Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/12 έως και 1/1;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι στο τέλος μιας δύσκολης κατάστασης αλλά νιώθεις ότι έχεις αντοχές και μπορείς να περιμένεις για λίγο ακόμα. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα από την καινούργια χρονιά, απλά, τώρα, αντί να προσπαθήσεις να αλλάξεις πράγματα που δεν γίνονται, πήγαινε με την ροή τους και θα δεις μεγάλη διαφορά. Ο Σκορπιός για λίγο ακόμα θα σε επηρεάζει έντονα, οπότε αν ενδιαφέρεσαι, πρέπει να κάνεις την κίνηση γιατί μετά τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Ζυγός είναι πολύ σημαντικός όπως επίσης και το να είναι ελεύθερος γιατί τον τελευταίο καιρό παίζει σε διπλό ταμπλό και στα μάτια σου φαίνεται αναποφάσιστος. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς πάντως για σένα θα έχει πολλές ερωτικές εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις αφήσει πίσω σου πολλά από αυτά που σε ενοχλούν και προς το παρόν ζεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία σιγά-σιγά θα φύγει αλλά θα σου αφήσει μια καλή αίσθηση για όλα τα πράγματα. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι να μην αφήσεις τις εξωτερικές συνθήκες να σε επηρεάσουν γιατί τότε δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Αν και βιώνεις μια απόσταση από τον Τοξότη τελικά επικοινωνείτε με ένα μεταφυσικό τρόπο και αυτό σου δημιουργεί έντονα την εντύπωση ότι αν τολμήσεις, όλα θα πάνε καλά. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να συναντήσεις έναν Κριό ή Ζυγό σε μέρη που δεν περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αρνείσαι να δεις μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που έχεις στο μυαλό σου και αυτό δεν σε βοηθάει στο να συντονίσεις τις δυνάμεις σου. Με έναν Σκορπιό μπορεί να νικηθούν οι αποστάσεις και από εκεί που δεν είχατε σχεδόν καθόλου επαφή, να ξεκινήσετε να μιλάτε κάθε μέρα. Από την Πρωτοχρονιά και μετά όλα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο εύκολα γιατί θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος που σίγουρα θα είναι για σένα πολύ ευεργετικός. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να βιώσεις μια άλλη κατάσταση από αυτή που ζεις αυτή την στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις μια πολύ σοβαρή παρουσία απέναντι στα ερωτικά θέματα. Έχεις αρχίσει και κάνεις συνειδητοποιήσεις που ενδεχομένως να μην είναι εύκολες αλλά είναι λυτρωτικές γι’ αυτό πιθανόν να ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου παρά με τους άλλους. Το να επικοινωνήσεις με έναν Κριό χωρίς να τσακωθείς, μάλλον θα είναι άθλος αυτές τις ημέρες γιατί σου βάζει συνέχεια εμπόδια και τρικλοποδιές ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα μάτια σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να μην χάνεσαι και να είσαι όσο πιο εύκολος/η μπορείς στην επικοινωνία. Μετά όλα μπορεί να αλλάξουν.

ΛΕΩΝ

leo

Σου βγαίνουν κάποια παράπονα και ιδιαίτερα εσωτερικά κολλήματα που πιθανόν να μην σε βοηθούν να βιώσεις την πραγματικότητα όπως είναι. Ίσως να τα έχεις στο μυαλό σου αλλιώς και τελικά να στεναχωριέσαι χωρίς σημαντικό λόγο. Το αυξημένο σου ενδιαφέρον για να κάνεις άμεσα οικογένεια ίσως βγάλει στην επιφάνεια ελλείψεις που θα είναι δύσκολο να αναγνωριστούν από τους άλλους. Το ζητούμενο είναι εσύ πως νιώθεις και πως ανταποκρίνεσαι σε όλα τα καλέσματα και στην επικοινωνία. Ο Σκορπιός συνεχίζει να σου δείχνει το ενδιαφέρον του, όμως εσύ πρέπει να αποφασίσεις πως θα τοποθετηθείς. Από την Πρωτοχρονιά και μετά, όλα θα είναι καλύτερα γιατί θα αισθάνεσαι ανακούφιση και ελευθερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βιώνεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα και κυρίως αν είσαι με ένα Σκορπιό ή Αιγόκερω όλα θα είναι καλύτερα και μάλιστα μπορεί να συζητάτε σοβαρά πλέον τη συμβίωση. Αντίθετα, αν είσαι μαζί με ένα Δίδυμο μπορεί να υπάρχουν προστριβές και δυσκολία στην επικοινωνία γιατί δείχνει να απέχει από όλους και όλα. Όμως το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να σταθείς απέναντι στον καθρέφτη και να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι. Αυτό είναι που θα σε λυτρώσει. Από την Πρωτοχρονιά και μετά να πεις ότι θέλεις να κάνεις σε όλα μια καινούργια αρχή με μεγαλύτερη διάθεση συντροφικότητας και λιγότερη κριτική στο άτομο που είστε μαζί ή αυτό που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

libra

Οι μέρες είναι πολύ σημαντικές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί πιθανόν να μην φοβάσαι να ρισκάρεις τόσο πολύ οπότε τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα και πιο ισορροπημένα. Με έναν Αιγόκερω μπορεί να κάνεις το όνειρο της ζωής σου πραγματικότητα και αυτό είναι μια εσωτερική φιλοδοξία η οποία όμως αν πραγματοποιηθεί, θα σου φέρει χαρά και ισορροπία. Η βραδιά της παραμονής θα είναι για σένα πολύ δυνατή αφού θα έχεις ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Οπότε εκμεταλλεύσου τη στιγμή και να είσαι ο εαυτός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Αφροδίτη φεύγει μεν από το ζώδιό σου από την Τετάρτη αλλά αν κάνεις τον απολογισμό σου στις ερωτικές υποθέσεις σου, θα παρατηρήσεις ότι είχες αλλάξει όλες αυτές τις ημέρες και σε ενδιέφερε περισσότερο το άλλο άτομο σαν οντότητα και όχι αν συμφωνεί μαζί σου ή όχι. Αυτό λοιπόν είναι το μυστικό για μια πολύ δυνατή σχέση. Αν το κρατήσεις και βγεις έξω από το Εγώ σου, θα δικαιωθείς. Το παιχνίδι φυσικά δεν θα λείψει την παραμονή και την άλλη ημέρα, αφού θα απελευθερωθείς από τις ενοχές και τις τύψεις σου και θα ανταλλάξεις μηνύματα ακόμα και με ένα άτομο που ελάχιστα μιλούσατε ενώ το ενδιαφέρον σου παρέμενε αμείωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θα έχεις μια ιδιαίτερη εύνοια από εδώ και πέρα, οπότε έρχεσαι πλέον να επιβεβαιώσεις τις κατακτήσεις σου με ένα πιο δυναμικό τρόπο, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και θα σου φέρει πολλά δώρα. Μπορεί καθυστερημένα λόγω της δικής σου απόστασης απέναντι στα πράγματα αλλά τελικά θα σε δικαιώσει, αρκεί και εσύ να μην κρατάς μούτρα, εγωισμό ή συναισθήματα που σε καθηλώνουν και δεν σε αφήνουν να βιώνεις το αγαπησιάρικο κομμάτι που έχεις μέσα σου. Την παραμονή και την Πρωτοχρονιά θα έχεις μεγάλες ευκαιρίες για να αναπληρώσεις κενά αλλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ένα καινούργιο άτομο γιατί θα είσαι με φίλους και άτομα που σου ταιριάζουν γάντι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις μια σημαντική παρουσία αυτές τις ημέρες αφού αναγκαστικά έχεις περισσότερη ενέργεια και συνειδητότητα στο τι θέλεις και τι όχι. Μπορεί να δείχνεις συγκρατημένος/η και εκλεκτικός/η αλλά αυτόν τον καιρό και ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά θα κάνεις τα πάντα για να βρεθείς με ένα άτομο που το είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου όμως θα διαπιστώσεις ότι σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα το παραδεχτείς επιτέλους και στον εαυτό σου. Ίσως να φλερτάρεις αυτές τις ημέρες παραπάνω με κάτι απαγορευμένο αλλά πολύ δυνατό και θα νιώσεις ότι ξαναβρίσκεσαι στην εφηβεία αφού θα κτυπάει δυνατά η καρδιά σου. Την Πρωτοχρονιά μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με έναν Κριό ή Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναβαθμίζεις την εμφάνισή σου και προετοιμάζεσαι για το δυνατό και το μεγάλο. Ήδη το νιώθεις και δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Το συναίσθημα είναι πολύ έντονο κι η φωνή της διαίσθησής σου επιμένει ότι πρόκειται να γίνει κάτι καλό. Με τον Τοξότη θα έρθετε πολύ κοντά και αυτό θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την ποιότητα της σχέσης σας. Ο Ταύρος έχει μεν τις ιδιαιτερότητές του αλλά εσύ δείχνεις ότι έχεις διάθεση να το αντιμετωπίσεις και θα το κάνεις με άνοιγμα της καρδιάς σου. Η παραμονή και η πρώτη ημέρα του χρόνου θα σε βρει σε μια πολύ καλή και ξεκούραστη φάση και έντονη ρομαντική διάθεση, ανεξάρτητα αν είσαι μέσα σε σχέση ή όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαι ετοιμοπόλεμος/η και επί των ερωτικών επάλξεων. Η επιστροφή ενός Τοξότη από την Τετάρτη και μετά θα σε επηρεάσει για τα καλά γιατί ξέρεις ότι όταν είστε μαζί νιώθεις πολύ όμορφα και κυρίως είσαι έτοιμος/η για πολύ δυνατές και ξεχωριστές εμπειρίες. Μπορεί να σου αρέσει ένα μεγαλύτερο άτομο ή τελείως διαφορετικό από σένα αλλά δε θα υποχωρήσεις. Αντίθετα με δύναμη θα πολεμήσεις τις διάφορες αντιξοότητες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Η σχέση με έναν Αιγόκερω πάντως όσο προχωράει ο καιρός, στρώνει περισσότερο και αυτό σου δίνει μια έντονη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας. Την Πρωτοχρονιά θα χρειαστεί να εξαντλήσεις τα επικοινωνιακά σου αποθέματα για να βρεθείς με έναν Ζυγό που σε ενδιαφέρει αλλά συγχρόνως σε μπερδεύει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved