Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Αιγόκερω

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Αιγόκερω

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Αιγόκερω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καλή χρονιά Αιγόκερε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος ο Οκτώβριος και ο Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

12 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου -στον άξονά σου- θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και σχετίζεσαι με τους άλλους. Όχι μόνο θα επιτρέψεις στους άλλους να συμμετέχουν περισσότερο στη ζωή σου, αλλά θα συμμετέχεις κι εσύ με τη σειρά σου στη δική τους. Τα πράγματα, θα εξελίσσονται σχετικά γρήγορα, άλλα όχι όμως εύκολα ή αβίαστα. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα μείνεις στάσιμος/η, αλλά θα αναλαμβάνεις δράση.
13 Ιανουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει επιτέλους οριστικά σε ορθή κίνηση στο ζώδιο σου, δίνοντάς σου μια έξτρα βοήθεια στο επικοινωνιακό κομμάτι. Έτσι, θα αποφασίσεις να δώσεις μια καινούργια ευκαιρία στον εαυτό σου να βγει προς τα έξω και να εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, θα έχεις την άνεση να υλοποιήσεις τις προσωπικές σου ιδέες.
28 Ιανουαρίου: Μια νέα επίδραση ξεκινάει στην ζωή σου -μέχρι και τις 9 Μαρτίου- που θα σε καθορίσει, καθώς θα υπάρχουν σημεία τριβής και σημεία υπερβολής, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να τα κοντρολάρεις. Ναι μεν θα υπάρχει διάθεση για δράση και νέα ξεκινήματα, αλλά αυτά θα γίνονται μέσα από κόντρες, προβλήματα, ηγετικές συμπεριφορές και δεν αποκλείεται να κάνεις κι οικογενειακά ξεκαθαρίσματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

4 Φεβρουαρίου: Θα δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση στην ζωή σου, η οποία θα σε σπρώξει να διερευνήσεις κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, κυρίως σε σχέση με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την οικογένεια σου. Μέχρι και στις 5 Ιουνίου, θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική σου εμφάνιση κι από την τωρινή συντηρητική σου κατάσταση, θα φτάσεις στο άλλο άκρο, το οποίο θα απέχει αρκετά από τη ψυχοσύνθεση σου. Για παράδειγμα, μια αλλαγή στα μαλλιά σου ή γενικά στην εμφάνισή σου, μπορεί να είναι εξαιρετικά ακραία και πολύ διαφορετική σε σχέση με ότι έχεις τολμήσει ως τώρα. Η ερωτική σου ζωή θα διαφοροποιηθεί και θα αναπτύξεις μια πολύ φλογερή συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα πολύ γρήγορο ή πρώιμο γάμο, αποτέλεσμα κι αυτός, μιας πολύ ανώριμης συμπεριφοράς, που όμως εσύ απλά μπορεί να μεταφράσεις ως κεραυνοβόλο έρωτα.

ΜΑΡΤΙΟΣ

10 Μαρτίου: Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος -κι αν συντρέχουν και κάποιοι άλλοι πλανητικοί παράγοντες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο- μέχρι και τις 20 Απριλίου, θα έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα και να εξασφαλιστείς οικονομικά. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και θα ξεπεράσεις πολλά από τα εμπόδια που θα συναντήσεις. Γενικά το ρίσκο εκ του ασφαλούς, θα είναι το κύριο κίνητρο, για να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

ΙΟΥΝΙΟΣ

5 Ιουνίου: Ο Άρης στον Καρκίνο -στον άξονά σου- θα είναι μια πολύ μοιραία και δυνατή επιρροή, την οποία είναι αναγκαίο να διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς. Απέφυγε τον υπερβολικό συναισθηματισμό στην επικοινωνία σου, ώστε να μην προκαλέσεις αναίτιες δυσκολίες στον εαυτό σου. Η παραμονή του Άρη, θα διαρκέσει αρκετά, -μέχρι και τις 20 Ιουλίου- και θα πυροδοτήσει προκλήσεις, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα κι αποτελεσματικά. Μείνε όσο μπορείς μακριά από τις εξαρτήσεις, τις αντιπαλότητες ή τις συναισθηματικές εκρήξεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Μια ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμός που θα νιώσεις για τα πάτρια εδάφη και τα οικογενειακά ήθη αντίστοιχα, θα σε κάνουν να μην οπισθοχωρείς σε θέματα αξιών και ποιότητας.
21 Ιουνίου: Ο Ερμής στον Καρκίνο -στον άξονά σου- θα δημιουργήσει συνθήκες έντονης συναισθηματικής επικοινωνίας με απώτερο στόχο να εξυγιανθούν οι στενές σου σχέσεις. Μέχρι και τις 5 Ιουλίου, θα καταφέρεις να περάσεις το μήνυμα ότι τελικά, εκτός από τις επαγγελματικές σχέσεις, έχεις ανάγκη και τις προσωπικές επαφές, επειδή σου χαρίζουν ηρεμία κι ένα αίσθημα ασφάλειας. Η διαίσθησή σου θα δουλέψει στο έπακρο και θα οδηγηθείς σε σωστές συναισθηματικές λύσεις. Το καλό είναι ότι θα μοιραστείς με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα τις προσωπικές σου στιγμές.
24 Ιουνίου: Έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κι η επιρροή της επάνω σου -λόγω του κοινού άξονα- θα είναι σημαντική. Θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα με επίκεντρο όχι μόνο τα συναισθήματά σου και το πως νιώθεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά και το πως νιώθεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο τρόπος που συνεργάζεσαι με τους γύρω σου θα διαφοροποιηθεί αρκετά, και θα γυρέψεις να κατανοήσεις τις πολύ βαθιές εσωτερικές σου ανάγκες, που συνήθως τις κρατάς κρυφές.

ΙΟΥΛΙΟΣ

9 Ιουλίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου θα είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες φορές, μιας και θα σηματοδοτήσει έντονες συναισθηματικές στιγμές και θα υπάρχει μια ισχυρή επιθυμία να προστατέψεις το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αποχωριστείς το σκληρό σου προσωπείο και να εκφραστείς περισσότερο συναισθηματικά. Η υποχρέωση και το καθήκον, θα συνοδεύονται τώρα από το σεβασμό, τη τρυφερότητα και την αγάπη. Στην επαγγελματική σου ζωή, αντίθετα με ότι έπραττες παλαιότερα, θα αναζητήσεις ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη σύναψη συνεργασιών.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1 Αυγούστου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου -στον Καρκίνο- θα σηκώσει τα βάρη από τις πολύ στενές σου σχέσεις. Όλα θα αλλάξουν έως και τις 25 Αυγούστου, με στόχο την εξυγίανση και την καλυτέρευση των σχέσεων που πιθανόν να μην σου πρόσφεραν την προστασία και την τρυφερότητα που τόσο είχες ανάγκη. Θα έχεις την ηθική τουλάχιστον υποχρέωση να συμπεριφερθείς σε κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι, σαν να είναι η οικογένεια σου κι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα και το προφίλ σου, εξομαλύνοντας τις σκληρές σου γωνίες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

11 Οκτωβρίου: Μια καινούργια διαδρομή, με στόχο την εξασφάλιση πόρων και μιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης, θα ξεκινήσει από σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να σου δοθούν οι ευκαιρίες να διαπρέψεις στον κοινωνικό χώρο, σε ομάδες που προσφέρουν έργο, ή σε παρέες φίλων, με τις οποίες έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Η στροφή και το ενδιαφέρον σου προς τα κοινά, πιθανότατα να σε σημαδέψει και μπορεί να πάρεις την απόφαση, να ασχοληθείς με αυτά, πολύ ενεργά.
14 Οκτωβρίου: Θα επιδιώξεις να αλλάξεις, επεκτείνοντας την κοινωνική σου ζωή. Η αρμονία κι η ισορροπία είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις ένα νέο κομμάτι στην καριέρα σου. Αν είσαι πολύ τολμηρός/ή, πιθανόν να ασχοληθείς (επαγγελματικά) με την μόδα και γενικότερα την τέχνη. Η επιρροή αυτή θα κρατήσει μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου και θα σε ωθήσει να καταπιαστείς περισσότερο με την δικαιοσύνη, την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, αλλά και την καλυτέρευση της εξωτερικής σου εμφάνισης.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

25 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κλείσεις την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν αφήσεις την καρδιά κι όχι το μυαλό να σε καθοδηγήσει, όλα θα πάνε ρολόι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όποιες αλλαγές επιθυμείς στις κοινωνικές σου επαφές, στους φιλικούς σου κύκλους, ή ακόμα και να ασχοληθείς με ότι σε απασχολεί σε οικογενειακό επίπεδο. Έχοντας το καλό όλων στην καρδιά, θα μπορέσεις να προβείς ευκολότερα στις όποιες αλλαγές κρίνεις σωστές κι αναγκαίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved