Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 2/11 έως και 6/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθεις αδυναμία να φερθείς δυναμικά και παρορμητικά, όπως θα επιθυμούσες δηλαδή καθώς θεωρείς ότι είσαι ένα μοιραίο πρόσωπο, επειδή δεν μπορείς να δράσεις λόγω συνθηκών και έτσι περιμένεις το σωστό timing. Αυτή την στιγμή δεν σου είναι καθόλου εύκολο να δράσεις από μόνος/η σου. Ο λόγος είναι επειδή όλα είναι σου φαίνονται προγραμματισμένα και χωρίς έμπνευση. Για τον λόγο αυτό προτιμάς να είσαι περισσότερο του καθήκοντος και της υπηρεσίας. Με αυτόν τον τρόπο εξευμενίζεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Όμως ένας Σκορπιός δεν μπορεί να σου ξεφύγει με τίποτα γιατί με τον τρόπο σου τον/την υπηρετείς και βρίσκεις έτσι ένα κοινό σημείο για να είστε μαζί. Όλα αυτά βέβαια γίνονται πολύ γρήγορα και ίσως να μην προλαβαίνεις και εσύ να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες. Αλλά τελικά βρίσκεις τον τρόπο και είσαι στο «εδώ και τώρα» και ας μην σου αρέσει και τόσο πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου αυτή την περίοδο. Για τον λόγο αυτό θα δράσεις χωρίς να υπολογίζεις μόνο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου αλλά και το άλλο πρόσωπο και μέσα από αυτό θα έρθεις πολύ κοντά του/της. Ένας Σκορπιός είναι ένας άτομο που νιώθεις ότι μπορεί να σε ακολουθήσει παντού κι εσύ νιώθεις ότι μπορεί να είναι το άλλο σου μισό. Το ίδιο μπορεί να νιώθεις και με έναn Ιχθύ που κατά κάποιο τρόπο προσπαθεί να είναι τύπος και υπογραμμός για να μην έχεις κανένα παράπονο. Όσο πάντως αρνείσαι να ψαχτείς και να αλλάξεις τον εαυτόν σου προς το καλύτερο, τόσο θα δυσκολεύει η σχέση με έναν Τοξότη ο οποίος προσπαθεί να κάνει σοβαρά βήματα ενώ εσύ παραμένεις στα ίδια και στα ίδια και δημιουργείτε αδιέξοδο. Με έναν Παρθένο ταιριάζεις αρκετά αλλά ίσως στο τέλος να μην παραμείνει καμία ερωτική έλξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια γιατί νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να έχεις τον έλεγχο, κάτι που όμως διαρκώς καταρρέει καθώς δεν είναι εύκολη η εξουσία πάνω σε ένα άλλο άτομο. Άφησε τον εαυτόν σου ελεύθερο/η για να μην υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα αλλά και επίσης για να υπάρχει αυθορμητισμός και να έχεις μια πιο ειλικρινή σχέση με το πρόσωπο που αληθινά θέλεις. Όσο πάντως βάζεις τα πράγματα σε μια πιο λογική βάση, τόσο θα περνάς καλύτερα και δεν θα παρασύρεσαι από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να χαλάνε την καθημερινότητά σου. Με έναν Ταύρο ή έναν Σκορπιό μπορεί να μην έχεις πολλά να πεις αλλά, αν η σχέση ξεκινήσει, σίγουρα μετά κανένας δεν θα αφήσει τον άλλον να φύγει. Κι αυτό είναι που τελικά θα σε βοηθήσει να έχεις μια συναισθηματική ισορροπία αλλά και εξασφάλιση. Με έναν Τοξότη χρειάζεται να κινηθείτε σε μια διαφορετική, καινούργια βάση ισορροπίας για να μην έχετε παρατράγουδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Δυναμώνεις γιατί θέλεις να μπεις για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό για 'σένα. Ο ρόλος που θα αναλάβεις θα είναι άκρως ερωτικός και εσύ θα έχεις περισσότερες κατακτήσεις από πριν. Έτσι θα δοκιμάσεις και τα συναισθήματά σου, αν είναι αληθινά η όχι απέναντι σε ένα άτομο που δεν σου κάνει κανένα χατίρι γιατί τελικά χρειάζεσαι να γνωρίζεις αν τελικά αυτό το πρόσωπο είναι μαζί σου λόγω έρωτα ή από συμφέρον. Η συναισθηματική σκοπιμότητα μπορεί να σε κάνει να μπερδέψεις τον αληθινό έρωτα με τον ψεύτικο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν να έχεις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν στο να εκφράζεσαι πιο εύκολα σε ατομικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο οι συνθήκες γενικά καλυτερεύουν καθώς θα γίνουν πολλά και καλά πράγματα κι εσύ –που αν και γενικά κάθε λίγο και λιγάκι είσαι άπιστος Θωμά- για το καλό της ζωής σου θα διαπιστώνεις ότι τελικά ταιριάζεις και με έναν Σκορπιό και με έναν Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

leo

Η σκέψη σου είναι πολύ κοντά σε έναν Σκορπιό και νιώθεις ότι σου έχει γίνει εμμονή, γεγονός που βλέπεις ότι σε πιέζει κατά κάποιο τρόπο γιατί θέλεις να έχεις και τη ελευθερία σου. Επιτέλους θα έρθεις κοντά και θα ξεκινήσεις μια σχέση αλλά χωρίς να υπάρχουν όλα αυτά που θέλεις για να είσαι εσύ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχεις αποφασίσει όμως να συμβιβαστείς. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιήσεις και πονηρά μέσα μαζί με έναν φίλο σου για να κατακτήσεις το απόρθητο κάστρο. Από την άλλη, βρίσκεσαι σε μια περίεργη φάση με έναν Ιχθύ που είναι συνέχεια «ήξεις-αφήξεις» και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Δεν σου αρέσει να μην σου σηκώνει το τηλέφωνο και να μην σου δίνει την δέουσα σημασία. Πιστεύεις όμως ότι τελικά είτε θα τα καταφέρεις και θα περάσει το δικό σου είτε θα το ξεπεράσεις οπότε δεν θα έχεις καμία ανάγκη. Όσο πάντως αντιστέκεσαι, τόσο θα υποφέρεις. Άφησε ελεύθερα τα πράγματα και θα δεις τις μεγάλες αλλαγές να σε πλησιάζουν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα γνωρίσεις έναν Παρθένο που θα είναι αποκάλυψη για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ζεις για το τώρα και ευτυχώς δεν ξεσηκώνεσαι να ζήσεις σε ένα άλλο χρόνο, ούτε με αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά ούτε και με φαντασιώσεις του μέλλοντος. Αυτή την στιγμή κάτι καλό κάνεις και βρίσκεσαι σε μια φάση που πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά. Και μόνος/η να είσαι επίσης πιστεύεις ότι κάτι καλό θα έρθει. Και αν δεν έρθει, συμβιβασμούς δεν σκοπεύεις να κάνεις γιατί, αυτή την στιγμή, τα πάντα εξαρτώνται από εσένα και έχεις εσύ το παιχνίδι στο χέρι σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μαζί με ένα εσωτερικό ζόρι αξιών που περνάς, πολύ πιθανό να συναντήσεις στη ζωή σου κάτι όμορφο που θα σε κάνει να περνάς καλά, το οποίο μάλιστα δείχνει ότι θα επεκταθεί σε ευρύτερο πεδίο δράσης. Ναι, μπορεί να δεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει να νιώσεις δύναμη και σιγουριά. Ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης σε ζορίζει αλλά δεν είναι εύκολο να πεις το αντίο γιατί έχει αυτό το κάτι που σε ξεσηκώνει. Για αυτό, σταμάτησε την εσωτερική κριτική και άνοιξε τα μάτια σου να δεις με ποιο τρόπο θα τον/την προσεγγίσεις.

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι δεν αντλείς από πουθενά τα συναισθήματα που θέλεις. Θεωρείς ότι έχεις μπει στον αυτόματο και όλο αυτό σε κάνει να έχεις χάσει την έμπνευσή σου. Έτσι, δεν κάνεις και πολλά βήματα και επιλέγεις να παραμείνεις στις επάλξεις. Βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά, προς το παρών, δεν σου βγαίνει κάτι άλλο κι έτσι, περιμένεις. Ακόμα κι αν αυτό που περιμένεις είναι ένας Ιχθύς, που είναι μέσα στην δουλειά σου, να κάνει το πρώτο βήμα. Αλλιώς, εσύ πιστεύεις ότι οτιδήποτε και να κάνεις, θα δεχτείς την απόρριψη. Η σχέση σου στην καθημερινή της βάση δεν σε καλύπτει και αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς. Αυτό που θέλεις πάρα πολύ είναι να είσαι με έναν Κριό αλλά πρέπει να κάνεις θυσίες γι' αυτό και ίσως οι συνθήκες να μην επιτρέπουν, κατά την γνώμη σου, να κάνεις τα απαραίτητα βήματα. Όταν αποφασίσεις να γίνεις τελείως ανεξάρτητος/η, τότε θα είσαι στην μαζί του/της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι ιδανικές συνθήκες αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αλλά πλησιάζουν να γίνουν καθώς εσύ βλέπεις και διαισθάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται ευνοϊκά για σένα. Ό,τι και να θέλεις, αν το σκεφτείς έντονα, και μπορεί και να γίνει αφού ο μαγνητισμός σου θα είναι μεγάλος και σίγουρα θα ξεπεράσεις αναστολές και φόβους. Αυτή η πραγματικότητα είναι διαφορετική από άλλες φορές και, με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου, μπορείς να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Αλλά ακόμη και αν δεν είναι καινούργιο, μπορεί να βασιστείς στην παλιά σου σχέση με άλλο τρόπο γιατί βλέπεις ότι, αυτή την στιγμή, σε εκφράζει πολύ καλύτερα. Όσο πάντως προσπαθείς με έναν Ταύρο ή ένα Λιοντάρι να καταλάβει ο ένας τον άλλον, η σχέση σας θα ξεδιπλώνεται με τρόπο θετικό και ελπιδοφόρο. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να γίνουν όλα πιο κοντινά και εύκολα γιατί έχεις την δική σου προσωπική δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεις νόημα μέσα από μια εσωτερική επικοινωνία την οποία όμως οποία δεν είναι εύκολο να την βγάλεις στην επιφάνεια γιατί θα εκτεθείς. Όσο και να προγραμματίζεις πράγματα ότι θα συμβούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τελικά όλα χαλάνε και δεν γίνεται τίποτε. Την τελευταία στιγμή οι σκέψεις σου καταρρίπτονται κι εσύ ανοίγεις φτερά και πας παρακάτω. Με έναν Ιχθύ όμως θα έρθεις κοντά γιατί θα καταλάβεις πιο εύκολα τον ψυχισμό του/της και την ευαισθησία του/της. Με έναν Υδροχόο χρειάζεται προσοχή γιατί όλα από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να χαλάσουν και, από εκεί που δεν το περίμενες, να βρεθείς στον αέρα. Καλύτερα πάντως να προσπαθήσεις να έρθετε κοντά μέσω της φιλίας και μετά να κάνεις τα βήματα καθώς έχεις να κάνεις και με ένα άτομο που είναι πολύ ιδιαίτερο. Με έναν Παρθένο υπάρχουν διαστάσεις και διαφορετικές απόψεις αλλά, αν υπάρχει αγάπη, μπορείς να το παλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δεν αντιδράς όπως παλιά και η στάση σου έχει γίνει πολύ φιλική και ιδιαίτερη. Έτσι φαίνεται ότι θα καταφέρεις να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο και θα βρεθείς σε μια φάση πολύ συγκλονιστική για τα δικά σου δεδομένα. Η συμπεριφορά σου είναι αυτή που θα σε κάνει είτε να προχωρήσεις είτε να απογοητευτείς. Πολλές φορές με την πρώτη επιθυμείς την σοβαρότητα, αυτό όμως δεν είναι εύκολο να γίνει κυρίως αν οι επιλογές σου είναι πολύ διαφορετικές από εσένα. Η σχέση με έναν Ταύρο ή έναν Παρθένο θα έχει μια καλύτερη έκβαση γιατί θα έρθεις πιο κοντά μέσα από συνθήκες ιδιαίτερες. Όσο πάντως προχωράς στην κατανόηση του άλλου ατόμου, τόσο θα γνωρίζεις καλύτερα και έναν Σκορπιό που είναι στην ζωή σου. Με έναν Δίδυμο πάντως υπάρχει μια ένταση και μια απόσταση καθώς δεν συμφωνείς με τον τρόπο που φέρεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Γίνεσαι περισσότερο αισθαντικός/η και αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από την αδράνεια και την ουδετερότητα. Μερικές φορές χρειάζεται να δείχνεις ζεστασιά και κατανόηση γιατί αλλιώς βγαίνεις τελείως έξω από το ανθρώπινο βασίλειο και δείχνεις ένα φευγάτο άτομο που δεν μπορεί κανένας να σε πλησιάσει. Σίγουρα με ένα Λιοντάρι ή έναν Τοξότη βρίσκεις καλύτερο έδαφος αλλά και από την πλευρά του/της υπάρχει κούραση, αν κάνει συνέχεια αυτός/η την προσπάθεια. Με έναν Σκορπιό όμως το παιχνίδι αλλάζει και όλα γίνονται περισσότερο δυνατά και δύσκολα. Αυτό μάλιστα ίσως να σε συνεπάρει καθώς, όπου βλέπεις δυσκολία, έλκεσαι να κατακτήσεις το συγκεκριμένο άτομο που στην δημιουργεί. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να είσαι και χρόνια ερωτευμένος/η με ένα πρόσωπο που δεν υποκύπτει, αφού αυτό είναι που σε κάνει να τρέχεις από πίσω του/της. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πιάσεις τον στόχο σου και με έναν Αιγόκερω γιατί θα του δείξεις ότι μπορεί να τον/την κατανοήσεις περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Βρίσκεσαι σε μια φάση συντροφική και αυτό είναι που σε ωθεί να κάνεις πράγματα για να αποδείξεις την αξία σου με μια μεγαλύτερη φόρα και δύναμη. Το ότι θα ερωτευτείς αυτή την περίοδο είναι δεδομένο γιατί οι συνθήκες ευνοούν για να νιώσεις αυτά τα έντονα συναισθήματα. Να βρίσκεσαι λοιπόν σε επιφυλακή γιατί το νιώθεις και κάνεις τα πάντα για να γίνει. Βέβαια, αυτά τα πράγματα δεν έρχονται κατά παραγγελία, σίγουρα όμως κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις περίεργα. Ένας Σκορπιός σε βάζει σε ένα πρόγραμμα αισθήσεων και συναισθημάτων που είναι πολύ έντονα, αρκεί όμως να μην επιδιώκει τον έλεγχό σου γιατί νιώθεις ότι προσπαθεί να κυριαρχήσει και αυτό σε κουράζει. Με έναν Τοξότη υπάρχει μια σχέση δασκάλου-μαθητή που, ανάλογα με τις συνθήκες, παίζεται τους ρόλους εναλλάξ. Πάντως το ότι διδάσκεστε ο ένας από τον άλλον είναι μια πραγματικότητα η οποία όμως δεν είναι εύκολη. Το ίδιο γίνεται βέβαια και με έναν Δίδυμο που, αυτή την στιγμή, σου ξεφεύγει με τρόπο που σε ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς νιώθεις ότι τον χάνεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved