Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 7/9 έως και 11/9;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις επωμιστεί αρκετές ευθύνες και συγχρόνως περνάς κάποιες δύσκολες στιγμές για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου. Η ζωή σε αλλάζει αλλά μέσα σου κρατάς μια θετική στάση η οποία τελικά σε απογειώνει. Γιατί έχεις και τις ανταμοιβές σου. Με το Λιοντάρι υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας ο οποίος δεν σβήνει εύκολα, αρκεί να έχετε το θάρρος να το ζήσετε μαζί. Η σκέψη ενός Ζυγού σε τρελλαίνει γιατί τον/την θέλεις πάρα πολύ. Αλλά η διστακτικότητά του σε ενοχλεί πάρα πολύ. Τα πάντα τα εξαρτά από τους άλλους και είναι συχνά αναποφάσιστος/η. Όσο πάντως και να σκέφτεσαι έναν Παρθένο αν δεν δεχτείς τη βοήθεια του ή τις υπηρεσίες του ή το αντίστροφο, θα είναι δύσκολο να έρθετε πολύ κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θέλεις να κάνεις τα δικά σου και θα τα καταφέρεις γιατί έχεις την αίσθηση της ελευθερίας μέσα σου και αυτό σε κάνει να μπορείς να στέκεσαι καλύτερα στα πόδια σου. Η σχέση με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ είναι πλέον πιο εύκολη και περισσότερο εμπειρική. Για αυτό δεν θα ανταγωνίζεσαι. Η θεωρία των πολλών δεν σου πηγαίνει για αυτό προτιμάς να πηγαίνεις σε μοναχικά μέρη και να βρίσκεσαι μόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το σπίτι σου είναι για σένα μια φωλιά αλλά το θέλεις πολύ ρομαντικό για να περνάς εκεί τον έρωτά σου. Αυτό το χρειάζεσαι για να έχεις μια πηγή μοναδικότητας και δημιουργίας. Όσο πάντως σκέφτεσαι ότι δεν σου αξίζει να είστε μαζί με ένα πρόσωπο, τόσο μεγαλώνεις το χάσμα της διαφοράς σας. Καλύτερα να μιλήσεις για να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η προσαρμογή μερικές φορές γίνεται άτσαλα και τώρα είσαι στη φάση αυτής της προσαρμογής και μάλλον δυσκολεύεσαι. Και ο λόγος είναι ότι δεν σου κολλάει κάτι εύκολα και όλα πρέπει να τα κάνεις με το στανιό. Έτσι νιώθεις και έτσι αντιδράς. Αλλά μπορεί να είναι και τα κολλήματα που έχεις στο κεφάλι σου ότι δεν αξίζεις και ότι δεν αγαπιέσαι οπότε αυτό όλο σε παρασύρει και δεν σε αφήνει να βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Φρόντισε με τον Παρθένο να μην έχεις μεγάλες εντάσεις γιατί δεν βοηθάει πουθενά. Άφησε πρώτα να γκρινιάξει και μετά σε μια καλή φάση του μιλάς για αυτό που σε ενοχλεί. Αντίθετα με το Λιοντάρι περνάς καλά, αλλά δεν σας βοηθάει το περιβάλλον και οι καταστάσεις να δείξεις τα καλύτερα δείγματα γραφής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ηρεμούν όλα τα δύσκολα και νιώθεις ότι επιτέλους σε τραβάει κάτι από το αυτί και σε βάζει στην τάξη και κυρίως στην δράση. Γιατί θα κινηθείς πολύ στο φιλικό σου περιβάλλον για να κάνεις νέες γνωριμίες και θα τις πετύχεις, επειδή έχεις εκείνη την άνεση που χρειάζεσαι για να συμμετέχεις στο «εδώ και τώρα». Η σχέση σου με τον Παρθένο είναι μοναδική και ιδιαίτερη και αυτό σε ενθουσιάζει γιατί επιτέλους βρίσκεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις μοναδικά. Η σκέψη ενός Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα αλλά συγχρόνως σε βάζει να σκεφτείς τι μέλλει γενέσθαι μαζί του/της, γιατί έχει μια φλόγα στην συμπεριφορά του/της και θέλεις να δεις πως θα κινηθεί στην πράξη.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις αναλάβει να ξεκαθαρίσεις κάποια στενάχωρα πράγματα για αυτό χρειάζεσαι να κάνεις λογικές επεξηγήσεις για καταστάσεις που πιθανόν να σε ενοχλούν συναισθηματικά. Η σχέση με τον Ιχθύ δεν είναι και τόσο εύκολη γιατι άλλα λες εσύ και άλλα βιώνει το άλλο πρόσωπο σαν συμπεριφορά από εσένα. Η δουλειά σου πάντως επηρεάζει αρκετά την προσωπική σου σχέση γιατί τρέχεις και δεν μπορείς να ζεις εκείνη την μοναδικότητα του καλοκαιριού. Αν υπάρχει υπομονή και αγάπη όλα ξεπερνιούνται. Το δίδυμο του έρωτα Αφροδίτη και Άρης όλο και κάτι σου φέρνει, για αυτό μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις και καταστάσεις να σε καθοδηγούν προς χωρισμό και αυταρχισμούς. Εκμεταλλεύσου την καλή ενέργεια που υπάρχει γιατί θα έχεις μια σημαντική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξεις τα φτερά σου και να δημιουργήσεις μια νέα συνταρακτική ζωή η οποία θα είναι απαλλαγμένη από την γκρίνια και την μιζέρια, αφού θα νιώθεις το συναίσθημα της επέκτασης και αυτό σου φτάνει. Η σχέση με τον Ιχθύ θα πάει καλύτερα γιατί όλα θα γίνουν εύκολα και πιο ξεκάθαρα. Όσο και να βασανίζεσαι από τον Σκορπιό στο τέλος καλά θα τα πάτε. γιατί υπάρχουν κοινά σημεία επαφής και συναισθηματικής ασφάλειας μεταξύ σας. Το ζητούμενο για σένα είναι να αντιληφθείς αυτό το μοναχικό κομμάτι που έχεις μέσα σου και σε οδηγεί αρκετές φορές σε αποφάσεις χωρισμού ή μοναχικότητας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Προσπαθείς να επικοινωνήσεις περισσότερο και αυτό είναι που σε βοηθάει και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα δικά σου, χωρίς να έχεις την ανησυχία ότι δεν θα τα καταφέρεις. Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχετε αρκετά προβλήματα επικοινωνίας και στενής επαφής γιατί οι γνώμες σας διαφέρουν και αυτό σας κάνει και τους δυο να βλέπετε αλλιώς τα πράγματα. Καλό είναι να αποδεχτείς και τη γνώμη του/της ή τον τρόπο που παρατηρεί τον κόσμο για να δείξετε τελικά την αγάπη σας. Ένα νέο πρόσωπο πολύ κεντρικό και πιθανόν νεότερο ίσως να εμφανιστεί στην ζωή σου και να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση. Τα μηνύματα θα πηγαίνουν και θα έρχονται και θα γίνεται ένα παιχνίδι που θα σου αρέσει. Με τον Ιχθύ δεν υπάρχει πεδίο για να είστε μαζί αλλά εσύ επιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι για σένα και μπορεί να παρεξηγηθείς όταν αυτό που λένε δεν σου αρέσει. Για αυτό πιθανόν να έχεις αφήσει ένα κομμάτι του εγωισμού σου να σε επηρεάζει άμεσα και να μην μπορείς να συμμετάσχεις με την καρδιά σου σε εκδηλώσεις ή σε βόλτες με φίλους για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ίσως να νιώθεις ένα μεγάλο πάθος να σου καίει τα σωθικά και όσο δεν γίνεται κάτι τόσο το πας βαθιά το πρόβλημα αντί να το βγάλεις στην επιφάνεια και να το αποδεχτείς. Η απόρριψη για σένα μερικές φορές σημαίνει «ναι», για αυτό επιμένεις. Η σχέση με τον Παρθένο είναι πιο εύκολη και περισσότερο βατή αλλά προσπάθησε να κάνεις και εκεί κάποιους συμβιβασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που πολλά από αυτά που πρέπει να κάνεις σου φαίνονται ασυμβίβαστα, αλλά είναι υποχρεωτικά και αναγκαία για να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου, χωρίς να έχετε εκείνες τις μεγάλες διαφορές με τον Παρθένο. Η πιθανή έκβαση με τον Ιχθύ θα είναι πολύ εύκολη αν αποφασίσεις να πιέσεις να είναι πολύ ξεκάθαρος/η και όχι... φλου γιατί αυτό σε ενοχλεί και σε εκνευρίζει. Μέσα σου βαθιά υπάρχει μια καλή και εύκολη κατάσταση η οποία σε αναγκάζει να φέρεσαι καλά και να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε κατ' ευχή. Η προσωπική σου ευθύνη σταματάει από την στιγμή που κάνεις πράγματα τα οποία για σένα έχουν την αλήθεια σου. Αυτό σε βάζει να είσαι ο εαυτός σου και να μην επηρεάζεσαι από τις εξωτερικές καταστάσεις. Οπότε παραμένεις σε σταθερότητα την οποία την χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η επαφή σου με τον Καρκίνο γίνεται πολύ καλύτερη γιατί όλα ρέουν σε μια κατεύθυνση που είναι από μόνη της καλή. Όταν όμως μπαίνουν γνώμες και απόψεις τρίτων επηρεάζεστε και οι δυο και αυτό σας κάνει να μην σκέφτεστε λογικά. Για αυτό σταμάτα να επηρεάζεσαι και να είσαι αναποφάσιστος/η. Αυτο δεν βοηθάει γιατί σε βάζει σε μια πραγματικότητα τελείως διαφορετική από τη δική σου. Όσο πάντως πιέζεις τα πράγματα για να μην είσαι μόνος/η τόσο δεν θα έρχεται το άτομο που θέλεις κοντά σου. Αντίθετα, αν απελευθερώσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν και συγχρόνως αφήσεις το σύμπαν να κάνει την δουλειά του με αποδοχή και αγάπη σε αυτό που σου συμβαίνει, τότε θα δεις μεγάλες αλλαγές και, το κυριότερο, θα έρθει και το κατάλληλο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η αναγκαστική προσφορά και υπηρεσία είναι αυτό που σε κουράζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς γιατί με κάποιο τρόπο αποδεικνύεις ότι αγαπάς και κατανοείς πως το άλλο πρόσωπο έχει ανάγκη από την στήριξή σου. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να είναι μοναδική γιατί δεν έχετε εκείνες τις συγκρούσεις αλλά κάτι σας εμποδίζει από το εξωτερικό περιβάλλον να ζήσετε τον έρωτά σας. Με τον Καρκίνο υπάρχει κάτι μοιραίο το οποίο ούτε και εσύ καταλαβαίνεις, επειδή δεν είναι εύκολη η συμβίωση μαζί του και εσύ χωρίς να το καταλάβεις μένεις και επιμένεις να είστε μαζί. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συζητάς για αυτά που σε ενοχλούν και έτσι θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι συμβουλές μερικές φορές πιάνουν τόπο και κυρίως από φίλους που τους σέβεσαι και τους πιστεύεις. Όσο πάντως και να θεωρείς δεδομένο τον εαυτό σου με τον Κριό, μπορεί ξαφνικά να κάνεις ένα μπαμ και χωρίς ούτε και εσύ να το καταλάβεις να βρεθείς σε άλλη αγκαλιά. Είσαι ο τύπος που τα μαζεύεις μέσα σου και αυτό σε κάνει να μην εκφράζεσαι ανοικτά και πολλές φορές αληθινά απέναντι στους άλλους. Με τον Ζυγό η σκοπιμότητα δεν σου κάνει καλό. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς ο εαυτός σου γιατί θα δημιουργηθούν πολλές ανάποδες φάσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να πάρεις την εύνοια που έρχεται προς τα εσένα «με χίλια» είναι να ανοίξεις την καρδιά σου, να συγχωρέσεις και να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες απέναντι στην ζωή και στη σχέση.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved