Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 10 - 16 Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η εβδομάδα αρχίζει με Αυγουστιάτικο φεγγάρι στον άξονα των ερώτων σου, ενώ την Τρίτη η Αφροδίτη συμπληρώνει το καρέ των ερωτικών σου επιτυχιών καθώς μπαίνει στον Λέοντα και σε συνδυασμό με τον Δία που δεσπόζει στην ίδια θέση, εξάρει τα πάθη σου, την ερωτική σου διάθεση, την παιδικότητά σου. Το φλερτ ανάβει και μπλέκεσαι για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Αν έχεις έναν μόνιμο δεσμό ανανεώνεσαι με το ταίρι σου. Αν είσαι άτακτο παιδί παίζεις σε πολλά ταμπλό...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν ανήκεις στα Κριάρια που ακόμη βρίσκονται επί των επάλξεων αυτή την περίοδο που είναι η ιδανική για τις διακοπές τους, η περίοδος είναι καλή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παρότι θα σπάνε τα νεύρα σου, θα το ευχαριστιέσαι, όχι λόγω μαζοχισμού αλλά λόγω κερδών. Φρόντισε να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου για να μην σου τη φέρουν και όλα θα πάνε καλά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για ταξίδια, διακοπές, καλοπέραση. Ας ξεφύγω λίγο από τη δουλειά κι ας αφεθώ στις καλοκαιρινές χαρές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Σκορπιό να οδεύει προς την μοιραία συνάντησή του με τον Κρόνο, η περίοδος απέχει πόρο από το να είναι η καλύτερη για τα αισθηματικά σου. Στην καλύτερη περίπτωση θα είσαι «κλεισμένος/η» στον εαυτό σου ενώ στην χειρότερη θα είσαι παραδομένος/η στον εγωισμό σου και σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μόνο προβλήματα εγκυμονούν.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον Λέοντα και συνηγορούν στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες τόσο στο σπίτι όσο και στην καριέρα. Ανοίγουν οι δουλειές σου και -επιτέλους- η κούραση σου αποδίδει καρπούς. Η Πανσέληνος στον ίδιο άξονα μπορεί να επιφέρει ένα αίσθημα πιο έντονης κούρασης ή κάποιες εντάσεις αλλά χωρίς τον κίνδυνο να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας εστιαστώ στην οικογένειά μου κι ας προσπαθήσω να περάσω καλά με τους αγαπημένους μου. Οι οικογενειακές μου σχέσεις χρειάζονται περισσότερο την παρουσία μου και την καλή μου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου είναι κομμένη και ραμμένη για σένα καθώς σε εξωθεί στο να κάνεις αυτά ακριβώς που σου αρέσουν, δηλαδή ταξίδια, φλερτ, και –το καλύτερο- φλερτ σε ταξίδι. Αν βάλουμε στην καλοκαιρινή εξίσωση και την πολυαστρία στον Λέοντα, τότε μάλλον θα κερδίζεις έδαφος στον έρωτα καθώς θα φλερτάρεις συνεχώς και αδιαλείπτως. Ωστόσο, η τάση σου είναι να επιδιώκεις πρότερο τις περιπέτειες και λιγότερο τη δημιουργία ή τη συντήρηση μιας μακρόχρονης σχέσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές. Αν, ωστόσο, παραμείνεις επί των επάλξεων θα πρέπει να θυμάσαι ότι ναι μεν θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου αλλά θα το πληρώσεις με πολλή κούραση και άγχος. Ας μην ξεχνάμε ότι η παρουσία του Άρη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, δηλώνει εντάσεις, δυσκολίες, ευθύνες, αγγαρείες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταξίδια είναι το καλύτερό μου αυτή την εβδομάδα. Ας προγραμματίσω κάτι γιατί θα περάσω καλά και δεν αποκλείεται να γνωρίσω έναν καινούργιο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Μία σωρεία γεγονότων σε αναγκάζει να εστιαστείς στις δουλειές ή γενικότερα στο να βρεις τρόπους να αυξήσεις τους πόρους σου, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα, μιας και αισθάνεσαι άνετα λόγω των επιβεβαιώσεων που έχεις ήδη πάρει από το ταίρι σου. Από την άλλη, καλά θα κάνεις να προσέχεις λίγο τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις το/τη σύντροφο με εγωισμό.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμη κι αν θέλεις να ξεκουραστείς, οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν. Άλλοτε παρουσιάζονται δελεαστικές, για τη φιλοδοξία σου, ευκαιρίες και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά προκειμένου ν' αποδείξεις τι αξίζεις και άλλοτε συμβαίνουν αλλεπάλληλες ανατροπές και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Το θετικό είναι ότι η πολυαστρία στον Λέοντα δείχνει ότι θα μπορέσεις να βρεις τις διεξόδους σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως πρέπει να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά μου. Ας εξοικονομήσω χρόνο για να κάνω κάτι δημιουργικό μαζί τους.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Την Κυριακή η Πανσέληνος θα φωτίσει τον άξονά σου, εξωθώντας σε στο να εστιαστείς στις σχέσεις σου ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με τον Δία, τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σου, θα σε απογειώσει. Παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά με αποτέλεσμα να ακτινοβολείς και να έλκεις ότι καλύτερο στον έρωτα. Η τύχη σου ανοίγει και σου φέρνει ότι επιθυμείς! Καιρός να αποζητήσεις ακόμη και το ένα και μοναδικό ταίρι που θα σε συντροφεύσει στη ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν επιμένεις να βρίσκεσαι επί των επάλξεων αυτή την περίοδο που είναι η καλύτερη για να πάρεις τις διακοπές σου, τα άστρα σου υπόσχονται υπέρμετρη κούραση. Ωστόσο, δεν θα βαρυγκωμήσεις γιατί θα βγάλεις χρήματα και θα «μπαλώσεις τρύπες» που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Αν είσαι λίγο προσεκτικός/η με τους συνεργάτες σου και δεν έρθεις σε ρήξη όταν σε προκαλέσουν, όλα θα πάνε καλά και θα βάλεις τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευνοούνται τα ταξίδια μου είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν συνδυάσω το τερπνό μετά του ωφελίμου, θα έχω κάνει την καλύτερη επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα εργασίας – καθημερινότητας – υγείας, σε συνδυασμό με την πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα σε εξωθήσει στο να μπεις σε έναν κουραστικό αγώνα για να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά. Στην καλύτερη περίπτωση δεν εστιάζεσαι ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου. Στη χειρότερη θα αντιδράς σπασμωδικά. Είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι περισσότερο πριν πεις ή κάνεις κάτι και να μην παρασύρεσαι σε πράξεις ή δηλώσεις που δεν μπορείς να στηρίξεις, προκειμένου να μην επέλθει κάποια παρεξήγηση με το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια κουτσομπολιά, πηγαδάκια και τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα δημιουργήσουν ένα κλίμα εκνευρισμού στη δουλειά σου και θα σε αγχώσουν πάρα πολύ καθώς θα βγεις εκτός προγράμματος. Κράτησε την ψυχραιμία σου γιατί -στην αντίθετη περίπτωση- εσύ θα κουράζεσαι περισσότερο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλύτερα να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν αυτοί που με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου. Επίσης, να προσέχω την υγεία μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και η πολυαστρία στον Λέοντα που συμπληρώνεται από την Αφροδίτη που θα περάσει εκεί την Τρίτη, είναι οι πλανητικές επιδράσεις που σε εξωθούν στο να επιδιώκεις την επισημοποίηση της σχέσης σου, τη σχέση ζωής, το μόνιμο και σταθερό, τα φλερτ, τις περιπέτειες, ανάλογα με το αν έχεις μια δέσμευση ή όχι, ανάλογα με το τι θέλεις. Ωστόσο, με τον Άρη στον Σκορπιό να εγείρει τις ανασφάλειές σου, θα έχεις την τάση να πιέζεις το ταίρι σου με τις ανασφάλειές σου, και να προκαλείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφέστατα η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές αλλά, αν οι συνθήκες δεν σου το επιτρέπουν, θα είσαι δημιουργικός/η και θα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που σου δώσει το υλικό για να σκεφτείς λύσεις και να βάλεις νέους στόχους.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Άρης που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι, εγκυμονεί κινδύνους εκτάκτων εξόδων. Είναι προτιμότερο να αποφύγω τις σπατάλες για να είμαι όσο το δυνατόν πιο καλυμμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Ντάλα καλοκαίρι κι εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, εξαντλείσαι λόγω φόρτου εργασίας και παραμελείς τον αισθηματικό σου τομέα. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και οδεύει προς μία μετωπική σύγκρουση με τον Κρόνο, ανάβει τα αίματα με έναν τρόπο που ενέχει πολλούς κινδύνους καθώς θα είσαι έτοιμος/η για καβγά, ανταγωνιστικός/η και με την τάση να παρεξηγείσαι εύκολα.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου καθώς και η πολυαστρία στον Λέοντα αποτελούν τις αστρολογικές συγκυρίες για να έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για μια καλύτερη και σαφώς πιο αποδοτική καριέρα. Ωστόσο, ο Κρόνος και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιό σου, «δηλώνουν» ότι πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά, να αφιερώσεις το μέγιστο των ωρών σου στη δουλειά, να επιμένεις στο στόχο σου και να έχεις υπομονή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα άστρα λένε ότι μάλλον θα ωφεληθώ από άτομο της οικογενείας μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Όλα συνηγορούν υπέρ των ερωτικών σου! Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου προσδίδει ρομαντισμό σε αυτή την εβδομάδα, μιας και αρχίζει ατμοσφαιρικά. Στη συνέχεια, την Τρίτη μπαίνει και η Αφροδίτη στον Λέοντα για να συμπληρώσει την πολυαστρία και να ανοίξει την τύχη σου στον έρωτα! Κερδίζεις έδαφος στη σχέση σου ενώ, παράλληλα, ανάγεις το φλερτ σε επιστήμη. Εννοείται ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρεις την άδειά σου και να πας σε άλλη γη, άλλα μέρη...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ασυζητητί αυτή η περίοδος ενδείκνυται για διακοπές και όχι επειδή διανύουμε την πιο χαλαρή εβδομάδα του χρόνου αλλά επειδή σου πάει γάντι για ξεκούραση, διασκέδαση, έρωτες. Η περίοδος είναι η ιδανική για σένα που απασχολείσαι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή εσένα που είσαι καλλιτέχνης. Αξιοποίησε την εύνοιά σου για να κάνεις τις επαφές σου και να βάλεις τα θεμέλια για την επόμενη σεζόν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να δρουν σε βάρος μου παρασκηνιακά άτομα που με βλέπουν εχθρικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι τόσο η Πανσέληνος στον άξονα ογδόου – δευτέρου σου όσο και η πολυαστρία στον Λέοντα ανεβάζουν τη λίμπιντό σου σε ύψη καλοκαιρινών θερμοκρασιών, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα, μιας και θα έχεις την τάση να τρώγεστε με το ταίρι σας σαν τον σκύλο με τη γάτα. Ωστόσο, τελικά θα συντηρήσεις τις ισορροπίες, έστω και με τα δόντια, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μία μακρόχρονη σχέση που έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η τόσο μεγάλη συγκέντρωση πλανητών στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, υποδηλώνει ότι η περίοδος ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικές υποθέσεις, διατροφές. Από την άλλη, ο Άρης από τον Σκορπιό σε εξωθεί στο να επιδιώκεις την επίτευξη των στόχων σου αλλά με έναν τρόπο τόσο βιαστικό ώστε να δίνει την εντύπωση του επιθετικού.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως πρέπει να αναθεωρήσω κάποιες φιλίες μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει τα ερωτικά σου θέματα επί τάπητος. Στην πολυαστρία στον Λέοντα, από την Τρίτη θα προστεθεί και η Αφροδίτη! Οι πλανητικοί συνδυασμοί αυτής της περιόδου αποθεώνουν τις σχέσεις σου! Σύντομα θα εκλείψει το είδος υδροχόος-μπακούρι (εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει τα εντελώς αντίθετα). Αν οι μπόρες των προηγουμένων μηνών σε έχουν ψυχράνει με το ταίρι σου, αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι αυτή την περίοδο, η οποία είναι αφιερωμένη στους έρωτες, είναι η δουλειά. Οι μέρες αυτές είναι καταπληκτικές για να πάρεις την άδειά σου και να πας διακοπές. Παρόλα αυτά, αν τελικά παραμείνεις στη δουλειά, τα πας αρκετά καλά και μάλιστα δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σου. Κερδίζεις την εύνοια ισχυρών ατόμων, ικανών να σε βοηθήσουν στον τομέα σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να αναγκαστώ να αναλάβω πολλές ευθύνες, πιθανώς αγγαρείες που θα εξυπηρετούν τους άλλους χωρίς να απολαμβάνω τις ανάλογες προς τους κόπους μου αποδοχές.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός χαρακτήρας, αυτή την περίοδο δεν αφήνεις πολλά περιθώρια στα «θέλω» σου καθώς δίνεις έμφαση στις δουλειές και στα «πρέπει». Πρόσεξε, όμως, γιατί μιλάμε για κατακαλόκαιρο και θα ήταν κρίμα να αφήσεις το ταίρι σου ακάλυπτο συναισθηματικά. Τώρα που η περίοδος όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει, βρες λίγο χρόνο για να αποδράσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο περιβάλλον, οι ορίζοντές σου ανοίγουν καθώς δέχεσαι αξιόλογες προτάσεις. Οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την περίοδο, ενδεχόμενα, να μην είναι οριστικές αλλά δεν αποκλείεται να προαναγγέλλουν σημαντικές συμφωνίες που θα υπογράψεις μέσα στον Σεπτέμβρη. Να θυμάσαι ότι στη δουλειά όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί την παρουσία σου. Από εσένα και τις αντοχές σου εξαρτάται το πόσο πολύ θα δουλεύεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή μου σε θέματα υγείας και καθημερινότητας. Ίσως θα βοηθούσε αν τώρα έμπαινα σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή αποτοξίνωσης.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved