Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Λέοντα

Διάβασε τις σημαντικές ημερομηνίες του 2017, για τον Λέοντα

Ετήσιες Προβλέψεις 2017: Οι σημαντικές ημερομηνίες για τον Λέοντα

ΛΕΩΝ ♌

Καλή χρονιά Λέοντα! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, το 2017!

Οι πιο σημαντικοί σου μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος. Αναλυτικά:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

28 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις και θεωρίες που μοιάζουν να είναι μακριά από τον τρόπο που λειτουργείς, αλλά αποδεικνύεται τελικώς ότι υπάρχουν κάπου βαθιά μέσα σου. Όπως και να έχει, θα τις αναγνωρίσεις και θα αποκτήσεις μια τελείως διαφορετική στάση απέναντι στα άτομα με τα οποία έχεις στενή επαφή, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, με φιλικό πάντα τόνο. Οι αντιδράσεις σου, -στις πράξεις των άλλων- θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με την (προ)διάθεση που θα έχεις για να αποδεχτείς (ή να απορρίψεις) τη διαφορετική οπτική γωνία τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την εκφράζουν.
28 Ιανουαρίου: Από σήμερα και μέχρι και τις 9 Μαρτίου θα ξεκινήσεις μια πολύ δυναμική προσπάθεια σε σχέση με την καριέρα σου και θα εστιάσεις σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, αλλά τον εμπλουτισμό των επαγγελματικών σου γνώσεων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακτήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες και θα θέσεις τον προσωπικό σου παλμό ακόμα και σε θρησκευτικές, φιλοσοφικές ή πνευματικές αναζητήσεις. Νομικά θέματα θα λυθούν με ένα πολύ δυναμικό τρόπο, κι η αλήθεια θα λάμψει υπέρ σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

4 Φεβρουαρίου: Από σήμερα και μέχρι και τις 5 Ιουνίου -με μια μικρή εξαίρεση μέσα στον Απρίλιο- θα ξεκινήσεις ένα νέο οδοιπορικό, με στόχο να εντάξεις στην ζωή σου ένα μέρος από τα πολιτιστικά γεγονότα, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία αλλά και την εκπαίδευση, όλα όμως, με μια νότα περιπέτειας. Επίσης, η ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται να απαλλαχθεί από κανόνες και παραδόσεις και να γίνεις περισσότερο ανοικτός/ή με άτομα που ίσως να έχουν κι άλλη εθνικότητα.
11 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και μην ανησυχήσεις αν δεις να βγαίνουν στην επιφάνεια οι αντιστάσεις, οι προκαταλήψεις, ή οι φόβοι μοναξιάς που μπορεί να νιώθεις κατά καιρούς. Τα πράγματα θα εξελιχθούν με στόχο την αλλαγή και την εξυγίανση σε καθετί που δεν μπορεί να σταθεί σωστά αυτή την στιγμή μέσα σου. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να μεταλλαχθεί η όλη κατάσταση σε κάτι καλύτερο. Με τον καιρό, θα σου είναι πιο εύκολο να βρίσκεις τη δύναμή σου και να φέρεσαι περισσότερο συντροφικά, και θα μπορέσεις επίσης -αν το επιθυμήσεις-, να θέσεις ακόμα και βάσεις για επερχόμενη συνεργασία. Μην φοβηθείς αν περάσεις μια μικρή προσωπική κρίση κάποια στιγμή, είναι αναγκαία για να προχωρήσεις παρακάτω.
7 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής που μπαίνει στον Υδροχόο και στον άξονά σου μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου, σε βάζει σε μια ξεχωριστή πορεία επικοινωνίας η οποία έχει τα δικά της ιδιαίτερα τερτίπια, αλλά τουλάχιστον σου ανοίγει πόρτες. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να μην αποκλειστείς από το πλέγμα των συνεργασιών και των πολύ κοντινών δεσμών.

ΙΟΥΛΙΟΣ

6 Ιουλίου: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, παγιώνει ακόμα περισσότερο τις προσωπικές σου απόψεις. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου, θα έχεις άνεση στην επικοινωνία. Η επίγνωση του ‘’εγώ’’ που θα είναι έντονη από την πλευρά σου, θα σε βοηθήσει να καταστάλαξεις σε ιδέες κι απόψεις που ενδεχομένως να ήταν ρευστές ή ανεκδήλωτες μέσα σου.
21 Ιουλίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου θα αναπτύξεις ταχύτητα, μιας και θα έχεις στην μηχανή σου πολλά άλογα που θα σε βοηθήσουν να τρέξεις πολύ γρήγορα, ώστε να κόψεις πρώτος/η το νήμα. Νέα ξεκινήματα στην δουλειά σου αλλά και καινούργιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα σε οδηγήσουν σε πιθανή επιτυχία. Φυσικά ρόλο θα παίξει και το πώς θα φερθείς αυτή την περίοδο: πρέπει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς συνεργάσιμος/η κι επικοινωνιακός/ή. Το έντονο σεξ απήλ που θα διαθέτεις θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου.
23 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη σου δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση δύναμης. Χρειάζεται όμως να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων, γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε καταστάσεις απίστευτης ενέργειας αλλά κι επίδειξης, με στόχο όχι μόνο την δράση, αλλά και την είσπραξη κολακευτικών λόγων. Η επιμονή κι η αγάπη, θα πρέπει να γίνουν τα όπλα που θα χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις όλους τους στόχους σου. Οφείλεις παράλληλα να δείξεις και ταπεινότητα, ώστε να μην βρεθείς να κατηγορείσαι για υπέρμετρο εγωισμό ή κατάχρησης εξουσίας. Η συμπόνια πάντως, θα συντροφεύσει κάποια στιγμή τη δύναμη σου και θα αναζητήσεις την πιο τρυφερή πλευρά στη ζωή.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

7 Αυγούστου: Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, σε επηρεάζει άμεσα και δεν είναι απίθανο, να σου βγάλει στην επιφάνεια ελλείψεις αλλά και μοναχικότητα, νιώθοντας πως οι σχέσεις σου δεν είναι τόσο αληθινές όσο θα ήθελες. Γενικά μιλώντας, το ρομαντικό στοιχείο θα είναι έντονο. Η διάθεση συντροφικότητας από τη μεριά σου θα υπάρχει στον υπερθετικό βαθμό και θα αποζητήσεις ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σου, όπως π.χ. τη φιλία, την κατανόηση, την ανεκτικότητα κι οτιδήποτε μπορεί να προσεγγισθεί με άνεση κι ανιδιοτελή ειλικρίνεια.
21 Αυγούστου: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από έκλειψη στο ζώδιο σου, θα σου προσφέρει πολύ δυνατές στιγμές, με στόχο πάντα να σε εκπαιδεύσει σωστά. Εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αναζητήσεις σεβασμό στο πρόσωπό σου, αλλά κι εσύ από τη μεριά σου θα δείξεις αρχοντιά, μοιράζοντας με μεγάλη άνεση συναισθήματα αγάπης και σταθερότητας. Αλλά αν σου ζητηθεί να υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείς όμως, θα δυσκολευτείς να το κάνεις. Δε σου αρέσει να ξεβολεύεσαι, όμως αν ανοίξεις την καρδιά και το μυαλό σου, θα διαπιστώσεις ότι ολόκληρη η ζωή σου-κι η ζωή των γύρω σου- θα πάρει μια νέα ευχάριστη τροπή. Είσαι φύσει γενναιόδωρος/η, επομένως, μην τσιγκουνευτείς τα συναισθήματα σου, μοίρασε τα απλόχερα, κι οι απολαβές σου, θα είναι εντυπωσιακές!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

1η Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από σήμερα έως και τις 20 Σεπτεμβρίου κι αλλάζει τις δονήσεις της ενέργειας σου, βάζοντάς σε, σε μια πολύ ρομαντική και αγαπησιάρικη διάθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σου δώσει έναν αέρα αμιγώς θεατρικό και να αναπτύξεις μια συμπεριφορά που να φτάσει ακόμη και στα όρια της υπερβολής. Σε συμβουλεύω να μην χαλάσεις την καλή ενέργεια που σου χαρίζει η Αφροδίτη απλόχερα και να την εκμεταλλευτείς, είτε αναζητώντας τον έρωτα, είτε μια οποιαδήποτε μορφή δημιουργικής έκφρασης, που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

11 Οκτωβρίου: Αλλάζουν τελείως οι συνθήκες και μπαίνεις σε βαθιά νερά. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα κάνεις επέκταση, προς κάθε κατεύθυνση μέσα από την οποία θα αποκτήσεις επιμονή, αλλά και εμπιστοσύνη στον εαυτόν σου, ασκώντας τη δύναμη της θέλησης σου πάνω στους άλλους. Είναι επίσης πολύ πιθανό, να εκφράσεις επιθυμία να αλλάξεις την ζωή και το περιβάλλον μέσα στο σπίτι σου, αναβαθμίζοντας οτιδήποτε δεν σου αρέσει κι αναζητώντας όση πολυτέλεια μπορείς να αποκτήσεις, για να χαρείς τη ζωή σου με άνεση κι ευκολίες. Οι επενδύσεις και τα οικονομικά θα είναι οι βασικοί σου στόχοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved