Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Απρίλιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Απριλίου είναι: Κριός, Ταύρος Δίδυμοι, Τοξότης & Σκορπιός

ΚΡΙΟΣ ♈

11 Απριλίου: Η Πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει άμεσα, κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Ενδέχεται να προσπαθήσεις να είσαι μαζί με άλλα άτομα, είτε μπαίνοντας σε μια σχέση για τα καλά, είτε ξεκινώντας μια πολύ θετική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως, επειδή νιώθεις έντονη την ανάγκη να είσαι αυτόνομος/η, και να ακολουθείς ανεξάρτητη πορεία, θα πρέπει να βρεις τις χρυσές ισορροπίες, ώστε να μπορέσεις να συνυπάρχεις, χωρίς κόντρες και φασαρίες.

21 Απριλίου: Ο Ερμής λόγω της ανάδρομης πορείας του, αλλάζει και πάλι ζώδιο κι επανέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας έντονα εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Με γνώμονα αυτό, προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο ειλικρινής γίνεται σε ότι λες και σε ότι μεταφέρεις ως πληροφορία στους γύρω σου. Μερικές φορές μπορεί να κατηγορηθείς για υπερβολική ειλικρίνεια ή έλλειψη τακτ, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε αποτρέψει από το να πράξεις το σωστό. Μέχρι και τις 15 Μαΐου, -ο Ερμής- θα σου δίνει έμπνευση και μια ώθηση να εκφράσεις και να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις αγάπη για το γράψιμο, αλλά και για οποιαδήποτε ασχολία σε βοηθά να αποκτήσεις επίγνωση του εαυτού σου.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Κριούς

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1 Απριλίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο κι οι ιδέες σου θα είναι λαμπρές κι έτοιμες προς υλοποίηση. Μέχρι και τις 7 Ιουνίου -με μια ενδιάμεση διακοπή- θα είναι στο ζώδιο σου και θα δώσει μια νέα χροιά στην επικοινωνία και γενικά στον τρόπο της έκφρασής σου. Η απολυτότητα (στην επικοινωνία σου) είναι το κύριο στοιχείο, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμένεις αμετακίνητος/η, μόνο σε θέματα ατομικών αξιών. Στα υπόλοιπα, θα χρειαστείς να είσαι όσο περισσότερο γίνεται διαλλακτικός/ή, ώστε να μπορέσεις να δρέψεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέματα τέχνης ή ατομικής έρευνας, μπορεί να γίνουν πλατφόρμες προσωπικής προβολής.

9 Απριλίου: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, κι αυτό θα σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή, κι ενδεχομένως κι αργό/ή στο να πάρεις αποφάσεις και να τις υλοποιήσεις. Κυρίως όμως, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Μετά τις 21 Απριλίου, φεύγει από το ζώδιο σου κι επανέρχεται ξανά στις 16 του επόμενου μήνα, με μεγαλύτερη φόρα.

20 Απριλίου: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, οπότε με ότι κι αν καταπιαστείς, θα είναι περισσότερο εστιασμένο στα θέλω σου και γενικότερα σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δυνατός/ή.

26 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σου δημιουργεί τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις ότι αφορά το πρόσωπό σου, αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη για να μπορέσεις τελικά να κατορθώσεις να φτάσεις στον τελικό στόχο. Όλα βαίνουν προς μια κατεύθυνση και θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τοποθετήσεις την ζωή σου και τα γεγονότα σε μια νέα βάση.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ταύρους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

21 Απριλίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 4 Ιουνίου, θα σε σιγοντάρει σε οτιδήποτε θελήσεις να ξεκινήσεις ή να δημιουργήσεις σε ατομικό επίπεδο. Επομένως, δράση και μόνο δράση, είναι ο στόχος σου, ώστε να είσαι όσο μπορείς περισσότερο, μέσα στα πράγματα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Παρθένους

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

ΖΥΓΟΣ ♎

11 Απριλίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου. Όλα μπαίνουν με έναν μαγικό τρόπο στην θέση τους, κι εσύ έχοντας εύνοια, γνωρίζεις πια πώς πρέπει να κινηθείς και τί πρέπει να αποφύγεις. Σου δίνεται επίσης μια καλή ευκαιρία να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου ή τις εξαρτήσεις σου και να πάρεις ορθές πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν ένα καλό προβάδισμα, σε ότι ξεκινήσεις να κάνεις από εδώ και πέρα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1 Απριλίου: Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο Ταύρο και σε επηρεάζει άμεσα. Θα επιδράσει όμως περισσότερο σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Θα δραστηριοποιηθείς άμεσα στον οικονομικό τομέα, μιας και θα έχεις αρκετές σκέψεις αλλά κι εμπνεύσεις για το πώς να κινηθείς σωστά, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

9 Απριλίου: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας σου μια μικρή καθυστέρηση στον τρόπο που θέλεις να κινηθείς και να επικοινωνήσεις. Πιθανόν οι σκέψεις σου να παραμείνουν κρυφές και να μην μοιράζεσαι καμία σου ιδέα, εκτός αν είσαι 100% σίγουρος/η για το πρόσωπο στο οποίο τις εμπιστεύεσαι. Μέχρι και τις 20 Απριλίου που θα αλλάξει ζώδιο ο Ερμής, εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα παραμένεις καθηλωμένος σε μια και μοναδική ιδέα, η οποία δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κι όλα τα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ταλέντα που διαθέτεις.

26 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε φορτίσει με μεγάλη ενέργεια και θα προσπαθήσεις να συνδεθείς με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, πάνω σε καινούργια βάση. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις πολλά μέσα σου και κατά συνέπεια, να αλλάξεις και πορεία. Αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις γενναία ξεκαθαρίσματα εντός κι εκτός του εαυτού σου, τοποθετώντας τα πράγματα σε νέες βάσεις, κι αποκτώντας πλέον καινούργιες σταθερές.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Σκορπιούς

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

21 Απρίλιου: Θα αλλάξεις σελίδα μιας κι ο Άρης θα μπει στους Διδύμους, δηλαδή στον άξονά σου. Είναι πιθανό, να ξεκινήσεις ένα είδος συνεργασίας που θα σε δραστηριοποιήσει πολύ έντονα. Η αίσθηση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, είναι εκείνη που θα αναζητήσεις όσο περισσότερο μπορείς αυτό το διάστημα. Μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα τρέχεις ακατάπαυστα προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θα συναντάς πολλά σταυροδρόμια στη ζωή σου, χωρίς όμως να καταλήγεις σε σταθερές αποφάσεις.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Τοξότες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Αιγόκερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

21 Απριλίου: Μια σημαντική επιρροή ξεκινάει από σήμερα, η οποία θα διαμορφώσει μια καλύτερη επικοινωνιακή πραγματικότητα και θα σε βοηθήσει να αντλήσεις περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες θα έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Θα κινείσαι περισσότερο ευέλικτα και διπλωματικά κι αυτό θα σε κάνει να υλοποιήσεις με επιτυχία, εύκολα κι αβίαστα τα σχέδια σου, μ’ όποιον τομέα κι αν ασχοληθείς. Μέχρι και τις 4 Ιουνίου, θα κινηθείς με στόχο όχι μόνο την επαγγελματική επιτυχία, αλλά και το κέρδος. Οι καλές κοινωνικές επαφές, θα σε απογειώσουν και θα σου προσφέρουν τα ανοίγματα που αναζητάς.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Υδροχόους

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ιχθύες

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved