο πίσω. Πολλές συζητήσεις και επαφές, που κατά κάποιο τρόπο δείχνουν τις προθέσεις σου, θα σε βοηθήσουν να αφήσεις το στίγμα σου, χωρίς δυσκολία γιατί αυτήν τη στιγμή η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σένα, εφ’ όσον βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Τεστάρεις τις δυνάμεις σου και θέλεις να ζήσεις στην πραγματικότητα και μέσα σε ένα περιβάλλον που θα σε κάνει να βιώσεις με πιο εμπειρικό τρόπο τη σχέση σου. Θα υπάρχουν διαφορές και στον τρόπο έκφρασης αλλά και στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Με τον Αιγόκερω όλα είναι αλλιώς και μάλλον πιο δύσκολα γιατί νόμιζες ότι θα υπήρχε μια επικοινωνία, αντ’ αυτού όμως βλέπεις ένα χάσμα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθεις έλλειψη ή ακόμα και περιορισμό σε μια σχέση που πριν περνούσες καλά, εξ αιτίας ορισμένων εξωτερικών συνθηκών οι οποίες σε πιέζουν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις λιγότερη καχυποψία και μεγαλύτερη άνεση στις δύσκολες επικοινωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Καταστρέφεις τα παλιά γιατί θέλεις να κινηθείς πάνω σε καινούργιο και καθαρό έδαφος. Αυτό σου δίνει μια δύναμη που μπορεί ακόμα και να χαλάσεις μια σταθερή κατάσταση, σε περίπτωση που δεν είσαι ευχαριστημένος/η. Παλιά έκανες υπομονή αλλά τώρα δεν θέλεις κι ίσως κτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι. Έχεις επαναστατήσει και κοιτάς αυτή την στιγμή πως θα περάσεις καλά γιατί πιστεύεις ότι έχεις δώσει αρκετά και δεν μπορείς πια να ξεγελαστείς. Με τον Κριό υπάρχουν αντιθέσεις αλλά με τον τρόπο του σε δυναμώνει και σε προκαλεί να σηκώσεις το ανάστημά σου σε κάποια οικογενειακά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπερδεύεσαι ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο. Μπορεί να είχες τραβήξει την κόκκινη γραμμή σε ένα άτομο και τώρα ξαφνικά να το ανασύρεις από τη μνήμη σου με νοσταλγικές αναμνήσεις ίσως και λίγο τραυματικές. Όμως επειδή δεν μπορείς εύκολα να αποτινάξεις από πάνω σου το παρελθόν, αν δεν πατάς καλά στα πόδια σου, κάποια στιγμή θα γυρίσεις πίσω. Η σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, αν υπήρχε παλιά κι είχες κάνει αγώνα για να ξεφύγεις, θα επανέλθει και πιθανόν να έχεις μια αμφιβολία για το αν κάνεις το σωστό. Με τον Κριό ή τον Ζυγό τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα έλθεις πιο κοντά, αν κινηθείς αρχικά σε φιλικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η σχέση με τον Σκορπιό θα σου βγάλει στην επιφάνεια μια μεγάλη ερωτική διάθεση κι όλα θα σου φαίνονται μαγικά και εύκολα. Αν σχετίζεσαι με τον Τοξότη θα είστε συνέχεια ήξεις - αφήξεις γιατί θα υπάρχει έλλειψη συνεννόησης. Ακόμα και στις συναντήσεις σας ο ένας από τους δυο θα αργεί γιατί δεν θα έχετε καλό συντονισμό. Αυτό όμως δεν είναι αφορμή για χωρισμό αλλά για εντάσεις που στο τέλος θα τις λύνετε με τον καλύτερο τρόπο. Το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που ζει και κινείται στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη θα είναι πολύ μεγάλο και θα ξεσηκώνεσαι να πηγαίνεις εκεί πιο συχνά. Με τον Δίδυμο θα υπάρχει ένα έντονο ερωτικό παρασκήνιο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved