Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/3 έως και 3/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Πειραματίζεσαι γιατί μπορείς και έχεις την άνεση να κάνεις τα δικά σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ δυναμική και δεν σου αρέσει να γεμίζεις με ψευδαισθήσεις ή με ψεύτικες υποσχέσεις. Προτιμάς την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η σχέση με τον Ζυγό θα πάρει άλλη κατεύθυνση γιατί δεν θέλεις να υπάρχει μεταξύ σας κάτι που δεν είναι αληθινό. Από την άλλη επειδή αναζητάς την αυτονομία σου θα βρεθείς να μένεις και πολλές ώρες μόνος/η σου με στόχο να απολαμβάνεις την ατομική σου ελευθερία. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις κυρίως αν είσαι σε σχέση με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω, γιατί μπορεί να τραβήξεις πολύ το σκοινί και να σπάσει. Η σχέση με τον Τοξότη μπορεί να σε ενθαρρύνει να φέρεσαι ελεύθερα και με μεγάλο αυθορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είσαι αρκετά ξεσηκωμένος/η και μπορεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που σε άλλες περιστάσεις δεν υπήρχε περίπτωση να είχες κάνει κανένα βήμα. Απλώς τώρα τολμάς γιατί δεν φοβάσαι. Προς το παρόν πάντως κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά από τον πολύ κόσμο γιατί έχεις ανάγκη να κρατηθούν μυστικές οι κινήσεις σου. Βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί πυροδοτούνται άλλοι μηχανισμοί που δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Οπότε αναγκαστικά θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις και χρειάζεται να είσαι σε εγρήγορση για την περίπτωση που θέλεις να προστατέψεις κάτι που είναι πολύ καινούργιο. Η σχέση με τον Κριό θα ξεκαθαρίσει τελείως και θα μπει πλέον σε άλλο πλαίσιο. Δηλαδή είτε θα σταματήσεις τελείως είτε θα συνεχίσεις ακάθεκτος/η και με διαφορετική διάθεση. Από την άλλη ο Τοξότης σε ξεσηκώνει και πιθανόν να βγεις έξω από τις σταθερές σου συνθήκες. Όλα είναι υπό σκέψη αυτήν την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Παρόλο που έχεις ευαισθησίες δεν παραδίνεσαι τελείως ακόμα και στην πιο ερωτική σχέση. Γιατί βλέπεις και κάπου στο βάθος ένα κομμάτι της πραγματικότητας και γίνεσαι αναγκαστικά ρεαλιστής/α. Το ότι βρίσκεσαι σε μια κόντρα με τον Τοξότη δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ταίριασμα και κατανόηση μεταξύ σας. Απλά δεν σου είναι εύκολο να παραδεχτείς την διαφορετικότητα και τα όρια που έχουν μπει αναγκαστικά για να μην διαλυθεί τελείως η σχέση. Με τον Ιχθύ υπάρχει πολύ έντονο συναίσθημα αλλά επειδή δεν πιθανόν να μη σου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς του/της απέναντί σου μπορεί να του πετάς το γάντι. Αυτήν τη φορά πάντως είναι πιο εύκολο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα γιατί αρχίζεις και βλέπεις την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η κρίση της ηλικάς ξανακτυπά αφού νιώθεις ότι είσαι έφηβος/η και μπορείς να δαγκώσεις την λαμαρίνα ανά πάσα στιγμή. Κινείσαι με δυναμικό τρόπο με στόχο να βρεθείς με πολύ κόσμο και μέσα από εκεί να ξεχωρίσεις είτε με την εμφάνισή σου είτε με την ξαφνική κοινωνικότητά σου. Οπότε, μέσα από όλο αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις την αλλαγή και να κινηθείς πιο δυναμικά και περισσότερο παρορμητικά κυρίως στη σχέση με τον Κριό. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και του τρίτου, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις θετικές προϋποθέσεις στην ερωτική σου ζωή σε συνδυασμό με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μπορεί ένα συγκεκριμένο άτομο να παίξει διπλό ρόλο στην ζωή σου. Πάντως θα σπάσει ο πάγος ξαφνικά με ένα άτομο που εδώ και καιρό είσαστε μόνο φίλοι.

ΛΕΩΝ

leo

Εξελλίσσεται η ερωτική σου ζωή γιατί βγαίνεις από τα στεγανά σου και κατά κάποιο τρόπο μπορεί και να εκτίθεσαι. Αλλά πιθανόν αυτή την στιγμή να μην σε ενδιαφέρει τόσο γιατί συγχρόνως αναζητάς και την αυτονομία σου. Για αυτό μπορεί να βάλεις φρένο απέναντι σε τυραννικές συμπεριφορές ή ακόμα και πολύ αδιάφορες. Εσύ θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή αλλά και να εισπράττεις ενεργό ενδιαφέρον από το άτομο που είστε μαζί. Αν δεν το δείχνει εύκολα, προτιμάς τελικά να μείνεις μόνος/η χωρίς να κάνεις εκπτώσεις. Η τόλμη σου θα εκπλήξει ιδιαίτερα ακόμα και εσένα, αφού μπορεί να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγκάζεσαι να αποδεχτείς κάποιες αλήθειες οι οποίες σε ενοχλούν γιατί δεν σου αρέσει να υπάρχει τόσο πολύ αυτονομία μέσα στη σχέση σου. Αλλά αν βάλεις τα όρια σου αυτήν τη στιγμή μάλλον δύσκολες στιγμές θα έχεις παρά βελτίωση. Το πιο έξυπνο θα είναι να υιοθετήσεις μια πιο αναπτυγμένη και εξελιγμένη συμπεριφορά και πιθανόν να πρέπει να είσαι και φίλος/η με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οπότε, να μην τον/την κλείσεις μέσα σε στεγανά που δημιουργούν πίεση και δείχνουν έλεγχο από την πλευρά σου. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όπως παλιά, γιατί πιθανόν να βρίσκεται σε φάση αλλαγών και εσύ να μην δέχεσαι όλη αυτήν την ξαφνική ανεξαρτησία.

ΖΥΓΟΣ

libra

«Τα πάντα ρει» έλεγε ο Ηράκλειτος και σε σένα, όσο και να μη θέλεις να το παραδεχτείς, αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή. Κυρίως μέσα σου γιατί πλέον βλέπεις με άλλο μάτι τη δική σου αυτονομία αλλά και τα υπέρ και τα κατά του/της συντρόφου σου. Μπορεί να μη θέλεις να δεχτείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει επειδή πιθανόν φοβάσαι την απομόνωση και τη μοναξιά. Αλλά τελικά αυτός/η που έχει διαφοροποιηθεί είσαι εσύ και καλό είναι να μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου. Θα υπάρχουν δυσκολίες με Καρκίνο και Αιγόκερω, αν φυσικά συνεχίσουν να επιμείνουν στα ίδια και τα ίδια και δεν υπάρχει εξέλιξη ή αλήθεια στη σχέση σας. Με τον Κριό αντίθετα θα έρθεις πολύ κοντά γιατί θα κάνεις πράγματα που μπορεί να στα έλεγε για πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βάζεις άλλους στόχους και άλλες προτεραιότητες, οπότε κάτι διαφορετικό θα σου συμβεί. Ακόμα και μέσα στην ίδια σχέση να είσαι, θα βιώσεις μια άλλη πραγματικότητα, αφού όλα θα βγουν στο φως και η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί να μη σε συμφέρει, αλλά επειδή έχεις πιεστεί τόσο καιρό να κουκουλώνεις συναισθήματα, τώρα μάλλον δεν θα κρατηθείς και θα τα αφήσεις όλα να βγουν προς τα έξω. Πιθανόν ακόμα και μετά από μια μεγάλη έκρηξη που μπορεί άθελά σου να την προκαλέσεις εσύ. Με τον Κριό αν έχετε μια κοινή καθημερινότητα μπορεί να έχετε κόντρες για τον τρόπο διαχείρισης των πρακτικών θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν φοβάσαι να πεις την αλήθεια και ίσως πιάσεις τον εαυτό να λέει πράγματα που πριν δεν είχες καν σκεφτεί να μοιραστείς. Επειδή είτε δεν ήθελες να πεις πως ένιωθες είτε ήσουν συγκρατημένος/η για δικούς σου λόγους. Όμως η αυθεντικότητα μαζί με τον παρορμητισμό θα είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα. Αν σχετίζεσαι με έναν Ιχθύ, θα καταλάβεις ότι θα πέσουν οι μάσκες. Και επειδή έχεις τη διάθεση να απομυθοποιήσεις ακόμα και τον εαυτό σου, πιθανόν η σχέση να μην τραβήξει όπως περίμενες. Αν υπάρχει βάθος και αγάπη μπορεί να πάρετε αποφάσεις από κοινού να ζήσετε ακόμα και μαζί. Με τον Κριό ή τον Ζυγό έχετε γίνει περισσότερο φίλοι αυτήν τη στιγμή και πορεύεστε προς έναν κοινό στόχο, ο οποίος είναι πρώτα να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και από την καλή και από την ανάποδη και μετά να υπάρξει μεταξύ σας κάτι υγιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μπορεί να μην συμβιβάζεσαι πλέον και να θέλεις να μπουν όλα τα πράγματα στη θέση τους με μια κίνηση ιδιαίτερα εκρηκτική ή ακόμα και επαναστατική. Πιθανόν να χαράξεις σκληρές γραμμές και να κατηγορηθείς για υπερβολική παρόρμηση. Αλλά εσύ έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να ξεφύγεις από τα αδιέξοδα κόβοντας κάθε τι αρρωστημένο αλλά και χρονοβόρο. Οπότε θα πεις «ή ταν ή επι τας». Μπορεί σε μια ακραία περίπτωση «να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό» σε ένα συγκεκριμένο άτομο και να του πεις πως είτε προχωράτε πλέον επίσημα και σοβαρά είτε θέλεις την ελευθερία σου. Και θα το κάνεις γιατί πλέον δεν χαρίζεσαι σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Προσπαθείς να ξανακολλήσεις με ένα πρόσωπο γιατί βλέπεις τελικά την αξία του. Μπορεί κάπως καθυστερημένα, αλλά αν το αποφασίσεις θέλεις να γίνει άμεσα και χωρίς χρονοτριβές. Γιατί δεν αντέχεις πλέον να είσαι μόνος/η από επιλογή. Προτιμάς να μοιράζεσαι την ζωή σου με έναν πολύ αξιόλογο και ενδιαφέροντα σύντροφο. αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι η μοναδικότητα γιατί εσύ πλήττεις πολύ εύκολα κιόλας. Οπότε δεν θα ψάξεις να βρεις άτομο από το σωρό. Αντίθετα θα έχει πολλά χαρίσματα για να είναι μαζί σου. Τώρα πλέον βάζεις και εσύ τους δικούς σου όρους. Αλλά επειδή νιώθεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο, σίγουρα θα πετύχεις πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές. Η σχέση με τον Παρθένο πιθανόν να έχει μπει σε άλλη φάση και να σου προσφέρει και κάποιες περισσότερο προσωπικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει ακόμα πολύ δυναμικά και αυξάνει την γοητεία σου με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορεί εύκολα να σου αντισταθεί ο Παρθένος ή ο Τοξότης. Δυσκολίες θα υπάρχουν γιατί μερικά κοινά πράγματα μπορεί να φαίνονται ότι είναι ρευστά, αλλά, αν αναζητήσεις το βάθος και την ποιότητα και δεν παραμείνεις στα εξωτερικά, θα δεις ότι θα περάσεις καλύτερα. Γιατί έχεις και την διάθεση αλλά και την τύχη να διαμορφώνεις διαφορετικά το ερωτικό σου μέλλον. Αυτήν τη στιγμή επικρατεί διάθεση συγχώρεσης και γενικά το να διαγράψεις μια παλιά ιστορία με στόχο να την ξαναρχίσεις από την αρχή, με άλλα μυαλά όμως. Με τον Κριό μπορεί να παραμείνετε μόνο φίλοι αλλά τουλάχιστον θα καταφέρετε να υπάρχει ένας σεβασμός μεταξύ σας, κυρίως αν έχετε μαζί οικογένεια. Το πιο σημαντικό για σας αυτή την στιγμή είναι η αληθινή επικοινωνία.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved