Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τα θέλεις όλα και μάλιστα εδώ και τώρα! Γίνεσαι λίγο κτητικός/η, επιθετικός/ και απόλυτος/η με το ταίρι σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σου. Η μαχητικότητα των αδέσμευτων θα αποδώσει και μάλιστα πολύ. Τώρα που η Πρωτομαγιά αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης, δεν αποκλείονται οι περιπέτειες σε κάποιο ταξίδι.
Καριέρα - Οικονομικά: Διαφαίνεται ένα φως στον ορίζοντα για να βελτιώσεις τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σου και να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου στον οικονομικό τομέα. Να θυμάσαι ότι οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς το φθινόπωρο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορώ να γεφυρώσω τις αποστάσεις με άτομα που είχα αντιπαρατεθεί, να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα για να κάνω χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, να οργανώσω ταξίδια αναψυχής.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) θα βρίσκονται στο ζώδιό σου και θα σε βάζουν στην πρίζα για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου είτε για να γεφυρώσεις αποστάσεις είτε για να περάσεις πιο έντονες στιγμές με το ταίρι σου είτε για να φλερτάρεις και να αποζητήσεις την ικανοποίηση των παθών σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα είσαι πολύ δραστήριος/α αυτή την εβδομάδα καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και, πιθανώς, να νιώθεις ότι κάνεις αγγαρείες για τις οποίες δεν αμείβεσαι αρκετά. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα χρονοδιάγραμμα και να το ακολουθείς πιστά για να μην βρεθείς πνιγμένος/η από το άγχος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω αυτή την περίοδο γιατί κάποιοι συνεργάτες μου μπορεί να παίξουν ανταγωνιστικά παιχνίδια απέναντί μου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα μάθω ποιοι με βλέπουν εχθρικά ώστε να μπορώ να προφυλάσσομαι από αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε εξωθεί στο να αποζητάς τις απολαύσεις. Ωστόσο, σου κάνει το παιχνίδι εύκολο καθώς σε πριμοδοτεί τόσο στο να κερδίσεις έδαφος με το ταίρι σου, να ανανεωθείς, να νιώσεις πιο κοντά στις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας, όσο και στο να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να κάνεις μια ή περισσότερες (ανάλογα με το ταμπεραμέντο σου) ερωτικές γνωριμίες.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα βάλεις νέους στόχους και θα κάνεις σημαντικές προσπάθειες για να τους πετύχεις. Ναι μεν θα κουραστείς αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα προλειάνεις το έδαφος για σημαντικές συνεργασίες που αναμένονται. Να θυμάσαι ότι με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στις συλλογικές σου δραστηριότητες ενώ θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις πρωτότυπες ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την πολυαστρία στον Ταύρο θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου και είναι πολύ βοηθητικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά ιδιαίτερα στις φιλίες και στους έρωτές σου. Καιρός να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα, να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να μπεις στο παιχνίδι...
Καριέρα - Οικονομικά:
Θα κουραστείς πολύ αλλά τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, μιας και τώρα θα βρεις τους τρόπους για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις συμμάχους που θα σου ανοίξουν τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Δεν αποκλείεται να διακριθείς και είναι πιθανό να δεχθείς δελεαστικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Ίσως πάρεις κάποια έξτρα χρήματα ή να βρεθεί κάποια δουλειά που θα συμπληρώσει το εισόδημά σου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον Δία στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, «βλέποντας» πολύ θετικά το ζώδιό σου, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, δέχεσαι το θαυμασμό του αντίθετου φύλου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε θυελλώδεις έρωτες και –γενικότερα- προετοιμάζεσαι για ένα ερωτικό καλοκαίρι (αν σου κάνει τη χάρη ο καιρός να φτιάξει). Οι προτάσεις γάμων και οι ανανεώσεις όρκων δεν αποκλείονται αυτή την περίοδο.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα αγχωθείς λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλά υπεύθυνα project και σε κάποιες περιπτώσεις θα νιώθεις ότι κάνεις αγγαρείες. Το θετικό είναι ότι οι στόχοι σου ευοδώνονται και ότι τώρα χτίζεις για τους επόμενους μήνες. Να θυμάσαι ότι κερδισμένος/η στην καριέρα θα είσαι αν συνδυάσεις την εφαρμογή των πρωτοτύπων ιδεών σου με τη συνετή διαχείριση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι συλλογικές σου δραστηριότητες και οι φιλίες μου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν. Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με τον Ήλιο, τον Άρη και (μέχρι την Παρασκευή) τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο, ζώδιο που «βλέπει» αρμονικά το δικό σου, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες καθώς αν είσαι δεσμευμένος/η θα γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου ενώ αν είσαι στο παιχνίδι και ψάχνεις για το έτερον ήμισυ, θα γοητεύεις, θα φλερτάρεις λίαν επιτυχώς, θα διασκεδάσεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο γιατί από τη μια θα υπάρξουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να χάσεις την ευθυκρισία σου και να ακολουθήσεις τη λανθασμένη κατεύθυνση λόγω υπεραισιοδοξίας. Το θετικό είναι ότι τώρα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις επαγγελματικά κάποια ταλέντα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια είναι το καλύτερό μου αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν συνδυάζουν αναψυχή και δουλειές. Ας αξιοποιήσω το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για να ξεφύγω λίγο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

Παρακολούθησε σε βίντεο τις προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και το εξάγωνό της με τον Ουρανό, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά με αποτέλεσμα να δημιουργείς περιττά ερωτηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες και να μην γίνεσαι έρμαιο των ψυχικών σου αδυναμιών, οι οποίες –με την πολυαστρία στον Ταύρο- απειλούν τις ερωτικές σχέσεις σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά για να έχεις κάποιο ευχάριστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς. Με τον Δία στον Λέοντα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν οι στόχοι σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, να συνασπιστείς με φίλους και ομάδες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν αποφασίσω να συνάψω οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την περίοδο, να θυμάμαι ότι πρέπει να προσέξω πολύ τους όρους πριν υπογράψω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Άρης και (μέχρι την Παρασκευή) ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, θέση από την οποία αποτελούν τόσο την τονωτική ένεση των αισθηματικών σου όσο και την απειλή, αν δεν γίνει σωστή διαχείριση της υπερέντασης και των νεύρων που μπορεί να δημιουργήσουν ομιχλώδεις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Πάντως, αν ψάχνεσαι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να μαγνητίσεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με πολύ κόπο που όμως θα αμειφθεί καλά. Προς το παρόν, να προσέχεις τη διαχείρισή σου γιατί είναι πιθανό να βγεις εκτός προϋπολογισμού, λόγω των κάπως σκληρών όψεων που επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδίδω στις ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων για να μην αγχώνομαι και να μην κατακλύζομαι από αρνητικά συναισθήματα που εν τέλει με βλάπτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Κριό. Φαίνεται ότι τα ξαφνικό, το αναπάντεχο, η έκπληξη κρύβουν κάτι ευχάριστο για σένα, γεγονός που επισφραγίζει και ο Δίας από τον Λέοντα. Εξαιρετικά ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για σένα που ψάχνεις ένα ταίρι, που θέλεις να φλερτάρεις, να παίξεις, να εμπλακείς σε παιχνίδια μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σου καθώς δέχεσαι τις αυστηρές επιρροές του Κρόνου.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα επαναφέρεις την τάξη στη δουλειά, αρκεί να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να έχεις υπομονή. Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσεις καινούργιες συνεργασίες, να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις τις επαφές σου, να βρεις τους συμμάχους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου καθώς η πολυαστρία στο έκτο ηλιακό μου σπίτι δημιουργεί αγχώδεις καταστάσεις στη δουλειά και μπορεί το άγχος να με αποδυναμώσει τόσο πολύ ενεργειακά ώστε να προσβληθεί η υγεία μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) βρίσκονται στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου, θέση από την οποία αυξάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου και τις ευκαιρίες σου για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση. Τώρα θα ανακτήσεις την όρεξή σου και θα βγάλεις στην επιφάνεια την κρυφή πλευρά του παθιασμένου Αιγόκερου...
Καριέρα - Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να επεκταθείς και σε άλλα παρακλάδια της ειδικότητάς σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου. Επίσης, το πεδίο είναι πρόσφορο για να κάνεις κάποια ξεκινήματα και να αξιοποιήσεις επαγγελματικά κάποια ταλέντα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να θυμάμαι ότι αν δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση, μην τη θεωρήσω αμελητέα, ακόμη κι αν αφορά σε μακροπρόθεσμο σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου, γεγονός που είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας ότι η εβδομάδα ξεκινά με την όψη εξαγώνου που σχηματίζει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό. Τώρα θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις, θα μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, θα νιώσεις ανανεωμένος/η. Στην εύνοιά σου συνεπικουρεί και ο Δίας από τον Λέοντα. Αν το ωροσκόπιό σου δεν δέχεται αρνητικές επιρροές, φαίνεται ότι αυτή η περίοδος είναι κάτι παραπάνω από καλή στον αισθηματικό σου τομέα.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο αγώνας που θα δίνεις αυτή την περίοδο θα είναι άνισος καθώς θα κοπιάζεις πάρα πολύ χωρίς, ωστόσο, να κομίζεις τόσο σημαντικά οφέλη, ανάλογα των προσπαθειών σου. Το θετικό είναι ότι τώρα η Αφροδίτη σε διευκολύνει να προωθήσεις τα ταλέντα σου και να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να με αναστατώσει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, μια βλάβη, μια ξαφνική μετακόμιση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Ερμής (μέχρι την Πρωτομαγιά) και ο Άρης βρίσκονται στον Ταύρο, θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Φαίνεται ότι αν είσαι δεσμευμένος/η θα περάσεις περίοδο ανανέωσης, με εξόδους, διασκέδαση, καλή επικοινωνία ενώ αν είσαι στο παιχνίδι και αποζητάς τη δέσμευση, θα φλερτάρεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα έχεις κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείς.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα κερδίσεις έδαφος σε ότι και να κάνεις, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείσαι σε επαγγέλματα προβολής ή που απαιτούν έμπνευση. Τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αλλά θα πρέπει να κάνεις συνετές κινήσεις γιατί οι καιροί αυτοί δεν «χωρούν» πολλά λάθη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η περίοδος προσφέρεται για ένα ταξιδάκι, για εξόδους που δεν είναι συνηθισμένες, για καινούργιες γνωριμίες. Ας την αξιοποιήσω, μιας και η Πρωτομαγιά με εξυπηρετεί για να ξεφύγω λίγο από την πεζή μου πραγματικότητα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved