Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 12 έως 18 Απριλίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου στο ζώδιό σου, σου δίνει ρόλο του πρωταγωνιστή σε θέματα σχέσεων και έρωτα αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ενισχύει την τάση σου να είσαι επικεντρωμένος/η στα φλερτ, στις παρέες, στη διασκέδαση και στα ερωτικά παιχνίδια. Ωστόσο, πρέπει να παίξεις δίκαιο παιχνίδι γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν επιτρέπει τις επιπολαιότητες και το να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, το θέμα οικονομική διαχείριση έρχεται στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σου. Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η για έκτακτα έξοδα ώστε μην κινδυνεύεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να έχω περισσότερο αυτοέλεγχο για να μην κάνω λάθη λόγω της νευρικότητάς μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ο ρομαντισμός σου, τα ωραία λόγια, κλπ θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο ζώδιό σου, ωστόσο, βρίσκεται και ο Άρης, ο οποίος ναι μεν ανεβάζει τη λίμπιντό σου αλλά ενισχύει και την τάση σου να καβγαδίζεις. Σε συνδυασμό, αυτές οι όψεις απαιτούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου, να υποστηρίξεις τις επιθυμίες και όχι τις εξαρτήσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, δηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει κάποια στενότητα στον οικονομικό τομέα, προϊόν είτε κακής διαχείρισης είτε καθυστέρησης στη μισθοδοσία σου. Από την άλλη το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα προσφέρει γόνιμο έδαφος για να προωθήσεις καινούργιες ιδέες και να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα υγείας και καθημερινότητάς μου. Ας είμαι πιο συνεπής με τη φροντίδα του εαυτού μου, ας τρέφομαι καλύτερα κι ας γυμνάζομαι περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα ρίξει το φως της στα αισθηματικά σου αλλά θα το ευχαριστηθείς από την Παρασκευή και μετά. Στην αρχή της εβδομάδας η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει θερμοκρασίες Αλάσκας στην ερωτική σου ζωή ή την τάση να κολλάς σε εμμονές που μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη σε εξωθεί στο να εστιαστείς στους τρόπους με τους οποίους θα βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, θα πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου, θα διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, αρκεί κάθε σου βήμα να γίνεται με σύνεση, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου που βάλλεται από τον Κρόνο στον Τοξότη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και τον Ερμή στον Ταύρο, στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής μου οικοθεσίας, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα του από τις κακόβουλες πράξεις των άσπονδων φίλων και από τα κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες δεν είναι οι καλύτερες δυνατόν για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, μετά την ανάπαυλα του Πάσχα, φαίνεται ότι μάλλον θα προσγειωθείς απότομα στις πρακτικές σου ενασχολήσεις. Ωστόσο, οι ισορροπίες τελικά συντηρούνται ενώ δεν χάνονται εντελώς οι πιθανότητες να ανακαλύψεις κάτι καλό που θα «ξυπνήσει» τα ένστικτά σου και μάλιστα σε τόπο και χρόνο που δεν θα το πιστεύεις.
Καριέρα – Οικονομικά:
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου, «μιλάει» για ανάληψη ευθυνών, για σκληρή δουλειά, για οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την άλλη, οι διελεύσεις του Άρη και του Ερμή στον Ταύρο δηλώνουν ότι θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για να προωθήσεις νέες ιδέες, να υλοποιήσεις τους στόχους σου, να κάνεις ουσιαστικές και εποικοδομητικές επαφές. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά σου με το να προλειάνεις το έδαφος αυτή την εβδομάδα και να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις από την επόμενη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Να προσέχω γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό της προσωπικής μου ζωής.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου και μάλιστα σε ορθή φορά ενώ ο Κρόνος στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη και σε μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους. Φαίνεται ότι θα αξιοποιήσεις στο έπακρον αυτές τις επιδράσεις, αν παίρνεις στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι έτοιμος/η να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αγαπήσεις αυτό που έχεις και όχι αυτό που έχεις πλάσει στη φαντασία σου και είναι βγαλμένο από τα παραμύθια σου. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες στον αισθηματικό τομέα.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι διελεύσεις του Άρη και του Ερμή στον Ταύρο θα σου προκαλέσουν αρκετή ένταση στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Ίσως πρέπει να συζητηθούν κάποια πράγματα, να αναγκαστείς να πάρεις θέσεις για κάποια άλλα ή να χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου από τους ανωτέρους σου ή ακόμη κι από τους γονείς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει τους ορίζοντές μου για σεμινάρια, επιμόρφωση, διδασκαλία, επαφές με το εξωτερικό και επαφές γενικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με τον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, εντείνεται η ανάγκη σου να είσαι με άτομα που διεγείρουν το μυαλό σου και σε βάζουν στο παιχνίδι. Τώρα δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία που θα παίζει με το μυαλό σου. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Κριό, σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ασφάλεια και τη λίμπιντό σου....
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, το δέκατο ηλιακό σου σπίτι, καταδεικνύει το μέγεθος των ευθυνών που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, την έλλειψη ευχάριστων ωρών, λόγω φόρτου εργασίες, τις αγγαρείες που θα πρέπει να κάνεις, θυσιάζοντας τις ανάγκες και τις απολαύσεις σου στο βωμό των ευθυνών και του καθήκοντος. Πάντως, αν βάλεις το καθήκον σε πρώτη προτεραιότητα θα αμειφθείς από τον Δάσκαλο Κρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, μπορεί να κάνω ένα ταξιδάκι είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Παρακολούθησε σε βίντεο τις προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου στον άξονά σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι σχέσεις, έρωτας, απολαύσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα και ιδιαίτερα από την άλλη εβδομάδα, θα θέλεις με περισσότερο πάθος να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ. Από την άλλη, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων και μόλις ξεφύγει από τα δόντια του Κρόνου (από την Παρασκευή) θα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Άρης από τον Ταύρο θα σε εξωθήσουν στο να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομιές, διατροφές. Ενθαρρυντικό για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι το γεγονός ότι, με την επίδραση της Νέας Σελήνης και της Αφροδίτης από του Διδύμους, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις κάποιες δημιουργικές σου ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα μου και ψυχολογικά προβλήματα, ας προσπαθήσω να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να μην ξεσπώ στους ανθρώπους που με αγαπούν και ξέρω ότι θα με συγχωρήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει καλά, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, αλλά τελειώνει λίγο άδοξα καθώς η αντίθεση της με τον Κρόνο, μπορεί να σε κλείσει στον εαυτό σου, να αναδείξει τον μελαγχολικό σου εαυτό και αυτό ίσως επέλθει «παγωνιά» στην ατμόσφαιρα. Όλα δείχνουν ότι το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει την αμφισβήτησή σου, την καχυποψία, την δυσπιστία σου. Από αυτή την όψη επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου τον Οκτώβρη.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου στον άξονα της καθημερινής σου εργασίας και της υγείας σου. Φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά και πιθανώς αρκετό άγχος. Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να σου προκαλέσει θέματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά γι αυτό σπεύσε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι η όψη που προσφέρεται για να εξωτερικεύσω τα ταλέντα μου ή να βάλω σε εφαρμογή μια δημιουργική μου ιδέα ή να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεών σου, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τα αισθηματικά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αντιθέτως δηλώνει ότι μπορεί να προκύψει κάτι που να εξωθήσει στο να διατηρηθούν αποστάσεις, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Να θυμάσαι ότι οι κίνδυνοι θα αυξηθούν κατά πολύ, αν αντιδράσεις σπασμωδικά, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε εξωθήσει σε περισσότερα φλερτ και –γενικότερα- θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα έρωτας. Τελικά, με λίγη συνετή διαχείριση από πλευράς σου, μάλλον θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους.
Καριέρα – Οικονομικά: Αναλαμβάνεις ευθύνες, σηκώνεις δυσβάσταχτα οικογενειακά βάρη γι αυτό θα είσαι σε ένταση. Το θετικό είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις τις δουλειές σου σε κάποια τάξη αλλά το αρνητικό ότι όλα αυτά θα γίνουν με πολύ άγχος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω, ιδιαίτερα την Τρίτη και την Τετάρτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου και σε βάζουν στη διαδικασία να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον έρωτα, να στρέψεις τη δράση σου σε αυτόν τον τομέα και να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, θα σε βάλει δυναμικά στους γρήγορους ρυθμούς της δουλειάς, μετατρέποντας τις διακοπές του Πάσχα σε ανάμνηση. Το πρόβλημα θα ενταθεί αν δεν κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου και φανείς ασυνεπείς προς τους συνεργάτες σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί πιθανότητες ανάληψης ευθυνών στην καθημερινότητά σου. Ίσως, εκτός από τις δικές σου δουλειές, να αναλάβεις και κάποιες άλλες για να σηκώσεις τα βάρη ενός ατόμου που αγαπάς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην είμαι εριστικός/η και ανταγωνιστικός/η στη δουλειά γιατί μπορεί να δημιουργήσω παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Δία στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου και την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου, κανονικά πρέπει να ευνοηθείς εκτός αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο δέχεται άλλες επιδράσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σιγοντάρει εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αντιμετωπίσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με τη δέουσα σοβαρότητα και, κυρίως, με διάθεση περαιτέρω δέσμευσης.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και να πάρεις τις αποφάσεις σου τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στο σπίτι. Μπορεί να τεθούν θέματα ακίνητης περιουσίας ή μιας δουλειάς που θα μπορείς να ασκήσεις από το σπίτι ή να σε φορτώσουν με αγγαρείες που, ωστόσο, θα θέλεις να διεκπεραιώσεις για το καλό της καριέρας σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι καλή για να ασχοληθώ με θέματα επιμόρφωσης, επικοινωνίας, επαφών καθώς επίσης με αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ερμή και τον Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου, είναι πιθανές οι καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως, αυτή την εβδομάδα, ο χρόνος που θα διαθέτεις για την προσωπική σου ζωή, θα είναι ανεπαρκής καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι αρκετά γόνιμες για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε εφαρμογή νέων σχεδίων. Ωστόσο, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και επίσης το πρόγραμμά σου να επιτρέπει την ανατροπή και την περαιτέρω ανάληψη ευθύνης γιατί, αν δεν το έχεις φροντίσει με τέτοιο τρόπο, θα κινδυνεύεις να βγεις εκτός τόπου και χρόνου και να φανείς ασυνεπής.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών μου. Ας την αξιοποιήσω όσο μπορώ για να κάνω τις ενέργειες που θα μου επιτρέψουν να αυξήσω τα έσοδά μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved