Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τους Διδύμους

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τους Διδύμους

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τους Διδύμους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Καλή χρονιά Δίδυμε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος, ο Μαϊος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

4-12 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, ο Ερμής που βρίσκεται στο άξονά σου, θα σε κάνει να ανοιχτείς πέραν του μέτρου με τις πολύ στενές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι αποκαλύψεις κι αλήθειες που δεν τις περίμενες –σχετικά με τρίτα πρόσωπα-. Παρόλα αυτά, για να είσαι τελείως σίγουρος/η για κάτι, κράτα καλύτερα μικρό καλάθι και μην βασίζεσαι απόλυτα σε λόγια άλλων, γιατί με βεβαιότητα θα υπάρχουν υπερβολές κι ανακρίβειες σε οτιδήποτε μπορεί να έχει ειπωθεί.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

26 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη που γίνονται σήμερα, σε επηρεάζουν με τρόπο ιδιαίτερο, αφού σε αποπροσανατολίζουν πολύ συναισθηματικά και γίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις υπερβολικά ευάλωτος/η. Το τι θα συμβεί εν τέλει, θα εξαρτηθεί από το πόσο έχεις ανάγκη να πιστεύεις σε παραμύθια και νεράιδες, ή αν απεναντίας, αντέχεις να πεις αλήθειες στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή μέσα στην δουλειά σου και κυρίως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να προσπαθήσεις να μην είσαι αφηρημένος/η.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

21 Απριλίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 4 Ιουνίου, θα σε σιγοντάρει σε οτιδήποτε θελήσεις να ξεκινήσεις ή να δημιουργήσεις σε ατομικό επίπεδο. Επομένως, δράση και μόνο δράση, είναι ο στόχος σου, ώστε να είσαι όσο μπορείς περισσότερο, μέσα στα πράγματα.

ΜΑΪΟΣ

25 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά κι εφ’ όλης της ύλης αλλαγές στην προσωπική σου επικοινωνία. Όλο αυτό, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, γιατί με αυτό τον τρόπο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πολύ γρήγορα κι αποτελεσματικά. Άδραξε την ημέρα και πράξε τα δέοντα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου είναι χρήσιμο.

ΙΟΥΝΙΟΣ

7 Ιουνίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 20 Ιουνίου θα σε πριμοδοτεί με όμορφες και πολύστροφες ιδέες. Ξεκίνα λοιπόν και βάλε τα πράγματα σε μια τάξη, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς θετικά αυτό το διάστημα.
9 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, σε δραστηριοποιεί ώστε να συλλέξεις πληροφορίες για ότι σε ενδιαφέρει, αλλά και σε φέρνει πιο κοντά στην αυτογνωσία. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με τρόπο γρήγορο κι αβίαστο, πράγμα το οποίο, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σφαιρική αντίληψη επί πολλών θεμάτων που ενδεχομένως να σε απασχολούν.

ΙΟΥΛΙΟΣ

5 Ιουλίου: Η Αφροδίτη μπαίνει επιτέλους στο ζώδιο σου και σε προικίζει με πολλές αβάντες προσωπικής εξέλιξης, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό σου κομμάτι (παρουσία-εμφάνιση). Μέχρι και τις 31 Ιουλίου –που φεύγει από το ζώδιο σου- θα νιώθεις και θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/ή, με ευχάριστη διάθεση και θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα, που θα αισθάνονται όμορφα εν τη παρουσία σου και θα επιδιώκουν επομένως τη φιλία σου. Ξεκίνα να αδράξεις από σήμερα όλες τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η ευεργετική Αφροδίτη, ανανέωσε τη διάθεση σου και γεύσου όλα τα καλά που θα βρεθούν στο διάβα σου!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

6 Νοεμβρίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, δημιουργεί ευκαιρίες για την ανάπτυξη της προσωπικής σου επικοινωνίας. Πρόσεξε όμως, γιατί υπάρχει περίπτωση να βλέπεις τα πράγματα μεγαλοποιημένα κι η μεταφορά στοιχείων ή πληροφοριών, ίσως να έχει μια δόση υπερβολής. Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία δεν θα λείψει κι αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

1 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευδαιμονίας και της αρμονίας, ξεκινάει μια πολύ ωραία διαδρομή στον άξονά σου, και σ’ επηρεάζει άμεσα, αναβαθμίζοντας όλες τις προσωπικές σου επαφές και κατά κύριο λόγο, με τα άτομα με τα οποία έχεις μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Με την χορηγία της Αφροδίτης, θα εισπράξεις πολλά καλά και θα ανοίξουν διάπλατα πόρτες, εκεί που δεν το περιμένεις. Η τύχη για κάποιο διάστημα, θα είναι με το μέρος σου και συμπτώσεις απόλυτα θετικές θα συμβαίνουν στην ζωή σου, κάτι, σαν ένα θεόσταλτο δώρο. Να θυμάσαι ότι θα μπορείς να απολαύσεις αυτό το ταξίδι, μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σου.
3 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον άξονά σου και μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, θα δίνει τις δικές του απαντήσεις στα θέματα που θα σε απασχολούν, σερβιρισμένες όμως με αρκετή υπερβολή και διάσταση απόψεων. Παρόλα αυτά, θα επιδείξεις τρομερή ευελιξία και θα προσεγγίζεις όλα τα θέματα, με περισσή σχολαστικότητα κι υπομονή.
18 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την διάθεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες παίρνοντας τα ηνία στα χέρια σου. Η δυνατότητα να ξεκινήσεις πολλά πράγματα από την αρχή, είναι μια μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται, γιατί πλέον, δεν θα φοβάσαι την αλήθεια, μιας και θα σου είναι πιο εύκολο να κοιτάς στα μάτια τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να τους λες ότι πραγματικά σκέφτεσαι, χωρίς φόβο και χωρίς περιστροφές ή δεύτερες σκέψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved