Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 18/1 έως και 22/1;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις ακριβώς πως να διαχειριστείς το παρασκήνιο που υπάρχει στη ζωή σου. Είτε από την πλευρά του ατόμου που σε ενδιαφέρει είτε από την δική σου πλευρά. Γιατί τίποτα δεν ξεκαθαρίζεις και κυρίως δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου σαν τυπικός/η Κριός. Αντίθετα, προτιμάς τη σιωπή και σε ακραίες περιπτώσεις την... εξαφάνιση. Ο Σκορπιός όμως είναι ένα άτομο που σε καθορίζει γιατί έχετε τόσα πολλά κοινά σημεία που τελικά δεν μπορείς να είσαι μακριά του/της. Ο Αιγόκερως συνεχίζει να έχει ένα προβάδισμα στην καθημερινότητά σου, αλλά επειδή δεν εκδηλώνεσαι και προτιμάς τη συζήτηση και την παρεούλα, μάλλον το χειρίζεσαι καλά. Ο Ζυγός συνεχίζει να σε εκνευρίζει με τη διστακτικότητά του σε πολλούς τομείς, αλλά αυτήν τη φορά δεν επαναστατείς προτιμάς να κινείς τα νήματα από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Υπάρχουν εντάσεις που δημιουργούνται από τους άλλους, αλλά όλα γίνονται με έναν τρόπο που τελικά δεν χάνεις τον μαγνητισμό σου. Αντίθετα, έχεις κατακτήσεις αυτό το διάστημα, αρκεί να μην δημιουργήσεις πολύ εξαρτημένες σχέσεις. Γιατί η τάση που έχεις αυτήν την περίοδο να ζήσεις κολλητά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε κάνει ένα άτομο που μένει αξέχαστο στον καθένα. Η αίσθηση της ελευθερίας που έχεις ακόμα μέσα σου παρεμποδίζει την επιστροφή σε μια σχέση που είστε μεν μαζί αλλά έβαλες με τον τρόπο σου κάποια όρια. Και τώρα βλέπεις τα προνόμια της ελευθερίας και δεν θέλεις να τα χάσεις. Κριός, Σκορπιός και Τοξότης ακολουθούν το προσωπικό σου παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αντιδράς αλλά με έναν διαφορετικό πλέον τρόπο γιατί κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου, κυρίως αν μέσα στη δουλειά σου υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αντί να εκδηλώνεσαι, μάλλον δείχνεις αντίθετη συμπεριφορά, γιατί δεν θέλεις να έχεις ξεκάθαρη στάση και να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι. Η ανάγκη σου να προστατευτείς είναι μεγαλύτερη από το να δείξεις τα αισθήματά σου. Οπότε, παίζεις ένα κρυφτούλι που δεν ξέρεις αν θα σου βγει σε καλό. Αλλά εσύ έτσι είσαι αυτήν τη στιγμή. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, βιώνεις μια ξεχωριστή κατάσταση με έναν Τοξότη και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι θα γίνει τελικά και δεν θα χαλάσει η φάση όπως πίστευες. Το σημαντικό είναι να διατηρήσεις σταθερό και αμείωτο ενδιαφέρον για το να είσαι μέσα σε μια σχέση. Και όχι με την παραμικρή "στραβή" να κάνεις πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ενδιαφέρεσαι πολύ έντονα για έναν Αιγόκερω αλλά επηρεάζεσαι πάρα πολύ από τις τρέχουσες συνθήκες οι οποίες δεν είναι τόσο εύκολες αυτήν την στιγμή. Γιατί πρέπει να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από το ερωτικό ρομάντζο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να καταλάβεις περισσότερο τον Τοξότη και κυρίως την νοοτροπία του/της που είναι πολύ διαφορετική από τα καθημερινά σου δεδομένα. Και το κυριότερο σε κάνει να μην πλήττεις. Γιατί όσο και να το αρνείσαι, κάπου έχεις αποφασίσει να μάθεις περισσότερα για τη ζωή και γενικά για το περιπετειώδες κομμάτι της. Το καλύτερο από όλα είναι να κρατάς τις αποστάσεις σου από τον Κριό, γιατί μόνο έτσι θα τα πάτε καλά και δεν θα έχετε σχέση με συνεχή διαλείμματα.

ΛΕΩΝ

leo

Βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει υπερβολικά, αλλά δεν κάνεις με τίποτα το πρώτο βήμα, γιατί περιμένεις μόνο από την πλευρά του/της. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να κερδίσεις χωρίς να δράσεις. Απλά κάνεις κινήσεις που στην ουσία δεν σε εκθέτουν και κατά τη γνώμη σου δεν σε βάζουν σε κίνδυνο. Με τον Σκορπιό όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι, και παραμονεύεις την ευκαιρία ώστε να φανεί ότι το άλλο το πρόσωπο έκανε την κίνηση. Μπορεί και να αναβάλεις κάποιες συναντήσεις γιατί νιώθεις ντροπή ή ακόμα και αδυναμία να ικανοποιήσεις κατά κάποιο τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Τοξότη η ατμόσφαιρα είναι άνετη αλλά μπορεί να εμποδίζεσαι από οικογενειακά θέματα τα οποία σε πάνε για λίγο πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες από ότι μπορείς να σηκώσεις μέσα στην σχέση και αυτό μπορεί και να σε εξαντλεί. Αλλά λόγω υπευθυνότητας δεν κάνεις πουθενά πίσω. Με τον Ταύρο κάτι πάει να γίνει αλλά προς το παρόν ίσως θέλεις να μείνετε μόνο φίλοι. Γιατί προτιμάς να δοκιμάσεις πρώτα να έρθετε κοντά, παρά να γίνει κάτι βιαστικό και τελικά «να μη δέσει το γλυκό». Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να μην ακούσεις καμία συμβουλή από φίλους που θέλουν μεν το καλό σου, αλλά δεν ξέρουν καθόλου την βαθιά σου ανάγκη να είσαι μαζί με ένα άτομο αυτή το διάστημα. Οπότε σε καθοδηγούν με τον τρόπο τους λάθος. Οι συζητήσεις με έναν Αιγόκερω που είχατε χαθεί εδώ και λίγο καιρό επανέρχονται και εσύ εισπράττεις έντονα το ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις μια αναβλητικότητα η οποία τελικά δεν σου ταιριάζει, αλλά βλέπεις ότι οι συνθήκες δεν σε ευνοούν και τόσο. Οπότε προσπαθείς να καθυστερήσεις σε ότι κάνεις για να κερδίσεις όπως λες χρόνο. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να σκεφτείς. Και επειδή νιώθεις εσωτερική απομόνωση δεν είσαι ο εαυτός σου όπως παλιά. Περιμένεις λοιπόν με έναν καρτερικό τρόπο. Η σχέση με τον Κριό ή τον Αιγόκερω έχει μεγάλες εντάσεις και σκαμπανεβάσματα. Αλλά εσύ κάπου βαθιά μέσα σου έχεις σιγουριά ότι όλα θα αλλάξουν μετά από λίγο καιρό. Απλά χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Με τον Δίδυμο ή τον Καρκίνο είσαι πολύ κοντά, αλλά δεν συμφωνείς στον τρόπο που επικοινωνείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί κινείσαι πλέον αφ’ εαυτού και έχεις μια πολύ δυναμική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το ό,τι αυτονομείσαι είναι το πιο σημαντικό βήμα. Δεν περιμένεις πλέον να κτυπήσει το τηλέφωνο αλλά κάνεις εσύ τις κινήσεις σου για να μην έχεις και την αγωνία πότε θα επικοινωνήσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μαζί σου. Το να έρθεις κοντά με το Λιοντάρι που μπορεί να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό θα είναι κατά κάποιο τρόπο ένα θαύμα. Αλλά βαθιά μέσα σου γνωρίζεις ότι είσαι σε καλό δρόμο γιατί η καρδιά σου, που έχει κρίνει τι είναι το πιο σωστό για αυτήν, επιθυμεί να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο. Μην δοκιμάζεις πάντως άλλο τον εαυτόν σου με τον Υδροχόο γιατί ο δρόμος άνοιξε. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαι ακόμα στην πρώτη γραμμή και το κυριότερο διεκδικείς με κάθε τρόπο την προσωπική σου ευτυχία και συγχρόνως την ελευθερία σου που για σένα είναι σημαντικό να υπάρχει μέσα στη σχέση. Γιατί είσαι ο εαυτός σου και δεν πιέζεσαι από πουθενά. Και η αλήθεια είναι ότι αν έχεις όπως θέλεις την ζωή σου τότε όλα πηγαίνουν μια χαρά. Η Αφροδίτη ακόμα στο ζώδιο σου δημιουργεί τη διάθεση να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου και να φλερτάρεις για το φλερτ και την χαρά και όχι τόσο πολύ για το στόχο. Μπορεί πάντως να κάνεις την έκπληξη και να αποφασίσεις τελικά να δεσμευτείς. Ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει ο Κρόνος από το ζώδιο σου, εσύ παίρνεις αποφάσεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ενώ ενεργοποιείσαι δραστικά σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν με κάποιο τρόπο αν είσαι ελεύθερος/η μάλλον δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις ένα άτομο όπως θα το ήθελες. Γιατί κάνεις κάτι γενναίες εξαφανίσεις και αυτό είναι απόλυτα δική σου επιλογή. Μια κρυφή σχέση η οποία δεν έχει και τόσο παιχνίδι όσο νόμιζες στην αρχή μάλλον μπορεί να σε κλείσει μέσα στο σπίτι για να περιμένεις να σου τηλεφωνήσουν. Γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε ζει σε διαφορετικό μέρος από εσένα είτε είναι μέσα σε άλλη σχέση και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονη έλξη και μεγάλη πιθανότητα να γίνει κάτι πολύ σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αμφισβητείς ακόμα και τα συναισθήματά σου γιατί είναι η περίοδος που ψάχνεσαι και κάνεις τις πολύ προσωπικές σου «ανασκαφές». Δεν σημαίνει όμως ότι το δείχνεις, αλλά μπορεί να το περνάς και μόνος/η σου γιατί νιώθεις ότι το οφείλεις στον εαυτό σου. Είναι μια περίοδος που θέλεις να είσαι σε μια απόσταση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Με τον Καρκίνο μπορεί να πήρες αποφάσεις και τελικά το οριστικό αντίο να στο είπε το άλλο άτομο, αλλά στην ουσία εσύ είχες προετοιμάσει το έδαφος γιατί είναι πιθανό να ήθελες την ελευθερία σου. Αν δεν είσαι μέσα στη σχέση όπως θέλεις να είσαι, τελικά φεύγεις γιατί δεν συμβιβάζεσαι. Οπότε σου δίνεται η δυνατότητα να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου ή να αμυνθείς ή να διαμαρτυρηθείς και να φωνάξεις αν θέλεις, μέχρι που να βρεις το δίκιο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Όλο ψάχνεις και ψάχνεις και τελικά δεν μένεις ικανοποιημένος/η. Για αυτό κάτι σε συγκρατεί και δεν ανοίγεσαι, ενώ θα το ήθελες πολύ και από μέσα σου πετάς την σκούφια σου για νέες γνωριμίες. Γενικά όμως φλερτάρεις και δεν αφήνεις κάτι να πάει ανεκμετάλλευτο. Απλά φοβάσαι να γίνει κάτι πολύ σοβαρό γιατί δεν έχεις τη σιγουριά ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Τοξότης, ενώ περνάτε καλά, φοβάσαι να προχωρήσεις παραπέρα για να μην αποκτήσεις ευθύνες τις οποίες απεχθάνεσαι. Αυτό που χρειάζεται να διορθώσεις και κυρίως αν πρόκειται για Δίδυμο είναι να του/της αποδείξεις με την συμπεριφορά σου ότι είσαι εκεί. Γιατί τις περισσότερες φορές λες λόγια ή σκέφτεσαι με τη φαντασία σου αλλά δεν συμμετέχεις εύκολα στο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του άλλου ατόμου, παραμένοντας σε έναν κόσμο ονειρικό και ατερμάτιστο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved