Το πλανητικό σύστημα εξακολουθεί να επηρεάζει θετικά πρωτίστως τους Ιχθύς, Σκορπιούς και Καρκίνους, όλη δηλ. την υδάτινη τριπλότητα. Ακολουθεί η γήινη τριπλότητα, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων βρίσκετε πιο εύκολα όλες τις εμπειρίες που θέλετε να βιώσετε στον εξωτερικό κόσμο. Οι δρόμοι ανοίγουν, μπορείτε να διαβείτε πιο εύκολα πόρτες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Παράλληλα, θα νιώσετε ότι μπορείτε να πατήσετε σε πιο στέρεο έδαφος, τόσο σε σχέση με το περιβάλλον σας όσο και με τον εσωτερικό σας κόσμο.

Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου είναι πάρα πολύ δυνατή και γίνεται στον άξονα Παρθένου Ιχθύων. Επηρεάζει πρωτίστως τους Παρθένους και μετά τους Ιχθύς που είναι γεννημένοι το β΄ δεκαήμερο. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές κυρίως στον τομέα της εμπειρίας και της πράξης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε το πλανητικό σύστημα χωρίς όμως να το δαιμονοποιείτε. Αυτό είναι το κυριότερο.

Επίσης, οι Τοξότες εξακολουθείτε να είστε σε πολύ δυνατή φάση αφού ο Άρης συνεχίζει είναι στο ζώδιό σας και συμπαρασύρει Κριούς και Λιοντάρια να ρισκάρουν σε οτιδήποτε θέλουν να ξεκινήσουν.

Για τους Ζυγούς αυτό το διάστημα είναι πολύ ευαίσθητο, γιατί μαθαίνουν πώς να παραδίδονται και παράλληλα πώς να κρατάνε σταθερά μέσα τους την απόφασή τους και την εμπιστοσύνη σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πάντως, όλα κινούνται προς μια θετική κατεύθυνση.

Επηρεάζονται επίσης με θετικό τρόπο τα αέρινα ζώδια, Δίδυμοι και Υδροχόος, τα οποία καλούνται να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο και να βιώσουν μια άλλη πραγματικότητα.

Motto της εβδομάδας: Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις επιταγές του πλανητικού συστήματος, χωρίς όμως να το δαιμονοποιείτε. Η αέναη κίνηση των πλανητών μέσα στον πλανητικό κύκλο έχει πάντα στόχο την εξέλιξη και την αγάπη.

Καλή σας εβδομάδα!

Αγαπητά Κριάρια ♈ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ταύροι ♉ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Δίδυμοι ♊ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Καρκίνοι ♋ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητά Λιοντάρια ♌ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Παρθένοι ♍ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

#AstroTip: για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εβδομάδα αυτή, δες και την πρόβλεψη του Ωροσκόπου σου.

Αγαπητοί Ζυγοί ♎ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Σκορπιοί ♏ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Τοξότες ♐ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Αιγόκεροι ♑ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Υδροχόοι ♒ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ιχθύες ♓ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!