Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/7 έως και 31/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις αφήσει πίσω σου πολλές δύσκολες στιγμές και προχωράς ακάθεκτος/η σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την άρνηση να είσαι με ένα πρόσωπο μαζί γιατί θα νιώσεις και πάλι ασφάλεια. Αν περιμένεις λίγο ακόμα, θα δεις μια δική σου καινούργια προσωπικότητα να αναδύεται που θα σε βοηθήσει γιατί θα έχεις εσωτερική δύναμη να βάλεις φρένο σε όλα αυτά που σε ενοχλούν. Βέβαια σου είναι αρκετά δύσκολο να ακούσεις και την άλλη πλευρά και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος/η για πράγματα που δεν περίμενες. Κάνε εσύ την προσπάθειά σου και να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου απέναντι στα τερτίπια ενός Καρκίνου ή Ιχθύ γιατί έτσι θα μπορείς να βγεις και από πάνω. Ένας Παρθένος μπορεί να επιστρέψει από το μακρινό παρελθόν σου και να σε αφήσει άναυδο/η.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Εκφράζεσαι πολύ δυνατά και με μεγάλο πάθος, όμως υπάρχει ένα «αλλά» γιατί αν δεν πάρεις την ανταπόκριση που θέλεις, θα απομονωθείς πιο γρήγορα από άλλες φορές. Όλα παίζονται αυτή την στιγμή και με το Εγώ σου τονισμένο, θέλεις να λάβεις μεγάλη αποδοχή έως και λατρεία αλλιώς δεν θα υπάρχει ικανοποίηση από την πλευρά σου. Βέβαια από τον Κριό και τον Υδροχόο που περιμένεις είναι λίγο δύσκολο γιατί εκφράζονται διαφορετικά. Αν μίλησες ανοικτά για τα αισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά δεν μένετε στο ίδιο μέρος, μετά από πολύ καιρό κι εξαιτίας διαφόρων αλλαγών, τώρα θα πάρεις απάντηση. Αν είναι Καρκίνος, θα ανταποκριθεί αμέσως γιατί θα «χτυπήσεις» το βαθύ του συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις μια πολύ έξυπνη και θετική παρουσία και αυτό σε βοηθάει και ανεβάζεις τον πήχη αρκετά ψηλά. Πιθανόν να βρεθείς με ένα πρόσωπο που έχετε γνωριστεί πρόσφατα που θα σε βοηθήσει να μιλήσεις πιο ανοικτά γιατί με τον τρόπο του σε πιέζει να έχεις ανοικτά τα χαρτιά σου. Πρέπει να ακούσεις τι σου ζητάει για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να καταθέτεις την αλήθεια σου και όχι να παρασύρεσαι από στιγμές που μπορεί όντως να είναι ιδιαίτερες. Από την άλλη, επειδή έχεις άγχος με τα οικονομικά σου, ίσως μετρήσει αρνητικά γιατί ενδεχομένως να τα μπλέξεις με τα ερωτικά. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω είναι αρκετά περίεργη και σίγουρα θα χρειαστεί να ακούσεις και τις απόψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η παρόρμηση αλλά και η μεγάλη δράση, λόγω της εσωτερικής έντασης και της συναισθηματικής σου ευαισθησίας, φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους. Ένας δεσμός που ήταν πολύ πρόσφατος μάλλον θα λήξει και ίσως τον σταματήσεις εσύ, χωρίς όμως να δώσεις ιδιαίτερες εξηγήσεις. Η αιτία μπορεί να είναι ότι δεν καταλαβαίνει το άλλο άτομο ότι πληγώνεσαι εύκολα και χρειάζεσαι άλλη μεταχείριση για να μην νιώθεις άβολα ή ακάλυπτος/η. Με τον Κριό τα πράγματα είναι δύσκολα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί είστε τελείως αλλού. Η νέα γνωριμία με ένα Λιοντάρι θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις στιγμές πολύ ρομαντικές και με πάθος.

ΛΕΩΝ

leo

Η φωτεινή Πανσέληνος που γίνεται τον άξονά σου στις 31.7 θα σου βγάλει στην επιφάνεια και μια πολύ φιλική πλευρά κι ίσως αποκτήσεις περισσότερη κατανόηση για αρκετά πράγματα. Έχεις μπει σε καινούργιες περιπέτειες και αυτό σου δίνει μια νέα προοπτική για να παίξεις και να περάσεις καλά. Οι διακοπές, αν τις ξεκινήσεις τώρα, θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς και θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η έντονη σχέση με τον Τοξότη σε τονώνει και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και το δύσκολο παρελθόν σας. Από εδώ και πέρα μπαίνεις σε μια άλλη κατάσταση που μπορεί οι ηθικές αξίες αλλά και όλα τα αιώνια διλήμματα να είναι πολύ πιο έντονα από άλλες φορές. Γι' αυτό, θα αναγνωρίσεις συγκεκριμένα στοιχεία στον εαυτό σου και έχοντας μια καλύτερη επαφή μαζί του, θα ζητήσεις κάτι ανώτερο για σένα. Η αισιοδοξία θα σου γεμίσει τα κενά και θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γίνονται κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι έντονες και δυναμικές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, βιώνεις ένα είδος επανάστασης μέσα σου και ίσως να μην μπορείς να ηρεμήσεις γιατί θα έχεις μαζέψει πολλά απωθημένα. Αν είσαι με Κριό πιθανόν τώρα να του γυρίσεις την πλάτη σου γιατί βλέπεις ότι γίνονται πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτά που γνώριζες. Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πολύ σημαντικός γιατί θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα έχεις μια άλλη οπτική για όλες σου τις ερωτικές υποθέσεις. Ο Καρκίνος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα και προσπαθεί να είναι μαζί σου αλλά εσύ δεν κάνεις τα βήματα που θέλει. Όσο πάντως και να επιθυμείς να είσαι κοντά με τον Τοξότη, υπάρχουν πράγματα που σας απομακρύνουν και σας κάνουν να είστε συνέχεια σε σύγκρουση.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Ξεκινούν καλύτερες ημέρες για σένα και σιγά-σιγά θα σβήσουν από το μυαλό σου όλες οι δύσκολες στιγμές και κυρίως οι εντάσεις με την οικογένεια ή την προσωπική σου σχέση. Με το Λιοντάρι έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση που αρχικά μπορεί να φαίνεται φιλική, μετά όμως θα εξελιχθεί σε ερωτική. Για αυτό μην βιάζεσαι γιατί μερικά πράγματα βασίζονται πρώτα στην καλή επικοινωνία και επαφή και ύστερα στα υπόλοιπα. Επειδή έχεις αρχίσει και πάλι να βγαίνεις και είσαι συνέχεια με άτομα που συμπαθείς και εκτιμάς, θα ήταν καλό να επιχειρούσες να ανοιχτείς και σε νέες παρέες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα περάσεις δύσκολα με έναν Καρκίνο γιατί δεν τα έχετε βρει ακόμα μεταξύ σας και δεν λέτε αυτά που πρέπει να πείτε την κατάλληλη στιγμή. Ευτυχώς όμως θα αλλάξουν όλα σε λίγο καιρό και αυτό να το κρατήσεις σαν ελπίδα μέσα στην ψυχή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Χωρίς να το θέλεις γίνεσαι το επίκεντρο και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Μαζεύεις τα βλέμματα και ίσως νιώθεις και λίγο αμήχανα ή περίεργα αλλά καλό θα σου κάνει γιατί έτσι θα μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σου και θα έχεις μεγαλύτερη σιγουριά. Μην αφήνεις κενά στην σχέση σου με το Λιοντάρι γιατί τώρα όλα θα πάρουν θετική κατεύθυνση. Ο Υδροχόος θα σε ακολουθήσει αν του το ζητήσεις, αρκεί να είναι πεπεισμένος/η ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να σταματήσεις είναι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα άτομα και το πώς περνά ο καθένας σας γιατί χωρίς να το θέλεις χαλάς την διάθεσή σου. Γίνε η ψυχή της παρέας και ξέχνα το. Η μακρόχρονη σχέση σου με τον Ταύρο, θα γίνει τόσο έντονη που μπορεί να σε κουράσει κιόλας. Δυσκολίες υπάρχουν μόνο με τον Κριό αυτή την στιγμή, κυρίως επειδή ανακατεύονται άλλα άτομα που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεις την δύναμή σου και την αίγλη σου και είσαι και πάλι αισιόδοξος/η γιατί αρκετά σε είχαν πάρει από κάτω τα συναισθηματικά προβλήματα και οι σκέψεις. Τώρα θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα στη σωστή τους θέση. Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για ένα Ιχθύ που όμως δεν το δείχνεις, μπορεί να έχεις γρήγορες εξελίξεις. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι είναι ελεύθερος γιατί συνήθως μπλέκεσαι σε ιστορίες παράλληλων δεσμών από την τάση σου να έχεις την ελευθερία σου και επειδή δεν αξιώνουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Η δοκιμασία σου είναι ο Ταύρος που, αν έχει φύγει στο εξωτερικό ή είναι σε άλλη πόλη, σε ενοχλεί αφάνταστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και ξεπερνάς τις δυσκολίες που υπάρχουν, επειδή έχεις αντοχές και τα ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσεις ολόκληρο στρατό. Μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να γίνεις εσύ ο βασιλιάς ή η βασίλισσα, χωρίς να έχεις υποχρεώσεις και να σου προσφέρουν τα πάντα ή να μη θέλεις να βρίσκεσαι σε σχέσεις που σε κουράζουν. Αν όμως έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σε εμποδίζουν ακόμα οι ενοχές σου αλλά και η αντιπαλότητα που μπορεί να υπάρχει με τον Κριό ή τον Καρκίνο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το καλύτερο είναι να βάλεις μπροστά τη λογική σου κάτω και να τον αντιμετωπίσεις ευθέως, χωρίς μεσολαβητές και κυρίως άτομα που ακόμα και για τη δουλειά σου κάνουν υποδείξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 31. 7 θα βγάλει στην επιφάνεια όλο το ρομαντικό σου στοιχείο. Βρίσκεις τον τρόπο να επιβιώσεις και να περάσεις καλά γιατί επιδιώκεις και βγαίνει από μέσα σου να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είστε μαζί, είτε είναι στο φιλικό σου χώρο. Πάντως εσύ το βήμα θα το κάνεις με ένα Λιοντάρι που, ενώ παλιά το θεωρούσες αδύνατον, τώρα το βλέπεις πολύ εύκολο να είστε μαζί και αυτό σου δίνει μια σίγουρα για το μέλλον. Από την άλλη, αν βιώνεις μια δυσκολία με τον Καρκίνο καλύτερα να μην φέρεσαι αλλοπρόσαλλα και να μην κρατάς θυμό για συμπεριφορές του που ίσως να φταις κι εσύ. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις διάθεση για συντροφικό μοίρασμα που δεν το συνηθίζεις αλλά πρόσεξε μην πας στο αντίθετο άκρο και χαθούν οι ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες που έχεις αυτή την περίοδο γιατί νιώθεις ότι δε θέλεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κι αναζητάς κάτι καλύτερο. Ίσως να το ρίξεις έξω για λίγο γιατί θα απελευθερωθείς και θα σκεφτείς ότι αξίζεις πολλά και δεν σου αρέσει πλέον να χαλάς την ζαχαρένια σου για κανένα. Πιθανόν με τον Κριό, από εκεί που είστε σε κόντρα και πάτε για χωρισμό, να σκεφτείτε ότι όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν όπως παλιά, αρκεί να το θέλετε και οι δύο. Ένας φίλος ενδεχομένως να μεσολαβήσει και να σας ξαναφέρει κοντά με τον Ζυγό γιατί τώρα όλα θα είναι για αυτόν πιο εύκολα και ερωτικά. Η σχέση με ένα Λιοντάρι από την δουλειά μπορεί να ανατρέψει το συνηθισμένο σου πρόγραμμα γιατί θα βρίσκεστε στα κρυφά κάπου έξω για να μιλάτε παραπάνω.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved