Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 14/9 έως και 18/9;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις πολλές υποχρεώσεις που δε σε αφήνουν να ασχοληθείς με την σεξουαλική σου ζωή και την δημιουργικότητά σου. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο αρνητικό γιατί έτσι κρατάς κάποιες σωστές αποστάσεις. Η σχέση με ένα πολύ ζεστό Λιοντάρι θα σε ενθουσιάσει και θα σε βάλει σε μια σταθερή κατάσταση η οποία σου αρέσει και μπορείς εύκολα να την διαχειριστείς. Όσο και να το αποφεύγεις, τελικά βλέπεις την αλήθεια του Παρθένου που ενδεχομένως να μην σου αρέσει και τόσο πολύ αλλά τελικά θα την αποδεχτείς. Το καλό είναι ότι θα ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν και θα πάρεις αποφάσεις κοιτώντας το μέλλον κατάματα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα ρέουν πιο εύκολα και περισσότερο δυναμικά σε σχέση με παλιά. Το καλό είναι ότι αποδέχεσαι πλήρως την κατάσταση με τον Ιχθύ και δεν προσπαθείς να τον αποκόψεις όπως παλιά γιατί πλέον βλέπεις φως στο τούνελ. Διατήρησε πάντως τις μεγάλες προσδοκίες που έχεις βαθιά μέσα σου να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Θα γίνει και θα είναι τόσο αληθινός που δεν θα μπορέσεις να τον αποφύγεις γιατί μερικές φορές φοβάσαι και δεν αφήνεσαι. Η επιστροφή του ασώτου Κριού θα σε κάνει χαρούμενο/η αλλά τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά γιατί θα κρατάς μια μεγάλη επιφύλαξη σε περίπτωση που γίνουν λάθη και παραλείψεις και πάλι από την πλευρά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις μια μεγάλη δυναμική αυτή την στιγμή αλλά δεν είσαι σε φάση να το καταλάβεις γιατί αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες και πράγματα που στην ουσία δεν σε αφορούν. Μπορεί να έχεις πελαγώσει γιατί όλα είναι πολύ περίεργα και διαφορετικά. Ενώ με τον Ιχθύ τα ξεκαθαρίζεις και του λες ένα και ένα κάνουν δυο, αυτός προσποιείται ότι δεν τρέχει κάτι και όλα καλά πάνε. Εσύ όμως μπορεί μέχρι και σπίτι να θέλεις να αλλάξεις αλλά δεν λέει να το καταλάβει. Το θέμα είναι πως θα δεις την αλήθεια σου, χωρίς να συγκρουστείς και να περάσεις δύσκολα γιατί πλέον έχεις αλλάξει και αναζητάς μια καινούργια πραγματικότητα η οποία θα σε καλύπτει περισσότερο. Με τον Αιγόκερω γίνονται βήματα γιατί βλέπει στο πρόσωπό σου μια αλλαγή που του αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Το ενδιαφέρον σου για ένα Παρθένο είναι τόσο έντονο που δεν μπορείς να το αρνηθείς και για αυτό δεν προσποιείσαι πλέον. Η διάρκεια σε μια σχέση σε ενδιαφέρει αλλά αν δεν περνάς καλά, δεν το έχεις και πολύ να κάνεις το μπαμ και να φύγεις, ακόμα και από ένα πρόσωπο που μπορεί να ταιριάζετε αρκετά. Αν νιώσεις ότι σε κρίνει αυστηρά και δεν σε αποδέχεται, εσύ φεύγεις αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Με τον Υδροχόο εκεί που είστε καλά, εκεί γίνεται κάτι και διαφωνείτε σε πολλά θέματα. Όμως επειδή υπάρχει πεδίο προς εξερεύνηση κάντε και πάλι την προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

leo

Διατηρείς τη θετική σου ενέργεια και έχεις τη στάση «ή ταν ή επί τας». Η διαφορετικότητα και η απόσταση από τον Υδροχόο δεν υπάρχει πλέον και έχεις την εξυπνάδα να χειριστείς αλλιώς ό,τι σας χωρίζει. Αυτό σου ανεβάζει τις μετοχές και δεν χαλάς εύκολα την καλή σου διάθεση. Το θέμα είναι να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο και να ανοίξεις διάπλατα τις πόρτες της καρδιάς σου για να έχεις την ανάλογη επιτυχία. Τώρα χρειάζεται να ενεργοποιηθείς για να ξεπεράσεις το δύσκολο παρελθόν. Όσο πάντως επιμένεις με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, τόσο θα βρίσκεις τοίχο γιατί εσύ προχωράς και το άλλο το πρόσωπο μπορεί να έχει μείνει πίσω σε αντιλήψεις, πεποιθήσεις και τρόπο συμπεριφοράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις αποφασίσει να είσαι όσο πιο ανοικτός/η γίνεται και να μην απορρίπτεις με την μία όλα τα καινούργια πρόσωπα που έρχονται κοντά σου. Επίσης, η επιστροφή ενός Ζυγού μπορεί να σε συγκινήσει και τελικά από εκεί που ήσουν κάθετα αρνητικός/η να τα ξεπεράσεις όλα και να θέλεις να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Η μεγάλη σου διαφορά είναι ότι τώρα θα προσπαθήσεις να φτιάξεις το κλίμα και να το κάνεις πολύ θετικό. Η απομάκρυνση από τον Ιχθύ ίσως είναι προσωρινή και τελικά να τα ξαναβρείτε με την παρέμβαση ενός φιλικού προσώπου. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην πνίγεις τον Σκορπιό γιατί μερικές φορές γίνεσαι περισσότερο ελεγκτικός/η και ξεπερνάς τα όρια.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η σκέψη σου και γενικά τα συναισθήματά σου είναι πολύ κοντά στον Κριό και αυτό σε ενθαρρύνει γιατί δεν φοβάσαι πλέον την αντίδρασή του. Μερικές φορές σε προβληματίζουν πράγματα λόγω της ευαισθησίας σου και γενικά της πολύ ρομαντικής ψυχής σου γι' αυτό αρκετά από αυτά τα παίρνεις στραβά. Εκείνο που πρέπει να κατακτήσεις είναι η αυτονομία, για να σταθείς στα πόδια σου σαν ένα πρόσωπο που θέλει μεν την συντροφικότητα αλλά μπορεί να μείνει και μόνο του. Όσο πάντως δεν αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με τον Ιχθύ, τόσο θα ζορίζεσαι και δεν θα περνάς καλά. Για αυτό πάρε το απόφαση και κάνε ό,τι θέλεις εσύ ώστε να είσαι ο εαυτός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις περιθώριο να αλλάξεις την οπτική γωνία που έχεις για ένα πρόσωπο που είναι φιλικό αλλά υπάρχει και κάτι άλλο μεταξύ σας. Η διορατικότητά σου αυτή την στιγμή σε βοηθά να σχεδιάσεις με ένα σωστό τρόπο το προσωπικό σου μέλλον. Με τον Ταύρο βλέπεις μακριά γιατί ταιριάζεις και έχετε πολλά κοινά σημεία. Προτιμάς πάντως να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου δυσκολίες με τον Καρκίνο και να είστε πάλι μαζί. Αυτό το διάστημα έχεις μεγάλη διάθεση για δημιουργικότητα και υπερβάσεις που θα τις κάνεις γιατί τις βλέπεις πολύ εύκολες. Η σοβαρότητα του χαρακτήρα σου μπορεί να ελκύσει ένα πολύ φιλόδοξο Αιγόκερω και να είστε πολύ κοντά σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οι συνθήκες δεν σου αρέσουν και μπορεί να νιώθεις μίζερα με ένα άτομο που δεν σου φαίνεται γενναιόδωρο γι' αυτό θα μειώσεις κι εσύ τις παροχές και οτιδήποτε δίνεις. Όσο και να μην ταιριάζεις με τον Παρθένο κάτι σε τραβάει, αν και σε κάνει να νιώθεις πολύ γειωμένος/η σε μια πραγματικότητα που μάλλον δε σου αρέσει αλλά η αίσθηση του καθήκοντος που έχει απέναντί σου δημιουργεί ιδιαίτερα συναισθήματα. Με το Λιοντάρι θα κάνεις κάποιες καινούργιες ανακαλύψεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πας και λίγο παρακάτω τα κοινά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ανακαλύπτεις κάποια καινούργια ενδιαφέροντα τα οποία είναι για σένα μια πραγματικότητα που σε βοηθάει να βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Η ποιότητα που αναζητάς στην σχέση σου μαζί με τις φιλόδοξες απαιτήσεις που έχεις, θα είναι το κύριο μέλημά σου. Και αν δεν τα έχεις όλα αυτά, είσαι αποφασισμένος/η να τελειώσεις ακόμα και μια σχέση γιατί για σένα είναι πλέον θέμα προσωπικής ιδεολογίας. Πιθανόν να προσπαθείς ώστε να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο με ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό και να κάνεις σχέδια για να ζήσεις εκεί μαζί του γιατί έχεις αλλάξει πια και οι αντιλήψεις σου έχουν διευρυνθεί. Με τον Δίδυμο, αν επικρατεί ένα κομμάτι λογικής και σωστής επικοινωνίας, μπορείτε να τα βρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η διάθεση της προσφοράς και της υπηρεσίας είναι κάτι που πρέπει να σου βγαίνει αγόγγυστα για να μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ακόμα πιο βαθιά νερά. Η ουσία των πραγμάτων μερικές φορές βρίσκεται εκεί που δεν την περιμένεις. Η φύση του Δον Κιχώτη που κρύβεις μέσα σου, θα βγει στην επιφάνεια και θα σε καταπλήξει η σφοδρότητα και η ένταση που έχεις, όταν πρόκειται να υποστηρίξεις το άτομο που είστε μαζί. Ίσως παρουσιαστούν δυσκολίες από την οικογένειά σου γιατί διαφωνεί με τις επιλογές σου αλλά εσύ θα έχεις μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και να είσαι με ένα πρόσωπο που θέλεις και αγαπάς.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Εξαντλούνται μερικές φορές οι προσπάθειές σου και νιώθεις ότι ό,τι κάνεις πάει στο βρόντο, επειδή δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Η σκέψη ενός Τοξότη είναι μερικές φορές για σένα τόσο πολύ έντονη, που το μυαλό σου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το πάθος και την σφοδρότητα που νιώθεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά οι δυσκολίες είναι αρκετές γιατί διαφέρετε στον χαρακτήρα. Μόνο αν υποχωρήσετε, θα είστε τελικά μαζί κι αυτό δεν είναι δύσκολο, απλά χρειάζεται δουλειά και από τις δυο πλευρές. Η συνειδητοποίηση του τι ακριβώς θέλετε και τι κάνετε με την καρδιά σας για να το αποκτήσετε, ίσως να σας αποκαλύψει μια αλήθεια η οποία δεν θα σας ικανοποιήσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved