Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/9 έως και 2/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η Πανσέληνος - Έκλειψη που γίνεται τα ξεμερώματα στο ζώδιό σου θα σε βάλει να κάνεις πολλές διαπραγματεύσεις και δεν θα ησυχάσεις, αν τελικά δεν καταφέρεις να τις φέρεις όλες εις πέρας. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα αντιληφθείς μια αλήθεια που σου είχε διαφύγει μέχρι τώρα. Το πως νιώθεις και σκέφτεσαι αντικατοπτρίζεται σε ένα άλλο άτομο που μπορεί να είναι Ζυγός κι έχει επανέλθει δριμύτερος και περισσότερο κατασταλαγμένος. Πάντως μέσα σου κυλάει η ιδέα της ανεξαρτησίας και της αποκοπής από κάθε τι άρρωστο και μη πραγματικό. Οπότε θα κάνεις τα βήματά σου με ένα υπερβολικό θάρρος που δεν το περίμενες ούτε και εσύ από τον εαυτό σου. Με τον Ταύρο μπορεί πλέον να έχετε απομακρυνθεί και για να τα βρείτε να χρειαστεί συνειδητή απόφαση ότι θα είστε μαζί, χωρίς ανυποταξίες από καμία πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις δυνατότητες στα ερωτικά και με το πέρασμα του χρόνου θα αυξάνονται γιατί θα μπουν και άλλοι πλανήτες στο παιχνίδι που θα σε ευνοούν ιδιαιτέρως. Η σχέση με την πραγματικότητα ή είναι τελείως γειωμένη, οπότε απελπίζεσαι και κάνεις βήματα υπαναχώρησης ή απογειώνεσαι, οπότε φέρεσαι πολύ ερωτικά σε όλες σου τις εκδηλώσεις. Με τον Παρθένο θα υπάρξει κάτι αλλά ίσως να μην σου κάνει τόσο πολύ κλικ γιατί δεν έχει εκείνο το τρελό ρομάντζο που σου βγάζει πολλά και έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Απλώς περνάς καλά και δεν θέλεις να γυρίσεις πίσω στα παλιά. Η αίσθηση με τον Τοξότη ότι πρέπει πάντα να μαθαίνεις κάτι για να είστε μαζί ισχύει και δεν ξέρεις συχνά πώς να το διαπραγματευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαι σε ένα κλοιό και νιώθεις ότι κάπου δεν είσαι ο εαυτός σου. Η δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες μιζέριες ή φοβίες και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αν δεν προσπαθήσεις, θα ελαττωθεί και θα μείνεις μετέωρη/ος. Με τον Παρθένο θα σας ενώσουν πολλά κοινά και κυρίως ένας στόχος από τον οποίο θα μάθεις την οργάνωση και την μέθοδο. Μην αφήνεις τις μικρές σκέψεις για τον εαυτό σου να σου μειώνουν την αξία. Απλά φρόντισε περισσότερο το πώς θα περάσεις καλά, παρά να το αφήνεις στα χέρια των άλλων. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως νιώθεις ότι με τον Τοξότη στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να κάνεις παραπάνω προσπάθειες για να ξεφύγετε από την κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις πολλές ευκαιρίες να διαπραγματευτείς ακόμα και τα πιο δύσκολα σε μια σχέση και να τα λύσεις κι αυτές οφείλονται σε σένα γιατί βλέπεις πια πέρα από τα καθιερωμένα και τα δεδομένα και μάλιστα βλέπεις αυτά που σε διευκολύνουν. Νιώθεις ότι δεν μπορείς πλέον να γυρίσεις πίσω στα παλιά και κάτι καινούργιο έρχεται στην ζωή σου ή η ίδια σχέση μεταμορφώνεται. Το καλό είναι ότι έχεις διάθεση να αλλάξεις και να βιώσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Οι συζητήσεις που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να βγεις έξω από τις συναισθηματικές υπερβολές κι αυτό θα σου δώσει μια έξτρα αυτοπεποίθηση. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς σε καλύπτουν ψυχολογικά και αυτό σου κάνει. Με τον Υδροχόο κάνεις τις υπερβάσεις σου και αυτό σε βοηθάει να δεις και την δική σου πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σου θα βάλει τις τελευταίες της ερωτικές πινελιές, με στόχο να σου θυμίσει την προσωπική αλήθεια και να κινηθείς ανάλογα. Οπότε, αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θα βιώσεις όμορφες στιγμές οι οποίες θα σε ωθήσουν στο να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα. Από την άλλη, έχεις την εξυπνάδα να διαπραγματευτείς καταστάσεις οι οποίες θα σε βγάλουν ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι ότι διεκδικείς και αυτό σου κάνει καλό γιατί θα πλασαριστείς καλύτερα και κατά κάποιο τρόπο θα βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Η σχέση με τον Αιγόκερω αλλάζει γιατί υπάρχουν μεταμορφώσεις σε όλα τα επίπεδα, οπότε ή συνεχίζετε μαζί ή απομακρύνεστε οριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Δεν σου αρέσουν πια τα ημίμετρα για αυτό θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Ό,τι φοβάσαι, θα το ξορκίσεις και θα φύγει μακριά σου. Η γκρίνια μπορεί να εκλείψει γιατί πλέον θέλεις αποτελέσματα. Η σχέση με τον Ιχθύ από μια απλή ψευδαίσθηση, θα περάσει στην πραγματικότητα και θα δείτε από κοινού τα υπέρ και τα κατά. Όλα αυτά θα ενταθούν με τον Άρη πλέον στο ζώδιό σου και με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις τι θέλεις. Η αλήθεια θα σε κάνει να βρεθείς πολλές φορές αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που φοβόσουν παλιά. Πάντως οι σκέψεις σου για συμβίωση θα είναι πιο συγκεκριμένες. Με τον Τοξότη υπάρχει ένα είδος απομάκρυνσης και αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να σας χωρίζουν πρακτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις πολλούς λόγους να αμύνεσαι και να μην θέλεις να ξαναρχίσεις κάτι που σε πονάει ή σε ενοχλεί αλλά η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα τα ξημερώματα θα σε προειδοποιήσει τι πρέπει να αλλάξεις και θα σου δείξει τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι τώρα για σένα και μετά για το άλλο πρόσωπο. Ίσως επιτέλους αποφασίσεις να αυτονομηθείς, οπότε μπορεί να έχεις μέχρι κι ένα ξαφνικό χωρισμό γιατί θα νιώσεις τη δύναμη να απεξαρτηθείς από μια ιστορία που μάλλον δεν σε είχε προχωρήσει. Η κυριότερη κόντρα θα είναι με τον Αιγόκερω, που δεν ανέχεσαι πλέον να σου λέει τι θα κάνεις και εσύ να ακολουθείς. Με το πρόσωπο που δένεις πολύ αυτή την περίοδο είναι το Λιοντάρι και επειδή το θέλεις, θα είστε αρκετά κοντά γιατί νιώθεις ότι ταιριάζετε, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο που θα εντοπίσεις ακριβώς τα θέλω σου και θα ενεργοποιηθείς αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Υπάρχουν πολλοί φίλοι γύρω σου που έχουν τη διάθεση να σε βοηθήσουν και συγχρόνως να σου γνωρίσουν ένα άτομο που κατά τη γνώμη τους σου ταιριάζει. Οπότε θα γίνει η προσπάθεια να βρεθείτε όλοι μαζί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο το Λιοντάρι με τον τρόπο του θα ξανακτυπήσει κι επειδή είναι ένα πρόσωπο που συνήθως δεν παραδέχεται τα συναισθήματά του, θα σε υποχρεώσει να το κυνηγήσεις εσύ. Αυτό θα σου δημιουργήσει μια μικρή δυσκολία αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. «Ή ταν ή επι τας» θα σκεφτείς και θα προχωρήσεις. Τώρα έχεις την τόλμη και την δύναμη γιατί μετά θα χαθείς μέσα σε άλλες συμπεριφορές. Ο μυστικός θαυμασμός και το ενδιαφέρον ενός Κριού που δουλεύετε μαζί μπορεί και να αποκαλυφτεί και αυτό θα σε κολακέψει υπερβολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Πιθανόν να μην σου αρέσουν οι εξωτερικές συνθήκες και να δοκιμάζονται τα νεύρα σου από όλο αυτό, οπότε θα βρεθείς κάπως εκτεθειμένος/η γιατί σε περιορίζουν. Η σχέση με τον Παρθένο είναι δύσκολη γιατί θα έχετε βασικές διαφωνίες σε τρόπο συμπεριφοράς αλλά και σε αντιλήψεις για την ζωή. Όσο και να θέλεις να είσαι μακριά από το Λιοντάρι, αυτό δεν γίνεται γιατί όλα είναι μοιραία μαζί του και δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Η πραγματικότητα μερικές φορές σου φαίνεται δύσκολη και με τον Ιχθύ που βλέπεις ότι παίρνει θέση πλέον και δεν είναι τόσο φευγάτος/η όπως παλιά. Μην αρνείσαι την αλήθεια και δες πέρα από αυτά που σε ενοχλούν γιατί υπάρχουν συνθήκες που μπορεί να σε κάνουν να μην βλέπεις όπως είναι το άλλο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα κάνεις επεμβάσεις σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει πλέον και με αυτόν τον τρόπο πιθανόν να αλλάξεις και την σκέψη ενός Κριού που μερικές φορές στη «βγαίνει με κόκκινο». Αυτό που δεν μπορείς να κατανοήσεις εύκολα είναι το φευγιό του γιατί δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Χρειάζεται να ηρεμήσεις για να δεις και εσύ τις πεποιθήσεις σου και με ποιο τρόπο δημιουργείς αυτή την μοναξιά στον εαυτό σου. Υπάρχει βέβαια και το παιχνίδι με τον Παρθένο που σε κάνει να ελπίζεις ότι τελικά όλα αυτά που έχεις ονειρευτεί μπορεί να γίνουν εύκολα και άμεσα. Αρκεί να αφεθείς και να μην επιτρέψεις στο στρες να σε κατακλύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι σκέψεις σου βοηθάνε στο να αντέξεις ακόμα και ένα δύσκολο Παρθένο κι ο λόγος είναι ότι λειτουργείς διπλωματικά και με μεγάλη ευελιξία. Το ότι βρίσκεσαι σε μια καινούργια κατάσταση και πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου από την αρχή και κυρίως από ένα Σκορπιό, σε βάζει να σκέφτεσαι τι πρέπει να πετάξεις από το παρελθόν για να μην σε ξαναγυρίσει πίσω. Υπάρχει κάτι βαθύ μέσα σου που σε σπρώχνει να αντέξεις σε όλες τις συνθήκες και να υπερτερήσει η επιθυμία σου για σχέση. Αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Η προσφορά πάντως σε άτομα που έχουν ανάγκη από βοήθεια μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο και να μοιράζεστε πράγματα σε καθημερινό επίπεδο τα οποία δεν φανταζόσουν καν ότι μπορούσες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μια μικρή επιθετικότητα απέναντι στα πολύ κοντινά σου άτομα και συγχρόνως σε αυτό που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Ίσως επειδή δίνεις πολλά, έχεις και απαιτήσεις υπερβολικές. Αυτό σε βάζει σε μια καινούργια πραγματικότητα η οποία σε γειώνει απότομα γιατί βγαίνεις από το όνειρο και τις προσωπικές σου φαντασιώσεις. Πιθανόν, όταν αγριεύεις να γίνεται τελικά το δικό σου χωρίς να κάνεις κάτι άλλο ιδιαίτερο. Δεν έχεις συνηθίσει το πρόσωπο που είστε μαζί σε αυτή την συμπεριφορά αλλά τώρα είναι αναγκαία για να επιβιώσεις και εσύ. Μπορεί να ξεπεράσεις με την μεγάλη σου επιμονή την δυσκολία με ένα Λιοντάρι γιατί θα δράσεις και αυτό είναι που χρειάζεσαι για να είσαι μαζί του. Πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον και συγχρόνως αφοσίωση στο πρόσωπό του.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved