Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 7/12 έως και 11/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα αρχίσεις να διεκδικείς με τέτοιο τρόπο που θα βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα και θα γίνεις περισσότερο έντονος/η σε ότι κάνεις. Πιθανόν να σου βγει μια μικρή εκδικητικότητα και να ζητήσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, αλλά με μια διάθεση πολύ μυστική και εσωτερική. Η λίμπιντό σου θα ανέβει στα ύψη και θα αναζητήσεις αποδείξεις μέσω των έντονων αισθήσεων. Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα, γιατί θα βγάλει στην επιφάνεια δικές σου κρυμμένες πτυχές. Σίγουρα θα δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο αν σε εγκρίνει σε όλα τα επίπεδα ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και, χωρίς να το καταλάβεις, θα παραδώσεις τον εαυτό σου αμαχητί.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πάθος που θα νιώσεις θα είναι τόσο δυνατό που σίγουρα θα συντονιστείς μέσα σε μια βαθιά σχέση. Η διάθεσή σου θα έχει μεγάλη σταθερότητα και δεν θα σκαμπανεβάζεις ανάμεσα σε αντιφατικά συναισθήματα. Η ένωση με τον Σκορπιό δεν θα σου φέρει δυσκολίες γιατί θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Εκεί που θα μπερδεύεσαι και δεν θα ξέρεις πως ακριβώς να συμπεριφερθείς είναι με έναν Τοξότη που είναι συνέχεια ήξεις-αφήξεις στη ζωή σου. Αυτό που σε τρομάζει είναι ότι δεν μπορείς να τον/την καλουπώσεις με τα δικά σου «θέλω», αυτό είναι όμως που ανεβάζει και τον πήχη του έρωτά σου ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αλλάζουν τελείως οι προσλαμβάνουσες που είχες μέχρι τώρα και, εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία και γενικά στην επαφή, το παιχνίδι αλλάζει χέρια και γίνονται όλα ερμητικά κλειστά. Για αυτό θα χρειαστεί πάνω στα θέματα που επιθυμείς να προσπαθήσεις με έναν άλλο τρόπο, περισσότερο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό. Δεν είναι εύκολο για σένα γιατί σε ενδιαφέρει η επικοινωνία, αλλά αν το προσπαθήσεις θα το καταφέρεις. Η επιστροφή ενός Ταύρου ή Σκορπιού θα σε αναγκάσει να κάνεις τελείως διαφορετικές κινήσεις από παλιά. Ίσως να μην χρειάζεται να μιλήσεις πλέον τόσο ανοικτά και να παραμείνεις στο παιχνίδι των αισθήσεων και των κρυφών συναισθημάτων και όχι τόσο της αντίληψης. Από την άλλη, ένας Τοξότης σε βαραίνει με τον τρόπο που ζητάει από εσένα να ωριμάσεις, αλλά πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις την ευκολία και την αμεσότητα πλέον να δημιουργήσεις μια σχέση και αυτό στο εξασφαλίζουν οι καλές συνθήκες που ξεκινάνε αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Οι εντυπώσεις που θα δημιουργείς στο πέρασμά σου δεν θα είναι ούτε λιγότερες ούτε και περισσότερες που να σε κουράζουν. Θα είναι ακριβώς αυτές που χρειάζεσαι για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται και εσύ γίνεσαι πιο εύκολα αντικείμενο του πόθου με περισσότερο έντονο και συναισθηματικό τρόπο. Ο Τοξότης που μπορεί να είναι μέσα στον εργασιακό σου χώρο ανεβάζει τον πήχη ψηλά γιατί ζητάει από εσένα να κάνεις υπερβάσεις που ίσως φοβάσαι

ΛΕΩΝ

leo

Δοκιμάζονται οι αντοχές σου με τον Σκορπιό ή τον Υδροχόο γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα είχες φανταστεί. Όλα είναι κρυμμένα και δύσκολα κατά τη γνώμη σου. Εσύ θα πρέπει να μαντέψεις πως ακριβώς νιώθει το άλλο το άτομο και να τοποθετηθείς. Και αυτό σε δυσκολεύει γιατί δεν είσαι τελικά ο εαυτός σου. Όσο πάντως βιώνεις ένταση και πάθος μέσα στο σώμα σου τόσο φοβάσαι ότι χάνεις τον έλεγχο. Και χρειάζεται να έχεις ελευθερία αλλά και συνείδηση υψηλή για να απελευθερώσεις τα πάθη αλλά και τις ζήλειες σου. Γιατί μπορεί να εξαρτηθείς ξαφνικά και απότομα από ένα άτομο και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπορεί να πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα επαγγελματικά και λόγω της δουλειάς σου να επηρεάζεται τελικά ο τρόπος που σχετίζεσαι. Για αυτό χαλάρωσε και δες την ζωή σαν παιχνίδι για να μπορέσεις να περνάς καλά και να μην μεταδίδεις αρνητική ενέργεια. Το πιο σημαντικό είναι να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για ταξίδια και βόλτες και έτσι όταν θα σου γίνει η πρόταση να μην αρνηθείς. Με τον Ταύρο που ταξιδεύει και μπορεί να είναι μακριά σου θα υπάρξει μια καλή επαφή. Αλλά όταν έρχεστε κοντά θα χρειάζεται να βγάζεις την μάσκα που έχεις και να δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Με τον Σκορπιό θα υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα και αυτό είναι που θα εκτιμήσεις δεόντως.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη σού άφησε το δώρο της που είναι αρμονία και ευγενική γενικά συμπεριφορά. Οπότε ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι τουλάχιστον θα ξέρεις αν το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να κατακτήσει την καρδιά σου ή όχι. Η ευκολία να προσαρμοστείς, ακόμα και σε συνθήκες που είναι αρκετά ελεύθερες, μάλλον θα είναι το καλύτερο σου. Η διεκδίκηση και τα ανακατέματα, επαγγελματικά ή οικονομικά, μ’ ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες. Οπότε να προσέξεις τον τρόπο που θα κινηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις την δική σου πλέον εποχή όπου θα διαγράψεις μια καλή ερωτική περίοδο και θα πάρεις αυτό που θέλεις. Αρκεί να έχεις την εσωτερική ασφάλεια ότι αξίζεις να ζήσεις ένα έρωτα, η οποία όμως έρχεται μόνο από το μέσα σου τελικά. Και θα τον ζήσεις ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη διάρκεια η εύκολη περίοδος, αλλά θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να εισπράξεις τα καλύτερα και αυτό είναι προς το παρόν που μετράει. Το Λιοντάρι, ο Υδροχόος είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις και αν τώρα κινηθείς σωστά και δεν φοβάσαι ότι το εγώ σου θα πληγωθεί, θα κερδίσεις στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεσαι λίγο σε μια αλλαλούμ φάση. Δηλαδή μπορεί να είσαι με ένα πρόσωπο και να θέλεις ένα άλλο. Ο λόγος είναι ότι βγαίνει από μέσα σου το ανικανοποίητο και γεννάς συνέχεια κρυφές επιθυμίες, οι οποίες σε πιέζουν τόσο πολύ, που τελικά θα κάνεις την κίνηση για να λύσεις αυτό που νιώθεις και σε μπερδεύει – κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Γιατί όπου έχει δυσκολία εσύ είσαι μέσα για να πηγαίνεις την καρδιά σου πιο μακριά από εκεί που αντέχεις. Από την άλλη μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία γιατί δεν το έχεις και πολύ δύσκολο. Αρκεί να μη νιώσεις ότι θα χάσεις την ελευθερία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μπαίνεις σε μια πιο συναισθηματική φάση και θα εκφράζεσαι με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο και συγκεκριμένο. Αφού θα ανοίξεις και τις γνωριμίες σου με στόχο να κάνεις κάτι επιτέλους το καλύτερο για σένα. Γιατί ψάχνεις, ψάχνεις και δεν βρίσκεις κάτι που να σε γεμίζει και να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Απλά ίσως έχεις παραξενέψει και δεν θέλεις να είσαι με κανένα πρόσωπο. Αλλά τώρα ευτυχώς αυτό αλλάζει από μέσα σου και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στάση ζωής και πεποιθήσεις. Με τον Κριό γίνονται σπασμωδικές κινήσεις και δεν είναι εύκολο τελικά να μπείτε σε ένα καλούπι μεταξύ σας. Με τον Παρθένο ή το Σκορπιό είναι τελικά πιο εύκολο να είστε μαζί γιατί ταιριάζεις στα πολύ βασικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπαίνεις σε επικίνδυνα μονοπάτια γιατί όπου υπάρχει συναίσθημα δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Απλά ή το βλέπεις και το προσπερνάς ή κάνεις τελικά τον φίλο ή την φίλη και παγώνεις οτιδήποτε θέλει να σου δείξει ο Καρκίνος, Παρθένος ή Σκορπιός. Αν κρατήσεις επαφή θα είναι καλό να έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τα θέματα καρδιάς γιατί έτσι θα είσαι περισσότερο προσιτός/η. Με το Λιοντάρι είσαι σε πιο καλό δρόμο γιατί νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει πλέον πιο εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Βρίσκεσαι σε ένα μονοπάτι που η καρδιά σου μπορεί να διασταυρώνεται εύκολα με ένα άτομο που θα σου ταιριάζει. Γιατί εσύ κάνεις σχέση αμέσως αλλά δεν είναι εύκολο για πολύ να παραμείνεις γιατί όλο κάτι αλλάζει ή εσύ βαριέσαι και εξαφανίζεσαι ή το άλλο το άτομο με τον τρόπο του/της σε πληγώνει. Οπότε, δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε μια σχέση συνεχόμενη χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ο Τοξότης μπορεί να σε βάλει σε μια πιο έντονη κατάσταση αλλά εκεί χρειάζεται από την πλευρά σου να μην ξεγλυστράς και να είσαι στο «εδώ». Το ψέμα μερικές φορές σου χαλάει τα πάντα. Με τον Δίδυμο χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία και να μην αποφεύγεις την αλήθεια Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved