Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Υδροχόο

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Υδροχόο

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Υδροχόο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καλή χρονιά Υδροχόε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Οκτώβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

1η Ιανουαρίου: Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου κι έχει μεγαλύτερη επίδραση σε σένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, γιατί μετά αλλάζει ζώδιο. Καλό θα ήταν να επωφεληθείς όσο μπορείς αυτές τις δυο ημέρες και να πάρεις τα δώρα της ενέργειας της, επιτρέποντας να σε πλημμυρίσουν κύματα καλής διάθεσης.
28 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα σου δώσει μια γερή ώθηση η οποία θα σε οδηγήσει να κάνεις φιλικά, αλλά δυναμικά ξεκαθαρίσματα. Θα δεις σφαιρικά τις ανάγκες σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες και τα πράγματα θα κυλήσουν προς μια εξελικτική κατεύθυνση. Έτσι, θέλοντας και μη, θα αναγκαστείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

7 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής ξεκινάει μια σύντομη διαδρομή στο ζώδιο σου, αλλά παρόλα αυτά, θα προλάβεις να απελευθερώσεις την σκέψη σου. Ο σκοπός, είναι να δεις με άλλα μάτια τα ‘’πιστεύω’’ και τα ‘’θέλω’’ σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
11 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνονται στον άξονά σου, θα σου δημιουργήσουν μια τάση να ξεπεράσεις τα όρια του εαυτού σου και να ασχοληθείς περισσότερο και με τους άλλους. Όποια απόφαση πάρεις σε αυτή τη φάση, θα είναι σημαντική και μπορεί να αντιμετωπίσεις διλήμματα του τύπου ‘’προχωράω ή όχι’’ μια σχέση. Καλό θα ήταν να ζεστάνεις την συμπεριφορά σου προς τα τρίτα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητα σου και να μην είσαι πια τόσο φευγάτος/η. Τέλος, απέφυγε να κάνεις κτήμα σου κάθε φορά τα προβλήματα των άλλων και συνυπολόγισε και τις δικές σου ανάγκες, ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

21 Απριλίου: Μια σημαντική επιρροή ξεκινάει από σήμερα, η οποία θα διαμορφώσει μια καλύτερη επικοινωνιακή πραγματικότητα και θα σε βοηθήσει να αντλήσεις περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες θα έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Θα κινείσαι περισσότερο ευέλικτα και διπλωματικά κι αυτό θα σε κάνει να υλοποιήσεις με επιτυχία, εύκολα κι αβίαστα τα σχέδια σου, μ’ όποιον τομέα κι αν ασχοληθείς. Μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα κινηθείς με στόχο όχι μόνο την επαγγελματική επιτυχία, αλλά και το κέρδος. Οι καλές κοινωνικές επαφές, θα σε απογειώσουν και θα σου προσφέρουν τα ανοίγματα που αναζητάς.

ΙΟΥΛΙΟΣ

6 Ιουλίου: Προσπαθώντας να επικοινωνήσεις εκπέμποντας μηνύματα ζεστασιάς κι αναζητώντας την προσωπική επαφή -μιας κι ο Ερμής βρίσκεται στον άξονά σου από σήμερα μέχρι και τις 25 Ιουλίου- θα βιώσεις μια περίεργη κατάσταση η οποία θα σε σπρώξει έξω από τα νερά σου, αλλά παρόλα αυτά, δεν θα είναι καθόλου αρνητική.
21 Ιουλίου: Η πορεία της δύναμής σου ξεκινάει από σήμερα, αφού ο Άρης στον Λέοντα, θα ενισχύσει την σωματική σου αντοχή, αλλά και την εσωτερική σου αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται παράλληλα, να σου προσδώσει κι έναν ιδιαίτερο εγωισμό, τον οποίο μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Σωστό θα ήταν να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προσφέροντας και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείς όχι μόνο για εσένα, αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συναστρέφεσαι. Μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πολύ κόσμο και να γνωρίσεις καινούργια άτομα που ασφαλώς, κάτι θα έχουν να σου πουν και να σου δώσουν. Η υποστήριξη από συνεργάτες ή από μια προσωπική σχέση, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις καινούργιες πόρτες και να βγεις εν τέλει κερδισμένος/η.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

7 Αυγούστου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα είναι ένα πολύ δυνατό ταρακούνημα, για να θυμηθείς τον αληθινό σου εαυτό και συγχρόνως να βρεις τα όρια σου. Το σίγουρο είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες αμφιβολίες, π.χ. αν πράττεις σωστά σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση, ή αν είναι λάθος ο τρόπος που κινείσαι. Είναι επίσης πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις το ζήτημα ενός παιδιού κι ίσως προβληματιστείς, επειδή δεν θα ξέρεις που θα πρέπει να απευθυνθείς ή με ποιο τρόπο να διευθετήσεις το εν λόγω θέμα. Ο έρωτας θα σε απασχολήσει με ένα τρόπο πολύ ρομαντικό, αλλά η διαχείριση του, χρειάζεται ήπιες κινήσεις.
21 Αυγούστου: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον άξονά σου. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας σε να νιώσεις δυνατά την μοναδικότητά σου κι όχι μόνο. Αυτή την τελευταία, θα την αναζητήσεις μέσα από τους άλλους -ως μέσο αναγνώρισης κι επιβεβαίωσης- ενώ παράλληλα, θα πάρεις και θα δώσεις, με τρόπο γενναιόδωρο. Οδηγείσαι να κάνεις μια νέα αρχή, με στόχο να επαναπροσδιορίσεις την αξία σου σε σχέση με τα άλλα πρόσωπα που πλαισιώνουν τη ζωή σου.
26 Αυγούστου: Η Αφροδίτη λαμπερή κι όμορφη, -στο ζώδιο του Λέοντα- σε βοηθάει να κατακτήσεις τη θέση που σου αρμόζει, ανάμεσα στα άλλα άτομα και κυρίως ανάμεσα σε αυτά που μπορούν να αναγνωρίσουν την ποιότητα σου και να σου προσφέρουν, όσα πραγματικά σου αξίζουν. Οι πόρτες θα ανοιχτούν με τρόπο απόλυτο κι εύκολο, βοηθώντας σε να αποκτήσεις όσα επιθυμείς, αλλά και να αφήσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτούς που πρέπει.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

11 Οκτωβρίου: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι κρυμμένες επαγγελματικές και κοινωνικές σου επιθυμίες. Ακολούθως, θα δράσεις προς αυτές τις κατευθύνσεις, ώστε να κατακτήσεις όσα θέλεις και να επεκταθείς στους αντίστοιχους τομείς. Ενδέχεται μάλιστα να αναπτύξεις μια έντονη διάθεση για επενδύσεις κι ανάκτηση του ελέγχου των οικονομικών σου. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα θέσεις ως στόχο να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά και να βγάλεις πλέον βαθιές ρίζες σε όποιο τομέα ασχοληθείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved