Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 15/2 έως και 19/2;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βλέπεις ότι υπάρχει μια στασιμότητα και αυτό σε ενοχλεί πάρα πολύ γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις. Μόνο οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε φροντίζουν με τον δικό τους τρόπο και απο εκεί παίρνεις ανάσες για να αντέχεις τα υπόλοιπα. Η δουλειά σε απασχολεί πολύ και μπορεί να έχεις πέσει «με τα μούτρα» προς τα εκεί. Οπότε και εσύ δεν αφήνεις περιθώρια για να γίνει κάτι καλό και να σηκώσεις το ερωτικό σου ηθικό. Το καλό είναι ότι απο τις 17 του μηνός και μετά θα αλλάξεις πολύ γιατί θα ξεκινήσεις να βγαίνεις περισσότερο έξω και να κάνεις πιο εύκολα παρέες και ανοίγματα. Η σκέψη για ένα Σκορπιό μπορεί να είναι εμμονική και θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πολύ προσεκτικός/η σε κρίσεις και αποφάσεις. Η σχέση με τον Ζυγό ανανεώνεται αλλά χρειάζεται ωριμότητα για να καταταφέρεις να έχεις μια καλή σχέση μαζί του/της. Γιατί μερικές φορές αυτά που λες πληγώνουν ανεπανόρθωτα και εσύ τα βαφτίζεις αλήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις πολλά να κάνεις και χαράζεις μια νέα πορεία με στόχο να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να φαίνεται ότι δίνεις την ενέργειά σου σε πράγματα που πιθανόν να μην έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά τελικά εσύ με τον τρόπο σου καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έρθεις κοντά για να κάνεις την σχέση που θέλεις. Ίσως ο Κριός να σου ξεφεύγει και να νιώθεις ότι όσο κοντά και να πηγαίνεις κάτι γίνεται και φεύγει. Από την άλλη, με τον Σκορπιό ζείτε στιγμές πολύ καλές αλλά η σχέση είναι τόσο στενή που σε πνίγει και κυρίως δημιουργεί εξαρτήσεις. Η απόσταση απο τον Τοξότη μπορεί να χρειάζεται γιατί δεν θέλεις πλέον να γίνεσαι «ένα» με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Με τον Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά και μπορεί στην αρχή να βοηθήσουν περισσότερο κυρίως επαγγελματικοί λόγοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Παίρνεις για λίγο επάνω σου γιατί νιώθεις ότι μπορείς να κουμαντάρεις πιο εύκολα το παιχνίδι. Το δικό σου πρόβλημα είναι η επικοινωνία και όταν υπάρχει όλα σου φαίνονται παιχνιδάκι. Στη σχέση σου με τον Αιγόκερω που σε πιέζει να είσαι όσο μπορείς μέσα στα πράγματα πιθανόν να μην σου αρέσει και τόσο πολύ ότι σε βάζει μέσα σε πλαίσιο, αλλά ίσως με τον τρόπο του/της να σε αναβαθμίζει. Το πιο σημαντικό είναι ότι εσύ αλλάζεις και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Οπότε αυτό σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες καταγραφές και να βγάζεις πιο εύκολα συμπεράσματα που όμως ωφελούν κυρίως εσένα. Η μοναδικότητα με τον Τοξότη σε βάζει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, αλλά αν υπάρχει έρωτας αληθινός σε έλκει να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Συνεχίζεις να αναζητάς την μοναδικότητα, για αυτό ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος σε βάζουν στην πρίζα για να κάνεις την ανατροπή. Το καλό είναι ότι οι πόρτες άνοιξαν και είναι πιο εύκολο για σένα. Μην αφήνεις πάντως τις ευκαιρίες να φύγουν μέσα από τα χέρια σου κρίνοντας αυστηρά τα δεδομένα του άλλου. Η προσωπικότητά σου είναι αυτό που μετράει και πάνω από όλα η καρδιά σου που χρειάζεται να την τοποθετήσεις πολύ ψηλά για να αισθανθείς πρώτα από όλα καλά εσύ. Σίγουρα πάντως κάτι σε σπρώχνει να μην αφήνεις τα πράγματα να λιμνάζουν και επειδή το πλανητικό σύστημα σε παρακινεί, εσύ θέλεις να φτάσεις μέχρι το τέλος το οτιδήποτε έχεις αρχίσει. Πιθανόν ένα ταξίδι να ανατρέψει τις αποστάσεις με τον Σκορπιό.

ΛΕΩΝ

leo

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθεις ότι το πάθος ή η ζήλεια σε έχει κατακλύσει και να νιώθεις ανήμπορη/ος εμπρός σε αυτά τα βαθιά και παθιασμένα συναισθήματα. Το να μη μιλάς όμως θα σε φέρει σε δύσκολη θέση γιατί το άλλο πρόσωπο θα πιστέψει άλλα και πιθανόν να οδηγηθεί σε συμπεράσματα που δεν θα είναι τόσο θετικά για σένα. Για αυτό άνοιξε και μίλα. Μην φοβάσαι ότι θα απορριφθείς γιατί τελικά δεν θα μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός σου δημιουργεί πάντως συναισθήματα κτητικότητας και νιώθεις δεν μπορείς να κουμαντάρεις την υπόθεση. Με τον Ιχθύ μπορεί να υπάρξει ασυννενοησία αλλά αν το ξεπεράσετε αυτό, ίσως ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις ανακατέψει πολύ κόσμο και αυτό πιθανόν να μη σε κάνει να νιώθεις καλά. Γιατί πιθανόν να έχεις μιλήσει περισσότερο για τα προσωπικά σου από ότι θα έπρεπε και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μαζευτείς και να μην εκτίθεσαι άλλο πλέον. Με τον Υδροχόο μπορεί να κινηθείς με ένα φιλικό τρόπο χωρίς να χρειάζεται να πεις παραπάνω πράγματα. Η σκέψη σου πάντως είναι αρκετά πειθαρχημένη οπότε μαζί με μια συγκρατημένη πλέον συμπεριφορά να μπορείς να λειτουργήσεις σε μια σχέση πιο άνετα και χαλαρά. Όσο πάντως σκέφτεσαι τι θα γίνει με το Λιοντάρι αφού νιώθεις καταπίεση μερικές φορές από το πρόσωπό του/της, τόσο δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο για να βρεθεί μια λύση μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Γενικά το κλίμα των προσωπικών σου σχέσεων θα ελαφρύνει αρκετά. Οπότε θα σου δοθεί η δυνατότητα να αφήσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμιο/α και να δεις λίγο πιο ανάλαφρα τα πράγματα. Η φαντασία σου χρειάζεται να δουλεύει προς το καλό για να σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη τη σχέση πρώτα από όλα με τον εαυτό σου και μετά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επειδή μερικές φορές νιώθεις ότι τα πράγματα εξαρτώνται απόλυτα και μόνο από το άλλο πρόσωπο, χάνεις τη δύναμή σου και κατά κάποιο τρόπο τρέχεις εσύ πίσω του. Γι’ αυτό χρειάζεται να αλλάξεις την εικόνα σου, για να είσαι περισσότερο αυτόνομος/η και με δύναμη. Ο Υδροχόος θα παίξει τον απόλυτο ρόλο στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος στο ζώδιό σου και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις πολλές εξελίξεις τις οποίες όμως θα τις δημιουργήσεις εσύ. Γιατί αυτή την περίοδο σε όλα τα ζητήματα που σε αφορούν είσαι ο/η δημιουργός. Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη σχέση με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο γιατί όλα τείνουν προς να είσαι εσύ συνέχεια στην αναζήτηση και στην εμμονή και το άλλο πρόσωπο να μην δείχνει καθόλου τι θέλει. Από την άλλη, με τον Παρθένο υπάρχουν στιγμές ηρεμίας και μετά στιγμές μεγάλης έντασης. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εξηγείς περισσότερο αυτά που σκέφτεσαι. Γιατί πολλές φορές με την εσωστρέφειά σου δημιουργείς πολλές εκρήξεις στο άλλο πρόσωπο, γιατί φαντάζεται άλλα από αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η δυναμική της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σου μέχρι και τις 16 του μήνα θα δώσει μια διαφορετική ποιότητα στη δράση σου που αν την κρατήσεις θα σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να έχεις στα χέρια σου μια μεγάλη δύναμη, η οποία ξεκινάει τελικά από την πίστη στον εαυτό σου. Αν και δεν θέλεις να είσαι εξαρτημένος/η από ένα συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να είναι και Σκορπιός θα ήταν καλύτερο να μιλήσεις και να πεις αυτά που νιώθεις. Οι συζητήσεις σε ευνοούν αυτή την στιγμή και καλό θα ήταν να ανοίγεις τα χαρτιά σου για να μην είσαι απομονωμένος/η. Το ό,τι θα κάνεις παρέα με τον Κριό τόσο στενή δεν το περίμενες και δεν το πίστευες, αλλά υπάρχουν και τα λεγόμενα θαύματα που μπορεί να γίνουν ξαφνικά. Το Λιοντάρι θα επανέλθει πανηγυρικά αρκεί να ξέρεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις και θα τα καταφέρεις μόνο αν τελικά βρεθείς να παίζεις μέσα σε ισότιμη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη και ο Ερμής παραμένουν στο ζώδιό σου, οπότε έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι διεκδικείς πλέον δυναμικά γιατί έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις να κάνεις και προς τα που να κατευθύνεις τη σχέση σου και το μόνο που ψάχνεις είναι η ανταπόκριση από το άλλο πρόσωπο. Πιθανόν η σχέση με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο να σε βγάζει έξω από την δική σου πραγματικότητα αλλά δεν αρνείσαι να είστε μαζί γιατί πιστεύεις ότι τελικά κάπου θα σε οδηγήσει. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό είναι πιο εύκολη γιατί εκφράζεται και έτσι ρέει το συναίσθημα. Το πιο σημαντικό όμως δώρο της Αφροδίτης είναι η αυτοεκτίμηση την οποία τελικά θα αποκτήσεις και δεν προέρχεται από την σχέση σου με το άλλο άτομο αλλά με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ξεκινάς την εβδομάδα σου με ελπίδες ότι θα κατακτήσεις τελικά το ποθούμενο που αναζητάς και ο λόγος είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου στις 17 Φεβρουαρίου. Σου στέλνει ήδη τις ακτίνες της και για αυτό έχεις αναστατωθεί από την αρχή της εβδομάδας και σίγουρα θα τα βλέπεις όλα πιο όμορφα και πιο εύκολα. Οπότε δοθείσης ευκαιρίας θα βουτήξεις στα βαθιά και θα πετύχεις τον στόχο σου, είτε αυτός είναι να διατηρήσεις και να αναπτύξεις περισσότερο τη σχέση σου είτε πρόκειται για μια καινούργια σχέση. Πάντως πίσω δεν θα πας με τίποτε. Αυτό φυσικά που θα γίνει άμεσα είναι να έρθεις κοντά με ένα Λιοντάρι και μέσα από εκεί θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου στο φουλ. Η επαφή με τον Ταύρο συνεχίζει να σε ενθουσιάζει και να σου δίνει ελπίδες ότι θα κάνετε κάτι πολύ καλό στο εγγύς μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναβαθμίζεσαι και μέσα από αυτήν την αναβάθμιση ίσως ξεκινήσεις μια σχέση με τον Σκορπιό ο οποίος έχει κάνει τα πάντα για να είσαι πολύ κοντά του/της. Ο ενθουσιασμός που μπορεί να νιώθεις με το Λιοντάρι θα σε βάλει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά. Η ενασχόληση με τον εαυτό σου θα είναι το πιο σημαντικό βήμα για να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις του Αιγόκερω. Και επειδή υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη κοινωνικότητα αυτήν τη φορά θα είσαι και εσύ περισσότερο ενεργός/η. Το τέλος που μπορεί να πείτε – αλλά όχι με βαριά καρδιά– με τον Κριό θα σου φέρει μια γαλήνη και μια εσωτερική ηρεμία γιατί επιτέλους θα είσαι ο εαυτός σου χωρίς να καταπιέζεσαι και χωρίς να χάνεις την αγάπη. «Καλύτερα για ένα διάστημα φίλοι παρά εχθροί» είναι το μότο σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved