Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 26/10 έως και 30/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε φάση που θεωρείς αναγκαία μια σωστή συμπεριφορά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτή την στιγμή έχεις πολλές πρακτικές υποθέσεις να διευθετήσεις που απαιτούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου, οπότε το να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα σου δώσει δύναμη να αντιμετωπίσεις ό,τι δυσκολία προκύψει στην προσωπική σου ζωή. Το να προσφέρεις στους γύρω σου είναι, αυτή την στιγμή, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γιατί, κατά κάποιο τρόπο, κρίνεσαι ακόμα και από την πιο απλή συμπεριφορά. Είναι γενικά μια περίοδος που «καθαρίζεις» από κάθε αρνητική εσωτερική κατάσταση, και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να «ελαφρύνεις» περισσότερο. Η σχέση με έναν Ιχθύ είναι πιο εύκολη γιατί όλα θα «ανοίξουν» ξαφνικά και εσύ θα πρέπει να έχεις ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά για να υπάρχει μέλλον, θετικό μέλλον. Από την άλλη, με έναν Σκορπιό σας δένουν πολλά πράγματα αλλά, από την πλευρά σου, χρειάζεται ένα είδος αυτοθυσίας για να είστε μαζί και να πάει καλά η σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις μια μοναδική ευκαιρία αυτό το διάστημα να ανοιχτείς περισσότερο και να δοθείς με όλη την δύναμη της καρδιάς σου σε αυτό που επιθυμείς. Μην αφήσεις τον εγωισμό να σε καταπιεί γιατί οι σκέψεις σου μερικές φορές παλαντζάρουν, και είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον στόχο σου. Η Πανσέληνος, που γίνεται στις 27 του μήνα, φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες σου που είναι πολύ βαθιά ριζωμένες και, με κάποιο τρόπο, βρίσκεις ένα δρόμο και τις εκφράσεις πολύ δυναμικά. Αρκεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην έχεις κάποιο ξέσπασμα, που μπορεί να είναι και άδικο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να την πληρώσει ένας Σκορπιός και να χαλάσεις την ισορροπία μεταξύ σας. Μια ευκαιρία που σου παρουσιάζεται στον ερωτικό τομέα είναι μοναδική για να μπορέσεις να κάνεις από κοινού πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα κάνει και τους δύο να πιστέψετε ότι τελικά μπορείτε να είστε μαζί και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ δημιουργικό. Παρθένος και Ιχθείς έχουν την τιμητική τους. Με έναν Κριό η έναν Ζυγό επιλέγεις να κρατάς αποστάσεις παρά να εμβαθύνεις τη σχέση σου μαζί τους καθώς η επικοινωνία σας «κολλάει» και ίσως να μην είσαι και τόσο ευχαριστημένος/η από την ανταπόκρισή τους στις δικές σου ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι η περίοδος που εξελίσσεσαι και βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη. Από την πλευρά σου χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς λιγότερο επικριτικός/ή γίνεται γιατί μπορεί να πέσεις στην φάση της ανάλυσης των λαθών που κάνει το άλλο άτομο απέναντί σου και να «χαθείς». Μην το κάνεις αυτό γιατί θα χαλάσεις την σχέση σου μαζί του ακόμα και για πολύ απλά θέματα, και αυτό δεν σε συμφέρει. Η σχέση με έναν Τοξότη σίγουρα θα περνάει από φάσεις δύσκολες γιατί ανοίγονται όλα τα χαρτιά μεταξύ σας και αυτό είναι που σας στριμώχνει. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας πιθανόν να σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να σε κάνει να αλλάξεις όλη σου την τωρινή πραγματικότητα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να πέσεις με τα μούτρα και να απομονωθείς από τους δικούς φίλους και άτομα της εμπιστοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι αποτοξινώνεσαι από οτιδήποτε αρνητικό οπότε, αν ήδη η σχέση σου νιώθεις ότι σε βαραίνει, πιθανόν να έχεις πάρει αποφάσεις να την σταματήσεις, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν οι συνθήκες. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι έχεις διάθεση για επικοινωνία αλλά και για ξεκάθαρες κουβέντες, οι οποίες θα είναι βασισμένες πάνω σε μια πρακτική βάση και όχι πάνω σε αερολογίες. Έχεις την δύναμη και βλέπεις πολύ ξεκάθαρα πλέον τι είναι αυτό που θέλεις, με αποτέλεσμα αυτό να σε βοηθάει να δεις εσύ που βρίσκεσαι. Με έναν Παρθένο υπάρχει μια καλή βάση που μπορείς να προχωρήσεις και να περνάς όμορφα. Ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες στιγμές και να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με έναν Ζυγό που μερικές φορές τον/την νιώθεις πολύ μακριά σου λόγω της μεγάλης του κοινωνικότητας. Οι αντιφάσεις και οι συγκρούσεις με έναν Κριό σε αναστατώνουν και αυτές οι στιγμές είναι που σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα γιατί δεν βρίσκεις την επικοινωνία που ζητάς. Για να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις έχεις ανάγκη από διπλωματία περισσότερο από ποτέ.

ΛΕΩΝ

leo

Οι σκέψεις σου σε βοηθούν να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο εύκολος/η στην επικοινωνία. Αυτό σίγουρα σε κάνει να τοποθετήσεις σωστά τα πράγματα, χωρίς να αδικείς τον εαυτόν σου, αλλά ούτε και το άλλο πρόσωπο. Έχεις ένα δισταγμό που σε κρατάει μακριά από έναν Ταύρο ή έναν Σκορπιό, ο οποίος όμως -ευτυχώς για σένα- θα αρχίσει σιγά-σιγά να φεύγει και να εξανεμίζεται. Κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου και σε κρατούν σε ψυχική απομόνωση θα καταλάβεις ότι είναι μόνο στο μυαλό σου. Θα είσαι αρκετά κτητικός/ή αλλά δεν θα το δείχνεις, γιατί δεν θα θέλεις και να εκτεθείς,. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις γιατί, όσο και να το κρύβεις, θα φανεί στο τέλος. Με έναν Τοξότη η σχέση απαιτεί πλέον να είστε και οι δύο όσο μπορείτε περισσότερο ειλικρινείς και ανοικτοί, ενώ με έναν Ιχθύ γίνεται μια ζύμωση ακόμα και σε κάποια κοινά επαγγελματικά θέματα που θα σας φέρουν πολύ κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αυτή την περίοδο περνάς καλά γιατί όλα είναι πιο εύκολα και περισσότερο, τουλάχιστον από την πλευρά σου, αισιόδοξα. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις τον αληθινό σου εαυτό, οπότε μετά δεν θα κινδυνεύεις να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια, καθώς χρειάζεσαι και την αυτονομία σου σε ένα επίπεδο. Αυτό που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είναι να σε βάλει σε πειρασμό κάποιο άτομο και να σκεφτείς να ενδώσεις, ενώ είσαι ήδη σε σχέση. Φρόντισε να το αποφύγεις όμως γιατί, στο τέλος, όλο αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Σε απασχολεί ένας Τοξότης και το τι θα γίνει μεταξύ σας, καθώς η σχέση σας δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω, πράγμα που σε κουράζει. Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου γιατί αυτός θα σε βγάλει στην στεριά χωρίς πολύ πόνο. Με έναν Κριό όλα είναι εύκολα και δύσκολα μαζί γιατί γίνονται συνέχεια ανατροπές, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του, κι έτσι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί καμία κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Ερμής, που είναι ακόμα στο ζώδιό σου, σε βοηθάει να κινείσαι με έναν τρόπο αρκετά δυνατό για την δική σου πραγματικότητα. Η δική σου αλήθεια είναι η αρμονία και η συντροφικότητα οπότε αυτή την επιδιώκεις με κάθε τρόπο, και σίγουρα σε ευχαριστεί όταν την λαμβάνεις και από άλλο πρόσωπο. Έχεις στο μυαλό σου μια σχέση που σε αυτή τη φάση δεν είναι όπως εσύ θα επιθυμούσες αλλά δεν τολμάς να κάνεις το βήμα γιατί δεν ξέρεις την αντίδραση του άλλου προσώπου. Καλό θα ήταν όμως να δοκιμάσεις γιατί μπορεί κι εκείνος/η να περιμένει από εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα. Γι' αυτό λοιπόν, μην το παίρνεις κατάκαρδα αν δεν γίνεται η κίνηση που περιμένεις. Με έναν Κριό ταιριάζεις πολύ αλλά νιώθεις πίεση μερικές φορές από την πλευρά του στο να δράσεις στο εδώ και τώρα. Και εσύ γενικά, σαν άτομο, είσαι αναποφάσιστος/η και αυτό είναι που σου αφαιρεί εύκολα το προνόμιο της ευτυχίας. Κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να γίνουν πιθανόν να σε εκθέσουν, αλλά τελικά θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις γιατί έχεις διπλωματία και εξυπνάδα μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 27/10 επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο περισσότερο, κι έτσι μπορεί να βιώσεις μια διαφορετική εσωτερική πραγματικότητα την οποία θα την βγάλεις πάνω στον σύντροφός σου. Η ζήλεια και πιθανόν η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσεις, κυρίως για έναν Σκορπιό, είναι αυτό που θα σε κάνει να ψαχτείς και να κάνεις πράγματα πιθανόν και εγωιστικά. Τελικά όμως όλα δείχνουν ότι θα υπερισχύσει η λογική και δεν θα χαλάσεις κάτι όμορφο. Μέσα σου η ανασφάλειά θα γίνει πιο ελαφριά και αυτό θα σε ηρεμήσει. Μέσα από φιλικό περιβάλλον θα γνωρίσεις ένα νέο άτομο, που θα έχει πολλές οικολογικές και κοινωνικές ανησυχίες, και αυτό σίγουρα θα σε συγκινήσει γιατί όλα θα είναι πιο εύκολα στην μεταξύ σας επικοινωνία. Η επαφή με έναν Παρθένο θα είναι για 'σένα μια αποκάλυψη γιατί θα ανοίξετε τα εσώψυχά σας και θα διαπιστώσετε από κοινού ότι υπάρχει τρυφερότητα και αγάπη, και αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις μια ιδιαίτερη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η ερωτική σου διάθεση πιθανόν να μην είναι τόσο έντονη όπως παλιά γιατί θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρακτικές υποθέσεις που ίσως να σου αποσπούν την προσοχή. Επιπλέον, θα έχεις μια μοναχικότητα η οποία θα είναι κάπως απαγορευτική για να προχωρήσεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Η σχέση σου πάντως με έναν Παρθένο σε απασχολεί πολύ γιατί χρειάζεται ειλικρίνεια, και αυτή την στιγμή ίσως να νιώθεις, κάπου στο βάθος του μυαλού σου, ότι κάτι σου κρύβει. Βέβαια θα έχεις μεγάλες παροχές από την πλευρά του και αυτό κάπως θα ηρεμεί τις ανησυχίες σου. Το ένστικτό σου το πιστεύεις και δεν σε ξεγελάει ποτέ. Με έναν Ταύρο υπάρχει μια κρυφή επικοινωνία η οποία όμως δεν είναι και τόσο εύκολη καθώς υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει αυτή την στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχει γενικά μια ευκολία στην διαχείριση των σχέσεών σου και αυτό σε βοηθάει να τα πας πολύ καλά ακόμα και με την πιο μεγάλη σου δυσκολία. Ένας Παρθένος ή ένας Ιχθύς θα σε ανταμείψει με τα λόγια του, αλλά και με τις πράξεις του, γιατί πιθανόν να έχει καταλάβει ότι εσύ είσαι ο άνθρωπός του. Έτσι, θα νιώσεις ότι επιτέλους βρίσκεσαι σε ένα νέο ξεκίνημα, και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα αλλά και δημιουργικά. Ο στόχος σου πάντως είναι να είσαι καλά και αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα. Αρκεί να αφεθείς και να προχωρήσεις με τόλμη στα «θέλω» σου. Η αγάπη θα είναι η κινητήριος δύναμη που θα σε κάνει, ακόμα και σε μια δύσκολη κατάσταση με έναν Κριό, να ζήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι τις ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι σκέψεις σου είναι πολύ θετικές και αυτό σε βοηθάει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, ακόμα και σε μια κατάσταση που εσύ πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους έχεις καταλάβει τι θέλει ένας άλλος Υδροχόος και έτσι έχετε έρθει πιο κοντά, χωρίς συγκρούσεις και απότομες διακοπές. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις, ακόμα και να συζήσεις, γιατί τώρα βλέπεις ότι μπορείτε να ζήσετε χωρίς μεγάλα προβλήματα και εντάσεις. Οι ματιές και τα υπονοούμενα μέσα στην δουλειά με έναν Παρθένο γίνονται όλο και περισσότερο έντονα, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει κανένας το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα. Πάντως, θα έρθουν οι συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά, και αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα..

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μπει για τα καλά μέσα στην σχέση σου και αυτό δικαιώνει τουλάχιστον την επιλογή σου. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυτή την περίοδο είναι πολύ μεγάλη οπότε αυτό σε βοηθάει να συγκεντρώσεις όλο το δυναμικό σου προς μια κατεύθυνση. Η σχέση με έναν Παρθένο θα είναι πολύ σοβαρή και θα σκεφτείς, επίσημα πλέον, τι μπορείτε να κάνετε μαζί για κοινό μέλλον. Με έναν Τοξότη υπάρχει μια τάση για ωρίμανση, αλλά ίσως και απομάκρυνση αν τελικά τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλεις για να προχωρήσετε τη σχέση σας. Πιθανόν να κάνεις λάθος αλλά ίσως να μην υπάρχει γυρισμός αν πάρεις την απόφασή σου. Για αυτό, αν περνάς κρίση, και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, καλύτερα να απομονωθείς για λίγο, γιατί τώρα πιθανόν μην ξέρεις ακριβώς τα βαθιά σου συναισθήματα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved