Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Κριό

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Κριό

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Κριό

ΚΡΙΟΣ ♈

Καλή χρονιά Κριέ! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος και Οκτώβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

12 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις επιρροές από την Πανσέληνο κι ως εκ τούτου, θα έχεις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και θα χρωματίσεις με ευαισθησία όλα τα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις ακόμα πιο παρορμητικός/ή και θαρραλέος/α, εκφράζοντας έτσι περισσότερες πλευρές του εσωτερικού σου κόσμου. Όλα όμως θα έχουν μια χροιά πίεσης, η οποία θα σε σπρώξει να πάρεις θέση κι ίσως να νιώσεις ελαφρά εκτεθειμένος/η σε όλα τα μέτωπα. Η ουσία είναι να μην ανησυχείς για την γνώμη των άλλων, αλλά να επικεντρώνεσαι στο τι κάνει καλό σε εσένα τον/την ίδιο/α. Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως θα είναι τα άτομα με τα οποία θα εμπλακείς περισσότερο.
9-12 Ιανουαρίου: Συντελούνται αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες εκ των πραγμάτων θα σε ωθήσουν προς μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτή που ακολουθείς συνήθως. Θα υποχρεωθείς να συνυπολογίσεις όλους τους κοινωνικούς κι οικογενειακούς παράγοντες σε ότι κάνεις, γεγονός το οποίο θα αυξήσει την πίεση που νιώθεις αυτή την στιγμή. Το θετικό είναι ότι, θα συλλέξεις εμπειρίες, οι οποίες θα σε προσγειώσουν, μα κυρίως θα σε εντάξουν καλύτερα μέσα στο κοινωνικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.
28 Ιανουαρίου: Ό Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 9 Μαρτίου. Θα είναι μια περίοδος πολύ έντονη για σένα, αλλά συγχρόνως, γεμάτη δυναμική. Καλό είναι να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, γιατί τείνεις να υπερβάλεις και δεν μπορείς να ελέγξεις την δύναμή σου. Θα χρειαστεί αναγκαστικά να βάλεις κάποιο φρένο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

▸ 4 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, θα παραμείνει σ’ αυτό μέχρι και τις 5 Ιουνίου. Το σίγουρο είναι, ότι θα εκπέμπεις μια λαμπερή και γοητευτική εικόνα προς τα έξω, μιας και θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Η μεγάλη αυτοπεποίθηση που θα αισθάνεσαι, μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθήματα εγωιστικά και κατά συνέπεια, όχι και πολύ συντροφικά. Συγχρόνως, θα έχεις μια τάση να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για τα ερωτικά σου θέματα, αλλά και για το άτομο που θα επιλέξεις να βάλεις στο πλάι σου. Να θυμάσαι ότι όλο αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να μην βιάζεσαι, γιατί έτσι κινδυνεύεις να υποπέσεις σε μεγάλα λάθη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα πάρεις απόφαση για γάμο ή για συμβίωση.
24 έως και 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, θα σου δημιουργήσει έντονη τάση για ανεξαρτητοποίηση, ενώ συγχρόνως μπορεί να ασχοληθείς με επικίνδυνα πράγματα, όπως για παράδειγμα, τα extreme σπορ. Οι δικοί σου οι κανόνες, θα είναι οι μοναδικοί που θα υπακούς. Να αποφύγεις τις απότομες κι αδιάκριτες -χωρίς τακτ- τοποθετήσεις, γιατί μπορεί να καταλήξεις να γίνεις αντιπαθητικός. Η πρωτοτυπία θα σε έλκει και το ανεξάρτητο όραμα, θα σε καθοδηγεί.

ΜΑΡΤΙΟΣ

4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη μέχρι και τις 14 Απριλίου, κι η ενδοσκόπηση σε προσωπικό επίπεδο, λειτουργώντας συνδυαστικά με μια τάση μοναχικότητας, μπορεί να σε αποκόψει από την συντροφικότητα κι οποιαδήποτε διάθεση συνεργασίας. Δεν είναι απίθανο, να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση αυτό το διάστημα.
14 Μαρτίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, κι ο τρόπος που θα επικοινωνείς θα είναι πολύ δυναμικός, ποτισμένος με υπερβολικές δόσεις ειλικρίνειας κι ωμότητας. Θα εφαρμόσεις πιο εύκολα τις ιδέες σου σε όλα τα επίπεδα, γιατί θα κινηθείς με σβελτάδα αλλά και μεγάλη έμπνευση.
25 Μαρτίου έως και τις 28 Μαρτίου: Ξαφνικές αναλαμπές μπορεί να σε βγάλουν από ένα δύσκολο πρόβλημα, είτε οικονομικό, είτε προσωπικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα με μία κίνηση, γιατί θα αντιδράς με τρόπο γρήγορο και δυναμικό. Απέφυγε τις εργασίες με το ηλεκτρικο ρεύμα.
28 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις μια νέα αρχή εφ’ όλης της ύλης. Ο στόχος θα επιτευχθεί, γιατί θα ξεκολλήσεις από όλους κι όλα και θα κάνεις νέα βήματα προς τα εμπρός. Το σημαντικότερο, είναι η συνειδητότητα που θα αποκτήσεις για σένα και για το τι θέλεις να κάνεις, αλλά κυρίως, για πώς να το επιτύχεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

11 Απριλίου: Η Πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει άμεσα, κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Ενδέχεται να προσπαθήσεις να είσαι μαζί με άλλα άτομα, είτε μπαίνοντας σε μια σχέση για τα καλά, είτε ξεκινώντας μια πολύ θετική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως, επειδή νιώθεις έντονη την ανάγκη να είσαι αυτόνομος/η, και να ακολουθείς ανεξάρτητη πορεία, θα πρέπει να βρεις τις χρυσές ισορροπίες, ώστε να μπορέσεις να συνυπάρχεις, χωρίς κόντρες και φασαρίες.
21 Απριλίου: Ο Ερμής λόγω της ανάδρομης πορείας του, αλλάζει και πάλι ζώδιο κι επανέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας έντονα εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Με γνώμονα αυτό, προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο ειλικρινής γίνεται σε ότι λες και σε ότι μεταφέρεις ως πληροφορία στους γύρω σου. Μερικές φορές μπορεί να κατηγορηθείς για υπερβολική ειλικρίνεια ή έλλειψη τακτ, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε αποτρέψει από το να πράξεις το σωστό. Μέχρι και τις 15 Μαΐου, -ο Ερμής- θα σου δίνει έμπνευση και μια ώθηση να εκφράσεις και να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις αγάπη για το γράψιμο, αλλά και για οποιαδήποτε ασχολία σε βοηθά να αποκτήσεις επίγνωση του εαυτού σου.

ΜΑΪΟΣ

1 Μαΐου έως 31 Μαΐου: Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και να σου χαρίζει επιπλέον λάμψη και γοητεία. Η φλόγα που θα νιώθεις για το κάθε τι που κάνεις θα φουντώνει γρήγορα, όμως πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να καταλαγιάσει σε περίπτωση που κάτι σε κάνει να βαρεθείς. Όλα θα γυρίζουν γύρω από εσένα, αλλά δε θα απουσιάζει ούτε η διάθεση να μοιραστείς όλα τα καλά που απολαμβάνεις, ούτε η όρεξη να κατανοήσεις τα συναισθήματα των άλλων. Αν έχεις γεννηθεί δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να προχωρήσεις σε γάμο ή συμβίωση. Μπορεί να φαίνεται ως βιαστική κίνηση, αλλά –δυστυχώς ή ευτυχώς- δεν θα σε κρατάει τίποτε.
4 Μαΐου: Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος και ξαναμπαίνει στο ζώδιο σου, χαρίζοντας σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ευκαιρίες που στο παρελθόν, ίσως να μην είχαν καρποφορήσει. Τώρα πια όμως, οι ιδέες σου θα έχουν συνοχή και θα είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμες, αποφέροντας σου ανταμοιβές.

ΙΟΥΝΙΟΣ

5 Ιουνίου: Αλλάζουν οι καταστάσεις και στρέφεις την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση, περισσότερο οικογενειακή και συναισθηματική. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος για σένα, γιατί θα νιώθεις έντονη την ανάγκη για ασφάλεια, κυρίως αυτή που πηγάζει από την οικογένεια. Επιπρόσθετα, θα σου βγουν στην επιφάνεια υποβόσκοντα συναισθήματα, υπερβολικές ευαισθησίες κι ενστάσεις για το κάθε τι. Η οικογένεια θα αποτελεί το πρώτο σου μέλημα, και θα κινηθείς γύρω από αυτή, περισσότερο από ότι άλλες φορές.

ΙΟΥΛΙΟΣ

9 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρχουν πολλά μέτωπα σε οικογενειακό κι επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα θα βιώσεις αλλαγές που θα σχετίζονται με την συναισθηματική σου κατάσταση. Εξαιτίας αυτών, θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, γιατί η παρόρμηση που θα νιώθεις, θα είναι πολύ έντονη κι ανατρεπτική. Όλα πάντως είναι ρευστά, γι’ αυτό κι εσύ θα πρέπει να γίνεις πολύ ευέλικτος/η, αναζητώντας λύσεις ακόμα και πέρα από τα όρια και τη ζώνη άνεσής σου.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου. Μια νέα πραγματικότητα ανατέλλει, η οποία θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις στον τομέα της επικοινωνίας και να κάνεις αρμονικές συζητήσεις με όλους και για όλα. Παράλληλα, θα ξεκινήσεις κάποιες προσωπικές κι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξυγιάνεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, κυρίως στις συνεργασίες και στις προσωπικές σχέσεις. Το δημιουργικό σου κομμάτι επίσης, θα βρει τρόπο να εκφραστεί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

5 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου, θα σε εμπνεύσει να κάνεις διάφορες αλλαγές στο τομέα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών. Το ζητούμενο, είναι η ισορροπία και κυρίως το να βρεις τον πραγματικό εαυτό σου, για να πορευτείς καταλλήλως.
14 Οκτωβρίου: Κάνεις μια θετική στροφή, η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δικαιωθείς σε πολλά θέματα. Η Αφροδίτη που θα μπει στον άξονά σου -στον Ζυγό- μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, θα σου προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες, οι οποίες θα σου δώσουν ευκαιρίες για να εξελιχθείς. Όλα πάντως, θα νιώθεις ότι κυλούν πιο εύκολα σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Είναι επίσης, μια καλή περίοδος για γάμο ή για συμβίωση.
23 Οκτωβρίου: Ο Άρης που μπαίνει στον Ζυγό –κι άρα πάλι στον άξονά σου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου- θα πυροδοτήσει πολλές καταστάσεις οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να γίνεις υπερβολικά συνεργατικός/ή και πολύ συντροφικός/ή. Την ενέργεια και το δυναμικό σου, θα τα παραδόσεις για λίγο στους άλλους. Η καλλιτεχνική σου φλέβα θα βγει στην επιφάνεια.
Ο ναρκισσισμός, υπάρχει περίπτωση να σε παρασύρει και να θελήσεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου ή οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάνω σου. Σου συστήνω να προσέχεις, γιατί ενδέχεται να υποπέσεις σε υπερβολές για να αρέσεις.
Θα κάνεις υποχωρήσεις τις οποίες δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις, και μπορεί να δώσεις τα πάντα στους άλλους, από πιθανή ανασφάλεια. Πάντως ότι και να γίνει, εσύ θα δραστηριοποιηθείς και με το παραπάνω, απλά χρειάζεται να κρατάς το μέτρο και τις σωστές αποστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved