Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 50' 60" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 00' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 25° 58' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 30' 44" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 48' 46" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΔΙΑΣ - 07° 22' 05" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 00' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 27' 47" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 54' 25" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 26' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 15' 05" ΚΡΙΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω και κυρίως τη σύνοδο του Ηλίου με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, το πιο πιθανό είναι ότι η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεσαι τα της δουλειάς ακόμη και τις μέρες αργίας. Ωστόσο, ο Άρης από το ευνοϊκό περιβάλλον του Υδροχόου σε αντίθεση με το Δία από τον Λέοντα, θα συντελέσουν στο να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα σου επιτρέπουν να εκτονώνεις τη διάθεσή σου και να υπερβάλεις στα φλερτ, το ποτό και τη διασκέδαση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα στιγματίζεται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και από τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα. Μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σου. Μην ξεχνάς ότι η σύνοδος Αφροδίτης – Ερμή στον τομέα της καριέρας σου εντείνει τον υποκειμενισμό σου και δεν σε αφήνει να δεις από απόσταση τα πράγματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αποφύγω τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις, ιδιαίτερα αν διακυβεύεται το κύρος μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σου, βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα περιβάλλον που σε ευνοεί σε σύνοδο με τον Ερμή. Φαίνεται ότι τώρα θα υπάρχουν οι ευκαιρίες για μετακινήσεις, φλερτ, καλοπέραση. Ωστόσο, στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ τα κεραυνοβολήματα είναι στη σφαίρα του πιθανού. Κι όλα αυτά μπορεί να σου συμβούν σε συσκευασία ταξιδίου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στον Υδροχόο και την αντίθεσή του με το Δία στον Λέοντα, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, αγγαρείες, υποχρεώσεις συνοδευμένες από τον ανάλογο εκνευρισμό. Ευτυχώς οι μέρες των αδειών είναι αρκετές αλλά δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σηκώσεις τα βάρη της οικογένειάς σου που θα σε κουράσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην πιέζω τις καταστάσεις για την κοινωνική μου προβολή και ανάδειξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με τον ψυχισμό, τη σεξουαλικότητα, τη λίμπιντό σου, θα σε επηρεάσει και θετικά (λόγω της συνόδου του κυβερνήτη σου Ερμή με την Αφροδίτη) και προκαλώντας εντάσεις (λόγω της συνόδου του Ηλίου με τον Πλούτωνα και του τετράγώνου τους με τον Ουρανό). Φαίνεται ότι θα έχεις μια εβδομάδα μεγάλων παθών με όλα τα παρελκόμενά τους. Επειδή τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης, καλό θα ήταν να μην καταστείλεις τη λίμπιντό σου αλλά, ταυτόχρονα, να μη χάσεις και τον αυτοέλεγχό σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι όψεις αυτών των ημερών σε εξωθούν στο να εστιαστείς σε υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά και, γενικότερα, με διαχείριση οικονομικών τρίτων ή διακανονισμούς. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Αν πρόκειται να υπογράψεις ένα διακανονισμό, θα ήταν προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας απολαύσω τις γιορτινές μέρες μου με φίλους και συγγενείς κι ας ξεχάσω για λίγο τα προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1Έρωτας: Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σε βάζουν στην πρίζα, κυρίως εξ' αιτίας της συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα και του τετράγωνου τους με τον Ουρανό που μπορεί να βγάλει οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση: από κεραυνοβόλο ερωτικό χτύπημα που μπορεί να ανατρέψει εντελώς τη ζωή σου μέχρι έναν ξαφνικό καβγά, στον οποίο θα λεχθούν αλήθειες που καίνε. Παράλληλα, φαίνεται ότι εντείνονται οι συναισθηματικές σου εξαρτήσεις και έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τους φόβους σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να κρατήσεις μια απολύτως συντηρητική στάση προς όλους και όλα αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είσαι πιο τυχερός/η καθώς οι δυνατότητές σου είναι αρκετές. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου να προσέχεις τις κινήσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι πρέπει να προσπαθήσω να ελέγχω το θυμό μου και, γενικότερα, τα αρνητικά μου συναισθήματα, ιδιαίτερα τώρα που σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και οι υπερβολές είναι περισσότερες.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει αντίθεση με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όψη που σε βάζει να παίξεις το παιχνίδι του φλερτ και της διάθεσης  μέσα από τον ανταγωνισμό, το πείραγμα, τους διαξιφισμούς και την επιβολή. Ωστόσο, αυτού του είδους τα παιχνίδια χρήζουν προσοχής καθώς τελικά μπορεί να επιφέρουν καβγάδες, παρεξηγήσεις, εντάσεις και αμετροέπεια. Αξιοποίησε τον Άρη για να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Άλλωστε, είναι ο πλανήτης που κυβερνάει και τα δύο...
Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στιγματίζει τον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό ενώ ο Ερμής συναντιέται με την Αφροδίτη. Φαίνεται ότι τα προβλήματα συνυπάρχουν με τις ευχάριστες εκπλήξεις. Τώρα σου χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να μην κάνεις λάθη. Να θυμάσαι ότι οι κόλακες και αυτοί που θα παίζουν με την ανάγκη σου να πάρεις ένα «μπράβο», μπορεί να είναι λίαν επικίνδυνοι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αρχίζει μια περίοδος που θα μου χρειαστεί περισσότερη ευελιξία και ανοχή. Ας είμαι έτοιμος/η να δεχθώ τις αλλαγές και να μετατρέψω τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το ζώδιο του Αιγόκερω που αντιπροσωπεύει τον οίκο των ερώτων σου, έχει την τιμητική του και αυτή, την πρώτη εβδομάδα του χρόνου. Ως εκ τούτου, είσαι ένα από τα ζώδια που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα αλλά με ποιον τρόπο; Ιδού η απορία! Το βέβαιο είναι ότι μιλάμε για εκτόνωση των παθών σου, στην οποία θα σε εξωθήσει τόσο η σύνοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή με την Αφροδίτη όσο και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και η σύνοδός του με τον Πλούτωνα. Πρόσεξε γιατί όλα είναι θέμα διαχείρισης: μπορεί; είτε να εμείνεις στην ανάγκη σου να βαυκαλίσεις τον εγωισμό σου και να πάρεις την επιβεβαίωση ότι ελέγχεις το ταίρι σου είτε να μεταφέρεις το εκρηκτικό κλίμα στην κρεβατοκάμαρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία του Άρη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι και η αντίθεση υπερβολής που σχηματίζει με τον Δία, θα σε βάλει στο τρέξιμο. Καλείσαι να αντεπεξέλθεις σε μία πιεστική καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις και πιθανές αγγαρείες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις αργίες για να ξεκουραστείς και να μην νιώσεις τόση πίεση ώστε να σπάσουν τα νεύρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να κατανικήσω τη νευρικότητά μου και να προσέχω την υγεία μου γιατί θα χάνω πολλή ενέργεια, κυρίως λόγω της υπερέντασής μου.

 

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας 15 έως 21/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Προσοχή! Προσοχή! Τα άστρα παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια πάθους, κεραυνοβόλων ερώτων, εντάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο οικογένειες αν δεν είσαι προσεκτικός/η και αν απολέσεις τον αυτοέλεγχό σου. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και σε εξωθεί στο να φλερτάρεις, να χαρείς τη ζωή σου, να διασκεδάσεις. Η αντίθεσή του με τον Δία εξαίρει την υπερβολή και ανάβει πράσινο φως για καλοπέραση και ατασθαλίες ενώ επιτρέπει την προαγωγή μιας φιλίας σε μεγάλο έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας είναι ένα σύστημα όψεων που θα μπορούσε να αποβεί λίαν επικίνδυνο, αν δεν προσέξεις με ποιους τρόπους θα ελιχθείς στους συγκεκριμένους τομείς. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις πολύ σημαντικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν νιώσεις πίεση εκ μέρους των συνεργατών σου και ειδικά των ανωτέρων σου. Πιο τυχερός/η είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι υπόσχεται περισσότερη και καλύτερη επικοινωνία τόσο με την οικογένειά σου όσο και με τους συναδέλφους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αντίθεση του Άρη και του Δία μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους λόγω της υπεραισιοδοξίας που μπορεί να με εξωθήσει σε επιπόλαιες ενέργειες και να με κάνει αμετροεπή, κυρίως με τους ερωτικούς μου συντρόφους και τους φίλους μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αυτή η πρώτη εβδομάδα του χρόνου προσφέρεται για σένα που θέλεις να φλερτάρεις, λατρεύεις το μυστήριο (ως φυσιολογικός Σκορπιός), αποζητάς το πάθος, τον έρωτα, τις ακρότητες αλλά με αρκετή δόση θεατρικότητας και ακόμη περισσότερη ανάγκη ελέγχου, υιοθετείς κτητικές συμπεριφορές, βρίσκεσαι σε κατάσταση συναισθηματικής υπερχείλισης, και παίζεις παιχνίδια εξουσίας και συναισθηματικού χειρισμού. Τα πάντα είναι στην κόψη του ξυραφιού και εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους γι αυτό, όσο και να σε εξιτάρουν, να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα επικοινωνίας, επαγγελματικών ταξιδιών, προβολής, διαφήμισης μπαίνουν στο προσκήνιο αλλά συνοδεύονται από άγχος και ένταση. Από την άλλη, η αντίθεση του Άρη με τον Δία επηρεάζει τον άξονα οικογένειας και καριέρας με γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να κουραστείς πολύ, να αναλάβεις ευθύνες, να αναλωθείς σε υποχρεώσεις αλλά και να κυνηγήσεις τη μεγάλη ευκαιρία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξιδάκι, τώρα που το γιορτινό κλίμα το επιτρέπει, θα με βοηθούσε να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να επιστρέψω με περισσότερο κουράγιο στην καθημερινότητά μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189Έρωτας: Η εκρηκτική αντίθεση του Άρη από τον Υδροχόο και του Δία από τον Λέοντα που εξακοντίζει θέρμη και υπερβολή, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Υπόσχεται πολλά φλερτ και παιχνίδια έντασης. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι ο Κρόνος βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017 και απαιτεί σοβαρότητα, οριοθέτηση, ανάληψη ευθυνών.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας αποσπά την προσοχή σου καθώς έχουμε πολυαστρία στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τα κέρδη σου. Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και οι δυο τους τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί να φέρουν απώλειες, αναπάντεχα έξοδα αλλά –σε περίπτωση που ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει- δεν αποκλείεται και η ξαφνική αύξηση των εσόδων σου. Η ενδεδειγμένη διαχείριση από πλευράς σου είναι να μην παίρνεις ρίσκα και να είσαι σε ετοιμότητα να καλύψεις κάποια ζημιά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που το γιορτινό κλίμα το επιτρέπει, ας προγραμματίσω ένα ταξιδάκι γιατί η αλλαγή παραστάσεων θα με βοηθήσει να αντεπεξέλθω στην καθημερινότητά μου.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Αναμφισβήτητα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σκηνή αυτής της πρώτης εβδομάδας του 2015! Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ερμή και ευνοεί εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου αλλά σε κάνει πολύ πιο εγωιστή και υποκειμενικό από το συνηθισμένο σου. Ο Ήλιος που επίσης περιοδεύει στο ζώδιό σου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που εγκυμονεί τον κίνδυνο να μπεις σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου), από το οποίο αλώβητος/η θα βγεις αν έχεις το ψυχικό σθένος να αποδεχθείς τα λάθη σου και να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, απλά να προσέχεις για να έχεις...
Καριέρα – Οικονομικά: Καλά θα κάνεις να προσέχεις ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Καλύτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, αυτές τις μέρες και να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας περιορίσω τη ροπή προς τις σπατάλες που θα έχω λόγω της αντίθεσης του Άρη με τον Δία στον άξονα των οικονομικών μου γιατί θα πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω τυχόν έκτακτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σου σε όψη αντίθεσης με τον Δία, θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, δηλαδή ανοικτός/η σε νέες εμπειρίες. Σε αυτή, την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, φαίνεται ότι οι δυνατότητές σου είναι πολλές, τόσο για να φλερτάρεις, να μπεις σε μια καινούργια σχέση, να ενδώσεις σε περιπέτειες όσο και για να βάλεις το μυστήριο στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, ενώ ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Ανάλογα με το πώς θα αντιμετωπίσεις τη θύελλα που σου προκαλούν, μπορεί είτε να βρεθείς εκτός παιχνιδιού με πολλά παράπονα και φόβους είτε να κάνεις τις κινήσεις σου στην αφάνεια, με σβησμένα τα φώτα, κεκλεισμένων των θυρών, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια...
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την τάση να δουλεύεις αρκετά σκληρά ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου για μια καινούργια αρχή, μιας και η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να φέρει τη χαρά μιας καινούργιας συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θυμάσαι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες, θα κουράζεσαι και θα εκνευρίζεσαι εύκολα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να φυλάω τα νώτα μου από αυτούς που «θέλουν το καλό μου» και παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μου, ασκώντας μου ψυχολογικούς εκβιασμούς και συναισθηματικούς χειρισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο άξονας των φιλιών και των ερώτων σου υποδέχεται τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί να φέρουν ένα αναπάντεχο μπέρδεμα με πολλές δόσεις από πάθη, εντάσεις, ρομαντικές εξάρσεις, συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Ναι μεν αυτά ακούγονται φοβικά αλλά υπηρετούν την ανάγκη σου να βιώσεις ιστορίες βγαλμένες από τις σελίδες των μυθιστορημάτων. Μην απορρίπτεις τις προτάσεις των φίλων σου γιατί δεν αποκλείεται η καινούργια σου περιπέτεια είτε να είναι ένα φιλικό πρόσωπο είτε να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα φιλαράκια.
Καριέρα – Οικονομικά: Καλά θα κάνεις να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους, κόντρα στην τάση σου να θέλγεσαι από οτιδήποτε δεν πατάει στον πλανήτη γη αλλά ίπταται στη σφαίρα της φαντασίας. Αν θέλεις την επιτυχία, βάλε τα όριά σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου και φρόντισε να παραμένεις πιστός/η στον σκοπό σου. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος είναι ήδη στον Τοξότη και απαιτεί σύνεση, υπομονή, επιμονή και οριοθέτηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να απέχω από υπερβολές στην κατανάλωση ποτού και φαγητού για να μην προσβάλλω την υγεία μου. Επίσης, να φυλάω τα νώτα μου από τα πισώπλατα χτυπήματα.

 

 *Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

 

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας 15 έως 21/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved