Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 24 - 30 Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη στον Σκορπιό, απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές χαρές συνοδευμένες από μεγάλες δόσεις ερωτισμού καθώς η λίμπιντό σου που θα είναι ανεβασμένη, θα σε εξωθεί στο να αποζητάς τις περιπέτειες ή τις ανανεωτικές εμπειρίες. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες που είναι απόλυτα του γούστου σου δεν αποκλείονται αυτή την περίοδο. Οι εκδρομές και τα ταξίδια για δύο όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εβδομάδα αρχίζει με τη σύνοδο του Άρη και του Κρόνου και συνεχίζει με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου, όψεις επικίνδυνες για τις οικονομικές σου δοσοληψίες που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Αν πρέπει να βρίσκεσαι στη δουλειά, καλό θα ήταν να τιθασεύσεις την παρόρμησή σου προκειμένου να αποφύγεις τις τριβές. Καλή λύση για να δραπετεύσεις από τα προβλήματα είναι οι διακοπές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μου δημιουργεί τάσεις φυγής από την καθημερινότητά μου. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μου ανάβει το πράσινο φως να κάνω το πρόγραμμά μου από την Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των ερώτων σου γι αυτό θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παιχνίδια και ερωτικά ξεφαντώματα ή θα είσαι εστιασμένος/η στο ένα και μοναδικό πλάσμα που δίνει νόημα στη ζωή σου, ανάλογα με τα γούστα σου. Οι σκέψεις, σοβαρές και καθοριστικής σημασίας, σου προκαλούν κάποια αναστάτωση γιατί μάλλον οι αποφάσεις σου θα αλλάξουν τη ζωή σου. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα όσο κι αν σας τρομάζει. Άλλωστε, ο Κρόνος από τον Σκορπιό επικροτεί μόνο τις σοβαρές αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι οικονομικές σου υποθέσεις είναι αυτές που θα κλέψουν τη μερίδα του λέοντος από την σκέψη και τον χρόνο σου. Από τη μια θα αναγκαστείς να βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ενώ από την άλλη θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για πιο αποδοτικές συνεργασίες που μπορεί να συζητηθούν τώρα αλλά να υπογραφούν μέσα στον Σεπτέμβριο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο ζώδιο των σχέσεών μου μπορεί να εγκυμονεί καβγάδες ή απογοητεύσεις που θα νιώσω εξ' αιτίας κάποιων σχέσεών μου, προσωπικών ή επαγγελματικών. Καλά θα κάνω να μην προκαλώ εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, σχηματίζει ένα άκρως θερμό τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό. Τώρα ευνοούνται τα ταξίδια σου ενώ δεν αποκλείεται να συνδυάσεις ταξίδια και έρωτες. Η περίοδος είναι απολαυστική για εσένα που θέλεις τις έντονες εμπειρίες πάθους ή εσένα που είσαι ανοικτός/η στον κεραυνοβόλο έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φαίνεται ότι θα εστιαστείς σε θέματα είτε οικογενειακού χαρακτήρα είτε καριέρας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τη φροντίδα του χώρου σου. Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία, δείχνει ότι αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο θέρετρο θα τα βρεις λίγο σκούρα καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών που θα σε εξαντλήσει.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το άγχος και η κούραση μπορεί να εξαντλήσουν τα όρια της αντοχής μου. Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου επηρεάζει τον οίκο των ερώτων σου, στο ζώδιο του Σκορπιού, γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Αν δεν θέλεις να αφήσεις πίσω σου καρδιές – συντρίμμια (είτε τη δική σου είτε ενός άλλου προσώπου), πρέπει να επιστρατεύσεις το συναίσθημά σου και να μπαίνεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Οι ανταγωνιστικές προκλήσεις, ο εγωισμός και η εγωπάθεια θα επιφέρουν την απογοήτευση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τώρα είναι προτιμότερη η φυγή σε κάποιο θέρετρο, μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει καθώς θα επηρεάσει το τρίτο ηλιακό σου σπίτι, της φυγής και των ταξιδιών. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, προσπάθησε μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι αποφάσεις αυτής της περιόδου μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις στη νέα φθινοπωρινή σεζόν. Ας τις πάρω με σύνεση και επίγνωση των δυνατοτήτων μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Σιγά σιγά θα σου γίνεται βίωμα ότι ο Δίας έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σου καθώς όλο και θα σε βγάζει από τα δύσκολα. Από την άλλη η Αφροδίτη σχηματίζει ένα καταπληκτικό τρίγωνο με τον Ουρανό αυτές τις μέρες που θα φέρει το απρόοπτο αλλά αυτό το απρόοπτο που θα σου χαρίσει χαρά και ευτυχία. Η αντίφαση που θα βιώσεις, οφείλεται στο γεγονός ότι η Αφροδίτη σχηματίζει, ταυτόχρονα, και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που δηλώνει κάποια απογοήτευση. Εν τέλει μπορεί αυτά τα συναισθήματα να εναλλάσσονται αλλά μάλλον θα επικρατήσει η χαρά ως τελική αίσθηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με σχετική ευκολία αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς θα έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αν δεν είσαι σίγουρος/η για το τι πρέπει να αποφασίσεις, ρωτήστε κάποιον με πείρα στο θέμα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα σου ανάβει το πράσινο φως για να ασχοληθείς με τη διαχείριση των οικονομικών σου και να αναζητήσεις τους τρόπους για να αυξήσεις τους πόρους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, δίνει το σύνθημα για να εστιαστείς στις σχέσεις σου, να πάρεις πρωτοβουλίες, να δείξεις τα συναισθήματά σου. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, με τον Κρόνο εγγυάται ότι οι όποιες αποφάσεις σου θα είναι αρκετά συνετές. Ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα με εξωθεί στο να σου συστήσω να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε διακοπές, άλλη γη άλλα μέρη αφού μετά έπεται και η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που σου παίρνει τα μυαλά. Εξ' ίσου εύκολα, όμως, μπορεί να σε βγάλει από τους καλοκαιρινούς ρυθμούς και θα σε βάλει στην προσπάθεια και στην σκληρή δουλειά. Το θετικό είναι ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα μυστικό μου ερωτικό ή οικονομικό. Ας φυλάω τα νώτα μου κι ας προσέχω κάθε μου κίνηση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Οι διακοπές και τα πάρτι για δύο σε ρομαντικές παραλίες είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες καθώς αφ' ενός θα αξιοποιήσεις το θαυμάσιο τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού που πριμοδοτεί τα αισθηματικά σου και υπόσχεται την ικανοποίηση των επιθυμιών σου, και αφ' ετέρου θα «γλυτώσεις» από το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου που μπορεί να σου προκαλέσει εντάσεις και απογοήτευση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν μπορείς να πάρεις την άδεια σου και να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα σου, θα έχεις κάνεις την καλύτερη και πιο ανώδυνη επιλογή. Στην αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν θα είναι εύκολο να προωθήσεις τα σχέδιά σου, τα οποία θα πρέπει να καταστρώσεις με σύνεση και επίγνωση των δυνατοτήτων σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μην πληρωθώ την ημέρα που υπολογίζω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου. Φαίνεται ότι οι εξωγενείς παράγοντες σε αποσπούν από τους έρωτες ή φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και προκαλούν εντάσεις, παράπονα, τάση αποστασιοποίησης από πλευράς σου. Μην αφήνεις το ταίρι σου να κεντρίζεται από τις ανασφάλειές του. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο συζητήσιμος/η μπορείς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, όχι τόσο σημαντικές αλλά ενοχλητικές καλοκαιριάτικα, θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου προς κάποιους συνεργάτες σου. Παράλληλα, ο φόβος για την έκβαση των οικονομικών σου θα σε εξωθήσει στην αναζήτηση καινούργιων δραστηριοτήτων. Μη βιάζεστε. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σου απαιτεί όλη την υπομονή σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μου δίνει το σύνθημα για να βάλω νέους στόχους και να βρω τους συμμάχους μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Φουλ στον έρωτα με πολλή απόλαυση υπόσχεται και αυτή η εβδομάδα! Η λίμπιντό σου που θα είναι ανάλογη των θερμοκρασιών, θα σε εξωθεί στο να αποζητάς την ικανοποίηση των παθών σου και η επιτυχία σου θα καταπλήσσει ακόμη κι εσένα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού σε ζώδια φωτιάς, σου επιφυλάσσει τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις. Αν έχεις μια μακρόχρονη σχέση, θα αναζωπυρώσεις το πάθος σου. Οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θα αποτελέσει το πάτημα στην σκανδάλη για να αρχίσεις τις νέες δραστηριότητές σου, να κάνεις κάποιες καθοριστικές κινήσεις για την καριέρα σου. Αν δεν θέλεις δράματα καλοκαιριάτικα, μην παρασύρεσαι σε σπατάλες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν δεχθώ προτάσεις για συνεργασίες ας μην αφήσω τον ενθουσιασμό να καθορίσει τις αποφάσεις μου. Είναι προτιμότερο να είμαι λίγο επιφυλακτικός/η παρά να κάνω κάποιο λάθος από την ανάγκη μου να ωραιοποιώ τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στον Σκορπιό χρήζει της προσοχής σου καθώς οι ανασφάλειες, τόσο από πλευράς σου όσο και του ατόμου που σας ενδιαφέρει, μπορεί να προκαλέσουν εγωιστικές, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν μπαίνετε ο ένας στη θέση του άλλου πριν μιλήσετε, θα αποφύγετε πολλούς σκοπέλους. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στην Παρθένο, είναι ελπιδοφόρα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς ανοίγει τους ορίζοντες για να περάσεις καλά με τις παρέες σου, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να ταξιδέψεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή θα είσαι αρκετά νευρικός/η, θα ήταν προτιμότερο να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα σου. Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μη χάνεις τις ευκαιρίες των Σαββατοκύριακων. Στη δουλειά κράτησε μία πολύ συντηρητική στάση και προσπάθησε να αποφύγεις τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις, ακόμη κι αν νιώσεις ότι σε προκαλούν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να διεκπεραιώσω τις οικονομικές μου υποχρεώσεις με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες γιατί, αν τις παραμελήσω, θα τα βρω σκούρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Χωρίς υπερβολή αυτή η περίοδος είναι μία από τις πιο ερωτικές όλης της χρονιάς! Με τον Δία στον οίκο των σχέσεών σου και την Αφροδίτη από το ίδιο περιβάλλον να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, όλα είναι πιθανά. Εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις για να δρομολογήσεις γάμους και πανηγύρια ή να ανανεώσεις όρκους! Ωστόσο, επιτυχίες σημειώνεις και στα φλερτ, στις περιπέτειες, στις καινούργιες σχέσεις. Μπες στο παιχνίδι και αφέσου στην τύχη σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και αυτή η εβδομάδα είναι άριστη για διακοπές καθώς, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις. Αν, ωστόσο, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, προσπάθησε να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου, μην μπαίνεις σε ανταγωνισμούς με τους συνεργάτες σου και πρόσεχε γιατί η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι εγκυμονεί εντάσεις με τους ανωτέρους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανάβει το πράσινο φως για να ασχοληθώ με τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, ανάβει το πράσινο φως για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να βάλεις ένα πρόγραμμα για να έχεις ουσιαστικότερα αποτελέσματα στον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου, να γεφυρώσεις αποστάσεις. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα θα έχει κάποιες επιπτώσεις στη συμπεριφορά σου, ευτυχώς πρόσκαιρες: τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα νιώθετε πιο ανασφαλείς και θα έχετε την τάση να πιέζετε τις καταστάσεις, μπαίνοντας σε παιδιάστικες, ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν μπορείς να δραπετεύσεις από την καθημερινότητά σου, να κλείσεις τα κινητά και να πας σε άλλη γη άλλα μέρη, είσαι τυχερός/η. Αν είσαι υποχρεωμένος/η να δουλεύεις, θα αγχωθείς καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και πιθανώς να διορθώσεις τα λάθη των άλλων.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω όταν πρόκειται να ταξιδέψω. Να έχω προβλέψει το κάθε τι για να μην ταλαιπωρηθώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved