Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 7/3 έως και 13/3;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Με νέο αέρα ξεκινάει αυτή η εβδομάδα γιατί εσύ έχεις ήδη αντιληφθεί ότι κάτι καινούργιο παίζει στην ατμόσφαιρα και χωρίς να το συνειδητοποιήσεις κινείσαι με τρόπο περισσότερο ερωτικό και κατακτητικό. Οπότε ό,τι και να συμβαίνει μέσα σου, εσύ νιώθεις καλά ή τουλάχιστον προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από τις αρνητικές εσωτερικές επιδρομές. Η αξία σου δεν είναι διαπραγματεύσιμη από εδώ και πέρα και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει μέχρι και να πεις πολλά «όχι» σε μια σχέση που μπορεί να «πνέει τα λοίσθια». Η παρουσία ενός Ταύρου στη ζωή σου σε βοηθάει να έχεις μια εσωτερική σταθερότητα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Με ένα Δίδυμο κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει και θα δώσεις μεγαλύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου. Με τον Καρκίνο υπάρχουν δυσκολίες που όμως μερικές στιγμές νιώθεις ότι ανατρέπονται. Κυρίως όταν εσύ μιλάς περισσότερο γλυκά και με κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μετά από την καταπίεση να μοιράζεις την ενέργειά σου κατά αποκλειστικότητα, χωρίς απαραίτητα να σου αρέσει, αποφασίζεις έτσι ξαφνικά να γίνεις πιο δραστήριος/α και κυρίως να έρθεις κοντά επιτέλους με έναν Τοξότη που εδώ και καιρό τον/την είχες παραμελήσει για πολύ δικούς σου, προσωπικούς λόγους. Αν κινείστε και στον ίδιο επαγγελματικό χώρο θα είναι ποιο εύκολη η προσέγγιση. Το πιο δύσκολο όμως είναι η κατανόηση του χαρακτήρα του/της που μερικές φορές σε τρομάζει και σε συγκινεί μαζί όμως. Όλα είναι μια απόφαση, μην το φοβάσαι. Η ελευθερία μπορεί να είναι αναγκαία ακόμα και στην τωρινή σου σχέση γιατί έτσι θα αναπνεύσετε και οι δυο και δεν θα έχετε μεταξύ σας κόντρες. Με τον Υδροχόο για να τα πάς καλά χρειάζεται από την πλευρά σου μεγαλύτερη επικοινωνία και λιγότερη σκλαβιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αναγεννιέσαι κατά μια έννοια αφού θα μπει ο Άρης στον άξονά σου.Γιατί θα γίνεις αρκετά επεκτατικός/η και κυρίως με απαιτήσεις, χωρίς να φοβάσαι να ρισκάρεις. Αλλά όλα θα τα κάνεις μέσα από μια υπερβολική παράδοση στο άλλο άτομο και αυτό ίσως σε εγκλωβίσει σε καταστάσεις που μπορεί να μην σου πηγαίνουν τόσο πολύ. Αλλα σίγουρα όλα θα είναι για σένα περισσότερο ανοικτά και εύκολα. Θα έχεις την άνεση περισσότερων γνωριμιών και ατόμων που ταιριάζουν περισσότερο στην ψυχοσύνθεσή σου. Αν είσαι μέσα σε μια σχέση θα δώσεις τη μάχη σου κατά κάποιο τρόπο. Γιατί θα νιώθεις από την μια καταπίεση και από την άλλη θα θέλεις να είστε πολύ κοντά. Όλα αυτά αμφιταλαντεύονται μέσα σου και σίγουρα κάπου θα μπερδέψεις και θα μπερδευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων και των καταστάσεων και το καλό είναι ότι μπορεί να βιώνεις όμορφα και ρομαντικά συναισθήματα μέσα σε ένα κλίμα πολύ ερωτικό και αγαπησιάρικο. Οπότε θα κερδίσεις από τον χαμένο χρόνο και θα εστιαστείς καλύτερα στη σχέση σου που μπορεί να είναι ένα Λιοντάρι που σίγουρα θα σου δώσει πολλά πράγματα. Με τον Κριό υπάρχουν έντονα συναισθήματα αλλά νιώθεις μερικές φορές ότι είσαι μαζί του από υποχρέωση και αυτό δεν σου αρέσει γιατί σε καθηλώνει σε μια σχέση που μπορεί να έχει ήδη λήξει μέσα σου. Και για σένα είναι θέμα χρόνου να μιλήσεις και να τοποθετηθείς. Αλλά έχεις συνειδησιακές δυσκολίες. Αν σχετίζεσαι με Σκορπιό ή Ιχθύ τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα. Μέχρι νεωτέρας θα είσαι καλά. Αλλά γενικά μερικές φορές είναι όλα ρευστά μέσα σου για αυτό χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου για να μην έχεις αυτές τις τεράστιες εναλλαγές που σίγουρα επηρεάζουν εσένα αλλά και το πρόσωπο που είστε μαζί.

ΛΕΩΝ

leo

Βρίσκεσαι σε μια φάση σημαντικών αλλαγών και αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερα ερωτικά και δημιουργικά κίνητρα. Η ερωτική φαντασίωση δεν θα είναι πλέον μόνο φαντασίωση αλλά θα προχωρήσει, αφού θα γνωρίσεις ένα άτομο με σάρκα και οστά. Και αυτό σίγουρα θα σε ωθήσει να γειωθείς στον ερωτικό τομέα και να δράσεις πολύ δυναμικά. Επιτέλους κινείσαι με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα έχεις επιτυχία και κατακτήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ένας Υδροχόος με τον οποίο θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και αρχικά μπορεί να γίνεται εύκολα φίλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις γενικά αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Πιθανόν να έχεις γνωρίσει ένα νεώτερο πρόσωπο, ακόμα και Κριό, και από τη μια κάτι έχεις δημιουργήσει, αλλά από την άλλη όταν βάζεις την λογική δεν σε οδηγεί πουθενά. Το καλύτερο είναι να ζεις αυτήν τη σχέση μέρα-μέρα και χωρίς σκέψεις που μπορεί να σε κάνουν να μετανιώνεις για τις πράξεις σου. Με τον Σκορπιό είσαι πολύ κοντά αλλά μερικές φορές έχετε κόντρες και εντάσεις που δεν τις περιμένεις καν. Καλύτερα να δεις και τη δική σου πλευρά γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει εύκολα και αβίαστα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις μπερδευτεί αρκετά και μπορεί να έχεις μπλέξει ανάμεσα σε δυο σχέσεις και πάλι. Η μια πλατωνική και φλερτ και η άλλη κανονική. Γιατί βρίσκεσαι σε συναισθηματική σύγχυση και μάλλον έχεις μπερδέψει και το άλλο το άτομο. Για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο ξεκάθαρος/η και όταν είσαι μόνος/η να τα βάζεις όλα σε μια τάξη με τη λογική και πάνω απ’ όλα με το αληθινό κομμάτι της καρδιάς σου. Με τον Κριό θα υπάρξει μια μεγάλη ανανέωση αλλά και πάλι φοβάσαι πολύ τις έντονες αιχμές του χαρακτήρα του, γιατί μερικές φορές δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και αυτό σε μπλοκάρει. Οπότε προτιμάς να είσαι με τον Αιγόκερω που δεν έχει κατά την γνώμη σου και τόσο τεράστιες απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης που σου έφερνε εκείνη την μεγάλη ένταση έφυγε πλέον από το ζώδιό σου και τώρα νιώθεις περισσότερο κατασταλαγμένος/η και κυρίως με μεγαλύτερη ωριμότητα στα θέλω σου. Βαδίζεις με αισιοδοξία χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις και τις δικές σου «ανάποδες». Αλλά γενικά έχεις ανοίξει τις συναισθηματικές σου κεραίες και τα λαμβάνεις όλα πιο εύκολα. Για αυτό με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί θα κατανοήσεις και τη δική του πλευρά. Με το Λιοντάρι, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έρθετε πιο κοντά αλλά θα χρειαστεί να τα βάλετε κάτω με ειλικρίνεια και με μεγαλύτερη αισιοδοξία για να κάνετε κάτι πολύ καλό που θα είναι στα δικά σου μέτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μια ηρεμία που γενικά βοηθά πολύ στο πνεύμα της συντροφικότητας και της αγάπης. Η καρδιά σου είναι σε φάση που μπορεί να συγχωρεί ακόμα και κακές η δύσκολες συμπεριφορές που σου έχουν... ξεμείνει από το παρελθόν. Ο Άρης στο ζώδιό σου σίγουρα θα βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς περισσότερο και να δώσεις μια καινούργια διάσταση στον εαυτό σου, με μεγαλύτερη αξία. Οπότε θα επαναπροσδιορίσεις και τη θέση σου μέσα στη σχέση, κυρίως στα σημεία που έχεις ταλαιπωρηθεί ή γενικά έχεις αδικηθεί. Γιατί το σωστό να λέγεται, δίνεις πολλά όταν είσαι μέσα σε μια σχέση, αλλά έχεις και τις απαιτήσεις σου, που μερικές φορές σε κάνουν πολύ καταπιεστικό/η. Δώσε και στο άλλο το πρόσωπο τη δυνατότητα της ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει και αυτό είναι που σε βάζει σε μια κατάσταση ηρεμίας και εσωτερικής ησυχίας. Γιατί έχεις βρει έναν τρόπο να περνάς καλά αυτές τις ημέρες και κυρίως να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις. Αυτό σίγουρα σε αναβαθμίζει οπότε δημιουργείς μια θετική ενέργεια και στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Ο Παρθένος που σε ενδιαφέρει διακαώς θέλει τον τρόπο του, χωρίς αυστηρή κριτική αλλά με περισσότερο συναίσθημα που να του το δείχνεις. Όχι αποστάσεις και «αξιοπρεπείς» κατά τη γνώμη σου συμπεριφορές που σε κάνουν απρόσιτο/η. Με τον Υδροχόο είναι μεν περίεργη η σχέση και δεν πιάνεις τόσο πολύ εύκολα τον ψυχισμό του/της, αλλά ταιριάζετε γιατί αναζητάτε και οι δυο το δίκιο και τη σωστή τάξη των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η Αφροδίτη σου δίνει ακόμα εκείνα τα θέλγητρα και τη γοητεία που σου είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο και κατόπιν σε επίπεδο σχέσης. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να φτιάξεις το μέσα σου για να μπορείς να έχεις και μια ισότιμη σχέση όπως τη θέλεις κι όπως την έχεις ονειρευτεί. Όχι αποστάσεις, όχι ψυχρότητα, μόνο φιλικές συμπεριφορές. Το συναίσθημα πρέπει να ρέει για να κάνεις την σημαντική σχέση που θέλεις τόσο πολύ. Με τον Ταύρο σας ενώνει το καλλιτεχνικό σας κοινό ταλέντο, αλλά προς το παρόν δεν του δίνεις και πολλά δικαιώματα να προχωρήσει γιατί από δικές σου προσωπικές καταγραφές έχεις κρίνει ότι δεν ενδιαφέρεται. Και όμως μπορεί να κάνεις λάθος και να είσαι πολύ μακριά του/της. Με το Λιοντάρι υπάρχει έντονη επαφή και μάλλον προχωράτε μαζί πιο ουσιαστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθεις ότι είσαι σε ένα δρόμο που δεν μπορεί κανένας να σε βγάλει ή να σου χαλάσει την καθημερινότητα, γιατί είσαι καλά και έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύμπαν από ότι άλλες φορές, αφού κάπου μέσα σου πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι καλό και για σένα. Οπότε φροντίζεις να μην το χάσεις για να είσαι μέσα στα πράγματα. Τώρα αν σε αναστατώνει ο Δίδυμος ή ο Τοξότης με τον τρόπο του/της, εσύ και πάλι θα πρέπει να κρατήσεις τις αποστάσεις σου για να μη χάσεις αυτό που έχεις αυτήν τη στιγμή. Γιατί το μυαλό σου σε βοηθάει αυτόν τον καιρό να παίρνεις σωστές αποστάσεις και συγχρόνως αποφάσεις. Πάντως το ξέρεις πλέον πολύ καλά ότι δεν θέλεις να είσαι μέσα σε μια σχέση από συνήθεια ή από λύπη, γιατί αυτό δεν σε εκφράζει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved