Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Ταύρο

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Ταύρο

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλή χρονιά Ταύρε! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Μαϊος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Αναλυτικά:

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

11 Φεβρουαρίου: Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον σταθερό σταυρό, σε επηρεάζει άμεσα και σου θέτει νέες απαιτήσεις: καλείσαι να αλλάξεις και να βάλεις περισσότερο νερό στο κρασί σου. Κυρίως όμως, θα πρέπει να φωτίσεις κάποιες πλευρές κι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ανοίξεις περισσότερο την καρδιά σου και να μετριάσεις τις αρνητικές σου σκέψεις. Τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια κι από πως θα βιώσεις κάποιες εμπειρίες που αφορούν κυρίως, θέματα καρδιάς.

ΜΑΡΤΙΟΣ

10 Μαρτίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και σε προικίζει με μεγάλη ενέργεια, η οποία σε θέτει σε άμεση δράση. Όλα είναι πιθανό να συμβούν από εδώ και πέρα, γιατί η ενέργεια αυτή, σου βάζει φωτιά και θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Θα έχεις την τάση να τα απολαμβάνεις όλα στον υπερθετικό βαθμό, από το φαγητό, το ποτό μέχρι και το σεξ. Έως και τις 20 Απριλίου, θα νιώθεις σα να έχεις βάλει το δάχτυλο σε μια πρίζα που σε τροφοδοτεί με έντονη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία θα σε φτάσει στην υπερβολή, σε οτιδήποτε σκοπεύεις να κατακτήσεις και να κερδίσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

1 Απριλίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο κι οι ιδέες σου θα είναι λαμπρές κι έτοιμες προς υλοποίηση. Μέχρι και τις 7 Ιουνίου -με μια ενδιάμεση διακοπή- θα είναι στο ζώδιο σου και θα δώσει μια νέα χροιά στην επικοινωνία και γενικά στον τρόπο της έκφρασής σου. Η απολυτότητα (στην επικοινωνία σου) είναι το κύριο στοιχείο, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμένεις αμετακίνητος/η, μόνο σε θέματα ατομικών αξιών. Στα υπόλοιπα, θα χρειαστείς να είσαι όσο περισσότερο γίνεται διαλλακτικός/ή, ώστε να μπορέσεις να δρέψεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέματα τέχνης ή ατομικής έρευνας, μπορεί να γίνουν πλατφόρμες προσωπικής προβολής.
9 Απριλίου: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, κι αυτό θα σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή, κι ενδεχομένως κι αργό/ή στο να πάρεις αποφάσεις και να τις υλοποιήσεις. Κυρίως όμως, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Μετά τις 21 Απριλίου, φεύγει από το ζώδιο σου κι επανέρχεται ξανά στις 16 του επόμενου μήνα, με μεγαλύτερη φόρα.
20 Απριλίου: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, οπότε με ότι κι αν καταπιαστείς, θα είναι περισσότερο εστιασμένο στα θέλω σου και γενικότερα σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δυνατός/ή.
26 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σου δημιουργεί τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις ότι αφορά το πρόσωπό σου, αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη για να μπορέσεις τελικά να κατορθώσεις να φτάσεις στον τελικό στόχο. Όλα βαίνουν προς μια κατεύθυνση και θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τοποθετήσεις την ζωή σου και τα γεγονότα σε μια νέα βάση.

ΜΑΪΟΣ

10 Μαΐου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, θα φέρει στην επιφάνεια ένα σκοτεινό κομμάτι που ίσως κρατούσες πολύ καιρό μέσα σου κρυφό, με στόχο την εξυγίανση, αλλά και την απελευθέρωση από κάθε τι που σε βαραίνει ή σε πηγαίνει πίσω. Η αλλαγή είναι πλέον εμφανής και πρέπει να γίνει, ώστε να καλυτερεύσουν οι προσωπικές σου σχέσεις κι οι συνεργασίες. Πάθη, πόθοι, εξαρτήσεις και γενικά οτιδήποτε είναι τοξικό και δύσκολο ως συναίσθημα ή ψυχική κατάσταση, πρέπει να διορθωθεί και πιθανότατα να χρειαστεί να το πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων. Η σχέση με έναν Σκορπιό, είναι αναγκαίο να μπει σε άλλη βάση, αλλά κυρίως, να σταματήσει ο έλεγχος κι η εξάρτηση κι από τις δυο πλευρές.
16 Μαΐου: Ο Ερμής μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου και παίρνει φόρα για την τελική ευθεία, δημιουργώντας πλέον την οριστική εικόνα σε όλα τα πράγματα που προσπαθείς να προσεγγίσεις αυτή την περίοδο.

ΙΟΥΝΙΟΣ

6 Ιουνίου: Επιτέλους η Αφροδίτη -μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο ζώδιο του Κριού- μπαίνει στον Ταύρο και δίχως αμφιβολία, θα σε ευεργετήσει σχεδόν σε όλα τα θέματα: από οικονομικά, ερωτικά, προσωπικά, έως και την καριέρα σου. Μέχρι και τις 5 Ιουλίου, θα τροφοδοτήσει με θετική ενέργεια όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ετσι κι αλλιώς, αυτός είναι ο ρόλος της Αφροδίτης: να σου ομορφαίνει την ζωή και να σε οδηγεί προς κατευθύνσεις που θα σε φέρνουν πιο κοντά, στην καλή πλευρά της ζωής!

ΙΟΥΛΙΟΣ

23 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε ενεργοποιεί, ώστε να βάλεις την σφραγίδα σου σε ότι κάνεις, με απώτερο στόχο μια μεγάλη προσωπική δημιουργία. Ο έρωτας θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή σου, γι’ αυτό θα βλέπεις τα πάντα μέσα από το πρίσμα έντονου ρομαντισμού. Αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγεις, είναι μπεις στην φάση του ανταγωνισμού και της σύγκρισης με άλλα άτομα, γιατί εκεί υποβόσκει ο κίνδυνος να υπερβάλεις σε κάθε κίνηση και κάθε απόφαση σου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

7 Αυγούστου: Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη που γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, ίσως φέρει στην επιφάνεια ελλείψεις σου σε θέματα δουλειάς, οικογένειας αλλά και σε οτιδήποτε μέχρι τώρα δεν έχεις ολοκληρώσει σωστά. Το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου κι ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί σε αυτό, θα σε θέσει σε κίνηση και θα σε ενεργοποιήσει. Είναι πιθανό, να νιώθεις ένα μικρό είδος έλλειψης ή θλίψης για το τι θα μπορούσε να γίνει και τι έχει γίνει στην πραγματικότητα. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από το πόσο έχεις συνειδητοποιήσει ποιόν και τι θέλεις στη ζωή σου και πως μπορείς να τον/την αποκτήσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και τις επιθυμίες του/της.

21 Αυγούστου: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη, σε γυρίζουν για λίγο στο παρελθόν και κάνεις τον απολογισμό σου. Η οικογένεια κι ότι κουβαλάς μέσα στην ψυχή σου, θα μπουν σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος, το οποίο θα κάνεις σε ατομικό επίπεδο. Τα πάντα θα πάρουν άλλες διαστάσεις μέσα σου –θα μεγεθυνθούν- επειδή πιθανότατα να νιώσεις την ανάγκη να αντλήσεις αυτοεκτίμηση, κατορθώνοντας μεγάλα επιτεύγματα. Αυτή η κατάσταση, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και θα πρέπει να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια να παρατηρείς όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία σου και τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

11 Οκτωβρίου: Ημερομηνία κλειδί, αφού μπαίνει ο Δίας στον Σκορπιό, δηλαδή, στον άξονά σου. Κατά συνέπεια, θα δραστηριοποιηθείς υπερβολικά μέσω των άλλων, θα γίνεις περισσότερο συντροφικός/ή και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες. Οι πόρτες θα ανοίγουν εύκολα μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Επομένως, θα πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να δεις μια άλλη, καλύτερη πραγματικότητα, η οποία θα ξεκινήσει να εκτυλίσσεται από εδώ και πέρα.
17 Οκτωβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό κι ενεργοποιεί και πάλι τον άξονά σου, για αυτό και θα γίνεις περισσότερο ερευνητικός/ή και θα φτάνεις όλες τις υποθέσεις εις βάθος. Βέβαιο είναι, ότι θα δοκιμάσεις πιο εύκολα την τύχη σου με τους άλλους, μιας και θα μοιράζεσαι κοινές εμπειρίες αλλά και κοινό τρόπο σκέψης. Μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, θα ανοίγεις την καρδιά σου με μεγαλύτερη άνεση, κι αυτό θα σε βάλει στα βαθιά μιας πολύ ιδιαίτερης σχέσης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

4 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ωθήσει να καταλάβεις τις προσωπικές σου ανάγκες, τις επιθυμίες σου και να αναζητήσεις τον εαυτό σου. Ο στόχος είναι, να αντιληφτείς πράγματα τα οποία πιθανόν να σου διέφευγαν και σε οδηγούσαν σε διαφορετικό δρόμο. Όταν όμως τα καταλάβεις, θα ανοιχτεί μπροστά σου ένας καινούργιος κόσμος κι αναντίρρητα, αυτό θα σου προσφέρει το αίσθημα μιας μεγαλύτερης εσωτερικής ασφάλειας.
18 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Σκορπιό –κι άρα στον άξονά σου- θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές σκέψεις, αλλά και τις κρυμμένες δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σου, σε σχέση με εσένα και τους γύρω σου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά, όμως στην αρχή μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δεις την πραγματικότητα κατάματα, χωρίς ψευδαισθήσεις και να θέσεις νέους κανόνες στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που έχεις, ή που θα συνάψεις μελλοντικά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

9 Δεκεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει όλες τις στενές σου σχέσεις και συνεργασίες με το χρώμα του πάθους αλλά και της μερικής εξάρτησης. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, θα εκφράζεσαι με μεγαλύτερο πάθος και θα ξοδεύεις την ενέργεια σου, στο πως να ευχαριστήσεις τους γύρω σου. Όλα αυτά, ενδέχεται να γίνουν κάτω από μια εσωτερική πίεση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς ανάλογα, ώστε να μην έχεις κόντρες ή ξεσπάσματα.

20 Δεκεμβρίου: Αλλάζει τελείως το σύστημα των αξιών με βάση το οποίο δουλεύεις κι εκφράζεσαι. Ευτυχώς όμως, οι τρέχουσες συνθήκες είναι περισσότερο κοντά στις αρχές και τις αξίες σου, οπότε σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα δημιουργηθούν καινούργιες προοπτικές που θα σου ταιριάζουν και θα σε εκφράζουν περισσότερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved