Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τους Ιχθύες

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τους Ιχθύες

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τους Ιχθύες

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καλή χρονιά Ιχθύ! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

1 Ιανουαρίου: Ο Άρης στους Ιχθύες θα είναι μια μεγάλη αβάντα για εσένα, μιας και θα σου δώσει τα φτερά ώστε να κάνεις την διαφορά. Εισέρχεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση και δραστηριοποιείσαι έντονα. Θα εκφράζεσαι πιο εύκολα με την μουσική κι οτιδήποτε έχει ρυθμό και σου προκαλεί συγκίνηση. Μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, θα γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια που θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ισχυρός/ή, αλλά παράλληλα θα έχεις μια διάθεση έντονα ρομαντική και μια συμπεριφορά, άκρως αισθησιακή.
3 Ιανουαρίου: Η χρονιά ξεκινάει με ένα μποναμά για εσένα: η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και σου προσφέρει πολλές δυνατότητες για προσωπική κι επαγγελματική επιτυχία, φτάνει να ξεκινήσεις να ακούς περισσότερο την καρδιά σου. Η αγάπη για εσένα τον/την ίδιο/α, θα είναι το σημείο αναφοράς σε οτιδήποτε κάνεις. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο να το επιτύχει κανείς, αφού η αγάπη για τον εαυτό μας, δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, είναι κατάσταση συνειδητότητας. Η συμπόνια, η ευαισθησία κι ο ρομαντισμός, θα είναι τα στοιχεία που θα αναζητήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικά θα πας καλά κι επιπλέον, θα έχεις και διάθεση να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσπαθήσεις, είναι να μην εξαρτάσαι από τα άτομα με τα οποία εμπλέκεσαι συναισθηματικά, γιατί εκεί μπορεί να δείξεις μεγάλη αδυναμία.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

26 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από έκλειψη στο ζώδιο σου, θα σου επιφέρει μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Η ευαισθησία σου θα σε σπρώξει να βοηθήσεις σημαντικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την οικογένειά σου, ή από τον στενό σου κύκλο. Χωρίς αμφιβολία, μπορείς ακόμα και να θυσιαστείς γι’ αυτό, αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος. Απέφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να το μετανιώσεις.
26 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου κι εκφράζεσαι πολύ πιο εύκολα γιατί οι αντιληπτικές και διαισθητικές σου ικανότητες δουλεύουν στο έπακρο. Το ρομαντικό στοιχείο, η ποίηση κι οτιδήποτε καλλιτεχνικό, πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια, σχεδόν αβίαστα. Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο κι έως και τις 13 Μαρτίου, θα χρειάζεται να προσέχεις τις επιρροές που θα δέχεσαι και το περιβάλλον στο οποίο θα τυχαίνει να βρίσκεσαι και να κινείσαι.

ΜΑΡΤΙΟΣ

12 Μαρτίου: Η Πανσέληνος σε αναστατώνει και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με τους άλλους, χαρίζοντας γενναιόδωρα τον χρόνο και την υπηρεσία σου, στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Το καλό είναι ότι θα κάνεις πράξη πολλά από εκείνα που είχες μέσα σου, αλλά δεν είχες εκφράσει ποτέ φανερά. Με κάποιο τρόπο, θα δικαιωθείς πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Πάντως, θα πρέπει να δουλέψεις αρκετά για να κερδίσεις αυτά που θέλεις κι επίσης θα πρέπει να παλέψεις για να αποκτήσεις σωστή διάκριση, ώστε να σε βοηθήσει να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ

5 Ιουνίου: Διαμορφώνεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις μια ιδιαίτερη φόρμα να εκφραστείς και δεν θα φοβηθείς ακόμα και να αναλάβεις ρίσκα. Η επιρροή που θα δεχτείς, θα είναι πολύ ξεχωριστή και δυναμική ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο, ωθώντας σε να δράσεις με ένα τρόπο πολύ διαισθητικό, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και στο κέρδος. Αυτή η καλή φόρτιση, θα κρατήσει μέχρι και τις 20 Ιουλίου, επομένως, θα έχεις σημαντικό χρόνο μπροστά σου για να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στην Παρθένο ξεκινάει την πορεία του και δέχεσαι μια ιδιαίτερη και πολύ ρεαλιστική επιρροή στον άξονά σου. Εκ των πραγμάτων δραστηριοποιείσαι περισσότερο μέσω των τρίτων προσώπων, αλλά χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σου, γιατί ίσως να γίνεις -χωρίς να το θέλεις- υπερβολικός/ή σε πολλά θέματα που αφορούν τις στενές σου σχέσεις και συνεργασίες. Με βεβαιότητα θα ενεργοποιηθείς έντονα, αλλά θα υπάρχουν εντάσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να οφείλονται στην επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με τρόπο ρεαλιστικό και πρακτικό, που σου δημιουργούν όμως τελικά, ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Όλο αυτό το σκηνικό, θα κρατήσει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.
6 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου κι επικεντρώνεσαι μόνο στα θέματα που τελικά σε αφορούν και ταυτόχρονα, σε κάνει να εκφράζεσαι πιο συναισθηματικά από ποτέ. Τα πράγματα δε θα κυλήσουν εύκολα, γιατί ένας πιθανός εκνευρισμός ή μια μελαγχολία μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, αρκετά γρήγορα, θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου.
20 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο -στον άξονα σου- σε κάνει να αναζητήσεις μια καλύτερη ζωή, μια πιο όμορφη και βατή καθημερινότητα. Παρότι αυτό δεν είναι εύκολο εγχείρημα, εσύ θα βρεις το τρόπο να εισπράξεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης -μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου- και να κάνεις πράξη, όλα όσα ονειρεύεσαι για να καλυτερεύσεις την ποιότητα της ζωής σου. Η εσωτερική σου πυξίδα, θα σε καθοδηγήσει σωστά και θα συμπράξεις αποτελεσματικά με όσα πρόσωπα συνεργαστείς, δρέποντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
20 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον άξονά σου, σε προσγειώνει τόσο πολύ, που κι εσύ ο/η ίδιος/α μπορεί να εκπλαγείς. Θα νιώσεις σα να έχεις ξυπνήσει από ένα όνειρο περίεργο και μάλλον δύσκολο. Καλείσαι να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή, να σηκώσεις τα μανίκια και δεις τι πρέπει να κάνεις. Τότε και μόνο τότε, η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved