Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Σκορπιό

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Σκορπιό

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Σκορπιό

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καλή χρονιά Σκορπιέ! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Μαϊος, ο Ιούνιος, ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

3 Ιανουαρίου: Η γαλήνη που θα σε γεμίσει εσωτερικά κι η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, θα σε οδηγήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά, μέσα από ένα νέο πρίσμα. Η ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά και δημιουργικά θα είναι το εσωτερικό κίνητρο που θα σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την ερωτική σου ζωή, αλλά ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση αυτή τη φορά. Η αυτοαξιολόγηση, θα είναι το σημαντικότερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου φέτος. Η επιθυμία για ένα παιδί ή η απόκτηση μιας πιο όμορφης και γλυκιάς ερωτικής ζωής, θα γίνουν τα επίκεντρα των επιδιώξεών σου. Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, θα δοκιμάζεις την καλή σου τύχη σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε οικονομικά θέματα, υπό την μορφή υγιούς ρίσκου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

11 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος στον σταθερό σταυρό, σου βγάζει στην επιφάνεια επιθυμίες, ελλείψεις κι ένα προβληματισμό που θα αφορά την καριέρα σου και το πώς αυτή επηρεάζει την ζωή σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Θα βρεις τα κενά που υπάρχουν στη ζωή σου και θα προσπαθήσεις να τα γεμίσεις, με τρόπο δύσκολο ή ακόμα κι επίπονο, αλλά παρόλα αυτά, εντελώς καινούργιο κι αποκαλυπτικό.

ΜΑΡΤΙΟΣ

10 Μαρτίου: Ο Άρης στον αξονά σου -στον Ταύρο- θα σου βγάλει στην επιφάνεια, στάσεις δογματικές κι αμετακίνητες, που έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ζωή σου. Η επιθυμία σου να εξασφαλίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα προς το ζην, θα σε στρέψει στο να κάνεις συνεργασίες διαφόρων ειδών. Παρόλα αυτά να θυμάσαι ότι απαιτείται να έχεις ευελιξία στις ιδέες σου, αν επιθυμείς να υλοποιήσεις ότι βάλεις στόχο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις επίσης ότι θέλεις να αφεθείς και να απολαύσεις την καλή πλευρά της ζωής, κακομαθαίνοντας τον εαυτό σου.
Η έντονη σεξουαλικότητα σου, σε συνδυασμό με έναν έντονο αισθησιασμό, θα σε παρασύρουν σε ένα παιχνίδι εξουσίας και κτητικότητας. Η διάθεση σου να δημιουργήσεις μια επιχείρηση με κάποιον συνεργάτη αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ ισχυρή. Μέχρι και τις 20 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρήματα και να βάλεις τα πράγματα σε μια πιο υλική βάση, με απώτερο στόχο, την οικονομική σου εξασφάλιση.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

1 Απριλίου: Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο Ταύρο και σε επηρεάζει άμεσα. Θα επιδράσει όμως περισσότερο σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Θα δραστηριοποιηθείς άμεσα στον οικονομικό τομέα, μιας και θα έχεις αρκετές σκέψεις αλλά κι εμπνεύσεις για το πώς να κινηθείς σωστά, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
9 Απριλίου: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας σου μια μικρή καθυστέρηση στον τρόπο που θέλεις να κινηθείς και να επικοινωνήσεις. Πιθανόν οι σκέψεις σου να παραμείνουν κρυφές και να μην μοιράζεσαι καμία σου ιδέα, εκτός αν είσαι 100% σίγουρος/η για το πρόσωπο στο οποίο τις εμπιστεύεσαι. Μέχρι και τις 20 Απριλίου που θα αλλάξει ζώδιο ο Ερμής, εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα παραμένεις καθηλωμένος σε μια και μοναδική ιδέα, η οποία δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κι όλα τα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ταλέντα που διαθέτεις.
26 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε φορτίσει με μεγάλη ενέργεια και θα προσπαθήσεις να συνδεθείς με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, πάνω σε καινούργια βάση. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις πολλά μέσα σου και κατά συνέπεια, να αλλάξεις και πορεία. Αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις γενναία ξεκαθαρίσματα εντός κι εκτός του εαυτού σου, τοποθετώντας τα πράγματα σε νέες βάσεις, κι αποκτώντας πλέον καινούργιες σταθερές.

ΜΑΪΟΣ

10 Μαΐου: Η ενέργεια της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιο σου, σου δημιουργεί μια έντονη διάθεση να βγάλεις στην επιφάνεια οτιδήποτε κρύβεις μέσα σου, με στόχο την εξυγίανση και την καλυτέρεψη των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών. Ενδέχεται να νιώσεις ότι κατά κάποιο τρόπο είσαι εξαρτημένος/η από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και τώρα θα αποφασίσεις πώς ακριβώς θα διαχειριστείς αυτή την κατάσταση. Η θετική προσέγγιση απέναντι σε οτιδήποτε σε κρατάει ακινητοποιημένο/η θα είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην απελευθέρωση.

ΙΟΥΝΙΟΣ

6 Ιουνίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου -στον άξονά σου- κι επομένως, ετοιμάσου να εκμεταλλευτείς την καλή επιρροή της και να δραστηριοποιηθείς, ώστε να συλλέξεις όλα τα καλά που έχει να σου προσφέρει. Ένα από τα δώρα της, θα είναι η αποκατάσταση οποιασδήποτε τραυματισμένης σχέσης –που επιδέχεται θεραπείας- είτε αυτή αφορά την προσωπική, είτε την επαγγελματική σου ζωή. Δεν έχεις, παρά να ακολουθήσεις το σωστά καθοδηγούμενο ένστικτό σου. Μέχρι και τις 4 Ιουλίου, θα είναι μια καλή περίοδος για σένα, αφού θα σου ανοιχτούν πόρτες από εκεί που δεν το περιμένεις, σε όλα τα επίπεδα. Αν έχεις πάρει την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου σε γάμο ή να προβείς σε συμβίωση, τώρα είναι μια πολύ καλή εποχή για να προβείς σε αυτό το βήμα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

7 Αυγούστου: Η έκλειψη μαζί με Πανσέληνο που γίνεται στον σταθερό σταυρό σε επηρεάζει άμεσα. Δεν αποκλείεται να σου υπενθυμίσει όλες τις αρχές και τις αξίες που πιθανότητα να πρέπει να εντάξεις και πάλι στην ζωή σου. Οικογένεια και καριέρα είναι δύο από τις αξίες που πρέπει να προσέξεις και να δουλέψεις σωστά, ώστε να καταφέρεις να νιώσεις εσωτερική πληρότητα. Ίσως κάποια θέματα μοναξιάς ή αντιπαλότητας με τους γύρω σου να βγουν στην επιφάνεια και να σε ταλαιπωρήσουν. Η αξία του εαυτού, είναι μια σημαντική έννοια, την οποία θα πρέπει να την αναζητήσεις μέσα σου κι όχι μέσα από τα υλικά αγαθά ή από την εξουσία που ασκείς.
21 Αυγούστου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που γίνεται στον σταθερό σταυρό, θα πυροδοτήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Το γεγονός ότι θα ψάξεις να βρεις την μοναδικότητά σου ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ναι μεν θα είναι πολύ καλό για την δική σου την εξέλιξη, αλλά πιθανότατα να σε φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα με τα οποία έχετε κοινή επαγγελματική πορεία ή κινήστε στον ίδιο κοινωνικό χώρο. Ακόμα κι ασυνείδητα θα δράσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσεις ότι αξίζεις κι ότι σε αναγνωρίζουν. Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις την δύναμή σου -όποια κι αν είναι αυτή- αφού την έχεις αποκτήσει με κόπο, μέσα από τις δικές σου και μόνο προσπάθειες, χωρίς να έχεις επιζητήσει βοήθεια, ούτε ποτέ καυχήθηκες γι’ αυτήν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

11 Οκτωβρίου: Είναι η πλέον σημαντική ημερομηνία της χρονιάς η σημερινή ημέρα, μιας και μπαίνει επιτέλους στο ζώδιο σου -μετά από δώδεκα χρόνια- ο Δίας, ο μεγάλος (συμβολικά) Πατέρας όλων κι αναμφίβολα σου φέρνει δώρα! Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα σε βομβαρδίζει με τις δικές του δυνατές ενέργειες, με στόχο, όχι μόνο να ξυπνήσεις και να γίνεις περισσότερο συνειδητός/ή, αλλά και για να σε ευλογήσει με τις καλές του ευεργεσίες.
17 Οκτωβρίου: Ο Ερμής στον Σκορπιό ξεκινάει μια πορεία, πολύ γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ διεισδυτική. Μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, θα σου δίνει τα φώτα του ώστε να διερευνήσεις και να μπεις σε βαθιά νερά, συλλέγοντας ιδιαίτερες πληροφορίες που δε θα μπορούσες να αποκτήσεις κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Επενδύσεις κι οικονομικά θέματα, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

4 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου και το παιχνίδι παίρνει νέα τροπή, αφού παραδίδεις τη σκυτάλη στους άλλους, ώστε να καθαρίσουν εκείνοι το τοπίο που θα κινηθείς και θα δουλέψεις. Όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει, μέσα σε κλίμα, αρκούντως θετικό. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κι εκεί που χρειάζεται, θα φανεί άμεσα η λύση. Ενδέχεται να ρίξεις άγκυρα σε κάποια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, κι αν παραμείνεις προσηλωμένος σε αυτή, θα βγεις κερδισμένος/η. Πρόσεξε όμως μην δημιουργήσεις σχέση εξάρτησης, διότι τότε θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ για να επανακτήσεις την ισορροπία και την αυτονομία σου. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο μεταξύ άλλων, θα αφορούν τα υλικά σου αγαθά κι οτιδήποτε έχεις κατακτήσει.
7 Νοεμβρίου: Ιδιαίτερη ημερομηνία για εσένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από σήμερα, χαρίζοντας σου μαγνητισμό, δυνατή σεξουαλική ταυτότητα και κάνει τα θέλγητρα σου, σχεδόν μαγικά! Η Αφροδίτη μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα, δίνοντας σου δώρα, αλλά κι εσύ, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/ή: ίσως εκδηλώσεις την τάση να γίνεσαι πολύ κτητικός/ή, πιέζοντας τους άλλους, ή ακόμα και να υποκύψεις σε μεγάλα πάθη που θα σε οδηγήσουν σε ακρότητες και θα σε αποδυναμώσουν.
18 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ναι μεν θα φωτίσει τις καλές ποιότητες που έχεις, αλλά ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναμοχλεύσει και την σκοτεινή ύλη που κουβαλάς μέσα σου, την οποία όμως, θα κληθείς να την εξυγιάνεις. Πρώτα λοιπόν, να εστιάσεις στον εαυτό σου και τα προβλήματα σου και μετά στα προβλήματα των άλλων. Πάντως, θα καταλάβεις ότι έχεις μια τεράστια δύναμη κι ενέργεια, που αν τη θέσεις στην υπηρεσία του καλού, θα θριαμβεύσεις. Αν πάλι τη θέσεις στην υπηρεσία των αρνητικών δυνάμεων που λαχταρούν να έχουν τον έλεγχο και την εξουσία, μάλλον θα καταλήξεις να τυραννήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσεις την εξαιρετική ενέργεια που θα σου δοθεί.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

9 Δεκεμβρίου: Η χρονιά κλείνει με τη θεαματική είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου. Ο τελευταίος, θα πυροδοτήσει μια σειρά εξελίξεων πάνω σε θέματα που αφορούν εσένα τον/την ίδιο/α και τη σχέση σου με τον εαυτό σου. Μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου του 2018, θα έχει έντονη επίδραση όχι μόνο πάνω στον ψυχισμό σου, αλλά και στο σώμα σου. Γνωρίζοντας πως η ενέργεια του Άρη δεν αστειεύεται, θα πρέπει να την διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς, βάζοντας σε εφαρμογή σχέδια που θα είναι βασισμένα σε σωστή στρατηγική και μόνο. Τα θετικά νέα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα καταφέρεις να κάνεις πολλά από τα πλάνα σου πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved