Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Παρθένο

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Παρθένο

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Παρθένο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλή χρονιά Παρθένε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Ιούλιος, και ο Σεπτέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

1 Ιανουαρίου: Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες –δηλαδή στον άξονά σου- κι εσύ ενεργοποιείσαι με στόχο να αναλάβεις ένα σημαντικότερο ρόλο στην ζωή των άλλων. Μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, θα βιώνεις εμπειρίες που θα αφορούν την σχέση σου με τα άλλα άτομα κι ο τρόπος που θα συνεργάζεσαι μαζί τους, θα έχει χροιά προσφοράς κι υπηρεσίας. Ενδέχεται να νιώσεις αρκετή πίεση κι ίσως υποκύψεις σε στενά συναισθηματικά μαρκαρίσματα, τα οποία δεν θα μπορέσεις εύκολα να παρακάμψεις. Πρόσεξε τις πολλές ευαισθησίες που μπορεί να έχεις και βεβαιώσου ότι θα παραμείνεις δυνατός/ή, ώστε να ανταπεξέλθεις στις επάλξεις της καθημερινότητας.
3 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες -στον άξονά σου- και σου φέρνει ότι καλύτερο, ήδη, από την αρχή της χρονιάς! Θα εισπράξεις πολύ θετική συμπεριφορά από τους άλλους, η οποία θα σε βοηθήσει να βγεις από πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Πολλά πάντως μπορεί να συμβούν αυτή την περίοδο, ακόμα κι απόφαση γάμου μπορεί να πάρεις. Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, θα απολαμβάνεις ωραίες στιγμές, όχι μόνο γιατί θα σου προσφέρονται από τρίτα πρόσωπα, αλλά και γιατί θα δρέψεις τους καρπούς των δικών σου κόπων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

26 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη, σου προσδίδει μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους άλλους και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα κοινά σας θέματα και τα προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Η ξεκάθαρη συναισθηματική σου στάση, θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις σωστά τις γραμμές μεταξύ του εαυτού σου και των άλλων, χωρίς να σε κάνει αντιπαθητικό/ή, ενώ ταυτόχρονα θα είσαι σε θέση να τους βοηθήσεις με ότι τους απασχολεί, χωρίς να χάσεις τις ισορροπίες σου.
26 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής στους Ιχθύες ξεκινάει από σήμερα να σε ενεργοποιεί και να σου προσφέρει μια καλύτερη οπτική γωνία, όσον αφορά την επικοινωνία σου. Η καλλιτεχνική σου φύση θα βγει πιο εύκολα στην επιφάνεια και θα σου δώσει ώθηση να μοιραστείς τις ιδέες σου, ή ακόμα και να δημιουργήσεις συνεργασίες, οι οποίες θα σου αποφέρουν κέρδος. Μέχρι και τις 13 Μαρτίου, θα έχεις συνεχόμενες επαφές και δοσοληψίες που θα καρποφορήσουν, μιας και θα είσαι σε θέση να εξετάζεις τα θέματα που προκύπτουν, από όλες τις πλευρές.

ΜΑΡΤΙΟΣ

12 Μαρτίου: Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου προσφέρει μια καινούργια προοπτική, η οποία με τη σειρά της, θα σε αναγκάσει να προβείς σε συναισθηματική αξιολόγηση όλων των σχέσεων και των επαφών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να δει και τα όμορφα, αλλά και τα άσχημα κάθε σχέσης σου. Το καλό είναι ότι στο τέλος, θα έχεις σταχυολογήσει τους σωστούς συνεργάτες που θα πρέπει να κρατήσεις, αλλά και τα σωστά άτομα που θα πρέπει να παραμείνουν στην προσωπική σου ζωή. Μην αμελήσεις να δείξεις την αγάπη σου, φροντίζοντας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάθε μέρα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

26 Ιούλιος: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα σου δώσει πολύ καλές ιδέες, ώστε να επιλύσεις όποια τυχόν πρακτικά θέματα σε απασχολούν. Το σίγουρο είναι ότι θα σε βγάλει γρήγορα από τα προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα. Θα επιδοθείς ακόμα και σε λεπτοδουλειές με τα χέρια σου και με βεβαιότητα, θα δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Επιπλέον, θα έχεις διαύγεια νου, η οποία θα σε βοηθήσει να δεις τις λύσεις που πιθανόν να σου διαφεύγουν αυτή την στιγμή. Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου θα κρατήσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα - γιατί θα γίνει για λίγο ανάδρομος και θα αλλάξει και ζώδιο- για αυτό, μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει μεγάλη ενέργεια, ώστε να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο σε προσωπικό επίπεδο, καταβάλλοντας ατομική προσπάθεια και δρώντας καταλλήλως. Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, γιατί θα αντιληφθείς εύκολα πως ακριβώς θα πρέπει να κινηθείς και με ποιο ακριβώς τρόπο.
6 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθάει στο να ανοιχτείς συναισθηματικά και θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τα εσώψυχά σου. Ως συνέπεια τούτου, θα έρθεις πιο κοντά με συγκεκριμένα άτομα τα οποία είναι απαραίτητα για την ψυχική σου ισορροπία.
20 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα είναι μια νότα ευχάριστη κι ιδιαίτερη. Μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου, θα δείχνεις ένα πολύ συμπονετικό πρόσωπο κι η προσφορά προς τους άλλους, θα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα με τον εαυτό σου. Δε θα έχεις πρόβλημα στο να δείξεις την καλή σου πλευρά, αλλά την ερωτική σου. Σε αυτό το σημείο, θα απαιτηθεί να κάνεις υπέρβαση, ώστε να ξεπεράσεις τη μοναχικότητα σου, γιατί διαφορετικά, η τάση που έχεις να είσαι δύσπιστος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε οδηγήσει να μείνεις μόνος/η, από δική σου και μόνο επιλογή.
20 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει να αναζητήσεις μια καινούργια ταυτότητα. Ενδέχεται να προχωρήσεις σε εσωτερική εκκαθάριση, προτού βάλεις πλώρη να δημιουργήσεις οτιδήποτε καινούργιο. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια πράγματα, θα νιώσεις σα να τα βλέπεις για πρώτη φορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η κάθαρση στην οποία θα προχωρήσεις, θα είναι μάλλον αναγκαία, ώστε να εξελιχθείς και να δημιουργήσεις μια καινούργια, καλύτερη πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved