Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 12/10 έως και 16/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Όλα σου φαίνονται αποστειρωμένα και άχρωμα. Και όμως, από εκεί που δεν περιμένεις κάτι καλό στη ζωή σου γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα δεις ότι τελικά θα σου γίνει μια πρόταση για καινούργια δουλειά ή για να αλλάξεις περιβάλλον και θέση. Εκεί μπορεί να γνωρίσεις, χωρίς να το περιμένεις, ένα άτομο που στην αρχή θα το βλέπεις κάπως, επειδή θα είναι πολύ σχολαστικό αλλά τελικά θα έρθετε κοντά. Αν είναι και Παρθένος, θα δημιουργήσετε σχέση από το πουθενά. Με τον Ζυγό βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής. Περιμένεις το ΟΚ από την πλευρά του ή την παρέμβαση τρίτων για να μιλήσετε. Πάντως θα βρεθεί μια δικαιολογία, ακόμα και για να κουβεντιάσετε περί ανέμων και υδάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος για σένα, αφού αναγνωρίζεται η δύναμη της προσωπικότητάς σου που είναι ένα εργαλείο για να ελκύσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Ξαφνικά ο έρωτας σου χαρίζεται και εσύ ευτυχώς είσαι έτοιμος/η να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου γιατί έχεις ξεπεράσει παλιές δυσκολίες ή απορρίψεις. Η σχέση με Παρθένο θα είναι πολύ δημιουργική και ζεστή και μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ δυνατό αλλά οφείλεις να δράσεις γρήγορα. Μην περιμένεις να περάσουν 100 χρόνια για να εκδηλωθείς. Τις ευκαιρίες, όταν σου παρουσιάζονται, πρέπει να τις αρπάζεις από τα μαλλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Παρά τις δυσκολίες στην συνεννόηση, αλλά και την διαφορετική οπτική στους στόχους και τις επιδιώξεις σας, θα κάνεις το μεγάλο βήμα και θα ζήσεις μαζί με τον Παρθένο, χωρίς όμως να έχεις μέσα σου την ασφάλεια αλλά και την πεποίθηση ότι όλα θα είναι εύκολα. Προς το παρόν τολμάς και ρισκάρεις πολύ δυναμικά γιατί έτσι σου βγαίνει. Αν κάνεις και εσύ λίγο δουλειά με τον εαυτό σου και πάνω από όλα παραμείνεις πιστός/η στα κοινά ιδανικά σας, μάλλον θα τα βρείτε. Οι ιδεολογικές διαφορές που έχουν αρχίσει να σε εμποδίζουν με τον Τοξότη σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά τώρα πρέπει να ασκηθείς στην υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα περάσεις καλά και ο λόγος είναι ότι έχεις ανοίξει και εμπιστεύεσαι άτομα που είναι κοντά σου και συνεργάζεστε ή ανταλλάσετε απόψεις και βοήθεια. Στα πλαίσια αυτής της κατάστασης είναι πιο εύκολο για σένα να γνωρίσεις ή να στηρίξεις την υπάρχουσα σχέση σου γιατί δεν νιώθεις ανασφάλεια και κυρίως αντιλαμβάνεσαι ότι το άλλο άτομο σε καταλαβαίνει. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να πάει μακριά γιατί υπάρχει χημεία και μάλιστα πολύ έντονη, οπότε αυτό καλύπτει όλα τα υπόλοιπα. Αν έχεις κανονίσει να πας με φίλους/φίλες ένα ταξίδι, μην το ακυρώσεις τελευταία στιγμή γιατί μπορεί να κάνεις μια πολύ σοβαρή γνωριμία.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις πεισμώσει λίγο και τα θέλεις όλα δικά σου γι' αυτό μπορεί να κοντραριστείς με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη που ίσως σε κατηγορήσει για υπερβολική λογική. Πιθανόν να σε ρωτά πού είναι ο έρωτας ή πού πήγε η χημεία που υπήρχε μεταξύ σας. Αν δεν θέλεις να χάσεις την σχέση, μην τον παρακάνεις, πρώτα από όλα με οικονομικές υποθέσεις και κατά δεύτερο με θέματα ζήλειας και κακής συμπεριφοράς. Καλό είναι να μοιραστείς τις αγωνίες σου και να μην κρατάς αγέρωχη στάση γιατί θα παρεξηγηθείς. Η σχέση με τον Ιχθύ προϋποθέτει και κάποιες οικονομικές συνεργασίες που πιθανόν να μην ταιριάζουν στο ύφος και στο στυλ της δικής σου δουλειάς. Καλό είναι όσο μπορείτε να αφήσετε απέξω τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βρίσκεσαι σε μια φάση που ξεπερνάς τα προσωπικά σου προβλήματα και προσπαθείς να δεις και την άλλη πλευρά της ζωής η οποία έχει να κάνει με την αυτοδυναμία σου. Πιθανόν αυτό να μην είναι και πολύ καλό για την συντροφικότητα κι επειδή δεν το έχεις σε τίποτα να επανέλθεις στην μοναχική σου κατάσταση, καλό είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου πώς είσαι, όταν αρχίζεις την ατελείωτη κριτική. Βέβαια με την Αφροδίτη στην Παρθένο η εύνοιά σου θα αυξηθεί γιατί θα έχεις καλύτερη διάθεση και θα διαχειριστείς ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα. Με τον Τοξότη μπορεί να μην υπάρχει εμπιστοσύνη αλλά να μην θέλεις και να το παραδεχτείς.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις πολλά να πεις τώρα που γύρισε ο Ερμής ορθόδρομος και συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου, οπότε τίποτε δεν θα είναι ικανό να σε κρατήσει. Θα μιλήσεις για αυτά που νιώθεις και αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι ότι θα τα χαλάσεις όλα ή ότι θα χάσεις την εκτίμηση του άλλου προσώπου. Δρας από μόνος/η σου γιατί θέλεις να αποκτήσεις την αυτονομία σου. Μια σχέση που σε απασχολεί αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη γιατί όλα γίνονται κρυφά, τώρα θα πάρει και μια χροιά λύπησης κι αυτό ίσως σε μπερδέψει περισσότερο. Με τον Αιγόκερω λύνεις κάποια οικονομικά θέματα που έχετε και ίσως μετά από εκεί να έρθει η προσωπική σας απελευθέρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η συμμετοχή σου σε πολλές ομάδες ή οι έξοδοι με φίλους και γνωστούς θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοιχτείς και να εμπλουτίσεις την λίστα σου με άτομα που πιθανόν να είναι υποψήφια και για μια ερωτική σχέση. Βέβαια, όλα πια τα βλέπεις πιο πρακτικά και εκείνη μαγεία μπορεί να έχει χαθεί, αλλά τουλάχιστον είσαι γειωμένος/η και ξέρεις τι θέλεις και αυτό σε βοηθά πολύ γιατί υπήρχαν εποχές που σου ερχόταν μια τρέλα. Τώρα με τον Παρθένο και τον Ιχθύ θα περάσεις καλά, χωρίς το μεγάλο πάθος να σε πιέζει και να δημιουργείς με το μυαλό σου αρνητικά σενάρια. Με το Λιοντάρι, αν και δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό ακόμα μεταξύ σας, μιλάτε και βρίσκεστε. Τώρα όλα θα είναι πιο απομυθοποιημένα αλλά θα σου κάνει καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν περνάς και τόσο καλά γιατί υπάρχουν πολλές πρακτικές υποθέσεις που σου έχουν αφαιρέσει την ερωτική χαρά. Ενώ εσύ θέλεις πολύ να βρεθείς με ένα άτομο συγκεκριμένο, όλο κάτι γίνεται είτε εξ αιτίας της δουλειάς σου ή της υγείας δικών του ατόμων και δεν συναντιέστε. Βέβαια, αν επιμείνεις εσύ, στο τέλος κάτι θα καταφέρεις αλλά αυτή την φορά το έχεις πάρει πεισματικά και λες μέσα σου «ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει». Οπότε το κυνηγητό θα σταματήσει και τη θέση του θα πάρει η ουδετερότητα ή ακόμα και η ψυχρότητα. Με τον Ιχθύ υπάρχει ακόμα έντονο το συναίσθημα αλλά οι χρόνοι σας είναι τελείως αντίθετοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθεις καλά και αυτό εκπέμπεται στο πρόσωπό σου, οπότε βοηθάς και εσύ με την στάση σου να γίνει κάτι καλό και πιο ουσιαστικό. Η σχέση με τον Παρθένο, αν είχε διακοπεί κι έχει επιστρέψει ο ένας από τους δυο σας, θα είναι πιο μεστή και περισσότερο ειλικρινής γιατί θα ειπωθούν αλήθειες κι αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Ο Ζυγός έχει την καλή πρόθεση αλλα εσύ μπορεί να έχεις ανοίξει τα φτερά σου για αλλού, επειδή περίμενες πολύ. Εκτός αν σε ρίξει με τα λόγια του και την διπλωματική προσωπικότητά του και σε πείσει ότι όλα θα αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Πολιορκείσαι είτε από υποχρεώσεις του άλλου του ατόμου, είτε από δικές σου προσωπικές ή επαγγελματικές και έχει χαθεί η μαγεία γιατί τώρα καλείσαι να ζήσεις την πραγματικότητα και να τηρήσεις υποσχέσεις που έδωσες που όμως ίσως να σου αφαιρούν τελείως το ερωτικό κομμάτι. Είναι κάτι σαν καθήκον το οποίο, αν δεν το εκτελέσεις, θα βρεθείς με μια μεγάλη ρετσινιά. Οι σχέσεις κτίζονται και μέσα από τα προβλήματα και όχι μόνο με τις εξόδους και τα γλέντια. Αυτή η περίοδος των δοκιμασιών που βέβαια θα περάσει, ζητάει από εσένα αλήθεια και προσφορά. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να έχει τέτοιες προεκτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σε απασχολούν τόσο πολύ οι άλλοι που αυτή την στιγμή δεν βλέπεις ξέχωρα τον εαυτό σου, αλλά σαν αναπόσπαστο κομμάτι με το άλλο πρόσωπο. Μπορεί και να συζήσεις ή να προχωρήσεις σε γάμο γιατί όλα τα βλέπεις πλέον πολύ διαφορετικά και πρέπει να ακούσεις την εσωτερική φωνή που σου λέει «προχώρα». Βέβαια σε όποια σχέση και να είσαι απαιτείται καθαρότητα, μεγαλύτερη αυτογνωσία και κυρίως αλήθειες. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πέσεις σε αντιφάσεις γιατί θα βλέπεις περισσότερο την ψευδαίσθησή σου στο άλλο άτομο παρά την αλήθεια. Δίδυμος, Τοξότης ή Παρθένος σε εκπαιδεύουν κατάλληλα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved