Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/7 έως και 17/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σχεδόν πολιορκημένος/η από την οικογένεια και τις υποχρεώσεις της. Αν έχεις δημιουργήσει τώρα κάτι καινούργιο, θα έχεις αγωνία για να προστατέψεις και να ασχοληθείς περισσότερο με αυτή τη σχέση. Αν από την άλλη είσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω, θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη υπομονή γιατί το παιχνίδι παίζεται τελείως διαφορετικά, οπότε και εσύ πρέπει να αλλάξεις και να οπλιστείς με ανοχή, τρυφερότητα και φροντίδα Το να μιλήσεις και να πεις πως νιώθεις ανθρώπινα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αλλάξεις όλο το σκηνικό και θα βρεθείς σε μια άλλη, πιο ευνοϊκή θέση. Αρκεί να δείχνεις ότι ξεχνάς για λίγο τον εαυτό σου και τα δικά του θέλω. Αυτή την περίοδο εξελίσσεσαι και σου κάνει καλό γιατί θα σε βάλει να δεις και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και το εγώ σου για να μην έχεις παρατράγουδα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ο Ταύρος και το Λιοντάρι έχουν μια συμπεριφορά που μπορεί να σε αφοπλίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βρίσκεσαι μόνιμα κάτω από μια συναισθηματική πίεση που σε αναγκάζει να εκφράζεσαι και να γράφεις για αυτά που νιώθεις ή να μιλάς πιο εύκολα για ό,τι αισθάνεσαι. Αν δεν τα εκφράσεις δεν θα είναι εύκολο να μεταδώσεις τον πλούσιο θησαυρό που κρύβεις μέσα σου. Σχέδια για ταξίδια και οικογενειακές αποδράσεις σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο ασφαλής και αυτό σου δίνει παραπάνω άνεση. Το ζητούμενο για σένα είναι οι αναμνήσεις και αυτές τις βάζεις πάνω από όλα γιατί θα βουτήξεις μέσα τους και θα θυμηθείς άτομα που τα είχες βάλει στην άκρη. Η καρδιά σου όμως βρίσκεται σε εγρήγορση και δεν ξεχνάει ποτέ. Η σχέση με τον Σκορπιό θα είναι κάπως καλύτερη γιατί θα ρέει το συναίσθημα και θα μπορείτε να μεγαλώσετε ό,τι υπάρχει μεταξύ σας. Αν νιώθεις απόγνωση με τον Κριό τώρα θα βρεθείτε πολύ κοντά και θα μιλήσετε. Αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να κρατάς θυμό και να ξεσπάσεις όταν τον δεις. Με τον Τοξότη είστε ήδη μακριά γιατί σας χωρίζουν πολλά αυτή την στιγμή αλλά αν υπάρχει αγάπη, δεν θα χαθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι σε μια θέση που νιώθεις ότι σου λείπουν πολλά πράγματα και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να τα ξαναβάλεις στην ζωή σου. Οι αποστάσεις και τα σωστά όρια θα πρέπει να υπάρχουν για να μην παραγνωριστείς και χαθεί αυτός ο σεβασμός και η έντονη συναισθηματική αφοσίωση που υπάρχει αυτή την στιγμή από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Ίσως να είναι από τις λίγες φορές που ζηλεύεις και διεκδικείς γιατί γενικά δεν είσαι τέτοιο άτομο αλλά αισθάνεσαι ότι χάνεις τον προσανατολισμό σου, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ και να έχεις εκείνη την βαθιά επαφή. Όσο πάντως κρατιέσαι από πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ προσφιλή στην προσωπικότητά σου, τόσο δεν θα έρθεις κοντά με τον Τοξότη γιατί θα χαθείτε μέσα από διάφορες εντάσεις και μεγάλες αποστάσεις. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις τον εαυτό σου και να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν είναι ακριβώς του τύπου σου και πεις το «ναι», επειδή έτυχε γιατί μετά θα βρεις εμπόδια και αν έχεις δώσει τον λόγο σου, θα είναι δύσκολο να τον αποσύρεις. Με τον Κριό και το Λιοντάρι είναι πιο εύκολο να είστε μαζί γιατί δεν κάνεις μεγάλο αγώνα για να κρατηθείς στην επιφάνεια μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαι στο κέντρο της μεγάλης ενέργειας και νιώθεις μεν πολύ δυνατός/η αλλά από την άλλη δεν έχεις και τη διάθεση να είσαι και τόσο συντροφικός/η γιατί πιθανόν να μην καταλαβαίνεις και να μην βλέπεις πως πρέπει να είσαι με το άλλο το άτομο. Επειδή θα έχεις μεγάλες ευαισθησίες αλλά και διάθεση για να προστατέψεις με ένα ιδιαίτερο τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να το παρακάνεις και να το πνίξεις από τις πολλές ευαισθησίες σου. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Πέμπτη στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με νέα ξεκινήματα και τάση να ξεκαθαρίσεις το τοπίο το οποίο μπορεί να σου φαίνεται θολό. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις γιατί κάτι θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις εξτρίμ καταστάσεις. Αν δεν θέλεις να χαλάσει η σχέση, προσπάθησε να μην ξεπεράσεις κάποια όρια τα οποία πολύ εύκολα καταλύονται. Ο Σκορπιός μπορεί να ξαναγυρίσει μετανιωμένος/η και να σε πείσει ότι όλα θα αλλάξουν.

ΛΕΩΝ

leo

Κρύβεσαι αυτές τις ημέρες και μπορεί να νιώθεις ότι τα σχέδιά σου αναβάλλονται για κάποιους λόγους που ούτε και εσύ δεν μπορείς ακόμα να εξιχνιάσεις. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που σε απασχολούν και παρόλο που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ακόμα σου δίνει το πράσινο φως, εσύ δεν λες να βγεις από το καβούκι σου, παρά μόνο σε ξεχωριστές στιγμές. Σου φαίνονται όλα ίδια και πολύ παρακινδυνευμένα για την δική σου προσωπικότητα. Πρέπει να ξεπεράσεις όμως κάποιες δικές σου, μίζερες στιγμές. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να κρατηθεί πολύ μυστική γιατί δεν θέλεις να σε ελέγχουν ή να μαθαίνουν τις κινήσεις σου. Ακόμα και οικογένεια να θέλεις να δημιουργήσεις, δεν θα το ανακοινώσεις άμεσα για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από κάποια στενά συγγενικά σου πρόσωπα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθεις μια ελαφρά απόσταση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και προτιμάς να είσαι έτσι όπως είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η ιδιαιτερότητα αυτή την στιγμή σε εσένα είναι ότι προσπαθείς να κάνεις τα πάντα πολύ καλά και να είσαι και μέσα σε όλα χωρίς να χάσεις φίλους και άτομα που αγαπάς κι ευτυχώς τα καταφέρνεις και τους περνάς το μήνυμα ότι είσαι δίπλα τους. Η ανάγκη να βρίσκεσαι με κόσμο που νιώθεις καλά, άνετα και σίγουρα, είναι μεγάλη. Η κάλυψή της θα σου δώσει πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση η οποία είναι αυτή την στιγμή βάλσαμο, ακόμα και για την ερωτική σου ζωή. Όσο πάντως και να προσπαθείς να μην παραδεχτείς ότι σε ενδιαφέρει ο Αιγόκερως, τελικά θα υποκύψεις και θα είστε συνέχεια μαζί γιατί κατά σύμπτωση θα βρίσκεστε στους ίδιους χώρους και παρέες. Από την άλλη, υπάρχει κάτι έντονο με τον Υδροχόο και δεν μπορείς να το παραμερίσεις, όμως δεν σου δίνει αυτό που ζητάς και αντιδράς κάπως θυμωμένα ή ακόμα και απόμακρα. Καλύτερα να του πεις «θέλω να με προσέχεις και να είμαι το επίκεντρό σου για να νιώθω καλά». Αυτή είναι η πιο δυνατή κίνηση που μπορεί να κάνεις. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός τα πάνε μαζί σου μέλι γάλα αλλά πρόσεξε μην γίνεις, χωρίς να το καταλάβεις, δεδομένος/η.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεσαι πολιορκημένος/η από καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν καθόλου και προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε μια λεπτή κλωστή. Η εμφάνιση του Καρκίνου από τα παλιά δεν θα σε κάνει να νιώσεις και τόσο άνετα, κυρίως από την Πέμπτη και μετά γιατί εσύ θέλεις κατά κάποιο τρόπο την αυτονομία σου και αυτό δεν είναι εύκολο, ούτε εφικτό να σου συμβεί. Ο λόγος είναι ότι εσύ κλωτσάς πολύ απέναντι σε όλα και σε όλους και κυρίως σε όποιον πάει να σε καταπιέσει και να σου βάλει όρια και όρους που θα σε βγάλουν έξω από τα δικά σου θέλω. Το να κρατήσεις την ατομική σου λογική σε ένα επίπεδο χωρίς να σε επηρεάζει το περιβάλλον, θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί όλα θα σε σπρώχνουν να αφήσεις την δική σου προσωπικότητά και να αποδεχτείς τις επιθυμίες του άλλου. Αν βέβαια έχεις εξυπνάδα και δεν είναι το εγώ σου πολύ έντονο, μπορεί να το κάνεις για να μην έχεις μπελάδες μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Πλαισιώνεσαι από άτομα και φίλους που σου πηγαίνουν και γενικά λειτουργείς πολύ με το ένστικτό σου το οποίο σε οδηγεί σε πιο εσωτερικούς δρόμους και γεμάτους από συναίσθημα. Η σχέση σου με τον Καρκίνο, Παρθένο ή Ιχθύ θα γίνει καλύτερη. Εκεί που υπάρχει θέμα και θα σε απασχολήσει πολύ έντονα είναι με το Λιοντάρι που και οι δυο μέχρι να εξομολογηθείτε ο ένας στον άλλο τι νιώθετε, θα περάσει πολύς χρόνος και δεν κάνετε τίποτα λόγω των προσωπικών φοβιών που έχει ο καθένας σας ξεχωριστά. Τουλάχιστον πάρε εσύ φόρα και γίνε περισσότερο ριψοκίνδυνος/η ή ακόμα και πολύ εξτρίμ για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Μην περιμένεις άλλο γιατί ίσως παιδεύεσαι κιόλας μέσα σε άλλη σχέση για να μην είσαι μόνος/η και τελικά κανείς δεν είναι ευτυχισμένος/η. Το μυστικό είναι το ρίσκο για να μάθεις μια και καλή τελικά πως θα πορευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν είσαι και στα καλύτερα σου γιατί όλες οι δυνάμεις σου έχουν συγκεντρωθεί στην επίλυση οικονομικών αλλά και ψυχολογικών θεμάτων. Μπορεί κάποιες αναμνήσεις να έχουν επανέλθει και να είναι τόσο έντονες που δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις και σε στοιχειώνουν. Βέβαια δεν είσαι άτομο που το βάζεις κάτω αλλά υπάρχουν στιγμές που φοβάσαι ότι μάλλον δεν θα είσαι με το πρόσωπο που τόσο πολύ επιθυμείς. Ταύρος και Καρκίνος αποτελούν μια δύσκολη περίπτωση γιατί δεν γίνεται τελικά να συνεννοηθείς όπως θα ήθελες. Ενώ νιώθεις ένα τεράστιο κενό από την έλλειψή του δεν μπορείς να το γεμίσεις γιατί δεν υπάρχει κοινή γραμμή και σωστή επικοινωνία. Όμως εσύ κάπου στο βάθος του μυαλού σου έχεις την ελπίδα ότι μια ημέρα όλα θα διορθωθούν ή θα γνωρίσεις το άτομο που θα σε εκφράζει απόλυτα. Αν σου αρέσει ένα μεγαλύτερο άτομο που παίζει και τον ρόλο δασκάλου στην ζωή σου, η αποδοχή του θα είναι για σένα πολύτιμο στήριγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Βρίσκεσαι στην κυριολεξία κάτω από την επιρροή ενός άλλου ατόμου και θέλεις να αποφύγεις ένταση ή στεναχώρια αλλά μάλλον δεν γίνεται γιατί οι καταστάσεις οδηγούν προς τα εκεί, αφού έχει δημιουργηθεί μια καινούργια πραγματικότητα την οποία δεν έχεις αντιληφτεί. Γίνεσαι έρμαιο πολλών και διαφορετικών απόψεων ή αντιλήψεων που πιθανόν να σε πιέζουν να φερθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο και νιώθεις ανταγωνισμό ή ακόμα και θυμό. Σίγουρα με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Πέμπτη θα είναι τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα και δυναμικά. Η θέση σου απέναντι σε ένα Κριό θα είναι τελείως διαφορετική και ο λόγος είναι ότι θα στενέψεις τα δικά σου όρια αλλά με ένα πολύ επιφανειακό κριτήριο. Αν έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα έναν άλλο Αιγόκερω, μην βιαστείς να τον απορρίψεις επειδή κινείται πολύ βιαστικά. Μπορεί να είναι κάτω από πίεση και να μην ξέρει πως να σου φερθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα για να αποφύγεις ρήξεις και εντάσεις αλλά τελικά νιώθεις πληγωμένος/η και κυρίως ότι σε έχουν βγάλει απέξω γιατί υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείς να τους καταλάβεις. Μην «τσιμπήσεις» από την ένταση του Καρκίνου γιατί θα χαλάσετε κάτι καλό που έχει ήδη δημιουργηθεί και θα γυρίσετε πάλι εκεί απ' όπου είχατε ξεκινήσει. Αυτό δεν σε συμφέρει καθόλου γιατί είχες καταφέρει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Τώρα μην κυλήσεις από ευαισθησίες και πιθανόν λάθος προσωπικές αξιολογήσεις και εκτιμήσεις. Με τον Αιγόκερω θα υπάρχει πίεση να ακολουθήσεις τα δικά του θέλω και ίσως εκεί να θεωρήσεις ότι καπελώνεσαι. Ο Ταύρος είναι σταθερή αξία στην ζωή σου και μπορεί μεν να σου κάνει την ζωή δύσκολη αλλά βλέπεις ότι σε θέλει κι αυτό σου αρέσει και σε κολακεύει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Διορθώνονται πολύ τα πράγματα και αυτό είναι που σε κάνει και αναθαρρείς γιατί όλα γύρω σου είναι πολύ πιο βολικά από άλλες φορές. Είναι εύκολο να φλερτάρεις, να ρισκάρεις και να πετύχεις όλες σου τις κινήσεις. Η σχέση σου με τον Καρκίνο βρίσκεται σε μια καλή φάση και προτιμάς να είσαι συνέχεια κοντά του για να μην χάσεις καθόλου χρόνο. Ακόμα και για παιδί ενδέχεται να μιλήσεις γιατί έχεις τη διαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Η πραγματικότητα δεν σε ενοχλεί γιατί όλα είναι πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο ερωτικά. Η αβεβαιότητα με τον Δίδυμο είναι για σένα μια δοκιμασία αλλά την ξεπερνάς αυτή την περίοδο γιατί νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη. Το Λιοντάρι περιμένει από εσένα αγάπη και θαυμασμό και ίσως να μην κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved