Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 18 έως 24 Ιανουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου ενέχει το στοιχείο της υπερβολής αλλά μιλάμε για υπερβολή στα φλερτ, στη διασκέδαση, στη δημιουργικότητα. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο ρίχνει ακόμη περισσότερο φως στα αισθηματικά σου ενώ ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο περιβάλλον, σε βάζει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τα τεκταινόμενα και να μάθεις από τα λάθη σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο των στόχων σου, των συλλογικών δραστηριοτήτων σου, των συμμαχιών σου, τομείς στους οποίους ανοίγει νέους ορίζοντες. Αν θέλεις να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου ή να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, προετοίμασε το έδαφος για να δράσεις στο τέλος του Φλεβάρη, δεδομένου του γεγονότος ότι στο ίδιο περιβάλλον αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του ο Ερμής και είναι προτιμότερο να αποφύγεις μια καινούργια αρχή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να επανασυνδεθώ με ομάδες και συμμάχους, να αναθεωρήσω φίλους και στόχους, να δω αλλιώς τα θέματα που με αφορούν σε αυτούς τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Οι δουλειές σου σε αποσπούν από τους έρωτες αυτή την περίοδο. Τώρα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις ή απλά να μην αξιολογήσεις τη σοβαρότητά τους και να πέσεις από τα σύννεφα όταν θα είναι αργά. Ευτυχώς, από τη φύση σου, είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η και δεν πέφτεις εύκολα σε «παγίδες».
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο περιβάλλον. Οι συγκυρίες δεν είναι αρνητικές για την καριέρα σου αλλά δεν θα αποφύγεις τις αναποδιές, θα αναγκαστείς να κουραστείς πολύ και να επικεντρωθείς στη δουλειά. Αν θέλεις να προωθήσεις κάτι καινούργιο είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τώρα το έδαφος και να ξεκινήσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προσεκτικός/η κι ας κλείνω τα αυτιά μου στους κόλακες, ιδιαίτερα αν προέρχονται από ομάδες, φιλικά περιβάλλοντα, συλλογικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο είναι αρκετά καλή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν συνυπολογίσουμε ότι στο ίδιο περιβάλλον, την ίδια μέρα αρχίζει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα φλερτ, η διασκέδαση και, γενικότερα, η χαρά δεν θα σου λείψει και ίσως σου προσφερθεί από άτομο του παρελθόντος σου. Κι αν βάλουμε και την Αφροδίτη στις ερμηνείες και την αντίθεσή της με τον Δία, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσουμε πιθανή την ερωτική γνωριμία σε κάποιο ταξίδι.
Καριέρα – Οικονομικά: Άρης και Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθύες και σε βάζουν σε έναν άνισο αγώνα. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος υποχρεώσεων και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα οφέλη. Δεν αποκλείεται να σηκώσεις και τα βάρη της οικογένειας, γεγονός που θα σε κουράσει ακόμη περισσότερο. Να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείς από ψέματα, αυταπάτες, απάτες και να επενδύσεις σε λάθος άτομα ή καταστάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καιρός για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Ο κυβερνήτης του ζωδίου μου, Ερμής, είναι ανάδρομος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου, όπου από την Τρίτη θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής και βρίσκεται η Αφροδίτη. Το συγκεκριμένο περιβάλλον σχετίζεται με τη σεξουαλική σου διάθεση που θα είναι έντονη και θα σε βάζει στο παιχνίδι. Από την άλλη η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ένα κλίμα ρομαντισμού, το οποίο, ωστόσο, είναι λίγο επικίνδυνο γιατί πλαισιώνεται από τάσεις αυταπάτης.
Καριέρα – Οικονομικά:
Από τη μια η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανάβουν το πράσινο φως για να κάνεις κάποιες σημαντικές οικονομικές κινήσεις, να διευθετήσεις υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, ασφάλειες. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται και αυτός στον Υδροχόο, επιβάλλει πολύ μεθοδικές κινήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι διαπραγματεύσεις παλαιών χρεών ή εκκρεμοτήτων από το παρελθόν γενικότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Ας διεκδικήσω χρήματα που μου χρωστούν. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να πάρω ένα ποσόν.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεών σου, όπου την ίδια μέρα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής και βρίσκεται η Αφροδίτη. Το βέβαιο είναι ότι θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα είτε επειδή θα φυσήξει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου είτε λόγω της επιστροφής ατόμου από το παρελθόν σου είτε λόγω πολλών φλερτ και αναλόγων επιβεβαιώσεων.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι που υπήρχε στη ζωή σου από παλιά και το είχες αφήσει, η περίοδος είναι πολύ καλή. Επίσης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επανεξετάσεις συμφωνίες και να επαναδιαπραγματευθείς καταστάσεις. Ωστόσο, να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις χρήματα ή να πέσεις θύματα απατεώνων ή αυταπατών. Μην παρασύρεσαι από τους κόλακες και, αν θέλεις να υπογράψεις έναν οικονομικό διακανονισμό, εξέτασε εξονυχιστικά τους όρους των συμβολαίων σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα. Κυρίως, πρέπει να μην παρασυρθώ από τους κόλακες που μπορεί να μου τάξουν εύκολα κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Άρης και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Δεν αποκλείονται οι ωραιοποιήσεις, οι απάτες, οι αυταπάτες, οι κολακευτικές καταστάσεις, οι εντάσεις. Ωστόσο, αν ο χάρτης σου το επιτρέπει, είναι πιθανά τα φλερτ, οι παραμυθένιοι έρωτες και οι έντονες εμπειρίες. Χρησιμοποίησε την ευθυκρισία σου για να μην πέσεις από τα σύννεφα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προκειμένου να αποφύγεις την όποια απότομη προσγείωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο και η διέλευση της Αφροδίτης στο ίδιο περιβάλλον είναι θετικές για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, από την Τρίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και ο Ερμής που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερα εμπόδια, ιδιαίτερα στην προσπάθειά σου να ξεκινήσεις κάποια καινούργια δραστηριότητα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στο περιβάλλον των ερώτων σου, τον Υδροχόο, αναμένονται κάποιες εξελίξεις. Προσοχής χρήζει το γεγονός ότι ο Ερμής θα είναι από την Τρίτη ανάδρομος στο ίδιο περιβάλλον. Το βέβαιο είναι ότι όλο και κάτι θα υπάρξει που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, θα ευχαριστηθείς το φλερτ, δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες ενώ είναι πολύ πιθανές και οι επιστροφές ερώτων του παρελθόντος.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα στο περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας, θα επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, εντάσεων, προβληματισμών στη δουλειά σου και θα έχει πολύ μεγάλο άγχος. Να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην παρασύρεσαι από αυτούς που θα σου φουσκώσουν τα μυαλά με παχιά λόγια γιατί μπορεί να χάσεις χρήμα και χρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για να επαναφέρω στο προσκήνιο της ζωής μου δημιουργικές ιδέες, να ασχοληθώ και πάλι με τα χόμπι ή τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιο των ερώτων σου δεν αποκλείει τους ρομαντικούς έρωτες αλλά ούτε και τις αυταπάτες. Μπορεί να φλερτάρεις αλλά και να πέσεις θύματα κολάκων, μπορεί να ζήσεις ωραίες περιπέτειες αλλά και να παρεξηγηθείς. Για να αποφύγεις τους σκοπέλους πρέπει να μην αφήσεις τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις να σε παρασύρουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα ανοίγουν κάποιους ορίζοντες στον τομέα της καριέρας. Από την άλλη ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος από την Τρίτη στο ίδιο περιβάλλον, μπορεί να επιφέρει ανατροπές, εντάσεις, πισωγυρίσματα. Τώρα πρέπει να κάνεις πολύ συντηρητικές κινήσεις και να παίρνεις συνετές αποφάσεις, αποφεύγοντας τα ρίσκα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να επανέλθει στην επιφάνεια κάποιο θέμα με την ακίνητη περιουσία μου και τις κληρονομικές μου υποθέσεις. Από τον προσωπικό μου χάρτη εξαρτάται αν θα είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες για τα αισθηματικά σου. Ωστόσο, ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο περιβάλλον, εγκυμονεί ανατροπές και κακή συνεννόηση ή παρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σου. Αν είσαι ένα «άτακτο» πλάσμα, είναι εύκολο να διεκδικήσεις από τη ζωή εμπειρίες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, καλό θα ήταν να είσαι λίγο προσεκτικός/η προς όλους και όλα. Μάλλον θα αναγκαστείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά και το βέβαιο είναι ότι θα αναλάβεις πολλές ευθύνες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μου επιτρέπει να κάνω δημόσιες σχέσεις, να διαφημίσω τη δουλειά μου ή να πάω ένα ταξιδάκι μέσα στο δεκαπενθήμερο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Ο ανάδρομος Ερμής «μπλοκάρει» τέτοιου είδους ενέργειες. Η απάντηση βρίσκεται στο ενδιάμεσο: ας έχω προβλέψει τις κινήσεις μου, προκειμένου να αποφύγω καθυστερήσεις, σκοπέλους, ανατροπές κι αν συμβούν, ας παραμένω πιστός/η στους στόχους μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στις δουλειές και στις οικονομικές σου υποθέσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί δέχεσαι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κι αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να προσβάλλει τον χάρτη σου και να υπάρξουν προβλήματα. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον τομέα των οικονομικών σου, όπου βρίσκεται και η Αφροδίτη ενώ μπαίνει και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία. Αν πρέπει να υπογράψεις διακανονισμούς, να μελετήσεις εξονυχιστικά τους όρους και καλύτερα να κάνεις τέτοια κίνηση μόνο αν πρόκειται για χρέη του παρελθόντος. Επίσης, αν σου χρωστούν χρήματα, η περίοδος είναι καλή για να τα διεκδικήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η του συνηθισμένου όταν οδηγώ ή χειρίζομαι επικίνδυνα μηχανήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους έρωτες. Με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές, ιδιαίτερα την αμετροέπεια που μπορεί να σε εξωθήσει να πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις αργότερα. Με τον ανάδρομο Ερμή, επίσης, δεν αποκλείονται οι παρεξηγήσεις αλλά και οι επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πρέπει να προσέχεις στον τομέα των οικονομικών σου γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σου ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Επίσης, το ανησυχητικό είναι ότι μπορεί να πέσεις θύμα απάτης ή αυταπάτης, ακολουθώντας ενδεχόμενα τις συμβουλές κολάκων που μπορεί να σου τάξουν εύκολο και γρήγορο χρήμα και τελικά να χάσεις κι αυτό που έχεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν πρόκειται να υπογράψω συμβόλαια αυτή την περίοδο, πρέπει να προσέξω τους όρους, να πάρω πολύ συνετές αποφάσεις αφού σκεφτώ καλά τις παραμέτρους των θεμάτων μου και να προτιμήσω να κλείσω θέματα που έχουν ανοίξει στο παρελθόν και εκκρεμούσαν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να σου προκαλέσει στεναχώρια γι αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, να βλέπεις την πραγματικότητα και όχι αυτό που θα ήθελες να δεις και να σκέφτεσαι πριν απαντήσεις. Αν παρασυρθείς στη δίνη του έρωτα μπορεί να χάσεις το μέτρο και να πέσεις θύμα αυταπάτης ή απάτης. Αν βάζεις τη λογική στο παιχνίδι, μπορεί να βιώσεις τον ρομαντισμό χωρίς να πέσεις από τα σύννεφα.
Καριέρα – Οικονομικά: Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, θα αναλώνεσαι σε πολύ πιεστικά ωράρια και θα αγχώνεσαι υπερβολικά. Όλα αυτά μπορεί να σε ταράξουν και, ενδεχόμενα, να μην σε αφήνουν να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις τα λάθη. Αν νιώθεις πιεσμένος/η, μην πάρεις καμία βιαστική απόφαση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω το παρασκήνιο και να μην εμπιστεύομαι εύκολα στους άλλους τις σημαντικές ιδέες ή κινήσεις μου. Επίσης, μην κινηθώ ούτε εγώ παρασκηνιακά γιατί μπορεί να βγω χαμένος/η.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved