Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε να τρέχουμε με διαφορετική ταχύτητα, γιατί το πλανητικό σύστημα θέλει οπωσδήποτε να μας οργανώσει. Για το σκοπό αυτό επιστρατεύεται πρώτα ο Άρης ο οποίος μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου θα έρθει σε επαφή με τον Κρόνο. Αναπόφευκτα τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο δύσκολα, γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της οργάνωσης και των «πρέπει», προκειμένου να μη βγούμε από το παιχνίδι.

Επηρεάζονται κάπως πιο θετικά τα ζώδια της γης και του νερού, τα οποία με πολύ πιο εύκολο τρόπο θα μπορέσουν να βρουν τα πατήματα και τα βήματά τους.

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα έχουν μια τάση απειθαρχίας και θα δυσκολευτούν λίγο παραπάνω να μπουν σε καλούπια, να μην βγάζουν την πρωτοβουλία και το δυναμικό τους. Επίσης, θα χρειαστεί να ενταχτούν σε πιο μεγάλες ομάδες και οργανωμένα συστήματα, κάτι που τους δυσκολεύει αρκετά.

Επιπλέον, από τις 23 του μηνός, ο Ερμής στον Κριό γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις και ταλαιπωρίες, ειδικά στην αρχή της ανάδρομης πορείας του. Θα πρέπει να εξετάσουμε εκ νέου οτιδήποτε δεν έχουμε δουλέψει, τολμήσει, οργανώσει ή αντιληφθεί. Ο Ερμής μας καλεί να ακούσουμε το μήνυμά του το οποίο αυτήν τη φορά είναι πολύ έντονο και παρορμητικό και θα πρέπει να το ακολουθήσουμε.

Motto της εβδομάδας: Όλα είναι αναγκαία για την εξέλιξή μας. Αν ακολουθήσουμε το δρόμο της προσπάθειας και της επιμονής, το σύμπαν θα μας ανταμείψει και όλα θα εξελιχθούν πιο εύκολα.

Καλή σας εβδομάδα!

Αγαπητά Κριάρια ♈ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ταύροι ♉ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Δίδυμοι ♊ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Καρκίνοι ♋ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητά Λιοντάρια ♌ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Παρθένοι ♍ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

#AstroTip: για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εβδομάδα αυτή, δες και την πρόβλεψη του Ωροσκόπου σου.

Αγαπητοί Ζυγοί ♎ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Σκορπιοί ♏ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Τοξότες ♐ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Αιγόκεροι ♑ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Υδροχόοι ♒ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ιχθύες ♓ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!