Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 1η Ιουνίου 5 Ιουνίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια θετική αναστάτωση και ο λόγος είναι ότι έχεις την ανάγκη να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε μέσα από μηνύματα είτε μέσα από εξομολογήσεις. Θα σου κάνουν όμως πολύ καλό γιατί θα βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό και πιθανόν να τον εκθέσεις κιόλας αλλά νιώθεις ότι το κάνεις περισσότερο για σένα και όχι τόσο για το άλλο πρόσωπο. Πιθανόν ένα ταξίδι να σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει στην ζωή και θα το μοιραστείς μόνο με το αγαπημένο πρόσωπο. Το Λιοντάρι είναι μια σταθερή αξία στην ζωή σου χωρίς να σου ζητάει τόσα πολλά αυτή την στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και αυτό είναι που σε κάνει να βάζεις τον πήχη ψηλά και να μη βάζεις καθόλου νερό στο κρασί σου γιατί τα θέλεις όλα. Δεν επιθυμείς μεσοβέζικες λύσεις και αυτό ίσως να σε αναγκάσει σε ένα πολύ γερό ξεκαθάρισμα με τον Τοξότη. Όσο πάντως και να φοβάσαι να ρισκάρεις, τελικά θα το κάνεις και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά με τον Κριό που ενώ μέσα σου είχες πει «όχι» σε αυτή την σχέση, τώρα να υποχωρήσεις γιατί δεν γίνεται να κάνεις πίσω. Οπότε μόνο μπροστά πρέπει να τραβήξεις για να μην νιώθεις ότι δεν προσπάθησες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Από την μια η Πανσέληνος που γίνεται στις 2 Ιουνίου και σε επηρεάζει υπερβολικά και από την άλλη το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση και ενδυνάμωση σε ό, τι κάνεις, θα σε παρασύρουν σε κάτι πολύ δυνατό. Από εκεί που είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι δεν θέλεις να μπλεχτείς και πάλι στα δίχτυα του έρωτα, θα παρασυρθείς και θα μπεις στον χορό είτε με τον Καρκίνο, είτε με τον Τοξότη. Αλλά αυτή την φορά θα κρατήσεις και κάποιες επιφυλάξεις γιατί φοβάσαι να μην πληγωθείς και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιο σου και αν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες ημέρες θα έχεις μια αλλαγή προς το καλύτερο γιατί με δική σου παρέμβαση, πολύ δυναμική, θα επιδιορθώσεις όλα τα θέματα που έχεις μέσα στην σχέση σου και θα έχεις μια μεγαλύτερη κατανόηση των προβληματών και διάθεση να είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η. Αν είσαι ακόμα μόνος/η από μέσα από την θετική στάση θα αναγνωρίσεις ένα πρόσωπο σαν το ιδανικό για σένα και θα το ελκύσεις πολύ εύκολα. Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη στις 2 Ιουνίου σε επηρεάζει με ένα τρόπο πολύ μοιραίο και σίγουρα θα νιώσεις κάποιες καινούργιες κατευθύνσεις να βγαίνουν από την καρδιά σου. Η σχέση σου με τον Δίδυμο ή Τοξότη εξελίσεται πιο ελεύθερα αλλά και με μεγάλη αλήθεια.

ΛΕΩΝ

leo

Αναγνωρίζεις κάποια θετικά στοιχεία που παίρνεις και αυτό σε κάνει και φέρεσαι πιο αισιόδοξα. Το να νιώσεις την αγάπη και να δώσεις στον Τοξότη θα είναι ό, τι πρέπει αυτή την περίοδο γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι ακόμα μόνος/η, να ξέρεις ότι πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για κάτι καινούργιο και πολύ μεγάλο. Για αυτό καλύτερα να ψάξεις μέσα στο μυαλό σου και να βρεις πεποιθήσεις που δεν σε αφήνουν να έρθεις πιο κοντά με την καλή πλευρά της ζωής και κυρίως με το ερωτικό σου κομμάτι. Γιατί, μην ξεχνάς ότι είμαστε ηλεκτρομαγνητικά όντα και ό, τι σκεφτόμαστε το έλκουμε. Δεν σου πάει να είσαι μόνος/η και περνάς καλύτερα συντροφευμένα. Αν ακόμα παιδεύεσαι με τον Αιγόκερω ήρθε ο καιρός που θα τα βάλεις όλα σε μια τάξη και θα ξέρεις σίγουρα αν πρέπει να είστε μαζί ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Εξαναγκάζεσαι να κάνεις πολλές υποχωρήσεις και μέσα από εκεί αναγνωρίζεις και κάποια λάθη που πιθανόν έχεις κάνει. Πιθανόν να μην δεχόσουν την ελευθερία στην σχέση και τώρα που την χρειάζεσαι εσύ και θέλεις να αναπνεύσεις, τώρα το καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ περνάει μια κρίση στο θέμα των ορίων και πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνεις τις αλλαγές σου, αφού τώρα δέχεσαι πιο εύκολα να το συζητήσεις. Επειδή θα υπάρχει έντονη ανταλλαγή ιδεών με άλλα άτομα, καλύτερα να προσέξεις τα λόγια σου γιατί μπορεί να μπλεχτείς με το πρόσωπο που είστε μαζί από κάτι που είπες και έφτασε στα αυτιά του. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα περάσεις όμορφα γιατί θα νιώσεις μεγαλύτερη οικειότητα μέσα στην σχέση σου.

Παρακολούθησε σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Αφήνεις τις αντιστάσεις σου πολύ χαλαρές και αυτό σε βάζει σε μια κατεύθυνση θετική και αισιόδοξη. Χωρίς να το περιμένεις, θα έρθει ένα άτομο στην ζωή σου πολύ χαλαρά και εύκολα. Μερικές φορές τα όμορφα πράγματα έρχονται με ένα πολύ ήσυχο τρόπο. Όσο πάντως βρίσκεσαι έξω με κόσμο και ανοίγεσαι, γελάς, φλερτάρεις και επικοινωνείς τόσο πιο εύκολα θα γνωρίζεσαι με άτομα που μπορεί ένα από όλα να είναι το μοναδικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έρθετε κοντά και ίσως συζητήσετε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό όμως βαθιά μέσα σου σε καταπιέζει γιατί ίσως δεν έχεις ωριμάσει ακόμα αλλά οι ανάγκες σου για να κάνεις οικογένεια είναι πολύ έντονες και μάλλον βλέπεις ότι δεν πάει άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Κάνεις ένα βήμα πίσω και βάζεις αποστάσεις με τον τρόπο σου. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να αναπνεύσεις και να μην βρεθείς στην φάση που δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Παρόλο που είσαι ελεγκτικός/η και θέλεις το κοντρόλ, ένας άνεμος ελευθερίας έχει φυσήξει μέσα σου και προτιμάς να περνάς και λίγο με τον εαυτό σου. Όσο περισσότερο πάντως αναζητάς την γνώση που σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά και έξω από το δικό σου το Εγώ, τόσο πιο εύκολα αναγνωρίζεις τι προκαλείς και στο άλλο άτομο αλλά και σε ποια σημεία έχεις δίκιο και άδικο. Αυτό για σένα είναι σημαντική εξέλιξη γιατί πλέον είναι εύκολο να το συζητάς και να μην κλείνεις τα αυτιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μια άνεση και αλλαγή στην συμπεριφορά σου που φαίνεται έντονη γιατί δεν θέλεις να είσαι συνέχεια με νεύρα ή εκρήξεις θυμού. Πιθανόν να νιώθεις καταπίεση από ένα Δίδυμο γιατί θέλει σώνει και καλά να γίνονται τα δικά του αλλά εσύ δεν «τσιμπάς» εύκολα. Εκεί υπάρχουν αρκετοί διαξιφισμοί αλλά όχι ικανοί να φέρουν ένα χωρισμό για μεγάλο διάστημα. Το να ξεχωρίζει από το πλήθος και να είναι τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι το άτομο που ψάχνεις αυτόν τον καιρό και να σε ακολουθά παντού, ακόμα και στα πιο τρελά σου όνειρα. Θα το βρεις τελικά γιατί όλοι στο τέλος βρίσκουν αυτό που ψάχνουν, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχουν ανακατάξεις, αλλαγές και μεγάλη μεταβλητότητα. Ο λόγος είναι ότι βλέπεις πλέον το ποτήρι μισογεμάτο κι αυτό από την μια πλευρά σε βοηθάει να μην είναι τόσο κολλημένος/η και κυρίως με εξάρτηση από το άτομο που είναι στην ζωή σου. Έτσι θα βοηθήσεις την σχέση να γίνει ανοικτή αλλά και επικοινωνιακή για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Όχι ότι είναι εύκολο, αλλά όπως ξέρεις όλες οι σχέσεις χρειάζονται καθημερινή δουλειά, προσωπική επένδυση και θετικότητα. Εσύ ίσως να είσαι άπιστος Θωμάς και αμφισβητείς ένα Δίδυμο που σου φαίνεται ότι συνέχεια είναι ήξεις αφήξεις. Άφησε λίγο τα πράγματα να εξελιχθούν και μετά βγάζεις τα συμπεράσματά σου ή παίρνεις τις αποστάσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα ξεπεράσεις ένα πρόβλημα και το πρόσωπο μάλλον θα γυρίσει πίσω. Πιθανόν να πάρετε αποφάσεις ακόμα και για να μείνετε μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Περνάς μια από τις πιο καλές περιόδους στην ζωή σου γιατί δεν σε ακολουθεί μόνιμα το πρόβλημα του ανικανοποίητου. Αντίθετα, τώρα αρχίζεις και βρίσκεις μια άκρη με τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα. Το να βοηθάς από μέσα σου να εξελιχτούν οι καταστάσεις είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Πάντως το φλερτ θα το ασκήσεις έντονα και θα γυρίσεις για λίγο πίσω στα εφηβικά χρόνια που ήσουν με το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί, χωρίς όμως να δίνεις το στίγμα σου. Όχι ότι δεν θα σε πιάσουν οι δαγκάνες του έρωτα, αλλά προς το παρόν παίζεις όσο μπορείς και ίσως χαίρεσαι την ελευθερία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος για σένα γιατί βλέπεις ότι μπορεί να διαλύονται οι σχέσεις σου και συγχρόνως πολύ εύκολη, γιατί αυτό που χαλάει γρήγορα αποκαθίσταται ή έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα. Η εξέλιξη πάντως δεν βρίσκεται στο ήξεις αφήξεις αλλά στην σταθερότητα των συναισθημάτων σου. Και με ένα πρόσωπο να είσαι, το μυαλό σου πετάει και φτιάχνεις πύργους στην άμμο, μόνο και μόνο για να ξεδίνεις. Αυτό σίγουρα σε ελαφρύνει από κάτι βαρύ αλλά δεν σε βοηθάει να κοιτάξεις σωστά το μέλλον σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα Καρκίνο ή Σκορπιό και μπορεί και να πιάσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved