Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 8 έως και 12 Ιουνίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Παίρνεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις από ένα μεγάλο βάσανο. Ίσως να δώσεις τέλος σε μια ήδη ημιθανή κατάσταση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δύσκολες στιγμές. Απελευθερωμένος/η πλέον θα κινηθείς καλύτερα και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα πολύ θετικότητα και αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή. Επειδή συνήθως βιάζεσαι και οι αποφάσεις σου ίσως στερούνται συναισθηματικής ωριμότητας, χρειάζεται όσο μπορείς να βλέπεις και τη θέση του άλλου για να έχεις ευρεία αντίληψη στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Υπάρχει μια διάθεση για εσωτερική εξέλιξη αυτήν τη στιγμή που σε σπρώχνει να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Γιατί μέσα σου κάτι έχει αρχίσει και ζεσταίνεται και σίγουρα θα το μεταβιβάσεις στους γύρω σου. Η επικοινωνία σε βοηθάει να καθορίσεις τα θέλω σου. Επειδή συνήθως δεν μιλάς και περιμένεις, χρειάζεται να κρατήσεις κάποια στάση πολύ δυναμική η οποία θα σε βοηθήσει να βάλεις τα θέλω σου μπροστά. Με το Δίδυμο χρειάζεται να κάνεις μια μεγάλη συζήτηση εφ' όλης της ύλης και να πείτε αλήθειες που ίσως μέχρι τώρα να τις φοβόσουν. Η συμμετοχή σου σε ένα επαγγελματικό δείπνο θα αφήσει εντυπώσεις και ίσως ένα άτομο που θα συναντήσεις εκεί να σε αναζητήσει και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι στην φάση που θέλεις να ζήσεις κάτι πολύ δυνατό και πολύ ερωτικό, γιατί κάπου έχει ξυπνήσει το πάθος σου και δεν αντέχεις να ζεις μόνο με μια απλή επικοινωνία. Αν έχεις μια σχέση πολύ χλιαρή θα πάρεις απόφαση ή να την φέρεις πιο κοντά σου ή, αν τα πράγματα είναι πολύ χλιαρά και δεν σε εκφράζουν, να χωρίσεις τελείως. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις και να συμπεριφερθείς πολύ δυναμικά και με πάθος. Ένα άτομο που είναι μακριά σου πιθανόν να γυρίσει και να σου κάνει έκπληξη. Η πολιορκία σε έναν Τοξότη θα είναι πολύ δυναμική από την πλευρά σου και θα προσπαθήσεις να το ζήσεις όσο μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Όλο το ανικανοποίητο στοιχείο σε κτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι και μαζί με αυτό και η ανασφάλεια, οπότε αλλάζεις συμπεριφορά μέσα σε λίγη ώρα. Αυτό ευτυχώς θα διορθωθεί άμεσα γιατί θα προσπαθήσεις επιτέλους να σταθεροποιήσεις κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν σου πήγαιναν και τόσο πολύ. Τώρα όμως θα πατήσεις γερά τα πόδια σου και θα πιάσεις άγκυρα σε ένα καλό και ήπιο λιμάνι. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο που μέχρι τώρα σε εξαντλούσαν, θα αλλάξει η σχέση σας και θα γίνει περισσότερο ρομαντική αλλά και φιλική, επειδή εσύ θα δεχτείς αυτήν τη νέα αλλαγή στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι από τους μεγάλους ευνοούμενους και ο λόγος είναι ότι η Αφροδίτη έχει μπει ήδη στο ζώδιο σου και θα σηματοδοτήσει μια περίοδο που θα είσαι γενικά ανοικτός/η σε κάθε νέα εμπειρία. Θα πρέπει όμως να μην παραμείνεις σε ναρκισσιστικό επίπεδο γιατί κινδυνεύεις να την πατήσεις. Το καλύτερο είναι να αγαπήσεις αληθινά και με σεβασμό τον εαυτό σου και έτσι δεν θα κινδυνέψεις να μπεις στον φαύλο κύκλο των επαναλήψεων και των εγωιστικών απόψεων. Φοβάσαι ότι θα αναλωθείς στα ίδια και τα ίδια και θα κάνεις ένα βήμα πιο κάτω για να ξεπεράσεις τον αρνητισμό σου. Επειδή δεν θα σου αρέσει να είσαι πλέον μόνος/η θα κάνεις κινήσεις να εξασφαλίσεις τα νώτα σου. Η επαφή με τον Υδροχόο θα είναι πολύ πιο εύκολη πλέον γιατί όλα θα αλλάξουν μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναζητάς να βρεις κάτι πολύ δυνατό για να σε κάνει να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματά σου. Όμως παραδίνεσαι σε κάποια δύσκολη σχέση την οποία δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις γιατί έχεις πολύ δυνατά συναισθήματα. Για αυτό υπάρχουν στιγμές που ανησυχείς και οραματίζεσαι το μέλλον με δύσκολο φόντο. Καλύτερα να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου και να ζήσεις στο «εδώ και τώρα». Ο Σκορπιός θα σε βάλει σε μια τάξη και με τον τρόπο του δεν θα σε αφήνει να τον/την κρίνεις. Αν σου αρέσει ένας Δίδυμος είναι γιατί έχει σπιρτάδα και εξυπνάδα που δεν την βρίσκεις εύκολα σε άλλο άτομο. Όμως καλό είναι να αξιολογήσεις καλύτερα τα συναισθήματά του γιατί υπάρχουν στιγμές που τον/την κρίνεις πολύ άδικα.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Από εδώ και πέρα θα αυξηθεί πάρα πολύ η αυτοπεποίθησή σου γιατί με ένα μαγικό τρόπο θα βγαίνει από μέσα σου μια δύναμη που θα σε βοηθήσει να δείξεις την εσωτερική σου ομορφιά. Σίγουρα θα εστιάσεις στο πως να βελτιώσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση γιατί θα νιώθεις τόσο καλά που για σένα θα είναι όλα απλά. Όσο και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τον Παρθένο ή τον Ιχθύ, τελικά δεν θα μπορέσεις γιατί ήδη έχεις μια υποχρέωση μαζί του και δεν θέλεις να φανείς ασυνεπής. Αν επιμένεις να είσαι με τον Κριό θα πρέπει να έχεις πρώτα από όλα υπομονή και δεύτερο να μην του λες ψέμματα γιατί είναι το μόνο που δεν ανέχεται. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα κάνεις μια γενναία εκκαθάριση εφ όλης της ύλης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αφουγκράζεσαι πολύ πιο εύκολα τη δημιουργικότητά σου και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που ίσως είχες στην αυτοέκφραση σου. Οπότε θα γεμίσεις πιο εύκολα τα κενά σου και δεν θα νιώθεις εκείνη τη μοναχικότητα που τις περισσότερες φορές σε κουράζει γιατί δεν ξέρεις πως να τη διαχειριστείς. Επειδή από τις τρέχουσες εξωτερικές καταστάσεις είναι αναγκαίο να βγεις προς τα έξω, θα έχεις και μια μεγαλύτερη γκάμα γνωριμιών. Οπότε αναγκαστικά θα συμπεριφερθείς με μεγάλη ζεστασιά και δοτικότητα. Το ότι θα νοιαστείς για τις ανάγκες των άλλων θα έχει καλό αντίκτυπο πάνω σου και σίγουρα δεν θα μείνεις μόνος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό είναι που από τη μια σου αρέσει αλλά από την άλλη νιώθεις καταπίεση, ιδίως αν το άτομο που σου ασκεί αυτήν την πίεση δεν είναι του απόλυτου γούστου σου. Η σχέση με το Δίδυμο έχει διακυμάνσεις γιατί, αν και φαίνεται να είναι το άλλο σου μισό, έχετε πολλές διαφορές μεταξύ σας. Για να παραμείνει αυτή η σχέση σε καλή κατάσταση δεν χρειάζεται να είστε όλη τη ημέρα κολλητοί, γιατί παραγνωρίζεστε και γίνονται σίγουρα λάθη στην επικοινωνία. Πάντως, με το Λιοντάρι θα γίνεις πολύ κολλητός/η και σίγουρα θα ξεκινήσει μια πολύ ζεστή επαφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δεν θέλεις ξαναζεσταμένο φαγητό γιατί δεν προδίδεις τις αρχές σου. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στα ίδια και στα ίδια χωρίς να παίρνεις καθόλου συναίσθημα και να συμβιβάζεσαι επειδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Ίσως τώρα να βρεις την φωνή σου γιατί κάτι καινούργιο θα σημάνει μέσα στο σώμα σου και θα είναι κοντά στην καρδιά σου. Η ενέργεια θα ρέει συνέχεια γύρω σου και θα καταλάβεις ότι γίνεται κάτι πολύ δυνατό. Ίσως να σου αρέσει το καινούργιο άτομο που θα έρθει στην δουλειά σου και το κοιτάζεις κλεφτά. Αν πάντως ο Δίδυμος ζητάει να μιλήσετε μην το αρνηθείς και πέσεις στην μουγγαμάρα γιατί δεν θα σε βοηθήσει καθόλου αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις τη δύναμη αυτήν την στιγμή να διεκδικείς και να κάνεις κινήσεις που δεν θα φαίνονται ότι τις κάνεις κάτω από πίεση ή από ανάγκη. Κυρίως θα ξεπεράσεις τις αποστάσεις και αυτό είναι το κυριότερο. Γιατί η ψυχρότητα που δείχνεις δεν είναι αληθινή. Απλά προστατεύεσαι και δε θέλεις να εκτεθείς. Η προσπάθεια πάντως να γίνεις συντροφικός/η θα σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερο συμπεριφορές που κατά τη γνώμη σου είναι παράλογες ή ανεξιχνίαστες. Επειδή κατά εποχές βάζεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να βιώνεις προδοσία από τον Σκορπιό μπορεί να κάνεις και λάθος, γιατί εκείνος/η δεν ανοίγεται όπως εσύ. Ίσως η μυστικοπάθειά του να μη βοηθάει την κατάσταση. Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις καλύτερα για να μην αδικήσεις κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα ξεπεράσεις τα όρια σου και μαζί με αυτά και τις αντοχές σου. Γιατί πιθανόν να αναζητήσεις την αληθινή αγάπη και τον τρόπο που θα την κερδίσεις. Σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακατευτείς με άτομα που είναι τελείως ξεχωριστά από σένα και σε μόρφωση αλλά και σε επίπεδο. Εσύ, πάντως, δεν κρίνεις κανέναν από το πόσα χρήματα βγάζει ή τι διπλώματα έχει. Οπότε θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμία που θα κρατήσει στο χρόνο. Την αλλαγή την έχεις κάνει ήδη μέσα σου και αυτό σε βοηθάει να βιώνεις καλύτερες στιγμές. Το να έχεις μια αντιπαλότητα με το Δίδυμο δεν ωφελεί γιατί δε θα βγει πουθενά. Κινήσου πιο έξυπνα, ώστε αν δεν μπορείτε μαζί να μείνετε τουλάχιστον δυο καλοί φίλοι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved