Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 15' 29" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 50' 49" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 47' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 33' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 31' 03" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 23' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 11' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 46" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 24" ΤΑΥΡΟΣ

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Οκτώβριο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα. 

Οι πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου είναι: Κριοί, Ταύροι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι & Υδροχόοι

Καλό σας μήνα!

ΚΡΙΟΣ ♈

▸ 5 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου, θα σε εμπνεύσει να κάνεις διάφορες αλλαγές στο τομέα των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών. Το ζητούμενο, είναι η ισορροπία και κυρίως το να βρεις τον πραγματικό εαυτό σου, για να πορευτείς καταλλήλως.

▸ 14 Οκτωβρίου: Κάνεις μια θετική στροφή, η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δικαιωθείς σε πολλά θέματα. Η Αφροδίτη που θα μπει στον άξονά σου -στον Ζυγό- μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, θα σου προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες, οι οποίες θα σου δώσουν ευκαιρίες για να εξελιχθείς. Όλα πάντως, θα νιώθεις ότι κυλούν πιο εύκολα σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Είναι επίσης, μια καλή περίοδος για γάμο ή για συμβίωση.

▸ 23 Οκτωβρίου: Ο Άρης που μπαίνει στον Ζυγό –κι άρα πάλι στον άξονά σου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου- θα πυροδοτήσει πολλές καταστάσεις οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να γίνεις υπερβολικά συνεργατικός/ή και πολύ συντροφικός/ή. Την ενέργεια και το δυναμικό σου, θα τα παραδόσεις για λίγο στους άλλους. Η καλλιτεχνική σου φλέβα θα βγει στην επιφάνεια.
Ο ναρκισσισμός, υπάρχει περίπτωση να σε παρασύρει και να θελήσεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου ή οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάνω σου. Σου συστήνω να προσέχεις, γιατί ενδέχεται να υποπέσεις σε υπερβολές για να αρέσεις.
Θα κάνεις υποχωρήσεις τις οποίες δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις, και μπορεί να δώσεις τα πάντα στους άλλους, από πιθανή ανασφάλεια. Πάντως ότι και να γίνει, εσύ θα δραστηριοποιηθείς και με το παραπάνω, απλά χρειάζεται να κρατάς το μέτρο και τις σωστές αποστάσεις.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Κριούς;

 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

▸ 11 Οκτωβρίου: Ημερομηνία κλειδί, αφού μπαίνει ο Δίας στον Σκορπιό, δηλαδή, στον άξονά σου. Κατά συνέπεια, θα δραστηριοποιηθείς υπερβολικά μέσω των άλλων, θα γίνεις περισσότερο συντροφικός/ή και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες. Οι πόρτες θα ανοίγουν εύκολα μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Επομένως, θα πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να δεις μια άλλη, καλύτερη πραγματικότητα, η οποία θα ξεκινήσει να εκτυλίσσεται από εδώ και πέρα.

▸ 17 Οκτωβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό κι ενεργοποιεί και πάλι τον άξονά σου, για αυτό και θα γίνεις περισσότερο ερευνητικός/ή και θα φτάνεις όλες τις υποθέσεις εις βάθος. Βέβαιο είναι, ότι θα δοκιμάσεις πιο εύκολα την τύχη σου με τους άλλους, μιας και θα μοιράζεσαι κοινές εμπειρίες αλλά και κοινό τρόπο σκέψης. Μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, θα ανοίγεις την καρδιά σου με μεγαλύτερη άνεση, κι αυτό θα σε βάλει στα βαθιά μιας πολύ ιδιαίτερης σχέσης.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ταύρους;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

▸ Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Διδύμους;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

▸ Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Καρκίνους;

 

ΛΕΩΝ ♌

▸ 11 Οκτωβρίου: Αλλάζουν τελείως οι συνθήκες και μπαίνεις σε βαθιά νερά. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα κάνεις επέκταση, προς κάθε κατεύθυνση μέσα από την οποία θα αποκτήσεις επιμονή, αλλά και εμπιστοσύνη στον εαυτόν σου, ασκώντας τη δύναμη της θέλησης σου πάνω στους άλλους. Είναι επίσης πολύ πιθανό, να εκφράσεις επιθυμία να αλλάξεις την ζωή και το περιβάλλον μέσα στο σπίτι σου, αναβαθμίζοντας οτιδήποτε δεν σου αρέσει κι αναζητώντας όση πολυτέλεια μπορείς να αποκτήσεις, για να χαρείς τη ζωή σου με άνεση κι ευκολίες. Οι επενδύσεις και τα οικονομικά θα είναι οι βασικοί σου στόχοι.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Λέοντες;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

▸ Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Παρθένους;

 

ΖΥΓΟΣ ♎

▸ 5 Οκτωβρίου: Λαμβάνει χώρα Πανσέληνος με μεγάλη δυναμική, η οποία σε αναγκάζει να ακολουθήσεις τις επιταγές του/της συντρόφου ή των συνεργατών σου. Να θυμάσαι ότι όλα γίνονται για ένα καλό σκοπό, κι αυτός, θα σε οδηγήσει άμεσα, σε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Τα πράγματα πάντως μπορούν να ‘’στρώσουν’’, γιατί θα αποκτήσεις ολοκληρωμένη αντίληψη κάποιας συγκεκριμένης κατάστασης, κι έτσι θα ανταποκριθείς εύκολα και χωρίς μεγάλη αντίσταση.

▸ 14 Οκτωβρίου: Η μεγάλη Σταρ του ζωδιακού, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ξεκινάει την πορεία της και σου προσφέρει αρμονία κι ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Αν θελήσεις να αλλάξεις τη ζωή σου, θα έχεις την ευκαιρία και τις αβάντες να το κάνεις. Μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου, θα ομορφαίνεις τις ζωές όλων μας!

▸ 19 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, σε βοηθάει ώστε να ορίσεις νέους κανόνες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σου και στη συνέχεια προχωρώντας στις επαφές σου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πάντως –αν το θελήσεις- θα μπορέσεις να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή και να γυρίσεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου.

▸ 23 Οκτωβρίου: Ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, θα σε ενδυναμώνει με στόχο να ανακαλύψεις τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου ή εκείνες που δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει καν ότι υπάρχουν μέσα σου. Η γνώμη των άλλων θα είναι για σένα πολύ σημαντική και θα σε κάνει, είτε να κινείσαι και να δρας δυναμικά, είτε να σταματάς και να παύεις κάθε ενέργεια σου. Οι συμβιβασμοί από την πλευρά σου μερικές φορές, ενδέχεται να είναι υπερβολικοί. Απέφυγε όσο μπορείς την κολακεία κι οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε κάνει να μην είσαι ο εαυτός σου.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ζυγούς;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

▸ 11 Οκτωβρίου: Είναι η πλέον σημαντική ημερομηνία της χρονιάς η σημερινή ημέρα, μιας και μπαίνει επιτέλους στο ζώδιο σου -μετά από δώδεκα χρόνια- ο Δίας, ο μεγάλος (συμβολικά) Πατέρας όλων κι αναμφίβολα σου φέρνει δώρα! Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα σε βομβαρδίζει με τις δικές του δυνατές ενέργειες, με στόχο, όχι μόνο να ξυπνήσεις και να γίνεις περισσότερο συνειδητός/ή, αλλά και για να σε ευλογήσει με τις καλές του ευεργεσίες.

▸ 17 Οκτωβρίου: Ο Ερμής στον Σκορπιό ξεκινάει μια πορεία, πολύ γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ διεισδυτική. Μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, θα σου δίνει τα φώτα του ώστε να διερευνήσεις και να μπεις σε βαθιά νερά, συλλέγοντας ιδιαίτερες πληροφορίες που δε θα μπορούσες να αποκτήσεις κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Επενδύσεις κι οικονομικά θέματα, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Σκορπιούς;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

▸ Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Τοξότες;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

▸ 11 Οκτωβρίου: Μια καινούργια διαδρομή, με στόχο την εξασφάλιση πόρων και μιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης, θα ξεκινήσει από σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να σου δοθούν οι ευκαιρίες να διαπρέψεις στον κοινωνικό χώρο, σε ομάδες που προσφέρουν έργο, ή σε παρέες φίλων, με τις οποίες έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Η στροφή και το ενδιαφέρον σου προς τα κοινά, πιθανότατα να σε σημαδέψει και μπορεί να πάρεις την απόφαση, να ασχοληθείς με αυτά, πολύ ενεργά.

▸ 14 Οκτωβρίου: Θα επιδιώξεις να αλλάξεις, επεκτείνοντας την κοινωνική σου ζωή. Η αρμονία κι η ισορροπία είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις ένα νέο κομμάτι στην καριέρα σου. Αν είσαι πολύ τολμηρός/ή, πιθανόν να ασχοληθείς (επαγγελματικά) με την μόδα και γενικότερα την τέχνη. Η επιρροή αυτή θα κρατήσει μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου και θα σε ωθήσει να καταπιαστείς περισσότερο με την δικαιοσύνη, την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, αλλά και την καλυτέρευση της εξωτερικής σου εμφάνισης.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Αιγόκερους;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

▸ 11 Οκτωβρίου: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι κρυμμένες επαγγελματικές και κοινωνικές σου επιθυμίες. Ακολούθως, θα δράσεις προς αυτές τις κατευθύνσεις, ώστε να κατακτήσεις όσα θέλεις και να επεκταθείς στους αντίστοιχους τομείς. Ενδέχεται μάλιστα να αναπτύξεις μια έντονη διάθεση για επενδύσεις κι ανάκτηση του ελέγχου των οικονομικών σου. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου του 2018, θα θέσεις ως στόχο να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά και να βγάλεις πλέον βαθιές ρίζες σε όποιο τομέα ασχοληθείς.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Υδροχόους;

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

▸ Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ιχθύες;

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved