Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 29/6 έως και 3/7;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Ενώ μέσα σου νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει, μπορεί να πληγώνεσαι εύκολα και να μην είσαι ο εαυτός σου σε σχέση με την δική σου πραγματικότητα. Κάθε φορά που γίνεται κάτι δύσκολο και μη διαχειρίσιμο για σένα, πρέπει να το ελέγχεις δυο φορές γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω κρέμεται από μια κλωστή για αυτό θα χρειαστεί να μην θυμώνεις και να μην βλέπεις μόνο κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώνουν. Βέβαια δεν χάνεις το κέφι σου και εύκολα θα βγαίνεις έξω για να περάσεις καλά. Με το Λιοντάρι θα είσαι καλά αλλά θα υπάρχουν οικογενειακές καταστάσεις που θα σε πιέζουν για να πάρεις διαφορετική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Το βάρος πέφτει στα εσωτερικά σου συναισθήματα τα οποία έχουν μεγάλη τρυφερότητα και φροντίδα για το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν είσαι μόνος/η, έχεις έντονη ανάγκη να ερωτευτείς και να ξεπεράσεις ακόμα και μια σχέση ήδη χαλασμένη. Με τον Κριό θα έχεις θυμό γιατί θα δεις ότι τελικά δεν σε σκέφτεται όπως έλεγε και τώρα ίσως έχει εξαφανιστεί από την ζωή σου. Κάνοντας κινήσεις δυναμικές θα ξεπεράσεις τις κόντρες με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ και θα προχωρήσεις μαζί του περισσότερο συντροφικά και πολύ κοντά ψυχικά. Το ότι θέλεις να φαίνεσαι και να έχεις έντονη συμπεριφορά προς τα έξω, αυξάνει την διάθεση να φτιάξεις την εμφάνισή σου και να είσαι πολύ επιθυμητός/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι έχεις το πάνω χέρι σε μια κατάσταση και αυτό σε βοηθάει να σηκώσεις κεφάλι και να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Όσο βέβαια αρνείσαι να δεις τα πράγματα με σοβαρότητα, δεν θα καταλήγεις, αν θέλεις τελικά να προχωρήσεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Καλύτερα να λες την αλήθεια και να είσαι ο εαυτός σου. Από την άλλη το Λιοντάρι και ο Τοξότης σε θέλει πάρα πολύ και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είστε μαζί. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει και εσύ να χάνεις τις καλές ευκαιρίες γιατί μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν πολλά πράγματα υπέρ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις πολλές δυνατότητες να ξεπεράσεις όλες σου τις δυσκολίες γιατί πλέον πατάς πόδι και έχεις μια μεγάλη δυναμική η οποία σε βοηθάει ακόμα και σε καταστάσεις που ήταν μέχρι τώρα καταλυτικές. Η σχέση με τον Κριό, Αιγόκερω ή Ζυγό θα είναι δύσκολη γιατί στην Πανσέληνο στις 2 Ιουλίου θα βρεθείτε πιθανόν αντιμέτωποι για διάφορα θέματα τα οποία θα σε ζορίσουν να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ έντονες και ίσως και βίαιες συναισθηματικά για σένα που έχεις μεγάλες ευαισθησίες. Αλλά, επειδή θα νιώσεις ότι θα βρεις το δίκιο σου δεν θα κάνεις πίσω για κανένα λόγο. Όσο πάντως έχεις την σιγουριά του Λιονταριού δεν φοβάσαι τίποτα, αρκεί να μην το τρελαίνεις με την γκρίνια και τα παράπονά σου.

ΛΕΩΝ

leo

Ό, τι και να γίνεται, είσαι ένας πόλος έλξης και αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι ο εαυτός σου γιατί έχεις μια τεράστια εσωτερική δύναμη η οποία δεν σε αφήνει να πέσεις ή να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν. Το σκεπτικό σου βοηθάει πάρα πολύ, ώστε να διατηρήσεις την λογική σου και να πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό. Μια καινούργια φάση που πάει τώρα να ξεκινήσει θα σου δώσει μεν εκείνη την σιγουριά που θέλεις να υπάρχει στην ζωή σου και θα ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες ακόμα και με τον Υδροχόο. Χρειάζεσαι βέβαια να κάνεις καλύτερες εκτιμήσεις για τον εαυτό σου σε σχέση με τον Σκορπιό ο οποίος μπορεί να έχει γυρίσει αυτή την στιγμή και να σε πιέζει αλλά και συγχρόνως να σου κάνει και στενό μαρκάρισμα για την μεταξύ σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις πολλά να κάνεις αυτές τις ημέρες και προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θα είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και με μεγάλη δοτικότητα. Βέβαια, όταν σε πιάνει η ανασφάλεια με τον Τοξότη, κάνεις διάφορα σκηνικά τα οποία δεν είναι εύκολο μετά να τα ισορροπήσεις. Αν σε ενδιαφέρει αληθινά και θέλεις να προσπαθήσεις, ζήλειες και σκηνές δεν επιτρέπονται γιατί κουράζεται πάρα πολύ και κόβεται το μεταξύ σας ερωτικό παιχνίδι. Με τον Καρκίνο ή Σκορπιό θα έρθεις πιο κοντά και θα μιλήσετε ακόμα πιο ειλικρινά. Πιθανόν η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν να σε προβληματίσει γιατί δεν θέλεις άλλη στεναχώρια ή αμφίβολες καταστάσεις.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Επηρεάζεσαι άμεσα από την Πανσέληνο που γίνεται στις 2 Ιουλίου και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να βιώνεις κάποιες δύσκολες συναισθηματικές και καταπιεστικές καταστάσεις. Όσο βέβαια εσύ φοβάσαι και κάνεις πίσω, τόσο θα σε καπελώνουν τα άτομα και τα γεγονότα. Ίσως τώρα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά με ένα άτομο που θέλει να συμβιώνετε και να είσαι πολύ προσκολλημένος/η πάνω του κι αυτό σε πνίγει γιατί έχεις μάθει να ζεις περισσότερο ανάλαφρα και με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Αλλά προς το παρόν θα πρέπει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και να πρυτανεύει η λογική σου. Βέβαια θα έχεις το κοινό σου που θα σε ακολουθεί και θα σε κολακεύει αυτό το διάστημα, οπότε ό, τι και να γίνεται εσύ δεν αφήνεις να σε πάρει από κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Παίρνεις το συναίσθημα που θέλεις και νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη γιατί νιώθεις καλυμμένος/η. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Παρθένο θα σε κάνει να ζεις κάποιες καταστάσεις πολύ δυνατές. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, βιώνεις μια εσωτερική μοναξιά η οποία δεν έχει να κάνει με τα άλλα άτομα γιατί από μέσα σου ξεκινάει αυτό το συναίσθημα. Ωριμάζεις και ξέρεις περισσότερο τι θέλεις και τι πρέπει να ακολουθήσεις. Ίσως να απομονωθείς από μια αρνητική επιρροή γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να πληγώνεις συνέχεια τον εαυτό σου. Με το Λιοντάρι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι που και εσύ κοντεύεις να λυγίσεις. Αν έβλεπες μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πλευρά του, θα πήγαινες προς τα εκεί ολοταχώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ενώ έχεις μια γενική καλή στάση, μέσα σου υπάρχουν ανασφάλειες και γι' αυτό πιθανόν να έχεις αρκετές μεταπτώσεις γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα και τα παράπονα που ξεπηδάνε συνέχεια από μέσα σου. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τα οικονομικά σου με τον Αιγόκερω γιατί θα πληγωθείτε και αυτή την στιγμή δεν είναι και τόσο αναγκαίο. Όσο μπορείς να είσαι προστατευμένος/η γιατί θα είσαι ευάλωτος/η. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε επηρεάσουν άμεσα και θα σου δώσουν μια άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή κι ίσως το πρόσωπο που είστε μαζί να μην σε αναγνωρίζει γιατί θα αλλάξεις και θα είσαι ανοικτός/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Επηρεάζεσαι άμεσα από την Πανσέληνο στις 2 Ιουλίου και αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα βιώσεις πολύ έντονα αλλά και με μεγάλη υπευθυνότητα όλες τις συναισθηματικές καταστάσεις που θα κάνουν να νιώθεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις. Η τακτική σου είναι αρκετά δυναμική και μπορεί να κατηγορείς το άλλο άτομο ότι φταίει και δεν σε προσέχει και ο λόγος είναι ότι αισθάνεσαι ένα είδος εξάρτησης από την δική του στάση και συμπεριφορά. Επίσης, επειδή ενδέχεται να το ρίξεις στην τρελή και να μην σε ενδιαφέρει τελικά τι θα γίνει και με ποιο τρόπο θα συνεχίσεις την ερωτική σου ζωή, προτιμάς την ελευθερία και την ησυχία σου. Με τον Κριό θα υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ σας αλλά με πολλές διακοπές και παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αντιδράς θετικά στην συμπεριφορά του Καρκίνου γιατί θεωρείς ότι είστε πολύ κοντά και έχεις την δύναμη να τον αγαπήσεις γιατί κατανοείς βαθιά τον ψυχισμό του. Το καλό είναι ότι μέσα σου νιώθεις ότι έχεις μια υποστήριξη γιατί η καρδιά σου έχει ανοίξει αρκετά και έχεις εσωτερική δύναμη. Αυτό που μπορεί να σε ρίξει είναι κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία όμως με την δύναμη που έχεις εσωτερικά και κυρίως με την αγάπη που έχεις μέσα σου θα επιλύσεις άμεσα όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Ο Σκορπιός επίσης σε πλησιάζει αλλά δεν σου δίνει το ΟΚ για να πάτε ακόμα και κάποιες διακοπές μαζί που θα ήθελες πάρα πολύ. Κινείται πολύ αργά και εσύ θέλεις να γίνει κάτι στο εδώ και τώρα. Με το Λιοντάρι πάντως σκέφτεσαι για κάτι πιο σοβαρό και αυτό σε ενθαρρύνει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναζητάς τον έρωτα και τον αναγάγεις σε κάτι πολύ υψηλό και ηθικό κατά την εσωτερική σου βέβαια συναισθηματική κατάσταση. Η οικογένεια είναι για σένα κάτι το ιδανικό αυτή την στιγμή και αν είσαι ήδη μέσα σε αυτή, θα προστατέψεις ακόμα και τον/την σύντροφό σου που μπορεί να μην σου φέρεται και τόσο καλά. Θα προσπαθήσεις να περιβάλλεις με μεγάλη δύναμη και πίστη οτιδήποτε καλό βλέπεις και αισθάνεσαι και θα παραβλέψεις συνειδητά τα προβλήματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι καθοριστικό γιατί εκεί θα κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι πολύ σοβαρή και πολύ ώριμη από την πλευρά σου. Όσο πηγαίνεις στην δουλειά και βλέπεις το Λιοντάρι, τόσο σου ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Κάνε τις κινήσεις σου και μην δείχνεις συμπεριφορά περίεργη και πολύ απρόβλεπτη γιατί θα το μπερδέψεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved