Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 01' 03" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 03' 39" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 37' 23" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 41' 23" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 23° 29' 31" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 18' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 23' 54" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 35' 60" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 54' 57" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 50" ΚΡΙΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 15 έως 21 Φεβρουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Ενώ η εβδομάδα αρχίζει ξενέρωτα μέσα στο παρασκήνιο και τις εντάσεις, τελειώνει ευχάριστα καθώς την Παρασκευή η Αφροδίτη και ο Άρης περνάνε στο ζώδιό σου. Αξιοποίησε τις θετικές συγκυρίες που θα σου επιτρέψουν να διασκεδάσεις στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, να χαρείς, να γλεντήσεις, να φλερτάρεις γιατί, από τις πρώτες ημέρες του Μάρτη, θα πυροδοτηθεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και θα έχεις αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών και επαφών μπαίνουν στο προσκήνιο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο. Επειδή, ταυτόχρονα, δεν θα σου λείψει το παρασκήνιο, προτείνω να δείξεις πνεύμα συνεργασίας αλλά να πάρεις τις αποφάσεις σου από την επόμενη εβδομάδα που τα πράγματα θα είναι πιο διάφανα και θα μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τι σε συμφέρει να κάνεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου για να μην περάσω το τριήμερο με ιώσεις και πυρετό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Μέχρι την Παρασκευή, με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα για να ασχοληθείς με τους έρωτες, τα πάρτι, τις φιλίες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μια φιλία σου να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα. Από την Παρασκευή, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, ευνοώντας τους μυστικούς έρωτες αλλά ο αντίποδας θα είναι ο Ήλιος που την Πέμπτη περνάει στους Ιχθύες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα προσφέρει γόνιμο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις κάτι καλύτερο, να βάλεις νέους στόχους, να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, να βρεις τους τρόπους να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Από την Παρασκευή που ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό, θα πρέπει να προσέχεις το παρασκήνιο που είναι πιθανό να δημιουργηθεί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα ήταν καλά αν ξεπέρναγα τη τεμπελιά μου και υιοθετούσα ένα πρόγραμμα άσκησης για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια και να βελτιώσω την υγεία μου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό αυτή την εβδομάδα, θέση από την οποία ενεργοποιούν τον άξονα των ερώτων σου. Φαίνεται ότι θα περάσεις ένα ευχάριστο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στο οποίο δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα από φίλους. Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Τοξότη επιβάλλει σύνεση και σοβαρότητα, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους ο Ερμής ανάβει το πράσινο φως από τον Υδροχόο και μάλιστα ενισχύει τη θετική του επίδραση, καθώς σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Δεν αποκλείεται να ενσκήψουν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σε ταράξουν αλλά, αργότερα, θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητα για να κάνεις πιο ώριμες συνεργασίες, να ξέρεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Παρασκευή θα αναγκαστώ να επιφορτιστώ με πολλές αγγαρείες και υποχρεώσεις γι αυτό ας κάνω ένα πιο οργανωμένο χρονοδιάγραμμα ώστε να μη φανώ ασυνεπής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1Έρωτας: Αξιοποίησε αυτές τις μέρες μέχρι την Παρασκευή, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στους Ιχθύες και θα σε ευνοούν στα φλερτ, στις ερωτικές περιπέτειες, στα ταξίδια στις επαφές. Ιδανικά, μπορεί να εγκυμονούν φλερτ ή ερωτικές χαρές σε ταξίδι. Από την Παρασκευή που ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον Κριό, θα αρχίσουν τα προβλήματα. Ευτυχώς ο Ήλιος που μπαίνει στους Ιχθύες την Πέμπτη, θα είναι υποστηρικτικός προς το ζώδιό σου.
Καριέρα – Οικονομικά:
Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες μέχρι την Παρασκευή που οι πλανητικές επιρροές είναι θετικότερες για το ζώδιό σου. Από το Σάββατο αναμένονται εντάσεις και δεν αποκλείονται οι καβγάδες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα προβλήματα και ο εξαναγκασμός να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Ίσως ενσκήψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα ή βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Καλύτερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην αφήσω το συναίσθημα να με παρασύρει.

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αρχίζουν τα όργανα! Το θεαματικό τρίγωνο του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού συμπληρώνεται από την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε εκρηκτικές καταστάσεις μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Μετακινήσεις, εκδρομές, παρέες, διασκέδαση και πολλά φλερτ στο προσκήνιο. Φαίνεται ότι αυτό το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας θα περάσεις καλά και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου για να αντεπεξέλθεις στην πολλή δουλειά που είναι αναμενόμενη.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις πολλή δουλειά συνοδευμένη από αρκετό άγχος. Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα. Αν θέλεις να υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή να διευθετήσεις ένα κληρονομικό θέμα ή μια διατροφή, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για τέτοιου είδους κινήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να έρθω σε επαφή με άτομα ισχύος που μπορούν να με βοηθήσουν να προωθήσω τα επαγγελματικά μου σχέδια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη θα βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύες. Αναμένονται τα τελευταία τερτίπια τους με ξεκαθαρίσματα, παρεξηγήσεις, λεκτικές αναμετρήσεις, που θα σας αποκαλύψουν αλήθειες για τις επιλογές σας. Από την άλλη, από την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και τείνει να συναντήσει τον Ποσειδώνα, αστρολογικό γεγονός που δεν αποκλείει την ολοκληρωτική αποφυγή της πραγματικότητας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές, ιδιαίτερα μέχρι την Παρασκευή, θα αποδώσουν τα μέγιστα, ιδιαίτερα αν στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα προβληθείς, με ποιους θα συνεργαστείς, τι είδους προτάσεις θα καταθέσεις. Δυστυχώς, θα υπάρξουν και τα κρούσματα ανταγωνισμού και εντάσεων μεταξύ συνεργατών αλλά εσύ καλείσαι να δώσεις λύσεις και να μην νιώσεις πανικό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή θα πρέπει να εστιαστώ στις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Από την Παρασκευή το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη, θα βρίσκονται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Κριό. Φαίνεται ότι θα περάσεις ένα καλό τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας καθώς θα φλερτάρεις, θα ενδώσεις σε περιπέτειες, θα μπεις στο παιχνίδι. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Άρης και η Αφροδίτη οδεύουν ολοταχώς προς τη μοιραία συνάντησή τους με τον Ουρανό που σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο δεν θα αποφύγεις τις αναμετρήσεις γι' αυτό πρόσεχε.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολλή κουραστική για σένα καθώς θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, θα πιεστείς, θα αναλάβεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα σε αγχώσουν. Αν μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς παράπονα και εστιασμένος/η στους στόχους σου, οι κόποι σου θα αμειφθούν, έστω και με έμμεσους τρόπους (φήμη, αναγνώριση, ενδιαφέρον και από άλλους εργοδότες).
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην πετάω στα σύννεφα. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να μου κοστίσει ακριβά. Ας βάζω πιο ρεαλιστικούς στόχους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μέχρι την Παρασκευή ο Άρης και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σε αποπλανούν και θα αφυπνίζουν τη φυσική σου ροπή να αποζητάς τον αισθησιασμό. Φαίνεται ότι θα περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα με πολλή χαρά, καλή διάθεση, φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Παρασκευή ο οίκος της καθημερινής προσφοράς και εργασίας σου που ταυτίζεται με το ζώδιο του Κριού, υποδέχεται την Αφροδίτη και τον Άρη. Οι όψεις που θα δημιουργήσουν όλοι αυτοί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι το λιγότερο ικανές να προκαλέσουν αναστάτωση και το περισσότερο σε θέση να τινάξουν την καθημερινότητά σου στον αέρα. Προγραμμάτισε από τώρα τις κινήσεις σου, ώστε να μην αφήσεις πολλές εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν αν δεν τις διεκπεραιώσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα χάνω πολλή ενέργεια για τις καθημερινές μου ενασχολήσεις, να προσέχω τη διατροφή και τον ύπνο μου. Γενικότερα να περιφρουρήσω την υγεία μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189Έρωτας: Η ερωτική σου αυλαία ανοίγει και τα έχει όλα καθώς πριμοδοτείται από το τρίγωνο Ουρανού – Δία! Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εν τέλει, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς ενώ θα έχεις τη ροπή να εμπλέκεσαι σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, απόλαυσέ το!
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι πολύ κουραστική καθώς θα έχεις να διεκπεραιώσεις πολλές υποθέσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες που θα τις θεωρείς ως αγγαρείες, θα νιώθεις εκνευρισμένος/η και καταπιεσμένος/η. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος σου βάζει κάποιους περιορισμούς αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι αν δουλέψεις σκληρά, αποφεύγοντας τις εύκολες λύσεις, θα δρέψεις καρπούς, έστω και με καθυστέρηση..
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Κρόνου και του Ερμή είναι καλό για να πάρω αποφάσεις, να κάνω συζητήσεις με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες και να βρω δίκαιες και ρεαλιστικές λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Οι πιέσεις που δέχεσαι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και πανηγύρια. Τα μυαλά σου είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου στραμμένα στις υποχρεώσεις σου. Για κάτι καλύτερο ποντάρεις στον Άρη και στην Αφροδίτη που μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκονται στους Ιχθύες και θα ανάβουν το πράσινο φως για φλερτ και γνωριμίες. Στη συνέχεια, από την Πέμπτη, θα περάσει ο Ήλιος στους Ιχθύες, αφήνοντας και πάλι κάποιο παράθυρο ανοικτό για επικοινωνία και φλερτ αλλά και πάλι χωρίς να υπόσχεται σπουδαίες αλλαγές.
Καριέρα – Οικονομικά: Προς το παρόν, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για συναντήσεις, συζητήσεις, προβολή. Από την Παρασκευή ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό και θα οδεύουν προς τη μοιραία συνάντησή τους με τον Ουρανό γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, στο μέτρο που μπορείς, ώστε να είσαι προστατευμένος/η για τα προβλήματα που είναι πιθανό να ενσκήψουν, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στην καριέρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όλες τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων ή επισκευές στο σπίτι.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό από την Παρασκευή, ανοίγει ένα νέο, χαρούμενο κεφάλαιο στη ζωή σου με τίτλο: φλερτάρουμε γιατί χανόμαστε. Επειδή είσαι επιρρεπής στο παιχνίδι, θα οσμίζεσαι την περιπέτεια ακόμη κι αν δεν είναι το προφανές και θα αξιοποιείς τις περιστάσεις, ανάλογα με τα γούστα σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα με τον Ερμή στο ζώδιό σου να πριμοδοτεί τις αποφάσεις σου και να εγγυάται ότι θα είναι ρεαλιστικές, συμβατές προς την εποχή καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Αν οι στόχοι σου χρήζουν αναθεώρησης, μη διστάσεις να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Στην αντίθετη περίπτωση, κάνε τα σχέδιά σου και φρόντισε να τα εφαρμόσεις με συνέπεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας οργανώσω κάτι ευχάριστο για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Ένα ταξίδι ή έστω μια εκδρομή για να διασκεδάσω και να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα έχουν ήδη μπει στον Κριό και θα με πριμοδοτούν τα ταξίδια και τις μετακινήσεις μου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα (συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή) ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σου. Τα δυνατά πάθη συνοδεύονται και από τα θετικά και από τα αρνητικά τους καθώς επίσης και από τάσεις αυταπάτης ή υπέρμετρου συναισθηματισμού. Από την Πέμπτη θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την ακτινοβολία σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κριός, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, υποδέχεται τον Άρη και την Αφροδίτη ενώ στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Ουρανός που όταν τον συναντήσουν (μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο) θα δημιουργηθεί μία εκρηκτική όψη που θα μπορούσε να σε βάλει σε περιπέτειες αν δεν προσέχεις για να έχεις. Αυτές τις μέρες κατανίκησε την τάση σου για σπατάλες, προκειμένου να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα ή δυσκολίες που δεν αποκλείεται να ενσκήψουν μέσα στον Μάρτιο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τις αντιπαραθέσεις και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς μου. Έχω την τάση να αντιμετωπίζω με υποκειμενισμό τις καταστάσεις και μπορεί να κάνω κάποιο μοιραίο λάθος.

 *Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved