Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/11 έως και 4/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Το ενδιαφέρον σου έχει πλέον στραφεί προς την ικανοποίηση των αναγκών του άλλου ατόμου και αυτό σε έχει αποπροσανατολίσει από τις προσωπικές σου επιθυμίες. Αλλά, με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να το καταλαβαίνεις, γίνεσαι πιο συντροφικός/η. Όποτε δεν κοιτάς τόσο τη δική σου πραγματικότητα και το Εγώ σου και διαπιστώνεις ότι γίνονται θαύματα στον τομέα των σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, λειτουργείς πολύ ανοικτά και θετικά κι αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να επιλύσεις ακόμα και ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που έχεις με ένα Ζυγό ή άλλο άτομο. Θα πάρεις την αποδοχή από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα μπεις στην καρδιά του.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Οι αποφάσεις που έχεις πάρει έχουν μια κατεύθυνση η οποία σε βοηθάει στο να επιλύσεις ακόμα και τα βαθύτερα προβλήματα που υπάρχουν. Με το ζόρι μεν, αλλά θα αποκτήσεις την ελευθερία σου και θα ξεφύγεις από την προσκόλληση. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά θα δεις μια νέα πραγματικότητα και με συντονισμένη πίεση θα βρεις λύσεις που δεν είχες σκεφτεί καν. Ερμηνεύεις με τρόπο εγωιστικό τις αντιδράσεις ενός Κριού απέναντί σου αλλά χρειάζεται άνοιγμα και κατανόηση από την πλευρά σου για να τις καταλάβεις. Με έναν Παρθένο ή Ιχθύ υπάρχει περισσότερη συντροφική διάθεση ενώ με τον Τοξότη πειραματίζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ενεργοποιείσαι έντονα, με στόχο να δεις κατάματα τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Αυτό που σε κρατάει μακριά, πιθανόν να μην είναι η συμπεριφορά του αλλά η δική σου εσωτερική ωριμότητα που ίσως δε σε αφήνει να ρισκάρεις. Ένας Παρθένος δίνει νόημα στη ζωή σου αλλά με ένα τρόπο πολύ δύσκολο γιατί θα πρέπει συνέχεια να απολογείσαι για ό,τι κάνεις. Η φιλία είναι ένα κομμάτι που έχεις αναπτύξει περισσότερο αυτή την περίοδο και θα σε βοηθήσει να ανοίξεις καινούργιες πόρτες και κυρίως να πάρεις νέες πληροφορίες. Συχνά δεν είναι εύκολο να έχεις βαθύτερη σύνδεση με ένα άτομο και για αυτό μένεις περισσότερο τα λόγια. Ένας Σκορπιός ή Αιγόκερως θα σου δημιουργήσουν πεδίο δράσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι προϋποθέσεις για σένα είναι θετικές αυτή την περίοδο γιατί έχεις απαλλαγεί από τα πολλά «πρέπει» και έχεις αποκτήσει μια ελευθερία που δεν περίμενες. Η ιστορία με έναν Ζυγό για να γειωθεί και να γίνει κανονική σχέση, πρέπει να έχεις μια διαφορετική αντίληψη για την κοινωνικότητα και γενικά την αρμονία και την ισορροπία. Μια συζήτηση πολιτισμένη ποτέ δεν βλάπτει και ίσως τελικά σας οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα. Το ότι μπερδεύεσαι με έναν Τοξότη είναι μια πραγματικότητα όμως δεν γίνεται να το αποφύγεις κι όλα δείχνουν ότι ούτε εύκολο είναι να ξεκολλήσεις. Αν νιώθεις μοναξιά αποφάσισε να την μοιραστείς και θα δεις ότι θα ανοίξουν εύκολα πόρτες.

ΛΕΩΝ

leo

Αναγνωρίζεις την αξία του άλλου ατόμου και αυτό δημιουργεί μια καλύτερη επαφή. Όταν λειτουργείς εγωιστικά, δεν σε βοηθά να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλές φορές δίνεις πολλά και αν δεν ανταποκρίνεται το άλλο πρόσωπο απογοητεύεσαι γιατί περιμένεις να πάρεις τα ανάλογα. Καλύτερα να δίνεις λιγότερα και να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή την περίοδο θα σου είναι πιο εύκολο να αποτινάξεις από πάνω σου συνήθειες που σε κάνουν δεσποτικό/η και απαιτητικό/η. Το μυστικό είναι η απλότητα που θα αναγκαστείς να υιοθετήσεις για να πας παραπέρα. Το να ρισκάρεις και να εκμυστηρευτείς τον έρωτά σου, θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση γιατί δεν θα σε νοιάζει το Εγώ σου αλλά η αγάπη που νιώθεις μέσα σου. Ένα ταξίδι επαγγελματικό με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να γίνει η αφορμή να φουντώσει μεταξύ σας ένα πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Για σένα είναι σημαντικό να έχει διάρκεια η σχέση σου γιατί συνήθως αντιδράς στην συντροφικότητα και καταλήγεις μόνος/η. Ένας Σκορπιός σου βγάζει την ανάγκη να είσαι μαζί του αλλά πρέπει να σταματήσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τα άτομα που είχε σχέση παλιότερα. Όσο δεν αφήνεις μέσα σου την ιδέα της ελευθερίας να αναπτυχθεί τόσο θα βασανίζεσαι από δύσκολες στιγμές με ένα Δίδυμο ή Τοξότη. Με ένα Ιχθύ τα πράγματα είναι πολύ ρευστά γιατί μερικές φορές δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, οπότε δημιουργείς εντάσεις για να δεις πως αντιδρά αλλά τελικά δεν διακρίνεις κάτι ύποπτο. Καλύτερα να πιστέψεις σε σένα και να ζεις το τώρα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου και μετά θα μπει στο Σκορπιό, οπότε εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να έρθεις σε επαφή όσο μπορείς περισσότερο με την καρδιά σου και να αφήσεις να φύγουν όλα τα αρνητικά που έχεις συσσωρεύσει από εμπειρίες και σχέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Αφροδίτη σε σπρώχνει να είσαι συντροφικός/η και να προχωρήσεις χέρι-χέρι με ένα άτομο αλλά είναι απαραίτητη και η αυτονομία σου, ώστε να μην παραδίνεσαι χωρίς όρους. Αν το συναισθηματικό κουβάρι με τον Ιχθύ είναι μπερδεμένο, θα ξεκινήσεις να το ξετυλίγεις και θα βάλεις τα όριά σου. Έχεις ακόμα μια ευκαιρία αν έχεις αδικήσει έναν Κριό να το ομολογήσεις και να γυρίσεις κοντά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Τα επεξεργάζεσαι όλα και αλλάζεις κάποιες σταθερές πεποιθήσεις που ίσως να μην σε αντιπροσωπεύουν πια. Μια από αυτές είναι και ο τρόπος που συνδέεσαι συναισθηματικά με ένα πρόσωπο. Όσο και να θέλεις να είσαι μαζί με κάποιον/α που αυτή την στιγμή δεν είναι συνεπής απέναντί σου, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό δεν σε στεναχωρεί πλέον. Η ελευθερία είναι για σένα πολύτιμο αγαθό και όποτε βρίσκεις χώρο και χρόνο το δείχνεις. Ο Τοξότης επειδή είναι τόσο πολύ ανοικτός τον φοβάσαι αλλά αυτή την φορά έχεις διάθεση να πειραματιστείς πάνω σε νέες εμπειρίες γιατί βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Η επαφή με το παρελθόν μάλλον δεν σου κάνει καλό και ίσως να πρέπει να «απογαλακτιστείς».

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Περνάς καλά γιατί είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και αυτό σε κάνει να μην αγχώνεσαι. Με την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σου, η διάθεσή σου φτιάχνει και ακόμα και μια δυσκολία που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει ένας Δίδυμος, την ξεπερνάς. Εκεί που κυλούσαν όλα καλά, οι εξωτερικές συνθήκες διαφοροποίησαν πάρα πολύ την μεταξύ σας σχέση και μερικές φορές νιώθεις ότι κινδυνεύει να διαλυθεί, αν χάσεις την υπομονή και την επιμονή σου. Ίσως χρειαστεί να δεις κάτι που αυτή την στιγμή σου διαφεύγει ή δεν το παραδέχεσαι, όπως πχ να σου έχει φύγει ο έρωτας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά παραμένεις γιατί φοβάσαι τους αποχωρισμούς. Είναι η εποχή των μεγάλων αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων ως προς τις προσωπικές σου σχέσεις, οπότε η παραδοχή ή μη της αγάπης σου για ένα άτομο είναι απαραίτητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Κάποιες σημαντικές αποφάσεις μέσα σε μικρό διάστημα θα πυροδοτήσουν νέου τύπου σχέσεις και επαφές. Η διάθεσή σου, το πιο σημαντικό, έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Οπότε, αυτό σε σπρώχνει να βγεις περισσότερο προς τα έξω και να μιλήσεις στο σωστό άτομο. Ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν που σε στοιχειώνει, αν το εκμυστηρευτείς σε ένα πολύ έμπιστό σου πρόσωπο, θα ξελαφρώσεις και θα είσαι άλλος άνθρωπος μετά. Με τον Υδροχόο υπάρχουν πολλές διαφωνίες αλλά τελικά, επειδή τον θέλεις, θα φροντίσεις να περνάτε καλύτερες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Κινείσαι με βάση τις δικές σου επιταγές και όχι αυτές που σου έχουν επιβάλλει οι άλλοι και κυρίως άτομα που σε γυροφέρνουν ερωτικά. Έχεις κατακτήσεις αυτή την περίοδο και παρ’ όλο που είναι το μυαλό σου κολλημένο σε ένα Ζυγό που σου κάνει τερτίπια, για το πότε θα συναντηθείτε ή όχι, εσύ δε χάνεις την πίστη σου ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά κι αυτό είναι που μετράει. Επειδή σε φοβίζει η ρουτίνα, όσο κι αν ταυτόχρονα σου δημιουργεί ασφάλεια, μερικές φορές νιώθεις σαν ηλικιωμένο πρόσωπο και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου γιατί ως ιδέα σε περιορίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μια μόνιμη, εσωτερική αναστάτωση η οποία δεν είναι απαραίτητα και κακή. Αντίθετα, έχεις ξεσηκωθεί και θέλεις να κάνεις σε ακραίες περιπτώσεις αντίποινα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα δικαιωθείς. Σίγουρα το να είσαι πιστός/η αυτή την περίοδο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γιατί βιώνεις τα πάντα πολύ γρήγορα και έχεις παρασυρθεί από τη δίνη του χρόνου και των υποχρεώσεων. Το ότι θα έρθεις πολύ κοντά με ένα Ζυγό, θα το θεωρήσεις σοβαρό επίτευγμα γιατί το προσπαθείς εδώ και πολύ καιρό. Ευτυχώς, ένα «όχι» αυτή την περίοδο δεν θα σε ρίξει γιατί μέσα σου ξέρεις ποιος/α είσαι πραγματικά και αυτό σε βοηθά.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved