Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Σεπτέμβριο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Σεπτεμβρίου είναι: Παρθένοι & Ιχθύες

Καλό σας μήνα!

ΚΡΙΟΣ ♈

30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου. Μια νέα πραγματικότητα ανατέλλει, η οποία θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις στον τομέα της επικοινωνίας και να κάνεις αρμονικές συζητήσεις με όλους και για όλα. Παράλληλα, θα ξεκινήσεις κάποιες προσωπικές κι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξυγιάνεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, κυρίως στις συνεργασίες και στις προσωπικές σχέσεις. Το δημιουργικό σου κομμάτι επίσης, θα βρει τρόπο να εκφραστεί.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Κριούς;

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αγαπητέ Ταύρε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ταύρους;

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Διδύμους;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

5 Σεπτεμβρίου: Θα ξεκινήσει μια καλή περίοδος για την επαγγελματική σου αναγέννηση, καθώς επίσης για ταξίδια κι επαφές με άτομα από την οικογένεια σου που δεν είναι και πολύ κοντά σου αυτή την στιγμή. Θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις εφόδια γνώσης, αλλά κι εμπειρικής πρακτικής, τα οποία θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμιστείς σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα ενός αυτοκινήτου, θα επιλυθεί άμεσα και μάλιστα με επιτυχία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Καρκίνους;

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Λέοντες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

▸ 5 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει μεγάλη ενέργεια, ώστε να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο σε προσωπικό επίπεδο, καταβάλλοντας ατομική προσπάθεια και δρώντας καταλλήλως. Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, γιατί θα αντιληφθείς εύκολα πως ακριβώς θα πρέπει να κινηθείς και με ποιο ακριβώς τρόπο.

▸ 6 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθάει στο να ανοιχτείς συναισθηματικά και θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τα εσώψυχά σου. Ως συνέπεια τούτου, θα έρθεις πιο κοντά με συγκεκριμένα άτομα τα οποία είναι απαραίτητα για την ψυχική σου ισορροπία.

▸ 20 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα είναι μια νότα ευχάριστη κι ιδιαίτερη. Μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου, θα δείχνεις ένα πολύ συμπονετικό πρόσωπο κι η προσφορά προς τους άλλους, θα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα με τον εαυτό σου. Δε θα έχεις πρόβλημα στο να δείξεις την καλή σου πλευρά, αλλά την ερωτική σου. Σε αυτό το σημείο, θα απαιτηθεί να κάνεις υπέρβαση, ώστε να ξεπεράσεις τη μοναχικότητα σου, γιατί διαφορετικά, η τάση που έχεις να είσαι δύσπιστος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε οδηγήσει να μείνεις μόνος/η, από δική σου και μόνο επιλογή.

▸ 20 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε κάνει να αναζητήσεις μια καινούργια ταυτότητα. Ενδέχεται να προχωρήσεις σε εσωτερική εκκαθάριση, προτού βάλεις πλώρη να δημιουργήσεις οτιδήποτε καινούργιο. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια πράγματα, θα νιώσεις σα να τα βλέπεις για πρώτη φορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η κάθαρση στην οποία θα προχωρήσεις, θα είναι μάλλον αναγκαία, ώστε να εξελιχθείς και να δημιουργήσεις μια καινούργια, καλύτερη πραγματικότητα.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Παρθένους;

**Τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες; Απόκτησε την προσωπική πρόβλεψη ενός έτους και μάθε την απάντηση!**

ΖΥΓΟΣ ♎

▸ 30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, δίνει στην σκέψη σου έναν καινούργιο αέρα. Μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, θα σε εμπλουτίζει με νέες ιδέες και θα σου υπενθυμίζει την καλλιτεχνική φύση που κουβαλάς. Μερικές φορές μπορεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και να ισορροπήσεις κρατώντας ίσες αποστάσεις από τα πράγματα. Αν όμως συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, όλα θα πάρουν τη σωστή τους θέση και θα καταλάβεις πώς χρειάζεται να δράσεις.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ζυγούς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Σκορπιούς;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Τοξότες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Αιγόκερους;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αγαπητέ Υδροχόοε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Υδροχόους;

ΙΧΘΥΕΣ ♓

▸ 5 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στην Παρθένο ξεκινάει την πορεία του και δέχεσαι μια ιδιαίτερη και πολύ ρεαλιστική επιρροή στον άξονά σου. Εκ των πραγμάτων δραστηριοποιείσαι περισσότερο μέσω των τρίτων προσώπων, αλλά χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σου, γιατί ίσως να γίνεις -χωρίς να το θέλεις- υπερβολικός/ή σε πολλά θέματα που αφορούν τις στενές σου σχέσεις και συνεργασίες. Με βεβαιότητα θα ενεργοποιηθείς έντονα, αλλά θα υπάρχουν εντάσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να οφείλονται στην επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με τρόπο ρεαλιστικό και πρακτικό, που σου δημιουργούν όμως τελικά, ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Όλο αυτό το σκηνικό, θα κρατήσει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

▸ 6 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου κι επικεντρώνεσαι μόνο στα θέματα που τελικά σε αφορούν και ταυτόχρονα, σε κάνει να εκφράζεσαι πιο συναισθηματικά από ποτέ. Τα πράγματα δε θα κυλήσουν εύκολα, γιατί ένας πιθανός εκνευρισμός ή μια μελαγχολία μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, αρκετά γρήγορα, θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου.

▸ 20 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο -στον άξονα σου- σε κάνει να αναζητήσεις μια καλύτερη ζωή, μια πιο όμορφη και βατή καθημερινότητα. Παρότι αυτό δεν είναι εύκολο εγχείρημα, εσύ θα βρεις το τρόπο να εισπράξεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης -μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου- και να κάνεις πράξη, όλα όσα ονειρεύεσαι για να καλυτερεύσεις την ποιότητα της ζωής σου. Η εσωτερική σου πυξίδα, θα σε καθοδηγήσει σωστά και θα συμπράξεις αποτελεσματικά με όσα πρόσωπα συνεργαστείς, δρέποντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

▸ 20 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον άξονά σου, σε προσγειώνει τόσο πολύ, που κι εσύ ο/η ίδιος/α μπορεί να εκπλαγείς. Θα νιώσεις σα να έχεις ξυπνήσει από ένα όνειρο περίεργο και μάλλον δύσκολο. Καλείσαι να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή, να σηκώσεις τα μανίκια και δεις τι πρέπει να κάνεις. Τότε και μόνο τότε, η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ιχθύες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved