Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/8 έως και 7/8;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δυναμώνεις και μπορείς και αντιστέκεσαι σε όλα τα εμπόδια, για αυτό βάζεις τους όρους σου ακόμα και στον Αιγόκερω ο οποίος είναι πολύ περίεργος απέναντι σου. Η ερωτική σου ορμή και πάλι θα δυναμώσει και θα βιώσεις κάποιες έντονες εσωτερικές καταστάσεις. Το καλό είναι ότι δεν απελπίζεσαι σε θέματα προσωπικά γιατί γνωρίζεις νέα άτομα κι επειδή βλέπεις ότι, αν δεν κάθεται κάτι αμέσως, εμφανίζεται κάτι άλλο, καινούργιο, σε ενεργοποιεί και σε κάνει να αισιοδοξείς. Η σχέση με τον Καρκίνο είναι πολύ έντονη αλλά σε γυρνάει πίσω σε καταστάσεις συναισθηματικές οι οποίες αυτή την στιγμή σε φορτίζουν αρκετά. Για αυτό βρες τις ισορροπίες σου και μην χάνεις με τίποτα την ενέργειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μέσα σου γίνονται αλλαγές γιατί η καρδιά σου καίγεται και δεν παραμένει αποστασιοποιημένη. Αυτό σίγουρα σε βάζει σε μπελάδες, σου δίνει όμως και τη δυνατότητα να είσαι με ένα άτομο που θέλεις πάρα πολύ. Η σκέψη ενός Λιονταριού σε δυναμώνει υπερβολικά και χωρίς να φοβάσαι πλέον, θα κινηθείς προς τον στόχο σου. Βέβαια ο πήχης έχει ανέβει και μαζί με αυτόν και ένα κομμάτι της απολυτότητάς σου. Αλλά έτσι είσαι και πρέπει να δέχεσαι τον εαυτό σου για να εξηγήσεις και καλύτερα τις κινήσεις σου. Όσο πάντως και να φοβάσαι την απόρριψη από τον Υδροχόο, τελικά θα γίνει κάτι δυνατό μεταξύ σας. Με τον Τοξότη έχετε κάπως απομακρυνθεί αλλά όλα θα ξαναγίνουν όπως παλιά. Απλά αυτή η σχέση χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί, έχεις όμως μεγάλη υπομονή για να το παλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου και διεκδικείς με ένα πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο ένα άτομο που σου αρέσει και το καλό είναι ότι δεν θα το βάλεις κάτω, αν δεν πετύχεις. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες δίνεις τη μάχη σου με το παρελθόν αλλά δεν υποχωρείς γιατί βλέπεις ότι όλα ανοίγουν και μάλιστα πιο εύκολα. Πλέον διαπιστώνεις ότι υπάρχει μια καλύτερη προοπτική και μέλλον που θα οδηγηθείς έτσι και αλλιώς προς αυτό. Πάντως η σκέψη σου είναι πολύ ξεκάθαρη και βλέπεις την αλήθεια σε έναν Ιχθύ που όλο αυτόν τον καιρό μπορεί να έτρωγε τον χρόνο σου, λέγοντάς σου πράγματα που ήταν ανυπόστατα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Δοκιμάζεις τα πάντα γιατί έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς, ακόμα και με άτομα που δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σου. Επειδή ο Άρης δεν έχει φύγει ακόμα από το ζώδιό σου, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δράσεις πολύ δυναμικά, με στόχο να εξασφαλίσεις κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες. Αναζητάς την αποκλειστικότητα και σε τρώει γι' αυτό βγάζεις ένα άλλο πρόσωπο σε Λιοντάρι ή Υδροχόο. Προσπάθησε να μην ζηλεύεις τόσο πολύ γιατί θα ζητάς πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις και να πάρεις. Αν θέλεις πάντως να εξασφαλίσεις μια καλή επικοινωνία, καλύτερα να συγχωρήσεις οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει και να μην αναμασάς συνέχεια τι έχει γίνει στο παρελθόν με ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι στο κέντρο της δύναμής σου και έχεις φτάσει να σκέφτεσαι ότι και τίποτε να μην συμβεί, νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου. Μια παλιά σχέση όμως δεν σε αφήνει να σταθείς στο ύψος σου και σε πυρπολεί συνέχεια με εσωτερικές αναμνήσεις οι οποίες σίγουρα δεν σου κάνουν και τόσο καλό. Όμως έχεις αντοχές και αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από φόβο μήπως πονέσεις ή γιατί για ακόμα μια φορά δεν θα έχεις το άτομο που θέλεις. Όλα είναι πολύ δυνατά και ερωτικά αλλά συγχρόνως έχεις την αυτονομία σου και μια προσωπική άποψη που δεν βοηθά να κάνεις τα βήματά σου. Αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι το άλλο άτομο να κάνει τέτοιες θυσίες, ξεπερνώντας τα όριά του για να πάρεις εσύ την βασιλική θέση που σου αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Οι εξομολογήσεις πάνε και έρχονται αλλά πιθανόν να μην είσαι και τόσο έτοιμος/η να κάνεις το άλμα και να δείξεις ότι θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο γι' αυτό προτιμάς το ρομαντισμό και την πλατωνική σχέση. Η πολιορκία από τον Υδροχόο είναι πολύ δυνατή και ίσως πρέπει να κάνεις κι εσύ ένα βήμα, χωρίς να φοβάσαι ότι τελικά το ενδιαφέρον του θα ξεφουσκώσει. Από την άλλη, υπάρχουν πολλές αντιφάσεις και δύσκολες αντιδράσεις από τον Σκορπιό γιατί νιώθει ότι κάπου δεν τον σέβεσαι γιατί μπορεί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, να χώνεις την μύτη σου παντού. Η ανατροπή μπορεί να έρθει από τον Κριό γιατί όλα είναι πολύ περίεργα μεταξύ σας, αρκεί να καταλάβεις ότι υπάρχει περίπτωση να μη γίνονται βάσει των δικών σου δεδομένων αλλά κάπως αλλιώς που οφείλεις να δεις.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Ανεβαίνουν οι μετοχές σου και το νιώθεις αλλά και το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου. Όλα αυτά που πέρασες ανήκουν πλέον στο παρελθόν κι ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σου, τώρα έχει καταλάβει τα λάθη του και θα επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες έχεις μια εσωτερική στεναχώρια η οποία δεν συνάδει με το εξωτερικό περιβάλλον. Ίσως βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από το να αποκαλυφτεί κάτι που μόνο εσύ ξέρεις και φοβάσαι ότι σε εκθέτει αλλά θα «πέσεις στα μαλακά». Μπορεί να έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τι μέλλει γενέσθαι με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Το ηθικό σου είναι ακμαίο και όλα ενδέχεται να αλλάξουν, αρκεί να κόψεις τις εξαρτήσεις από τον Ταύρο ή τον Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η σημασία στην εμφάνισή σου και η αλλαγή της στάσης σου απέναντι στους πάντες και τα πάντα, θα είναι το έναυσμα για να προχωρήσεις σε τομές οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια ένα πρόσωπό σου υπερβολικά ζεστό, δοτικό και φιλικό. Βέβαια η ταλαιπωρία με το Λιοντάρι μπορεί να συνεχίζεται αλλά αν δεν γίνει κάτι και αυτή την περίοδο, θα πρέπει να το ξεχάσεις γιατί το πεπρωμένο σου μάλλον είναι ένα άλλο άτομο. Ο Κριός είναι πολύ κοντά σου και σε ψυχισμό και σε κατανόηση κι υπάρχει πολύ μεγάλη σεξουαλική έλξη. Αυτή τη στιγμή προτιμάς την ηρεμία, τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ίσως ο Καρκίνος έχει αυτό που επιθυμείς αλλά δεν είναι τόσο ερωτικός όσο θα ήθελες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μπει στην τελική ευθεία και όλοι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα πιάσουν τόπο. Νιώθεις μια ερωτική δύναμη να σε συνεπαίρνει και να σε βάζει σε άλλα μονοπάτια που σου ταιριάζουν περισσότερο. Η κρίση σου πάντως είναι πολύ ξεκάθαρη και ο Ιχθύς δεν μπορεί πια να σε ξεγελάσει με τα παιχνίδια του γιατί ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι δε σου δίνει. Με τον Ταύρο υπάρχουν αποστάσεις αλλά «το δοντάκι σου πονά» και ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά του, μάλλον όμως και αυτός τα ίδια λέει για σένα. Δεν έχετε καταλάβει ότι η μοίρα σας παίζει ένα παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη αγάπη και υπομονή για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Με το Λιοντάρι επανέρχεσαι πολύ δυναμικά και ζείτε έντονες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις προβληματιστεί από τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ. Με τον Σκορπιό υπάρχει ένα παρελθόν που δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις γιατί και οι δυο δεν έχετε εμπιστοσύνη και προτιμάτε την σιωπή. Η σχέση με τον Καρκίνο διαφέρει σε πολλά σημεία γιατί έχει και κατανόηση και τρυφερότητα και το μόνο που λείπει είναι η σπίθα για να ξεκινήσει κάτι μέσα στο καλοκαίρι. Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψεις ότι όλα θα αλλάξουν γι' αυτό, χωρίς να περιμένεις την βοήθεια φίλων, κάνε τις δικές σου κινήσεις για να έρθεις κοντά με το Λιοντάρι. Τα ξαφνικά αλλά σημαντικά νέα που θα έχεις από τον Κριό θα σε αιφνιδιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο μαγνητισμός σου είναι πολύ έντονος και θα σε βάλει σε μπελάδες που ούτε εσύ δεν θα καταλάβεις από που προέκυψαν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, έχεις μεγάλες επιφυλάξεις γιατί νομίζεις ότι κάπου δεν αντιλαμβάνεται πώς σκέφτεσαι και αντιδράς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η κίνησή σου πάντως να βρεθείς πολύ κοντά με το Λιοντάρι, έστω και μέσα από το φιλικό του περιβάλλον, από εκεί που δεν το περιμένεις θα φέρει εξελίξεις. Καλό είναι να απολαύσεις τις περιποιήσεις και τα κομπλιμέντα των άλλων και να μην είσαι απόμακρος/η γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Με τον Καρκίνο υπάρχουν ακόμα κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσγειώνεσαι και κάνεις τα δικά σου όπως εσύ τα θέλεις. Ο πήχης βέβαια έχει ανέβει και οι προσδοκίες σου είναι ακόμα πιο ψηλά. Μέσα σου υπάρχει μια πίεση να αποδείξεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια να βρεθείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει σε ένα ταξίδι. Ο Θεός του έρωτα μπορεί να σου χρωστάει πολλά και να θέλει τώρα να στα δώσει, αν φυσικά το αξίζεις και έχεις ανοίξει την καρδιά σου για να τα πάρεις. Η σκέψη του Λιονταριού είναι έντονη και παρ' όλο που σε γοητεύει το φοβάσαι κιόλας γιατί η κρίση του είναι αρκετά αυστηρή. Αλλά, κι εσύ ίσως θέλεις πιο ανάλαφρες καταστάσεις γιατί μπορείς και τις διαχειρίζεσαι καλύτερα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved