Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 5/10 έως και 9/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να εξευμενίσεις όπως λες τα πράγματα. Γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κάνει και εσύ τα λάθη σου. Αν είσαι μόνος/η θα σου βγει έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και μπορεί να σηκώσεις ακόμα και το τηλέφωνο για να πάρεις κάποιον/α πρώην σου . Ο λόγο είναι ότι θέλει να ζήσεις κάτι από πολύ κοντά στο «εδώ και τώρα». Και θα το καταφέρεις αφού έχει αλλάξει αρκετά ο τρόπος που σκέφτεσαι και αντιδράς απέναντι σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Πιθανόν να μεταμορφώνεσαι αυτήν την περίοδο και χωρίς να το καταλάβεις να βάλεις καινούργιες αξίες στην ζωή σου που θα σε βοηθήσουν είτε στην υπάρχουσα προσωπική σου σχέση είτε σε μια καινούργια που έρχεται. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες στην καθημερινότητά σου αλλά τελικά μπορεί να ομορφύνουν με την επιστροφή ενός ατόμου ή ακόμα και με την γνωριμία ενός Παρθένου ή Ιχθύ που ήταν δίπλα σου και δεν το είχες καταλάβει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Χρειάζεσαι άμεσα ελιγμούς για να καταφέρεις να σπάσεις τον άκαμπτο τρόπο που μερικές φορές συμπεριφέρεσαι. Η εκρηκτική και θυελλώδης σχέση με Ζυγό μπορεί μέσα σου να φέρει πολλές αντιδράσεις, που όμως με κάποιον τρόπο τις περιμένεις. Αλλά δεν σε νοιάζει γιατί για πρώτη φορά θέλεις να σπάσεις το «κατεστημένο» και να βρεθείς απέναντι από τις αντιδράσεις ακόμα και των δικών σου ανθρώπων. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ερωτική οπότε θα κάνεις και τις τρέλλες σου αλλά χωρίς να σε βλάψουν. Εκτός αν έχεις να διαπραγματευτείς με έναν Τοξότη, με τον οποίο δεν θα έχεις καμία σιγουριά για το πως θα αντιδράσεις και πως θα ξεσηκωθείς για να κάνεις τα δικά σου. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια πρόκληση για σένα και μια ιδιαίτερη περίπτωση που δεν μπορείς να αντισταθείς στον έρωτα και τίποτα δεν σε σταματάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις συγκεκριμένο στόχο που σε κάνει νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις και επιτέλους θα είσαι σε μια σχέση και θα βρεις και εσύ την ταυτότητά σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιθανόν να σε τραβήξει ένα πρόσωπο μεγαλύτερο με γνώση και με ωριμότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα μπεις σε μια καραντίνα εσωτερική όπου η πίεση από τον εαυτό σου θα είναι τόσο μεγάλη που από μόνος/η σου θα αυτοπροσδιορίζεσαι και θα λες «χρειάζεται με αυτόν τον τρόπο να συμπεριφερθώ ή με τον άλλον». Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και αφού είναι ο πλανήτης σου σε κάνει ακόμα να μην μπορείς να εκφράζεις εύκολα τς απόψεις και τις σκέψεις σου. Όχι ότι αυτό σε χαλάει, αντιθέτως σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο πριν πεις κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα υπάρχει συντροφική διάθεση από την άλλη πλευρά αν όχι εκ μέρους σου. Οπότε και εσύ θα συμβιβαστείς γιατί δεν θέλεις να έχεις κόντρες αυτή την περίοδο και επιθυμείς να περάσεις με αρμονία και ειρήνη τις ημέρες σου. Ο καλλωπισμός του εαυτού σου θα παίξει ρόλο στην αυτοπεποίθηση και γενικά στο όλο στήσιμό σου. Όμως όσο και να περνάς καλά θα υπάρχει κάτι στο βάθος που θα σε στεναχωρεί και θα σε βάζει να σκεφτείς το παρελθόν. Κυρίως ο Σκορπιός θα είναι συνέχεια στο μυαλό σου και στα πλαίσια της ανανέωσης των σχέσεων σου μπορεί να κάνετε και οι δυο μια «αναγνωριστική κίνηση» για να διαπιστώσετε αν μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή ή όχι. Με τον Παρθένο έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να περάσεις καλά γιατί ταιριάζετε εφ όλης της ύλης και πάνω από όλα μπορείτε να γίνετε φίλοι, γεγονός που βοηθάει πολύ στην μεταξύ σας επαφή.

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη είναι πλέον προς το τέλος του ζωδίου σου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 8 του μηνός και, αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις μια λαμπρή εβδομάδα. Για αυτό μην περιορίζεσαι ψυχολογικά και γίνε ποιο ανοιχτός/ή. Γιατί ακόμα και σε μια μόνο ημέρα μπορεί να γίνει το θαύμα και να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο ή να ξεκινήσεις κάτι με ένα πρόσωπο που είναι ήδη στην ζωή σου και δεν έχεις πει ακόμα κάτι ή δεν έχεις κάνει την ανάλογη κίνηση. Τώρα θα πάρεις φόρα γιατί δεν θα φοβάσαι και η καρδιά σου θα κτυπάει πολύ περίεργα. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη που νιώθεις γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμη που σε σπρώχνει μπροστά και να σου λέει προχώρα. Με τον Ιχθύ όλο υπάρχουν παρεξηγήσεις αλλά τελικά υπάρχει τρόπος να τα βρείτε αρκεί να μην μπερδευτείτε με τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία και περισσότερο κύριος του εαυτού σου. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι θέλεις να βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα και αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη αντίληψη για το πως θα φτιάξεις την ζωή σου καλύτερη. Η έλλειψη συντροφικότητας είναι αυτό που θα σε κάνει να κινηθείς με ένα γρήγορο ρυθμό γιατί πλέον δεν θέλεις να είσαι μόνος/η. Αν είσαι σε σχέση θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις πάνω στις δυσκολίες που ήδη υπάρχουν γιατί μέσα σου έχεις μια μικρή σπίθα αισιοδοξίας και διάθεσης να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό βρίσκεστε στο ίδιο μετερίζι οπότε μπορείτε να συμπλεύσετε για λίγο και να κάνετε το μικρό σας θαύμα. Με τον Τοξότη έχει γίνει μια απομάκρυνση γιατί διαφέρουν οι αξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις μια διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα και αυτό σε κάνει να ανανεώνεις όλο το περιβάλλον γύρω σου με κέφι και ιδέες που θα είναι πολύ εύκολες να τις υλοποιήσεις. Οπότε αυτό θα σου κάνει καλό και θα σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Η επανασύνδεση με τον Κριό θα σου φέρει μεγάλη χαρά γιατί εσύ από μόνος/η σου δεν θα έπαιρνες την απόφαση. Υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Παρθένο και δεν θέλεις ή δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες να έρθετε κοντά. Οπότε η διάθεσή σου θα είναι περίεργη απέναντί του/της και θα κρατάς μια στάση επιφυλακτική. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες θα πάρεις μια έξτρα υποστήριξη από φίλους και αυτό για σένα θα είναι το καλύτερο φάρμακο. Αφού θα βγαίνεις συνέχεια και θα περνάς καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σκέφτεσαι το Λιοντάρι αλλά δεν τολμάς να κάνεις την κίνηση γιατί κάπου το έχεις πάρει πεισματικά και περιμένεις από την πλευρά του/της να κάνει την κίνηση ή μέσω φίλων μεθοδεύεις να συναντηθείτε χωρίς να φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις... βάλει το χεράκι σου. Έχεις πάντως μια ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Παρθένο αλλά ακόμα και εκεί έχεις τις επιφυλάξεις σου γιατί φοβάσαι μην σε κουράσει η γκρίνια του/της. Παρόλο που ταιριάζεται πολύ εσύ έχεις γενικά αλλάξει και ζητάς και την ελευθερία σου. Η φιλία ίσως είναι ένας εύκολος τρόπος για να έρθετε κοντά και να αποφασίσεις τελικά αν σου κάνει ή όχι. Πάντως είσαι σε μια φάση που δεν βιάζεσαι και αυτό κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα βιώσεις έναν πολύ δυνατό έρωτα με τον Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαι ακόμα στα πάνω σου και με αυτόν τόν τρόπο θα βιώνεις τις καταστάσεις πολύ πιο εύκολα. Ο Κρόνος βέβαια έχει κάνει τη δουλειά του και μπορεί να σου χαλάει την επαφή με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο, με στόχο όμως την εξυγίανση και όχι την διάλυση. Αυτό εσύ το «πιάνεις» γιατί νιώθεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα μέσα όμως από μια προσωπική εξέλιξη. Με το Λιοντάρι όλα είναι πιο εύκολα αλλά και εκεί κρατάς κάπως τις αποστάσεις σου και αυτό τελικά σε κάνει και νιώθεις πολύ καλά. Γιατί δεν είσαι πουθενά χύμα. Όσο κρατάς τις αποστάσεις και τις επιφυλάξεις σου μπορείς να αισιοδοξείς ότι τελικά πετυχαίνεις το καλύτερο από όλες τις άλλες φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Συνειδητοποιείς ότι δεν πάει άλλο να είσαι μόνος/η ή σε απόσταση από ένα αγαπημένο πρόσωπο και κάνεις τα αδύνατα δυνατά να έρθεις κοντά. Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις γιατί αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι. Και εκεί, πάνω στον συμβιβασμό, θα καταλάβεις ότι μπορεί κάποιες αντιλήψεις που είχες για την κοινή σας σχέση μάλλον δεν ήταν οι σωστές και χρειάζονται άμεση αλλαγή. Εσύ έτσι και αλλιώς, περνάς τις μεγάλες εσωτερικές μεταμορφώσεις τις οποίες δεν πρέπει να τις φοβάσαι γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την εσωτερική σου αλήθεια και θα σηκώσεις μετά το κεφάλι ψηλά. Η στάση σου απέναντι σε ένα Κριό είναι αρκετά διαλλακτική αλλά σκέφτεσαι για πόσο θα κρατήσει αυτό και σε ανησυχεί. Μην προδικάζεις καταστάσες προκειμένου να έχεις μεγαλύτερη εσωτερική ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο τα δίνεις όλα και προσπαθείς να βιώσεις ότι καλύτερο μπορείς με ένα Λιοντάρι που βλέπεις ότι ανταποκρίνεται τρελά στις προσδοκίες σου. Βέβαια πάντα μια προσδοκία είναι επικίνδυνη γιατί βασίζεσαι στον άλλον και όχι σε εσένα. Για αυτό πολλές φορές αν δεν γίνει το δικό σου απογοητεύεσαι και έχεις και έναν έξτρα εσωτερικό θυμό. Αλλά τώρα βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Όσο πάντως και να θέλεις να βγάλεις από πάνω σου τον Σκορπιό τελικά όλο και κάτι γίνεται που σου υπενθυμίζει το αγκάθι που έχεις μέσα σου. Βέβαια, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις τελείως και αυτό θα σε ανακουφίσει αλλά προς το παρόν παραμένεις με την ιδέα του έρωτα προς το πρόσωπό του/της. Με τον Παρθένο έχει ξεκινήσει ένα μικρό παιχνίδι αλλά προς το παρόν υπάρχει κάποιος μικρός φόβος.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις πλήρη ανταπόκριση από ένα άτομο και αυτό σε προειδοποιεί ότι κάτι έχεις αρχίσει και χειρίζεσαι πολύ καλά. Από το περιβάλλον γύρω σου έχεις κάποιες αντιδράσεις και αυτό σε κουράζει γιατί μπορεί να υπάρξει και μια κόντρα που εσένα βέβαια σε ξυπνάει και βάζεις τα πράγματα στην θέση τους. Αλλά πάνω στην πίεση μπορεί να κάνεις και κάτι που ίσως δώσει κάτι διαφορετικό στην σχέση σου με τον Τοξότη που αυτή την στιγμή τον έχεις... στο στόχαστρο. Μην αφήνεις να σε επηρεάσουν άτομα που πιθανόν να σου το παίζουν φίλοι και τελικά το μόνο που θέλουν είναι να σε αναστατώσουν και τίποτα περισσότερο. Εσύ πρέπει να έχεις τη δική σου κρίση και σίγουρα να κλείσεις στα αυτιά σου αν μια πληροφορία δεν σε συμφέρει. Με το Δίδυμο περνάς από τα χίλια κύματα αλλά αν συνεχίσεις την διεκδίκηση θα δεις ότι τελικά θα τον βάλεις στο... σωστό δρόμο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved