Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάρτιο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Μάρτιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάρτιο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Μαρτίου είναι: Κριός, Ζυγός & Σκορπιός

ΚΡΙΟΣ ♈

4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη μέχρι και τις 14 Απριλίου, κι η ενδοσκόπηση σε προσωπικό επίπεδο, λειτουργώντας συνδυαστικά με μια τάση μοναχικότητας, μπορεί να σε αποκόψει από την συντροφικότητα κι οποιαδήποτε διάθεση συνεργασίας. Δεν είναι απίθανο, να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση αυτό το διάστημα.

14 Μαρτίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, κι ο τρόπος που θα επικοινωνείς θα είναι πολύ δυναμικός, ποτισμένος με υπερβολικές δόσεις ειλικρίνειας κι ωμότητας. Θα εφαρμόσεις πιο εύκολα τις ιδέες σου σε όλα τα επίπεδα, γιατί θα κινηθείς με σβελτάδα αλλά και μεγάλη έμπνευση.

25 Μαρτίου έως και τις 28 Μαρτίου: Ξαφνικές αναλαμπές μπορεί να σε βγάλουν από ένα δύσκολο πρόβλημα, είτε οικονομικό, είτε προσωπικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα με μία κίνηση, γιατί θα αντιδράς με τρόπο γρήγορο και δυναμικό. Απέφυγε τις εργασίες με το ηλεκτρικο ρεύμα.

28 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις μια νέα αρχή εφ’ όλης της ύλης. Ο στόχος θα επιτευχθεί, γιατί θα ξεκολλήσεις από όλους κι όλα και θα κάνεις νέα βήματα προς τα εμπρός. Το σημαντικότερο, είναι η συνειδητότητα που θα αποκτήσεις για σένα και για το τι θέλεις να κάνεις, αλλά κυρίως, για πώς να το επιτύχεις.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Κριούς

ΤΑΥΡΟΣ ♉

10 Μαρτίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και σε προικίζει με μεγάλη ενέργεια, η οποία σε θέτει σε άμεση δράση. Όλα είναι πιθανό να συμβούν από εδώ και πέρα, γιατί η ενέργεια αυτή, σου βάζει φωτιά και θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Θα έχεις την τάση να τα απολαμβάνεις όλα στον υπερθετικό βαθμό, από το φαγητό, το ποτό μέχρι και το σεξ. Έως και τις 20 Απριλίου, θα νιώθεις σα να έχεις βάλει το δάχτυλο σε μια πρίζα που σε τροφοδοτεί με έντονη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία θα σε φτάσει στην υπερβολή, σε οτιδήποτε σκοπεύεις να κατακτήσεις και να κερδίσεις.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ταύρους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

12 Μαρτίου: Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου προσφέρει μια καινούργια προοπτική, η οποία με τη σειρά της, θα σε αναγκάσει να προβείς σε συναισθηματική αξιολόγηση όλων των σχέσεων και των επαφών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να δει και τα όμορφα, αλλά και τα άσχημα κάθε σχέσης σου. Το καλό είναι ότι στο τέλος, θα έχεις σταχυολογήσει τους σωστούς συνεργάτες που θα πρέπει να κρατήσεις, αλλά και τα σωστά άτομα που θα πρέπει να παραμείνουν στην προσωπική σου ζωή. Μην αμελήσεις να δείξεις την αγάπη σου, φροντίζοντας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάθε μέρα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Παρθένους

ΖΥΓΟΣ ♎

4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον άξονά σου. Μια σχέση από τα παλιά μπορεί να επιστρέψει ή ακόμα, μια συνεργασία που είχες τερματίσει ή αφήσει ανεκπλήρωτη, ίσως ξεκινήσει ξανά. Η αποκατάσταση τραυματισμένων σχέσεων θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία, αφού φυσικά πρώτα γίνουν οι ανάλογες συζητήσεις, γιατί διαφορετικά, ίσως υπάρξουν μελλοντικά παρερμηνεύσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.

14 Μαρτίου: Ο Ερμής στον Κριό -στον άξονά σου- μέχρι και τις 31 Μαρτίου, θα σε κάνει τολμηρό/ή στον λόγο αλλά πρόσεξε μην γίνεις αιχμηρός/ή με την αλήθεια. Χρειάζεται προσοχή για να μην ταλαιπωρηθείς και να μην ταλαιπωρήσεις τους άλλους με τα λεγόμενά σου. Είναι εύλογο ότι θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι ξεστομίζεις. Ακόμα και κάτι που είναι για σένα πολύ σωστό κι αληθές, θα πρέπει να το μεταφέρεις σωστά στους άλλους, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξει κόστος κι αυτό, δεν θα σου αρέσει καθόλου. Απλά σκέψου, ότι κανένας δεν θέλει να ακούει κριτική ή ακόμα κι αλήθειες που πονάνε. Η θετική πλευρά είναι, ότι θα απολαύσεις μια ιδιαίτερη ευστροφία και θα έχεις ξαφνικές αναλαμπές, οι οποίες θα σου δείξουν το δρόμο για τυχόν συνεργασίες. Οι συζητήσεις είναι απαραίτητες (στη σχέση σου) αν είσαι ερωτευμένος/η, ώστε να μην μείνουν καθόλου κενά ή απορίες μεταξύ σας.

28 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη γίνεται στον Κριό -στον άξονά σου- και σε επηρεάζει άμεσα. Σου χαρίζει διαύγεια πνεύματος και βλέπεις την αλήθεια κατάματα. Σε όλο το σκηνικό συμμετέχουν κι οι άλλοι, γιατί κυρίως προς αυτούς απευθύνεσαι αλλά κι από αυτούς εξαρτάσαι. Το πεδίο πάντως ξεκαθαρίζει, και θα ξέρεις σύντομα τι (ή ποιος/ά) σου χρειάζεται και τι (ή ποιος/ά), όχι.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

10 Μαρτίου: Ο Άρης στον αξονά σου -στον Ταύρο- θα σου βγάλει στην επιφάνεια, στάσεις δογματικές κι αμετακίνητες, που έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ζωή σου. Η επιθυμία σου να εξασφαλίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα προς το ζην, θα σε στρέψει στο να κάνεις συνεργασίες διαφόρων ειδών. Παρόλα αυτά να θυμάσαι ότι απαιτείται να έχεις ευελιξία στις ιδέες σου, αν επιθυμείς να υλοποιήσεις ότι βάλεις στόχο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις επίσης ότι θέλεις να αφεθείς και να απολαύσεις την καλή πλευρά της ζωής, κακομαθαίνοντας τον εαυτό σου.
Η έντονη σεξουαλικότητα σου, σε συνδυασμό με έναν έντονο αισθησιασμό, θα σε παρασύρουν σε ένα παιχνίδι εξουσίας και κτητικότητας. Η διάθεση σου να δημιουργήσεις μια επιχείρηση με κάποιον συνεργάτη αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ ισχυρή. Μέχρι και τις 20 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρήματα και να βάλεις τα πράγματα σε μια πιο υλική βάση, με απώτερο στόχο, την οικονομική σου εξασφάλιση.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Σκορπιούς

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Τοξότες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

10 Μαρτίου: Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος -κι αν συντρέχουν και κάποιοι άλλοι πλανητικοί παράγοντες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο- μέχρι και τις 20 Απριλίου, θα έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα και να εξασφαλιστείς οικονομικά. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και θα ξεπεράσεις πολλά από τα εμπόδια που θα συναντήσεις. Γενικά το ρίσκο εκ του ασφαλούς, θα είναι το κύριο κίνητρο, για να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Αιγόκερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αγαπητέ Υδροχόοε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Υδροχόους

ΙΧΘΥΕΣ ♓

12 Μαρτίου: Η Πανσέληνος του μήνα σε αναστατώνει και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με τους άλλους, χαρίζοντας γενναιόδωρα τον χρόνο και την υπηρεσία σου, στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Το καλό είναι ότι θα κάνεις πράξη πολλά από εκείνα που είχες μέσα σου, αλλά δεν είχες εκφράσει ποτέ φανερά. Με κάποιο τρόπο, θα δικαιωθείς πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Πάντως, θα πρέπει να δουλέψεις αρκετά για να κερδίσεις αυτά που θέλεις κι επίσης θα πρέπει να παλέψεις για να αποκτήσεις σωστή διάκριση, ώστε να σε βοηθήσει να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ιχθύες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved