Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 21' 24" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 03' 43" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 16' 50" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 25' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 52' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 59' 34" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 13' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 34' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 32' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 22" ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 17 έως 23 Μαΐου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Άρης, ο Ερμής (που από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος) και από την Πέμπτη ο Ήλιος θα βρίσκονται στους Διδύμους. Φαίνεται ότι τώρα θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα είσαι κοινωνός πιο έντονων συγκινήσεων, θα ακούσεις και θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα, θα φλερτάρεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ταξίδι ή μετακίνηση, δεν αποκλείεται να βρεις το άτομο που θα σε κεραυνοβολήσει ή να κάνεις μια μοιραία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσεις τώρα χρήματα που σου χρωστούν ή να επανέλθεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος με σκοπό να τις διευθετήσεις και να τις κλείσεις οριστικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς. Επίσης, είναι πιθανό να αποτύχω στα ραντεβού μου, μια συζήτηση να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλω αλλά δεν θα πρέπει να πτοηθώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, φαίνεται ότι αυξάνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου, θα φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και θα μπαίνεις σε περιπέτειες. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εγκυμονεί μοιραίες συναντήσεις. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη στην προσπάθειά σου να δώσεις ευκαιρίες σε σχέσεις που βρίσκονται από καιρό στη σήψη τους και τις συντηρείς λόγω εξάρτησης.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στους Διδύμους στο δεύτερο οίκο σου, το θέμα «οικονομικά» θα σε απασχολήσει έντονα, άλλοτε αγχωτικά κι άλλοτε λυτρωτικά. Τώρα δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν αλλά είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις και έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν προκύψει τώρα μια επαγγελματική ευκαιρία, μην τη θεωρήσω αμελητέα επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ας δώσω την πρέπουσα σημασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Μετά τον Άρη και τον Ερμή (που από την Τρίτη θα κινείται ανάδρομα), από την Πέμπτη περνάει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος. Από τη μια θα συμβούν τα γεγονότα που θα σου φέρουν χαρά καθώς θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα μπεις σε περιπέτειες, αλλά από την άλλη μπορεί να μπεις σε διλήμματα αφού είναι πιθανές οι «επιστροφές των ασώτων» του παρελθόντος ή να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου ή να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου λόγω ανταγωνισμού.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες απαιτούν θυσίες και κούραση από πλευράς σου, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στις συνεργασίες σου καθώς τώρα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που να βάλουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις σε σοβαρό κίνδυνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό μου έχω την κατάλληλη ευκαιρία να κάνω την αυτοκριτική μου σε θέματα σχέσεων. Καιρός να μάθω από τα λάθη μου κι αν δεν είναι αργά, να προσπαθήσω να διορθώσω κάποια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα φέρουν αμφιθυμία και σύγχυση στα αισθηματικά σου καθώς από τη μια θα έχεις την τάση να ενδώσεις σε καινούργιους έρωτες, να μπεις σε νέες περιπέτειες, να φλερτάρεις ενώ από την άλλη μπορεί να νιώθεις κάποια προσκόλληση με το παρελθόν σου ή να κάνεις κάποιες μοιραίες συναντήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πάθη σου με ό, τι θετικό και αρνητικό συνεπάγονται.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με την πολυαστρία στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, τους Διδύμους, δεν θα έχεις πολλά περιθώρια για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Αν βρίσκεις εμπόδια στις δραστηριότητές σου, κάνε υπομονή και προγραμμάτισε το χρόνο σου πιο χαλαρά για να χωράει η ανατροπή. Να θυμάσαι ότι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι θετική για να βάλεις νέους στόχους και να αναλώσεις την ενέργειά σου στην προσπάθεια να βρεις συμμάχους για να τις υλοποιήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που θα με διαβάλλουν και θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η πολυαστρία στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων σε συνδυασμό με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Κριό είναι οι αστρολογικές συνιστώσες που υπόσχονται έντονες εμπειρίες, πάθη, διασκέδαση, φυγή από την καθημερινότητα, μπερδέματα αλλά και λυτρωτικούς χωρισμούς. Απόλαυσε τις θετικές συγκυρίες αλλά μην παραμελείς να τις αξιοποιήσεις κιόλας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που θα είναι αυξημένες και θα σε κουράσουν. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο δημιουργεί ένταση και πίεση, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου. Με τον ανάδρομο Ερμή από την Τρίτη μπορεί να υπάρξουν εμπόδια στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου γι' αυτό θα ήταν προτιμότερο να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να με βάλει σε μυστηριώδη μονοπάτια αυτή την περίοδο...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι ή γνωρίσεις το καινούργιο σου φλερτ στο πανεπιστήμιο ή στο σεμινάριο που παρακολουθείς. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σιγοντάρει τις ευεργετικές επιδράσεις της Νέας Σελήνης αλλά η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα «δηλώνει» ότι μπορεί να συμβούν κάποια μοιραία γεγονότα που θα σε εξωθήσουν σε μεγάλες αλλαγές.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη και τον Ερμή στο ζώδιο της καριέρας σου, τους Διδύμους θα περάσει και ο Ήλιος. Εννοείται ότι το βάρος πέφτει στη δουλειά αλλά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία, το πιο πιθανό είναι ότι θα κουράζεσαι πάρα πολύ, θα συμβαίνουν πολλά και δύσκολα που θα σου ανατρέπουν το πρόγραμμα και θα νιώθεις συχνά ότι οι προσπάθειές σου οδηγούνται σε αδιέξοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι σπουδές, η επιμόρφωση, οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να είναι οι τομείς που θα αποδώσουν αλλά και πάλι με πολύ μεγάλη προσοχή αν πρόκειται για καινούργια δραστηριότητα γιατί ο ανάδρομος Ερμής, συνήθως, δεν δίνει διάρκεια στα ξεκινήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Πέμπτη, θα βρίσκεται και ο Ήλιος στους Διδύμους, σχηματίζοντας μια πολυαστρία λίαν ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Στα φλερτ και στη διασκέδαση βάζει την επεκτατική του ενέργεια και ο Δίας που «βλέπει» με πολύ καλό μάτι το ζώδιό σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα είναι λίαν επικίνδυνη, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς μπορεί να προκαλέσει μοιραίες καταστάσεις, αποκαλύψεις, αλήθειες που θα είναι δύσπεπτες και, αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, μπορεί να επέλθει η ρήξη.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο περιβάλλον των οικονομικών σου. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε μας γυρίζει σε καταστάσεις του παρελθόντος, οι μέρες προσφέρονται για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό με την εφορία, τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, τις ασφάλειες ή είναι κληρονομικού χαρακτήρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προγραμματίσω ένα ταξιδάκι, έστω για το Σαββατοκύριακο. Εκτός του γεγονότος ότι θα επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου, μπορεί να κάνω και μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, θα σε εξωθήσει στο να εστιάσεις στις σχέσεις σου, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Από την άλλη, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής από το όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας βγάζουν στην επιφάνεια τα πάθη με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Τα απωθημένα σου θα βρουν την διέξοδό τους στο να επανεξετάσεις τις ερωτικές σας υποθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια η Νέα Σελήνη σε βάζει στην πρίζα να δραστηριοποιηθείς αλλά από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής σου βάζει εμπόδια. Να είστε προσεκτικός/η στις διαπραγματεύσεις σου αυτή την περίοδο γιατί δεν αποκλείεται να προβείς σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα παραμείνουν μετέωρες και δεν θα αποδώσουν καρπούς. Αν κάνεις μια επαγγελματική συζήτηση, δεν αποκλείεται να επανέλθεις στο μέλλον για να κλείσει η συμφωνία. Ωστόσο, τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί ένα θέμα που είχε ανοίξει στο παρελθόν και ήταν σε εκκρεμότητα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευνοεί τις όποιες τάσεις φυγής μπορεί να έχεις. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μπορεί να κρύβει κάτι σκληρό για τις συναισθηματικές σου αντοχές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189Έρωτας: Ο Δίας από το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου ανάβει τα αίματα! Φλερτ, έρωτες, γοητεία και κεραυνοβολήματα! Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σου και ανοίγοντας τους δρόμους για παιχνίδια με ένταση και πάθος. Ωστόσο, εκτός από τον Άρη στους Διδύμους, βρίσκεται εκεί και ο Ερμής που μπορεί να σε μπερδέψει λόγω της ανάδρομης πορείας του και να σε βάλει σε διλήμματα. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο Ήλιος που μπαίνει και αυτός στους Διδύμους την Πέμπτη και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, τον Ταύρο. Δεν αποκλείεται να βελτιωθούν κάπως οι συνθήκες αλλά οι ανατρεπτικές καταστάσεις (λόγω ανάδρομου Ερμή) θα είναι αρκετές και ο τελικός απολογισμός θα υπογραμμίζει την ταλαιπωρία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω τώρα συμβόλαια και να μην προγραμματίσω τα πολύ σημαντικά μου ραντεβού, ιδιαίτερα αν δεν θα έχω τον τρόπο να επανέλθω στην περίπτωση που δεχθώ μιαν αρνητική απάντηση.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, τον Ταύρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο ρομάντζο. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που σημαίνει ότι δεν αποκλείονται οι μοιραίες εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία, θα πιεστείς, θα κουραστείς, θα αναλάβεις ένα πλήθος υποχρεώσεων, θα κάνεις πολλές αγγαρείες και θα αντιμετωπίζεις πολλές ανατροπές στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αγχωτικές καταστάσεις στη δουλειά καταλύουν το νευρικό μου σύστημα. Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου, ας κοιμάμαι περισσότερο, ας κάνω λίγη γυμναστική για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, όπου από την Πέμπτη θα βρίσκεται και ο Ήλιος. Με λίγα λόγια, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και σε εξωθεί στα φλερτ, τα παιχνίδια, τη διασκέδαση. Με τη συνδρομή του Δία από το ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, φαίνεται ότι τώρα όλα τα ευχάριστα σενάρια είναι πιθανά, αρκεί να μην βρίσκουν εμπόδια από τον προσωπικό σου χάρτη. Από την Τρίτη που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, είναι πιθανό να επανέλθουν στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν σου, διεκδικώντας και πάλι μια θέση στην καρδιά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας, στους οποίους θα μπορούσες να βρεις κάποιες λύσεις αν δεν υπήρχε η απειλή του ανάδρομου Ερμή. Καλό θα ήταν να μην προωθήσεις τώρα καινούργιες υποθέσεις και να μη βιαστείς να υλοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, προκειμένου να μην τις πουλήσεις για «ένα κομμάτι ψωμί».
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ασχοληθώ περισσότερο με την οικογένειά μου και τις ανάγκες των παιδιών μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Ταύρο, μπορεί να αποβεί θετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές λάβουν χώρα σε ταξίδια, μετακινήσεις, άλλη γη - άλλα μέρη. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου, ρίχνει το φως της στα φλερτ, στις γνωριμίες, στα αισθηματικά σου. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μπορεί να υπονοεί ότι θα έχεις μοιραίες συναντήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους είναι προτιμότερο να αναβάλλεις τα σημαντικά ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, καθώς επίσης και τις σημαντικές κινήσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Στη δουλειά θα κουραστείς πολύ γιατί θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες που πιθανώς δεν σου αναλογούν και εξυπηρετούν κάποιους άλλους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά και οικονομικά γιατί δεν αποκλείεται να ενσκήψει κάποια βλάβη στο σπίτι.

 *Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved