Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 15 έως και 19 Ιουνίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βγάζεις ένα καλύτερο εαυτό και αυτό σε βοηθάει να προσελκύσεις πάνω σου άτομα και καταστάσεις που είναι για σένα ιδιαίτερα. Όσο πάντως και να νιώθεις ότι μπαίνεις στο περιθώριο δεν ισχύει γιατί εκπέμπεις, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις, λάμψη και γοητεία. Ίσως να τραβάς άτομα που εσένα μπορεί να μην σου αρέσουν και να μην λες εύκολα το «ναι». Κολακεύεσαι όμως οπότε παίρνεις τα πάνω σου. Με τον Σκορπιό γίνονται διάφορα μεταξύ σας και ίσως να μην είσαι και πολύ έτοιμος/η να κατανοήσεις τον βαθύ του/της χαρακτήρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη ενεργητικότητα και επικοινωνιακό στυλ που αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ενώ έχεις προετοιμάσει το έδαφος για κάτι διαφορετικό, τελικά βλέπεις ότι όλα είναι πολύ φλου και δύσκολα θα εξελιχτεί κάτι που θα σε γεμίζει. Το ότι είσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει και πολλά πράγματα για σένα αυτή την στιγμή γιατί έχεις ανάγκη την σταθερότητα και την ασφάλεια και ίσως να μην βιώνεις αυτά που για σένα είναι απαραίτητα . Η αυθαιρεσία σε ορισμένες συμπεριφορές σε ενοχλεί για αυτό και οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει ο Δίδυμος να σου φανούν άκυρες και άτοπες. Η 17η και 18η θα είναι καλές ημέρες για σένα όπου θα βρεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα θέλω σου και θα τα ακολουθήσεις. Ο Καρκίνος θεωρείται μια σταθερή αξία στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα στο τομέα των σχέσεών σου και επειδή και το νιώθεις και το βλέπεις από την ανταπόκριση που έχεις, πιστεύεις ότι είναι η κατάλληλη ώρα να ισορροπήσεις. Μη χρησιμοποιήσεις δικαιολογίες για να αποφύγεις να κάνεις κάποια πράγματα γιατί αν δεν τα κάνεις τώρα και σωστά που υπάρχουν κι ευκαιρίες, μετά δε θα δικαιούσαι να μιλήσεις. Η σχέση σου με τον Τοξότη περνάει μια κρίση και οι συζητήσεις σας για το αν εσύ δίνεις περισσότερα ή λιγότερα, είναι πολύ συχνότερες. Το ζητούμενο είναι η αληθινή αγάπη και αυτήν πρέπει να ανακαλύψεις βαθιά στην καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Υπάρχει μεγάλο αλισβερίσι γιατί έχεις διάθεση μεγαλοψυχίας γι' αυτό ανοίγεσαι και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός/η και απελευθερωμένος/η. Το ότι περνάς παρατεταμένη εφηβεία σε βοηθάει να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και να σηκωθείς ακόμα και από τα δύσκολα. Όσο και να σου φαίνεται δύσκολη η σχέση με τον Δίδυμο, εσύ τελικά θα βάλεις κάποιους όρους οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Καλά θα κάνεις να ανανεωθείς και να μην περιμένεις από το άλλο πρόσωπο εκδηλώσεις λατρείας γιατί μάλλον θα απογοητευτείς. Με τον Υδροχόο θα υπάρξει κάτι έντονο και θα παλέψεις για να έχετε τουλάχιστον κοινό στόχο.

ΛΕΩΝ

leo

Η σχέση σου με το άλλο φύλο θα είναι γενικά πολύ συνταρακτική γιατί θα δημιουργήσεις ένα κλίμα πολύ όμορφο, φιλικό και εύκολο. Ίσως να κατανοείς περισσότερο δύσκολες συμπεριφορές που παλία δεν το έκανες. Βέβαια θέλεις ενδόμυχα την αναγνώριση και τον θαυμασμό και αυτό ίσως σε μπλοκάρει, αν κυρίως έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Υδροχόος πιθανόν να νιώθει ότι τον απορρίπτεις γιατί βγάζεις μια μεγάλη σιγουριά και λάμψη με τους γύρω σου και αισθάνεται ότι δεν ασχολείσαι μαζί του. Ένας μεγαλύτερος Τοξότης που μπορεί να παίξει και τον ρόλο δασκάλου/γονιού στη ζωή σου θα σε καθορίσει με ένα τρόπο, σαν να σου βάζει σφραγίδα, που όμως δεν είναι εύκολο να την αποποιηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχουν χίλια δυο θέματα που σε απασχολούν και το κυριώτερο είναι ότι δεν θέλεις να είσαι έξω από το παιχνίδι. Για αυτό έχεις την δική σου ατομικότητα η οποία σε σπρώχνει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις για όλους και όλα. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να διασπαστείς και να μην είσαι πολύ συγκεντρωμένος/η στην σχέση σου γιατί θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις ή θα σκέφτεσαι ένα άλλο άτομο, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι δυσαρέσκεια την οποία δεν εκφράζεις ανοικτά. Βέβαια σαν άτομο έχεις ειλικρίνεια αλλά μερικές φορές λόγω κρυμμένης ευαισθησίας αλλοιώνεις τον χαρακτήρα σου. Η σχέση με τον Ιχθύ δεν είναι καθαρή γιατί τα όρια είναι δυσδιάκριτα μεταξύ σας. Χρειάζεται να ρίξεις φως για να καταλάβεις, αν θέλεις να είστε μαζί.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαι στα πάνω σου και αυτό σε βοηθά στο να αναγνωρίσεις την αξία σου που για αρκετό καιρό δεν συνειδητοποιούσες και την αποζητούσες από τους άλλους. Οπότε προς τα έξω βγάζεις ένα καινούργιο πρόσωπο το οποίο είναι τελείως ανανεωμένο και δυνατό. Μπορεί να ορίζεις αλλιώς τα πράγματα στη σχέση σου και να πατήσεις και λίγο πόδι γιατί δεν φοβάσαι την απόρριψη αυτή την στιγμή. Όχι ότι δεν θέλεις να παίρνεις συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα αλλά λειτουργείς τελείως διαφορετικά. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μια υπερβολική σιγουριά και θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις κατά κάποιο τρόπο, χωρίς πολλά λόγια, την παρουσία σου. Με τον Υδρόχοο έχει ξεκινήσει και πάλι ένα παιχνίδι δήθεν φιλικό αλλά πολύ έντονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Προβληματίζεσαι με διάφορα που συμβαίνουν και αναγκαστικά σκέφτεσαι περισσότερο και είσαι συνέχεια σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Αυτό σε ταρακουνάει και η σχέση με τον Τοξότη ή θα χαλάσει τελείως γιατί το ρήγμα θα μεγαλώσει ή θα γεφυρώσετε όλες τις δυσκολίες και θα είστε μαζί. Όλα παίζονται και το εγώ σου σε κατευθύνει. Η διαφορετικότητα που νιώθεις μέσα σε μια παρέα σε κάνει να απομακρύνεσαι και ίσως απομακρυνθείς και από ένα πρόσωπο που είναι μέλος της με το οποίο εδώ και καιρό φλερτάρεις. Μπορεί να είναι ευκαιρία να διαπιστώσεις, αν τελικά θα σε προσεγγίσει κι εκτός του κύκλου. Το καλό είναι ότι αναγνωρίζεις τα θέλω σου και αυτό σε κάνει περισσότερο ξεκάθαρο/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Νιώθεις μια ιδιαίτερη καταπίεση γιατί πρέπει να είσαι εντάξει στα καθήκοντά σου και γιατί δεν υπάρχει εύκολη επικοινωνία με το άλλο πρόσωπο. Ενώ ενδιαφέρεστε, υπάρχει κόντρα και μερικές φορές μπορεί να εξελίσσεται σε καβγά. Η ανάγκη για δέσμευση κοντράρεται με την τάση σου για ελευθερία αυτή την περίοδο. Αναζητάς βαθιά μέσα σου και την μοναχικότητα γιατί έτσι πιστεύεις ότι είσαι καλύτερα. Αυτό θα δώσει πολλές λαβές για σχόλια στην παρέα σου αλλά αλλάζεις και δεν μπορείς πλέον να συμβιβάζεσαι. Το καλό είναι ότι αναζητάς τον αληθινό έρωτα και στο πρόσωπο ενός Λιονταριού μπορεί να βρεις ένα κομμάτι από αυτό που ψάχνεις. Όμως δεν θα αφεθείς όπως παλιά και μπορεί να περάσεις το άλλο πρόσωπο από σαράντα κύματα μέχρι να το εμπιστευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Χρειάζεσαι μια ιδιαίτερη συμπεριφορά από το άλλο πρόσωπο και μάλλον δεν την παίρνεις. Ίσως σου φαίνεται ότι όλα ετοιμάζονται να καταρρεύσουν γιατί από συζητήσεις και συμφραζόμενα έχεις βγάλεις το συμπέρασμα ότι τα πάντα είναι φλου και ρευστά και δε σου αρέσει καθόλου. Αυτό όμως δεν ισχύει γιατί εκλαμβάνεις διαστρεβλωμένα τα μηνύματα από το άλλο άτομο. Άνοιξε λίγο και γίνε πιο ανάλαφρος/η όπως κατά την γνώμη σου πιστεύεις ότι θα είσαι αν αρχίζεις και φέρεσαι σαν πεταλουδίτσα. Κάπου έχεις ανάγκη και από το παιχνίδι και όχι μόνο τη μεγάλη σοβαρότητα. Αν στην αρχή μιας νέας σχέσης ξεκινάς με φιλόδοξα σχέδια γάμου μπορεί το άλλο πρόσωπο να φοβηθεί και να αρχίσει να τρέχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις γενικά μια ευκολία το να γνωρίζεις νέους φίλους και άτομα, οπότε θα καταλάβεις ότι είναι μια περίοδος για σένα πολύ δυνατή. Το καλό είναι ότι ζεσταίνεσαι από την συμπεριφορά προσώπων που υπάρχουν γύρω σου και νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά κι αυτό σου προσθέτει μια έξτρα γοητεία. Η σκέψη για συμβίωση είναι πολύ έντονη στο μυαλό σου αυτή την στιγμή. Με τον Αιγόκερω περνάς φάσεις καλές αλλά και φάσεις απομάκρυνσης. Ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνείς στον τρόπο που βλέπει τα πράγματα σε σχέση με την οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη πάντως να απολαύσεις κάποιες καλές στιγμές και αυτό είναι που θα σου δώσει την άνεση και την εσωτερική χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ενδιαφέρεσαι με ένα τρόπο, πολύ διαφορετικό από άλλες φορές και αυτό σε καθορίζει γιατί δεν είσαι πλέον τόσο αθόρυβος/η και χωρίς ταυτότητα. Τώρα δείχνεις τι θέλεις και δεν φοβάσαι μήπως παρεξηγηθείς γιατί έχεις μια ιδιαίτερη εξωτερική παρουσία που είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τον χαρακτήρα σου. Το ότι μπορεί να προτιμάς τα ανάλαφρα πράγματα και τις όχι τόσο βαριές συζητήσεις και συναισθήματα και το δείχνεις και με τον τρόπο σου το απαιτείς. Ίσως βέβαια να παρεξηγηθείς με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό γιατί δεν καταλαβαίνουν το σκεπτικό σου και μάλλον ανασφάλεια θα τους δημιουργήσεις. Αλλά εσύ πετάς αυτή την στιγμή και άντε να σε πιάσουν. Η διπλή σχέση δεν θα είναι δύσκολη αυτή την στιγμή για σένα γιατί είσαι πολύ ευάλωτος/η σε επιρροές. Αν περνάς κιόλας και κρίση τότε είναι που θα του δώσεις να καταλάβει γιατί δεν θέλεις να βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Με τον Τοξότη μπορεί να ξαναρχίσεις τις επαφές και, αν δεν έχεις σκοπό μονιμότητας, θα πρέπει να προσέξεις γιατί δεν θα σου χαριστεί πλέον.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved